Saint Francis University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szent Ferenc Egyetem 600 hektáros campus tetején ül egy gyönyörű mountaintopin Loretto, Pa. (Pittsburgh közelében). Mi vagyunk az egyik legrégebbi katolikus egyetem az országban, és a legidősebb szentelt ferences értékeket.

Egyetemünk befogadó tanulási közösség, amely üdvözli a minden embert. Mi minden egyedi, mégis egy közös kötés: a vágy, hogy jobb ember holnap, mint ma vagyunk.

Üzemanyag elméd

Egyetemünk van rangsorolva a legjobbak közé szerint US News and World Report. Válasszon a több mint 50 tudományos tanulmányi programok, hogy az üzemanyag a elme és lelki táplálékot.

Inspirálja a szellem

Assisi Szent Ferenc, az ő katolikus ferences misszió, hagyott nekünk rengeteg nyomokat élő értelmes élet. Hite és Franciscanism, aki megmutatta az utat a művészetek, az üzleti, az egészségügy és a környezetvédelem. Szent Ferenc 2015-16 Katolikus Főiskola különbséget.

Gyors tények

Alapítva 1847-ben, Szent Ferenc Egyetem a legrégebbi ferences felsőoktatási intézménye az Egyesült Államokban. Szent Ferenc Egyetem egy katolikus, coeducational bölcsészettudományi egyetem által támogatott ferencesek a harmadrend rendszeres. A magok a mi lett Szent Ferenc Egyetem által ültetett hat ferencesek: Írország, aki megalapította a fiúk akadémia a hegyi falucskában Loretto, Pennsylvania. Szent Ferenc Egyetem hamarosan adni a jogot, hogy megadja fokozatok Commonwealth of Pennsylvania és egyike volt az első katolikus co-ed főiskolák a nemzet.

  • Hely: Loretto, Pennsylvania műholdas kínálatát Altoona, Johnstown, State College, és online, valamint Ambialet, Franciaország.
  • Beiratkozás: 2668 (1745 graduális, posztgraduális 619)
  • Nem: Nő 61,0%, férfiak 39,0% (Egyetemi)
  • Első év megtartási arány: 86,7%
  • Átlagos érettségi arány: 70,8% sportoló érettségi arány
  • Átlagos osztálylétszám: 18
  • Teljes munkaidőben Kar: 130 (54 foglalkoztatott oktatók)
  • Számok alapján ősz 2015 Beiratkozás *

Mission Statement

A Mind a Kiválóságért

Szent Ferenc Egyetem kínál a felsőoktatási környezetben vezetett a katolikus értékek és tanításait, és ihlette példája védőszentje, Assisi Szent Ferenc. A legrégebbi ferences felsőoktatási intézménye az Egyesült Államok, Saint Francis Egyetem egy befogadó tanulói közösség, amely üdvözli a minden embert.

A Spirit a békéért és a jog

Egyetemi programok és tevékenységek elősegítik például a ferences értékeket alázatos és nagylelkű hozzáállás tanulás, a sokszínűség tiszteletben tartása és az egyediségét az egyes személyek, megértését etikai kérdések, és a tisztelet minden élet. Szellemében az egyszerűség és az öröm, lehetőséget biztosítunk az egyetemi közösség kritikusan gondolkodni és analitikusan, hatékonyan kommunikálni, és integrálja az elmélet és a gyakorlat.

A szív Service

Szent Ferenc egyetem kínál egyetemi programok a szabad művészetek hagyomány, egyetemi és szakmai tanulmányi programok, amelyek hangsúlyozzák a személyes és a szakmai etika és a folyamatos képzés lehetőséget biztosít a személyes és szakmai előmenetelt segítő. Arra törekszünk, hogy inspirálja minden tagja az egyetemi közösség szeretete az egész életen át tartó tanulás és elkötelezettség, hogy megosszák ajándékok és készségek nagylelkűen másoknak egy gyorsan változó világban.

A szerény kezdetek

Az egész kezdődött hat szerzetessel: Írország.

1847-ben, közel tizenöt év kezdete előtt a polgárháború, Brother Giles Carroll hívásában hagyja Írország segíteni honfitársait, akik elmenekültek a nagy éhínség otthon. Együtt öt testvérét, megköszörülte a föld az erdőkben Loretto, Pennsylvania, hogy építsenek egy iskola, amely egy napon lesz Szent Ferenc Egyetemen.

katolikus Örökség

Történelmileg, az egyetem egyik első 20 katolikus egyetemek és az első ferences főiskolán kell alapítani az Egyesült Államokban. Ez is az egyik az első katolikus felsőoktatási intézmények közös oktatási, az Egyesült Államokban.

SFU Ma

Ma, a vibráló egyetemi campus ül 600 hektáros festői nyújt ideális helyszínt a nem csak a célirányos tanulás, harmóniában a természettel. A csodálatos volt Charles M. Schwab Estate és kert (jelenleg: Mount Assisi Rendház), Lake Saint Francis és Immergrun Golf Club további kiegészítője a Szent Ferenc Campus.

Ami a tudósok, egyetemi tananyag révén valósítják meg a négy iskola (Arts & Letters, Business, Egészségtudományi Kar, Sciences) Saint Francis University szabályozza a kuratórium áll közösségi vezetők és ferencesek. Napi működését az intézmény irányítása alatt az elnök, aki támogatja a magasan képzett oktatók, adminisztrátorok és más alkalmazottak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor A Kőolaj és A Földgáz Mérnöki

Campus Nappali 4 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A Kőolaj és Földgáz Engineering program egy szigorú mérnöki program növeli az alapot a környezetről való gondoskodás. Mint katolikus ferencesek, mi érdekel mélyen az egészségét és biztonságát minden faj, és a környezeti fenntarthatóság egyik alapvető értékeket. [+]

Van Kőolaj és Földgáz Engineering Ön számára? Gyakorlatilag minden eleme a modern társadalom energiát igényel, és függünk egy komplex tömb energiaforrásokból, többek között a megújuló (szél, nap) és a nem megújuló energiaforrások (szén, olaj, palagáz) az üzemanyag, hogy világszerte a kereslet. Saint Francis University elkötelezettek vagyunk kutatja a legkiegyensúlyozottabb és felelős módon megközelíteni az erőforrások kiaknázása és az energiatermelés. A Kőolaj és Földgáz Engineering program egy szigorú mérnöki program növeli az alapot a környezetről való gondoskodás. Mint katolikus ferencesek, mi érdekel mélyen az egészségét és biztonságát minden faj, és a környezeti fenntarthatóság egyik alapvető értékeket. Az évek során építettünk egy erős oktatási tananyag, amely kiemelkedik készül a diákok a pályára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megvédje a lakosság egészségének, gyógyítani a betegeket, és javítsa a sérült környezetben. Célunk ezzel a program célja, hogy megteremtse a következő generációs minősített mérnökök, akik egyesítik elemző készség ferences megközelítést annak érdekében, hogy megtalálják a biztonságosabb és jobb módja, hogy megadjuk a bolygó energia szükségletét. BS Kőolaj és Földgáz Engineering Ez a 4 éves szak felkészíti a diákokat, hogy részt vesz, lelkiismeretes vezetői az energiaiparban keresztül: ferences megközelítés mérnöki erős stewardship alkatrész integrált tanterv, amely csapok a szakértelme teljes School of Sciences szabott tantermi és laboratóriumi terek az új 70.000 láb Science Center a "tanterem falak nélküli" filozófia kiterjedt gyakorlati tapasztalat és a szolgáltatás-learning munka egyéni utasítást szenvedélyes kar elkötelezett a tanítás és a kutatás földelt bölcsészettudományi oktatás, amely segít a diákoknak fejleszteni a kritikus készségek olyan területeken, mint az etika és a kommunikáció Valós... [-]

Bachelor In Accounting

Campus Nappali 4 - 5 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Számvitel a "üzleti nyelv", a fegyelem a mérés, a kommunikáció, és értelmezése a pénzügyi tevékenység. Számviteli diákokat tanít, hogyan pénzügyi információkat meghajtók szervezeti stratégia és a döntéshozatal, és biztosítja a diákok rugalmas és határtalan karrierlehetőségek. [+]

Számvitel a "üzleti nyelv." Számvitel a "üzleti nyelv", a fegyelem a mérés, a kommunikáció, és értelmezése a pénzügyi tevékenység. Számviteli diákokat tanít, hogyan pénzügyi információkat meghajtók szervezeti stratégia és a döntéshozatal, és biztosítja a diákok rugalmas és határtalan karrierlehetőségek. Majors Számviteli, BS (több lehetőség megszerzése szükséges kredit CPA vizsga) Vállalkozói koncentráció (BS számviteli) Öt év elszámolása az MBA Program, BS Állásajánlatok Számviteli biztosít a hallgatók egyedülálló széles karrierlehetőségek az állami, magán és állami szektorban. Lehetséges szakmai minősítések közé tartozik a Certified Public Accountant (CPA), Certified Management Accountant (CMA), és Certified Fraud Examiner (CFE). Nyilvános számviteli biztosít a hallgatók lehetőséget a könyvvizsgálat, az adók, az információs technológia, pénzügyi elemzés és tanácsadás. Kormányzati számviteli lehetőségeket bővelkednek a helyi, állami és szövetségi szinten, beleértve a lehetséges karrier az FBI vagy a CIA. Szent Ferenc egyetemi számviteli diplomások élvezik a termékeny és jutalmazása pályára az ipar minden területén. Könyvelés Saint Francis University Számviteli egyik Szent Ferenc Egyetem örökölt kiemelt programok sikeres öregdiák megtölteni valamilyen vezetői szintű pozíciókat az iparban és a kormány. Meg fogja tanulni a professzorok, akik nem csak tartsa a legmagasabb szinten a felsőoktatási és szakmai minősítést, beleértve a CPA és CMA de akik több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Könyvelési program kezdődik kiterjedő számviteli alapelvek és onnan a diákok megtanulják, hogy dolgozzon ki a kritikus gondolkodás képességeit, hogy elemezze a pénzügyi kimutatások, a költségek ellenőrzése, költségvetésük elkészítésekor és döntéseket számviteli adatok alapján. Lesz a lehetőséget, hogy a munka és gyarapodását kis csoportokban. A tanár nem csak tudom a nevét, tudni fogják! A... [-]

Bachelor Környezetmérnöki

Campus Nappali 4 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Környezetvédelmi mérnöki egyik leggyorsabban növekvő szakmákban az Egyesült Államokban. MIÉRT? Mert segítünk emberek egészséges maradjon. Környezetvédelmi mérnökök elveit tudományos és matematikai kezelésére ökoszisztémák helyreállítása szennyezett földek és megvédjük a talaj, a levegő, és a vízkészlet. [+]

