Hivatalos Leírás

A Saint Francis University

Saint Francis University az ország legrégibb katolikus egyeteme, és a legrégibb ferencesek értékeit ünnepli. Festői campusunk egy hegy tetején fekszik Lorettoban, Pennsylvania, Pittsburgh közelében. A hit, a nagylelkűség, a tisztelet, a felfedezés és az öröm megtalálható a DNS-ben, és arra törekszünk, hogy vonzza a hallgatókat (mint te) a szenvedélyével, hogy formálják a világot.

Legyél valaki, aki ...

A következők ... az ön számára egyedi. Ezt a mondatot az élet útja során írják (és újraírják). Mindannyian itt, az SFU-ban szeretnénk lenni, hogy valaki segítsen neked a lehető leghatékonyabb történet megírásában.

Az SFU mottója - legyen az valakinek - szól az erőfeszítésünk iránti együttérző, gondoskodó, sikeres szakemberek képzése iránt; és a vágyad az egyikévé válni.

Tankolja a fejed

A siker azt jelenti, hogy felfedezheti tehetségét és megoszthatja azokat másokkal. A célzott karrier-előkészítés és a gazdag szabad művészetek hagyománya (amelybe sok szenvedélyt fedez fel) keveredve segíthet megtalálni az utat.

Inspirálja a lelked

Mindenki szívesen sétál Francisnel. Assisi Szent Ferenc katolikus-ferenciás missziója révén rengeteg nyomot hagyott nekünk, hogy értelmes életet éljünk, amely minden valláshoz szól.

Az előadáson túl

Globális tapasztalatok, gyakornoki gyakorlatok és egyéb dolgok segítenek abban, hogy olyan emberré válj, akinek szántad. Ráadásul ezek az élmények mind a hivatalos vezetői, bevonási és szolgáltatási átirataira vonatkoznak.

Kis iskola - szenvedélyes rajongók

Otthon állunk az ország egyik legkisebb NCAA divíziójának programjában, és elismerten tudományos kiválóságuk és sportszerűségük iránt!

Flash tények, rangsorok és egyebek

Saint Francis University Loretto állambeli Saint Francis University az Egyesült Államok legrégibb katolikus-ferenciuma főiskola. Küldetésünk az, hogy segítsük a hallgatókat együttérző, sikeres szakemberekké nőni a hit, a nagylelkűség, a tisztelet, a felfedezés és az öröm kultúráján keresztül. Az egyetem több mint 50 programot kínál (egyetemi, posztgraduális és felnőttképzési) három iskolán keresztül: Üzleti; Egészségtudomány

Ferenc személyiségünk

Elme a kiválósághoz, a béke és az igazságosság szelleme, a szív a szolgálatért

A Saint Francis University és a ferencesek identitásának magjait hat írországi ferenciusi kollé ültette be, akik egy fiúakadémiát alapítottak a pennsylvaniai Loretto hegyi falujában. A ferencesek ezen irányadó alapelvei azok az értékek, amelyeket ma a Saint Francis University .

 • Katolikus társiskolai magánjellegű művészeti egyetem; az egyik első katolikus társiskola a nemzetben
 • Támogatta a Rendszeres Rend Ferencjai, Fr. elnöki vezetése alatt. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
A számok szerint
 • Beiratkozás: 2289 (1726 hallgató, 563 diplomás)
 • Nem: Nő 63,0%, férfi 37,0% (egyetemi hallgató)
 • Első évben történő megőrzési arány: 85%
 • Átlagos érettségi arány: 70,3%
 • Átlagos osztályméret: 17,6
 • Teljes munkaidős kar: 131

A 2017. őszi beiratkozás alapján.

Akkreditáció
 • A foglalkozási terápiás oktatás akkreditációs tanácsa
 • Az Doctor Assistant, Inc. oktatásának akkreditációs felülvizsgálati bizottsága
 • American Chemical Society, tanúsított kémiai fokozat
 • A szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációs bizottsága
 • A fizikoterápiás oktatás akkreditációs bizottsága
 • A kollégium ápolási oktatási bizottsága
 • Tanács a szociális munka oktatásáról
 • Az ABET Műszaki Akkreditációs Bizottsága, Környezetmérnök
 • Nemzetközi Közgyűlés a kollégiumi üzleti oktatásért
 • Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága
 • Pennsylvaniai Ápolási Tanács
 • Pennsylvaniai Állami Oktatási Minisztérium a tanárképzésben jóváhagyott programok számára
Irányító struktúra

Az egyetemet a rendszeres harmadrendű ferencesek szponzorálják, és az Igazgatóság Igazgatósága irányítja, amely mind laikusokból, mind ferencsekből áll. Az Egyetem elnöke tanszékektől, adminisztrátoroktól és hallgatóktól kap véleményt, akik részt vesznek az Egyetem küldetésének előmozdításában.

