Saint Anselm College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A szellem, ami a legjobb a bölcsészettudományi oktatás, a tudományos magra Szent Anzelm College úgy tervezték, hogy a diákok széles körű tapasztalattal, amely felkészíti őket az életre; az oktatás, amely nem csak a szakmai és karrier előkészítése, valamint ösztönzi az élethosszig tartó törekvés az igazság, amely fenntartja és gazdagítja az életüket. Ez az oktatás egyik forrása egy alaptantervet, amely egy sor közös képzések és a tanulási eredmények szempontjából meghatározó fontosságú az oktatás a diákok minden szakon.

A testület a közelmúltban felülvizsgált és megújított akadémiai alapvető elfogadásával új alaptanterv kezdődött ősz 2014. Az új mag jellemzi egyensúlyt a közös képzések, amelyek előmozdítják egyfajta tudományos közösség és a választható kurzusok, amelyek lehetővé teszik a tanulók egyéni választás.

Az alaptanterv tartalmazza a három fő elemből áll: - Bölcsészettudományi - College Írás - Core Tanulási eredmények

Túl az osztályteremben

Egy igazi bölcsészettudományi oktatás nem lehet keretein belül a tanfolyam katalógusban. Inkább a teljes mértékű megértése, vizsgálat, valamint a szükséges szolgálati egy teljesen képzett diákok gyakran fizetik kívül az osztályteremben. A diákok a Szent Anzelm College sok lehetőséget a tudományos, kulturális és társadalmi sokszínűség kívül az osztályteremben.

Ahogy otthont számos nemzetközileg elismert intézetek és intézmények, Szent Anzelm üdvözli szellemi vezetők a világ minden tájáról, hogy tanulmányozza, beszélni, és kutatásokat végeznek az egyetemen. Tény, hogy a New Hampshire Institute of Politics egy megjegyezte nemzeti helyszíne a demokratikus diskurzus, hogy adott otthont a politikai kommentátorok és elnöki viták. Amellett, hogy a tanfolyam, tudományos és akadémiai kutatások súlya erősen alapképzésben a Szent Anzelm. A diákok a Szent Anzelm a lehetőséget, hogy részt vegyenek a kutatási lehetőségek mellett működő oktatók dolgoznak a laboratóriumban és a társadalomtudományok tudományos beállítások és lehetőségek az egyetemen, valamint a területen helyszíneken a világ minden tájáról.

És összhangban a bencés odaadással tanulás szolgálatában az emberiség, Szent Anzelm Kollégium bátorítja minden diák részt venni szolgáltatás tanulás alkalmazni tantermi fogalmakat kihívást közösségi összefüggésben. Szolgáltatás tanulási projektek által koordinált Meelia Központ Közösségi szerepvállalás és oktatók gyakran integrálják szolgáltatást tanulási lehetőségek tanulmányaikat.

Lelki élet, beleértve a tömeges szolgáltatás, önkéntes lehetőségek, és az alternatív tavaszi szünet minisztériumok által koordinált Szent Anzelm Campus Minisztérium.

Helyszínek

Manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, Amerikai Egyesült Államok