Slippery Rock University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Slippery Rock University polgárai 1889-ben alapított Slippery Rock University a régió legjelentősebb lakossági egyetemi egyeteme. Az egyetemet a szokásos iskolai örökség alakítja ki, és az elkötelezettség szellemi fejlődéssel, vezetéssel és polgári felelősségvállalással jellemezhető.

SRU 1889. március 26-án nyitotta meg kapuit Slippery Rock State Normal School-nek, amelynek feladata az érdeklődő és képzett személyek tanítása. Az SRSNS az évek során teljesítette megbízatását, és több ezer hallgatót állított át a Pennsylvaniában és az ország egész területén működő állami iskolákban.

1926-ban az intézményt megvásárolta a Commonwealth, átnevezték a Slippery Rock State Teacher Colleget, négyéves tanári kollégium lett, és folytatta a tanárképzés hagyományát.

A Slippery Rock State College 1960-ban jött létre, és első alkalommal díjazott egyetemi és posztgraduális diplomát a bölcsészettudományokban és a szakmákban. 1983-ban egyetemi státuszban részesült.

Ma az SRU egy átfogó egyetem, amely széles körű egyetemi és válogatott programokat kínál.

Nyugat-Pennsylvania SRU hegyvidékein található, az SRU a 14-campus állami felsőoktatási állami rendszer legnyugatibb intézménye. A 660 hektáros campus kevesebb, mint egy óra északra Pittsburghtől, egy órától délre Erie, és 45 perc keletre Youngstown, Ohio. Két nagy autópálya, az I-79 és az I-80, az Egyetem hét mérföldére metszik egymást, kényelmesen összekapcsolva az egész Nemzetközösséggel és a vele szomszédos régiókkal.

A campus a Pennsylvaniai Butler megyei Slippery Rock kerületben helyezkedik el, egy körülbelül 3000 fős biztonságos és barátságos közösségben, amelyet gördülő mezőgazdasági területek, erdők és csillogó jeges tavak határolnak.

Bővített tanulás

Az SRU kiterjesztett tanulásának köszönhetően számos lehetőséget kínál a minőségi oktatáshoz, például a távoktatásban kínált kurzusajánlatok, a Vezetési Fejlesztési Központ, a McKeever Környezetvédelmi Tanulmányi Központ, a Pennsylvania Környezetvédelmi Oktatási Központ és a Nyugdíjas Tanulás Intézete.

SRU tanulási lehetőségeket kínál a diákok számára a partnerséggel és az üzleti és ipari együttműködéssel, valamint a vállalatokkal és a nonprofitokkal való szövetségek révén.

Helyszínek

Csúszós rock

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Csúszós rock, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 724-738-9000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket