The State University of New York at Geneseo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1871-ben alapították tanárok iskoláinak, Geneseo az ország egyik premier nyilvános bölcsészettudományi kollégiumává fejlődött. A Geneseo történelmi falvában található 220 hektár területen található College rövid autóútra fekszik Rochester és Buffalo városától. A campus megtestesíti az északkeleti kollégiumok hagyományait téglajáróival, árnyékfáiival és virágzó borostyájával.

Az ország egyik legszelektívabb állami főiskoláinak, a Geneseo magas rangú országos kiadványokban szerepel az akadémiai minőség és érték tekintetében. Az egyetemi kutatási támogatás program lehetővé teszi, hogy számos diák vegyen részt széles körű kutatás a geneseo kari tagjai és a jelen tanulmányokat regionális és országos találkozókon.

A College 53 millió dolláros Integrált Tudományos Központja az egyetlen pelletronos részecskegyorsító a Nyugat-New York-i régióban - ami a régió tudományos kutatásának egyik legfontosabb eszköze. Geneseo az amerikai Fizika Intézet szerint az ország legfelső szintű főiskolai gyártói közé tartozik. A főiskolai hallgatók közül elsősorban a felsőoktatási intézmények közül a legmagasabb az országos felsőoktatásban, a STEM szakterületen doktori fokozattal.

A Geneseo falu mellett - egy 24 nemzeti közösség egyikének országos elismert nemzeti történelmi nevezetességeként - a campus borostyán borított téglaépületei egy hagyományos főiskolai környezetet mutatnak. A falu ideális helyszín a kollégiumnak, ahol a kölcsönös tisztelet és a közös kultúra hosszú hagyományai vannak.

A Geneseo kínál 49 egyetemi hallgatót és egy sor kettős diplomát és nemzetközi tanulmányi programokat, köztük bolgár kurzusokat Angliában és Európában minden nyáron, köztük magántudományi kurzusainkat Angliában és Európában minden nyáron.

A hallgatói tevékenységek közé tartozik az NCAA III. Osztályú atlétika (2005-ös nemzeti bajnokság a női cross-countryban); 200 hallgatói szervezet (köztük 11 diákmunkturális csoport); aktív hallgatói kormány; közösségi szolgáltatási lehetőségek; és számos elismert előadó és kulturális esemény minden évben. A Főiskola országos díjnyertes hallgatói vezetői programot és országosan díjnyertes közösség / főiskolai együttműködést ajánl fel a Katrina hurrikán által pusztított területek újjáépítésére.

Helyszínek

Geneseo

State University of New York at Geneseo

Address
SUNY Geneseo
1 College Circle

Geneseo, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 585-245-5000