Van Környezetvédelmi Mérnöki Ön számára? Környezetvédelmi Mérnöki az egyik leggyorsabban növekvő szakmákban az Egyesült Államokban. MIÉRT? Mert segítünk emberek egészséges maradjon. Környezetvédelmi mérnökök elveit tudományos és matematikai kezelésére ökoszisztémák helyreállítása szennyezett földek és megvédjük a talaj, a levegő, és a vízkészlet. Ezek a természeti erőforrások, amire az embereknek szükségük van, hogy egészséges és termékeny életet, és így, a környezeti mérnökök nagy az igény. Environmental Engineering, Ökológiai Mérnöki koncentráció, BS Environmental Engineering, megújuló energia koncentráció, BS Miért Environmental Engineering at SFU? Diákjaink előkészíti, hogy a vezetők a környezetvédelmi mérnöki szakma összpontosítva öt átruházható tapasztalataikra alapozva: Labormérető kísérletezés. Field körű tervezés. Elmélet és számítógépes modellezés. Írásbeli és szóbeli kommunikáció. Etikai döntéshozatal. Arra törekszünk, hogy fejleszteni ezeket a készségeket a tanórán kívüli tevékenységek, nyári kutatási / szakmai, szolgáltatás-tanulás, és, természetesen, osztályok. A táblázat a tananyag lapon összefoglalja az általános felépítése A tananyag. Valós világ projektek Valós tapasztalat fémjelzi környezetvédelmi mérnöki SFU. A mi program meg fogja tanulni, hogy használja a matematika és a tudomány, hogy megoldja néhány legfontosabb problémája a mai társadalomban, és hisszük, hogy meg kell kezdeni üzembe tudását hasznosítani, még mielőtt diplomás. Diákjaink tervezési projektek osztály, a munka révén fizetett szakmai és nyári kutatás, és végezzen mérnöki szolgáltatás mind itt Pennsylvania és külföldön. Kombinálásával tantermi tanulás autentikus projektek, a diákok fejleszteni a sokféle készség szükséges, hogy sikeres legyen a gyorsan növekvő területén a környezeti tervezés. A program oktatási célok Pályakezdő a Szent Ferenc Egyetem Környezetmérnöki program várhatóan néhány éven belül az érettségi, hogy: Elérték a tanúsítványok, regisztrációk, és / vagy engedélyeket... [-]

Bachelor Közgazdasági

Campus Nappali August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Economics oktatja a diákokat, hogy vegyenek részt a döntéshozatali folyamatban elosztásának szűkös erőforrások és felkészíti őket, hogy működjenek tájékozott és felelős polgárok szabad piacgazdaság. Iránt érdeklődő diákok, a mennyiségi szempontok az üzleti és a közrend általában élvezni és jól megélnek a közgazdasági osztály. [+]

"Közgazdasági ... ez sokkal több, mint gondolnád." Economics oktatja a diákokat, hogy vegyenek részt a döntéshozatali folyamatban elosztásának szűkös erőforrások és felkészíti őket, hogy működjenek tájékozott és felelős polgárok szabad piacgazdaság. Iránt érdeklődő diákok, a mennyiségi szempontok az üzleti és a közrend általában élvezni és jól megélnek a közgazdasági osztály. A makrogazdasági dimenzió, a diákok megtanulják az alapvető erők alapjául szolgáló gazdasági szervezet a társadalom, az elmélet a nemzeti jövedelem, az aggregált kereslet és kínálat, a munkanélküliség, az infláció, az adózás, a pénzügyi és banki és kormányzati fiskális politika. A mikrogazdasági birodalmában, a diákok megtanulják az elmélet ár alapján különböző piaci feltételek, a gazdasági funkciók a kormány, az elmélet a cég gazdasági funkciói a szakszervezetek, és elemei a nemzetközi közgazdaságtan. Fokú opciók: Majors Economics, BS Vállalkozói koncentráció (BS Economics) Ötéves Economics MBA Program, BS Állásajánlatok Önnek lehetősége van arra, hogy megkülönböztesse magát az egyedülálló SFU élményt. Gyakornoki lehetőségek lesznek elérhetők számos gazdaságpolitikai szervezetekkel. A fő elkészíti Önnek a karrier a banki magániparban vagy mint kutató / szabályozó a Federal Reserve. A fő is azt szolgálja, akiket érdekel a karrier a közrend, egyéb kormányzati szervek, pénzügyi elemzőként, vagy pénzügyi / gazdasági tanácsadás. Néhány újabb gazdasági diplomások nagyon jól csinál: 2013: igazgató, Üzletfejlesztési BYD Company Ltd., Los Angeles, CA; Portfolio adminisztrátor, Gibson Capital, Pittsburgh, PA 2014: Pénzügyi Ellenőrzési elemző, a JP Morgan Chase, Middletown, DE 2015: Egyetemi tanársegéd, Ph.D. Program in Economics, Department of Economics, Iowa State University, Ames, Iowa; MA munkatársa, MA Program in Economics, Mercatus Center, George Mason University, Arlington,... [-]

Bachelor Menedzsment

Campus Nappali 4 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A siker minden szervezet végül rejlik az emberek, és a menedzsment, a szív, a lényege az emberek. Menedzserek fejlesztése célok a szervezet elérése és kézműves terveket, hogy az emberek az általuk kezelt fog menni a megvalósítására az e célok. [+]

Van Management az Ön számára? A siker minden szervezet végül rejlik az emberek, és a menedzsment, a szív, a lényege az emberek. Menedzserek fejlesztése célok a szervezet elérése és kézműves terveket, hogy az emberek az általuk kezelt fog menni a megvalósítására az e célok. Menedzserek szervezni a források a szervezetet, hogy az emberek a pénzt, eszközöket, és információt az említett célkitűzések eléréséhez. A vezetőknek is befolyásolják az emberek vágya, hogy a kitűzött célok elérése vezetés és figyelemmel kíséri az célkitűzések, a korrekciós intézkedéseket, ha szükséges, hogy biztosítsák a célok elérését. A tanulmány menedzsment felkészíti a diákokat, hogy kezelni a profit és non-profit szervezetek révén az oktatás a klasszikus elvek menedzsment által a szakterület legfontosabb gondolkodók és szakemberek együtt elméletek és koncepciók levonni területeken olyan változatos, mint a pszichológia és a szociológia. Management egy kihívást és dinamikus terület korlátlan lehetőségeket szervezetek minden méretű és típusú. Fok opciók Management Majors Management, BS Vállalkozói koncentráció (BS in Management) Egészségügyi Menedzsment Koncentráció (BS in Management) Ötéves Management MBA Program, BS Miért érdemes Management SFU? A Management program Saint Francis célja annak biztosítása, hogy a diákok expozíció a széles tudásbázis szükséges, hogy sikeres legyen a választott területen. A professzorok van sokféle valós szakmai tapasztalat az általuk választott területen, és ez egy prioritás, hogy a tanulók megértsék, hogy a különböző elméleti fogalmak alkalmazandók tényleges gyakorlatban. Kar tagjai szorosan együttműködik a diákok, akár az osztályban, a hallgatói szervezetek, illetve tanácsadóként és fenntartása folyamatos figyelemmel a hallgatók felkészítése a jövőbeli karrierjük. A program a diákok széles körű tudásbázis,... [-]

Bachelor Pénzügy

Campus Nappali 4 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

A pénzügyi program Saint Francis University ad a diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék tudás legfelső szintű professzorok egy kis osztály környezet. A diákok a Pénzügyi program a kritikus gondolkodás és döntéshozatal készségek miközben szorosan a diákok vagy kis csoport beállításait. [+]

Van Pénzügy Ön számára? pénzügy a tudomány, vagy tanulmány kezelésének pénz, banki, befektetési és hitelezési. Pénzügyi bontható három különböző alkategóriák: államháztartás, a vállalati pénzügyek és a személyes pénzügyek. Finance a tudás, hogyan osztja eszközök idővel körülmények bizonyosság és a bizonytalanság, és az idő pénz értéke egy bizonyos ideig. Fok opciók Pénzügyi Majors Pénzügyi, BS Vállalkozói koncentráció (BS Pénzügy) Ötéves Finance MBA Program, BS Miért érdemes Pénzügy SFU? A Pénzügy programot Saint Francis University ad a diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék tudás legfelső szintű professzorok egy kis osztály környezet. A diákok a Pénzügyi program a kritikus gondolkodás és döntéshozatal készségek miközben szorosan a diákok vagy kis csoport beállításait. Célja, hogy a hallgatók széles körű tudásbázis, amely növeli azok értékét a munkaadók. A tanár a Pénzügyi programban valós szakmai tapasztalattal és segítse a hallgatók kapcsolódnak az oktatás a területen. Szent Ferenc Egyetem befektetés Club, amely kezeli a medence pénz mintegy 15.000 $ ami pénzügyek iránt érdeklődő diákok a karrier beruházások valós tapasztalatokat. Professzorok létre közvetlen kapcsolat a diákokkal, és nem csak tudom a nevét, tudni fogják! A program nevelés a diákok a művészet és a tudomány az erőforrások kezelésére, mind a személyi és vállalati szinten. Az oktatás kezdődik egy alapítvány számviteli, vállalati pénzügyek és a befektetések és bővül a továbbképző tanfolyamok a pénzügyi, portfóliókezelés, és más aktuális témákról a finanszírozáshoz. Állásajánlatok Mivel a szolgáltatás alapú gazdaság bővülésével, egyre nagyobb az igény a képzett szakemberek irányítása és felügyelete a pénzügyi döntések minden típusú szervezetek. Finance célja a diákok, akik igyekeznek pályára a pénzügyi... [-]

BA

Bachelor Mérnöki (3 + 2)

Campus Nappali 3 - 5 év August 2017 Amerikai Egyesült Államok Loretto

Ezzel gyorsított "3 + 2" lehetőséget, akkor lehet keresni a két fok mindössze öt év alatt. (A legtöbb diák tölteni három évig Szent Ferenc, majd transzfer egy akkreditált mérnöki iskola, kiegészítve a BA évben négy és BS évben öt.) [+]

A hangmérnök Ön számára? Engineering a fegyelem üzembe tudomány és a technológia dolgozni tervezése, elemzése és épületszerkezetek, berendezések, folyamatok és rendszerek. Kiegészítő tudományágak kezdve közgazdasági és politológiai irodalom és filozófia készít rugalmas elmék dinamikus és fejlődő pályára. Saint Francis, akkor pár bölcsészettudományi alapja a megfelelő matematikai, tudományos és elemző készség, hogy folytassa a pályafutását a mérnöki. fokú lehetőségek Engineering, BA (3 + 2 program) Miért érdemes Engineering a 3 + 2 opció? Ezzel gyorsított "3 + 2" lehetőséget, akkor lehet keresni a két fok mindössze öt év alatt. (A legtöbb diák tölteni három évig Szent Ferenc, majd transzfer egy akkreditált mérnöki iskola, kiegészítve a BA évben négy és BS évben öt.) Ön is érdekelt a következő 4 éves lehetőségeket kínálja Saint Francis University : Környezetvédelmi mérnöki vagy Kőolaj és földgáz Engineering. Szent Ferenc Egyetem együttműködési mérnöki programok Clarkson University of New York, The Pennsylvania State University, valamint a University of Pittsburgh. A programok célja, hogy felkészítse a hallgató a bölcsészettudományi háttérben a szakmai karrier a ága mérnöki. Sikeres befejezése után három évvel a pre-mérnöki program Saint Francis University, a minősített tanuló érkezik meg a három iskola említett vagy bármely iskolai nyújtó ABET (Akkreditációs Testület Műszaki és Technológiai) -accredited BS program mérnöki befejezéséhez utolsó két évben a program. Sikeres elvégzése után egy teljes éven keresztül mérnöki program egy másik iskolában, a tanuló megkapja a Bachelor of Arts in Engineering: Saint Francis Egyetemen. Állásajánlatok Népszerű specialitások követett tartalmazza: űrhajózási környezeti Mezőgazdasági Ipari Kerámiai mechanikai kémiai Kohászati civil bányászati számítógép Földgáz mérnöki tudományok... [-]

Kapcsolat

Saint Francis University

Cím Evergreen Drive 117
Loretto 15940, United States
Honlap http://francis.edu/
Telefon +1 814-472-3000