Saint Francis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szent Ferenc Egyetem 600 hektáros campus tetején ül egy gyönyörű mountaintopin Loretto, Pa. (Pittsburgh közelében). Mi vagyunk az egyik legrégebbi katolikus egyetem az országban, és a legidősebb szentelt ferences értékeket.

Egyetemünk befogadó tanulási közösség, amely üdvözli a minden embert. Mi minden egyedi, mégis egy közös kötés: a vágy, hogy jobb ember holnap, mint ma vagyunk.

Üzemanyag elméd

Egyetemünk van rangsorolva a legjobbak közé szerint US News and World Report. Válasszon a több mint 50 tudományos tanulmányi programok, hogy az üzemanyag a elme és lelki táplálékot.

Inspirálja a szellem

Assisi Szent Ferenc, az ő katolikus ferences misszió, hagyott nekünk rengeteg nyomokat élő értelmes élet. Hite és Franciscanism, aki megmutatta az utat a művészetek, az üzleti, az egészségügy és a környezetvédelem. Szent Ferenc 2015-16 Katolikus Főiskola különbséget.

Gyors tények

Alapítva 1847-ben, Szent Ferenc Egyetem a legrégebbi ferences felsőoktatási intézménye az Egyesült Államokban. Szent Ferenc Egyetem egy katolikus, coeducational bölcsészettudományi egyetem által támogatott ferencesek a harmadrend rendszeres. A magok a mi lett Szent Ferenc Egyetem által ültetett hat ferencesek: Írország, aki megalapította a fiúk akadémia a hegyi falucskában Loretto, Pennsylvania. Szent Ferenc Egyetem hamarosan adni a jogot, hogy megadja fokozatok Commonwealth of Pennsylvania és egyike volt az első katolikus co-ed főiskolák a nemzet.

Hely: Loretto, Pennsylvania műholdas kínálatát Altoona, Johnstown, State College, és online, valamint Ambialet, Franciaország. Beiratkozás: 2668 (1745 graduális, posztgraduális 619) Nem: Nő 61,0%, férfiak 39,0% (Egyetemi) Első év megtartási arány: 86,7% Átlagos érettségi arány: 70,8% sportoló érettségi arány Átlagos osztálylétszám: 18 Teljes munkaidőben Kar: 130 (54 foglalkoztatott oktatók)

  • Számok alapján ősz 2015 Beiratkozás *

Mission Statement

A Mind a Kiválóságért

Szent Ferenc Egyetem kínál a felsőoktatási környezetben vezetett a katolikus értékek és tanításait, és ihlette példája védőszentje, Assisi Szent Ferenc. A legrégebbi ferences felsőoktatási intézménye az Egyesült Államok, Saint Francis Egyetem egy befogadó tanulói közösség, amely üdvözli a minden embert.

A Spirit a békéért és a jog

Egyetemi programok és tevékenységek elősegítik például a ferences értékeket alázatos és nagylelkű hozzáállás tanulás, a sokszínűség tiszteletben tartása és az egyediségét az egyes személyek, megértését etikai kérdések, és a tisztelet minden élet. Szellemében az egyszerűség és az öröm, lehetőséget biztosítunk az egyetemi közösség kritikusan gondolkodni és analitikusan, hatékonyan kommunikálni, és integrálja az elmélet és a gyakorlat.

A szív Service

Szent Ferenc egyetem kínál egyetemi programok a szabad művészetek hagyomány, egyetemi és szakmai tanulmányi programok, amelyek hangsúlyozzák a személyes és a szakmai etika és a folyamatos képzés lehetőséget biztosít a személyes és szakmai előmenetelt segítő. Arra törekszünk, hogy inspirálja minden tagja az egyetemi közösség szeretete az egész életen át tartó tanulás és elkötelezettség, hogy megosszák ajándékok és készségek nagylelkűen másoknak egy gyorsan változó világban.

A szerény kezdetek

Az egész kezdődött hat szerzetessel: Írország.

1847-ben, közel tizenöt év kezdete előtt a polgárháború, Brother Giles Carroll hívásában hagyja Írország segíteni honfitársait, akik elmenekültek a nagy éhínség otthon. Együtt öt testvérét, megköszörülte a föld az erdőkben Loretto, Pennsylvania, hogy építsenek egy iskola, amely egy napon lesz Szent Ferenc Egyetemen.

katolikus Örökség

Történelmileg, az egyetem egyik első 20 katolikus egyetemek és az első ferences főiskolán kell alapítani az Egyesült Államokban. Ez is az egyik az első katolikus felsőoktatási intézmények közös oktatási, az Egyesült Államokban.