Atlétika

Az SFU a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség tagja, és az Egyetem 23 férfi és női sportcsapata versenyez az I. osztályban. Az egyetem szintén tagja az északkeleti konferenciának. Az egyetem beceneve a Red Flash.

Felszerelés

Akadémiai szempontból létesítményeink között akadémiai épületek találhatók, amelyek mind előadások, mind projekt / laboratóriumi alapú tanulások, valamint könyvtár és tanulási községek körül vannak, valamint különféle hallgatói támogató irodák. Az egyetemi élet lehetőségei között szerepelnek az egyetemi tartózkodási csarnokok és az egyetemen kívüli átmeneti házak, a hallgatói egyesület, az atlétikai létesítmények, a több étkezőhelyiség és a hallgatói egészségügyi szolgáltatások. A 600 hektáros campus a Dél-Allegénies Művészeti Múzeum, a Szent Ferenc-tó és az Immergrün golfpálya is otthona. A közeli Assisi-kertek tovább javítják a környezetet. a közeli Mount Assisi-kertek.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Küldetés és értékek

A bonyolult korban Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége vonzóbb, mint valaha: Alázat. Nagylelkűség. Tisztelet. Szolgáltatás. Tisztelet. Ima. Öröm. Szeretet. A ferencesek ezen irányadó elvei azok az értékek, amelyeket a Saint Francis University .

Küldetésnyilatkozat

Elme a kiválósághoz

Saint Francis University felsőoktatást kínál katolikus értékek és tanítások által vezetett környezetben, amelyet pártfogónk, Assisi Szent Ferenc példáján ösztönözünk. Az Egyesült Államok legrégibb ferencesek felsőoktatási intézménye, a Saint Francis University egy befogadó tanulási közösség, amely mindenkit fogad.

A béke és az igazságosság szelleme

Az egyetemi programok és tevékenységek elősegítik az ilyen ferenciális értékeket, mint a tanulás iránti szerény és nagylelkű hozzáállás, az egyének sokféleségének és egyediségének tiszteletben tartása, az etikai kérdések megértése és az egész élet tisztelete. Az egyszerűség és az öröm szellemében lehetőséget biztosítunk az egyetemi közösség számára kritikus és elemző gondolkodáshoz, hatékony kommunikációhoz, valamint az elmélet és a gyakorlat integrálásához.

Szív a szolgálatért

Saint Francis University alapképzési programokat kínál a liberális művészetek hagyományain, valamint a személyes és szakmai etikát hangsúlyozó végzős és szakmai programokat, valamint továbbképzési lehetőségeket kínál a személyes és karrierfejlesztéshez. Arra törekszünk, hogy az egyetemi közösség minden tagja inspirálja az egész életen át tartó tanulás iránti szeretetét és elkötelezettségét, hogy ajándékait és képességeit nagylelkűen megosszák másokkal a gyorsan változó világban.

Ferenc felsőoktatási célok
 • Alázatos és nagylelkű hozzáállás a tanuláshoz
 • Tisztelet az egész életért és az egész emberiség jóságáért
 • Az egyes személyek egyediségének tiszteletben tartása
 • Globális jövőkép
 • Szolgáltatás a szegények és a rászorulók számára
 • A hit és az ima közössége,
 • Az egyszerűség és az öröm szelleme
 • Ferenc jelenlét.

Az összetettség korában Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége vonzóbb, mint valaha. A ferencesek ezen irányadó elvei nemcsak a csodálkozás ideáljai, hanem az értékek is, amelyeket élni kell.

Látomás

Saint Francis University a nagy képességű hallgatók számára választott katolikus egyetem, amely autentikus, tudományos szempontból szigorú, interaktív tanulási tapasztalatot keres, ahol intellektuálisan, szellemileg, erkölcsileg és társadalmilag is növekedhet. A hallgatók arra törekszenek, hogy Szent Ferenc képes legyen-e kombinálni a liberális művészeti oktatás értékeit és jövőképét olyan tanulási célokkal, amelyek relevánsak a társadalom gazdasági igényeinek.