SFU Ma

Ma, a vibráló egyetemi campus ül 600 hektáros festői nyújt ideális helyszínt a nem csak a célirányos tanulás, harmóniában a természettel. A csodálatos volt Charles M. Schwab Estate és kert (jelenleg: Mount Assisi Rendház), Lake Saint Francis és Immergrun Golf Club további kiegészítője a Szent Ferenc Campus.

Ami a tudósok, egyetemi tananyag révén valósítják meg a négy iskola (Arts & Letters, Business, Egészségtudományi Kar, Sciences) Saint Francis University szabályozza a kuratórium áll közösségi vezetők és ferencesek. Napi működését az intézmény irányítása alatt az elnök, aki támogatja a magasan képzett oktatók, adminisztrátorok és más alkalmazottak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Mérnöki (3 + 2)

Campus Nappali 3 - 5 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Engineering a fegyelem üzembe tudomány és a technológia dolgozni tervezése, elemzése és épületszerkezetek, berendezések, folyamatok és rendszerek. Kiegészítő tudományágak kezdve közgazdasági és politológiai irodalom és filozófia készít rugalmas elmék dinamikus és fejlődő pályára. [+]

Bachelor in Engineering (3 + 2)

Dual Degree Engineering Program: ötéves program minden olyan mérnöki szakterületen, amely egy SFU BA-t és egy BS-t a partneriskolából vezet.

Engineering a fegyelem üzembe tudomány és a technológia dolgozni tervezése, elemzése és épületszerkezetek, berendezések, folyamatok és rendszerek. Kiegészítő tudományágak kezdve közgazdasági és politológiai irodalom és filozófia készít rugalmas elmék dinamikus és fejlődő pályára. Saint Francis, akkor pár bölcsészettudományi alapja a megfelelő matematikai, tudományos és elemző készség, hogy folytassa a pályafutását a mérnöki.

Engineering, BA (3 + 2 program) ... [-]


BSc

Bachelor Környezetmérnöki

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Környezetvédelmi mérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakmákban az Egyesült Államokban. Miért? Mert segítünk az emberek és a környezet egészségének. Környezetvédelmi mérnökök elveit tudományos és matematikai kezelésére ökoszisztémák helyreállítása szennyezett földek és megvédjük a talaj, a levegő, és a vízkészlet. Ezek a természeti erőforrások, amire az embereknek szükségük van, hogy egészséges és termékeny életet, és így, a környezeti mérnökök nagy az igény. [+]

Bachelor in Environmental Engineering

Környezetvédelmi mérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakmákban az Egyesült Államokban. Miért? Mert segítünk az emberek és a környezet egészségének. Környezetvédelmi mérnökök elveit tudományos és matematikai kezelésére ökoszisztémák helyreállítása szennyezett földek és megvédjük a talaj, a levegő, és a vízkészlet. Ezek a természeti erőforrások, amire az embereknek szükségük van, hogy egészséges és termékeny életet, és így, a környezeti mérnökök nagy az igény.

Diákjaink előkészíti, hogy a vezetők a környezetvédelmi mérnöki szakma összpontosítva öt átruházható tapasztalataikra alapozva:... [-]


Bachelor Közgazdász

Campus Nappali August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A Szent Ferenc Egyetem Pajzsok Iskolájának közgazdaságtan a diákokat arra készteti, hogy részt vegyenek a szűkös erőforrások elosztásának döntéshozatali folyamatában, és felkészítse őket arra, hogy a szabad piacgazdaságban tájékozott és felelős polgárokként működjenek. [+]

Bachelor in Economics

A Szent Ferenc Egyetem Pajzsok Iskolájának közgazdaságtan a diákokat arra készteti, hogy részt vegyenek a szűkös erőforrások elosztásának döntéshozatali folyamatában, és felkészítse őket arra, hogy a szabad piacgazdaságban tájékozott és felelős polgárokként működjenek. Iránt érdeklődő diákok, a mennyiségi szempontok az üzleti és a közrend általában élvezni és jól megélnek a közgazdasági osztály.

Közgazdaságtan: Ez sokkal több, mint gondolná.

A makrogazdasági dimenzió, a diákok megtanulják az alapvető erők alapjául szolgáló gazdasági szervezet a társadalom, az elmélet a nemzeti jövedelem, az aggregált kereslet és kínálat, a munkanélküliség, az infláció, az adózás, a pénzügyi és banki és kormányzati fiskális politika. ... [-]


Bachelor Kőolaj és Földgáz Engineering

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A Szent Ferenc Egyetem (SFU) négyéves Bachelor of Science (BSc) fokozatot kínál a kőolaj- és földgázmérnöki képzésben (PNGE). A PNGE programunk egy ferences szemléletmódot foglal magában, amely a valódi világélményt alkotja a tanulás szerves összetevőjeként, valamint az alapvető bölcsészettudományi oktatással. [+]

Bachelor in Petroleum and Natural Gas Engineering

A Szent Ferenc Egyetem (SFU) négyéves Bachelor of Science (BSc) fokozatot kínál a kőolaj- és földgázmérnöki képzésben (PNGE). A PNGE programunk egy ferences szemléletmódot foglal magában, amely a valódi világélményt alkotja a tanulás szerves összetevőjeként, valamint az alapvető bölcsészettudományi oktatással. A kis méretű osztályok és a karokkal való szoros kapcsolatok az SFU egyetemi hallgatók számára kialakított tanulási környezet aláírás előnyei. Diákjaink sokféle készséget fejlesztenek ki ahhoz, hogy sikeres legyen a gyorsan növekvő mérnöki területeken tantermi tanulás, terepjáratok, laboratóriumi működés, tudományos és ipari kutatási projekt tevékenységek, szakmai diákok vezetése stb. A diplomások képzettek vagy az olaj- és gázipari vállalatok, olaj- és gázszolgáltató vállalatok, kormány (pl. Energiaügyi Minisztérium) és akadémiai / kutatóintézetek munkájára szakosodtak, vagy megkezdték a posztgraduális iskolát, vagy megnyitják az olajjal kapcsolatos üzleti tevékenységüket és a gázipar.... [-]


Bachelor Menedzsment

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A szervezet sikerének végső soron népessége és irányítása. A vezetők célokat fejlesztenek, forrásokat szerveznek és befolyásolják a vezetést. A menedzsment kihívást jelentő és dinamikus terület, korlátlan lehetőségekkel minden méretű és típusú iparágban. [+]

Bachelor in Management

A Shields School of Business-nél a menedzsment tanulmánya felkészíti a hallgatókat a profit és a non-profit szervezetek kezelésére. A legfontosabb gondolkodók és gyakorlati szakemberek megtanítják a hallgatókat arra, hogy ismereteket szerezzenek a vezetés klasszikus alapelveiről, valamint különböző területeken, mint pl. A pszichológia és a szociológia.

A vezetés a szívében az emberekről szól.

A szervezet sikerének végső soron népessége és irányítása. A vezetők célokat fejlesztenek, forrásokat szerveznek és befolyásolják a vezetést. A menedzsment kihívást jelentő és dinamikus terület, korlátlan lehetőségekkel minden méretű és típusú iparágban.... [-]


Bachelor Pénzügy

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A Saint Francis University Shields Business School pénzügyi programja a pénzügyminiszterek, például a banki, a befektetési elemzők, a pénzügyi tervezés, az ingatlan és a portfóliókezelés területén állítja elő a hallgatókat. [+]

Bachelor in Finance

A Saint Francis University Shields Business School pénzügyi programja a pénzügyminiszterek, például a banki, a befektetési elemzők, a pénzügyi tervezés, az ingatlan és a portfóliókezelés területén állítja elő a hallgatókat.

A pénzügy a pénz kezelése.

Finance a tudás, hogyan osztja eszközök idővel körülmények bizonyosság és a bizonytalanság, és az idő pénz értéke egy bizonyos ideig. Az SFU pénzügyi program célja, hogy a hallgatók széles körű tudásalapot és készségeket biztosítsanak, amelyek növelik értéküket a munkáltatók számára.

Majors & Kiskorúak

szakok:

Pénzügyi, BS Vállalkozói koncentráció (BS Pénzügy) Ötéves Finance MBA Program, BS ... [-]

Bachelor Számviteli

Campus Nappali 4 - 5 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A számvitel az egyik a Shields School of Business legacy zászlóshajó programok sikeres alumniak betöltése néhány végrehajtó szintű pozíciókat az ipar és a kormányzat. Meg fogja tanulni a professzorok, akik nem csak tartsa a legmagasabb szinten a felsőoktatási és szakmai minősítést, beleértve a CPA és CMA de akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. [+]

Bachelor in Accounting

A számvitel az egyik a Shields School of Business legacy zászlóshajó programok sikeres alumniak betöltése néhány végrehajtó szintű pozíciókat az ipar és a kormányzat. Meg fogja tanulni a professzorok, akik nem csak tartsa a legmagasabb szinten a felsőoktatási és szakmai minősítést, beleértve a CPA és CMA de akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Számvitel a "üzleti nyelv."

A számvitel az "üzleti nyelv", a pénzügyi tevékenység mérése, közlése és értelmezése. A számvitel tanítja a diákokat, hogy a pénzügyi információk hogyan ösztönzik a szervezeti stratégiát és a döntéshozatalt, és rugalmas és határtalan karrierlehetőségeket kínál a hallgatóknak. ... [-]


Kapcsolat

Saint Francis University

Cím 117 Evergreen Drive P.O. Box 600 Loretto, PA 15940
15940 Loretto, Pennsylvania, PA, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://francis.edu/
Telefon +1 814-472-3000