Saint Francis University létfontosságú stratégiai partnerként - regionális, nemzeti és nemzetközi szinten is - elismerték szoros kapcsolatok kialakításával azáltal, hogy együttműködő partnereket keresnek az Egyetem küldetésének, jövőképének és stratégiai céljainak ápolására és kibővítésére, miközben hozzájárulnak a társadalmi jóllét globális jövőképéhez, amelyet az hatékony szolga-vezetési elvek gyakorlása.

Saint Francis University létesítményeit úgy fejlesztették ki, hogy javítsák és a lehető legmagasabb szintre emeljék az országosan elismert üzleti, egészségügyi, tudományos és humán vezetési programokat.

Saint Francis University minden szinten folyamatosan javítja a szervezeti hatékonyságot és hatékonyságot - belső és külső értékelés alapján - az emberi és pénzügyi erőforrások kivételes irányításának elősegítése érdekében.120739_120706_IMG_7078.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Saint Francis University

Az üzleti elemzőkre szinte minden iparágban szükség van. A Shields Business School Business Business főiskola megtanítja a hallgatókat, hogyan kell módszereket, eszközöke ... [+]

Üzleti elemzés

Az üzleti elemzőkre szinte minden iparágban szükség van. A Shields Business School Business Business főiskola megtanítja a hallgatókat, hogyan kell módszereket, eszközöket és szoftvereket felhasználni az adatok információvá alakítására. A tanterv a készségek és a szaktudás fejlesztésére összpontosít a programozás, a statisztika, az adatkezelés, valamint az adatok átalakítása és megjelenítése területén.

A 4 legfontosabb ok az üzleti elemzés végzéséhez az SFU-n:"Szinte minden munka valamilyen módon érintni fogja az adatokat" - mondta Tableau „Az adatok oktatásának állapota” című cikke szerint. A technológiai innovációk széles körű felhasználásával társadalmunk egyre növekvő mennyiségű adatot állít elő. Bármely típusú szervezet egyre inkább keresi a módját az új információ kincseinek kiaknázására.Az üzleti elemzés más fokokkal párosítva növeli a piacképességet. A pajzsok lehetővé teszik két fok elérését mindössze négy év alatt. Mivel az adatok elemzése nagyon kívánatos készség az üzleti összes tudományágban, az Business Analytics kétszeres nagyságának hozzáadása bármely más üzleti jelentőséghez növeli a diploma értékét, és előnyt kínál minden munkaerőpiacon.Az Analytics olyan eszközöket biztosít, amelyek az adatokat hasznos információkké alakíthatják. Az adatokat gyakran használják új megértés létrehozására, döntések meghozatalára és a stratégiai irány tervezésére. Az üzleti vezetők adatközpontú áttekintést kérnek az osztályokról, programokról, termékekről és emberekről.Szinte minden iparág az elemzésre támaszkodik a növekedés és a siker érdekében. A gyártási szakemberek adatelemzéssel használják fel az útvonalak, módszerek és folyamatok hatékonyságának hiányát. A szórakoztató és kiskereskedelmi szolgáltatások az analitikát használják valós idejű, személyre szabott ajánlások nyújtására. A bűnüldözés elemzi a bűnözés tendenciáit az eszközök hatékonyabb felhasználása érdekében.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Loretto
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Saint Francis University

A biológia, BS fokozat a hallgatók számára a biológiai tudományok valamennyi fő területén, beleértve a molekuláris és celluláris biológiát, a szervezeti biológiát, az öko ... [+]

Biológia

A biológia az élet tanulmányozása annak minden változatosságában és összetettségében. A biológusok az élet tanulmányozására a molekuláris biológiától és fiziológiától az ökológiáig és evolúcióig terjedő szinteken közelítik meg az életet. A biológia hallgatóknak mindegyiknek meg kell találnia az egyedülálló rést ezen a különféle területen, amely a legjobban megfelel neki vagy szenvedélyének.

Miért a biológia az SFU-ban?Először a hallgatók. Az SFU biológiai programját az egyes hallgatók egyediségének szem előtt tartásával tervezték. Tanszékünk testreszabható fokozatú programokat és személyes tudományos tanácsadást nyújt a biológiai karok részéről.Kis osztályú méretek, szorosan összekapcsolt hallgatói közösség, és lehetőségek a hallgatók számára, hogy új tudományos kutatásokba vegyenek részt a kar mentoraival.Magas sikerességi arány. Sok diplománk végzi az iskolákat és a szakiskolákat, míg mások alapképzettséggel kutatási, oktatási, vadvilágkezelési, orvosi laboratóriumokban, valamint akváriumokban és állatkertekben folytatják karriert.Biológiai Tanszék Tanulási célok... [-]
Amerikai Egyesült Államok Loretto
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Saint Francis University

A marketing program felkészíti a hallgatókat az értékesítés, a marketing kutatás, a reklám, a kiskereskedelem és a marketing menedzsment karrierjére. A program hangsúlyoz ... [+]

értékesítés

A Shield School of Business marketingprogramja az erős üzleti magot hangsúlyozza a reklámozással, a fogyasztói magatartással, a marketing kutatással, a nemzetközi marketinggel és a marketing menedzsmenttel.

A marketing olyan verseny, amely felhívja az emberek figyelmét. - Seth Godin

A marketing a fogyasztókkal történő kommunikáció és interakció folyamata annak érdekében, hogy egy termék vagy szolgáltatás értékét biztosítsák, a termék vagy szolgáltatás eladása céljából. A vállalkozások a marketing kritikus üzleti funkcióként használják a megfelelő piac és az ügyfelek vonzását.

Elérhető koncentrációk

A következő koncentrációk érhetők el marketing, BS fokozaton:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Loretto
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Saint Francis University

Kőolaj- és Földgázmérnöki (PNGE) programunk szigorú mérnöki program, amelyet a környezetvédelmi irányítás alapja továbbfejleszt. Katolikus ferencesekként mélyen törődünk ... [+]

Ásványolaj - és földgáztechnika

Saint Francis University négyéves Bachelor of Science (BSc) fokozatot kínál kőolaj- és földgázmérnöki (PNGE) szakon.

A PNGE programunkba beletartozik a ferencesek megközelítése a valós tapasztalatokkal, mint a tanulás szerves alkotóeleme, párosulva egy létfontosságú bölcsészettudományi neveléssel. A kis méretű osztályok és a karokkal való szoros kapcsolatok az SFU egyetemi hallgatói számára kialakított tanulási környezetek aláírási előnyei. Diákjaink számos olyan készséget fejlesztnek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres legyen a gyorsan növekvő mérnöki területen osztálytermi tanulás, terepi kirándulások, laboratóriumi üzemeltetés, tudományos és ipari kutatási projekttevékenységek, vezetés révén a szakmai hallgatói fejezetekben stb. Pályakezdőink képesnek arra, hogy akár olaj- és gázipari vállalatokban, olaj- és gázszolgáltató cégekben, kormányokban (pl. Energiaügyi Minisztérium), akár tudományos / kutatóintézetekben dolgozzanak, vagy végzős iskolába járjanak, vagy saját olajjal kapcsolatos üzleti vállalkozásukat nyitják meg. és a gázipar.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Loretto
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Saint Francis University

A számítástechnika izgalmas, növekvő és kihívásokkal teli terület, amely életünk szinte minden területét befolyásolja. Számítógépes tudományunk programja hangsúlyozza a k ... [+]

Számítástechnika

A számítástechnika izgalmas, növekvő és kihívásokkal teli terület, amely életünk szinte minden területét befolyásolja. Számítógépes tudományunk programja hangsúlyozza a kar és a hallgatók közötti kollégiális kapcsolatot, ahol a karok a hallgatóknak segítenek a ma és a jövőben a tudományág szempontjából alapvető készségek és koncepciók fejlesztésében.

Miért az SFU?Valós készségek. A Számítástechnika program segíti hallgatóinkat a programozás, a hálózatépítés, a biztonság, a tervezés és a rendszerirányítás készségeinek fejlesztésében.Korszerű létesítmények. Mivel a számítástechnika egyre fejlődő terület, az új Tudományos Központ nagy részét egy élvonalbeli programozási osztályra és egy fejlett kutatólaboratóriumra szenteltük, amelyek mindkettő bonyolult munkaállomásokkal, nagyképernyős monitorokkal és frissített hardver és szoftver.Praktikus alkalmazás. Folyamatosan fejlesztünk olyan új projekteket, amelyek a hallgatók számára megtanult számítógépes ismereteik gyakorlati alkalmazását biztosítják.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Loretto
Augusztus 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Saint Francis University "Become that Someone"

Donut Heaven

Hoop House & Sustainable Food

From SFU to NYC

6 Things to Consider When Choosing a College

Graduation 2019

Canine Behavior

French Toast by Chef Armando

Welcome Weekend 2018

Welcome Class of 2022

Springfest Celebration of Spring

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok