San Mateo Colleges of Silicon Valley

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tekintse meg online kiadvány itt.

Top 10 érv a tanul San Mateo főiskolák a Szilícium-völgy

 1. A három nyilvános közösségi főiskolák (Kanada College, College of San Mateo és Skyline College) ismertek minőségi transzfer programok és szolgáltatások, valamint a garantált transzferek és partnerség szelektív egyetemeken.
 2. Éves tandíj 6456 $ USD.
 3. A három főiskola a legbiztonságosabb Kaliforniában és az egyik legbiztonságosabb az országban.
 4. # 1 garantált transzferek négyéves universities- jelenleg 55 egyetem kínál garantált transzferek diákjainknak.
 5. Helyszíni transzfer tanácsadás által nyújtott UC Berkeley képviselői és a 165% -os növekedés a transzfer fogadás arány UC Berkeley, a legutóbbi évben (89 2014-ben és 2015-ben 213).
 6. Mindhárom főiskolák kínál minőségi munkatársa, bizonyítvány és transzfer programok a legkorszerűbb oktatási létesítmények díjnyertes oktatók és dolgozók, számos hálózati és gyakornoki lehetőséget a Szilícium-völgy high-tech vállalatok szerte a főiskolák.
 7. Global Beca ösztöndíj, beleértve a teljes tandíj mentességek, elérhető a bejövő nemzetközi diákoknak.
 8. Prioritás persze regisztrációs nemzetközi diákok.
 9. Ház koordinátor áll, hogy segítse a ház közelében a három főiskola.
 10. Országosan elismert STEM központ Canada College és gyártási Lab Skyline College.

San Mateo főiskolák a Szilícium-völgy között három kiemelkedő mértékben akkreditált kétéves közösségi főiskolák: Kanada College, College of San Mateo és Skyline College. Ezek található a szívében kaliforniai San Francisco.

Mindhárom főiskolák "Transfer Felvételi garanciák", talán a legtöbb állami és magánegyetemek szerte az Egyesült Államokban. Ez biztosít a hallgatók a biztosítékot bekerülni egyetemi, ha a hallgató megfelel az egyetem tudományos és egyéb követelményeknek, és nem tartozik a tipikus egyetemi gólya felvételi "szelektivitás akadály". 2015-ben, 236 diák nyert felvételt UC Berkeley a három főiskola át a diákok. Ezek a diákok belép a junior és mindössze két évig, hogy töltsenek ki egy diplomát a UC Berkeley.

A kollégiumok híresek STEM (Science, Technology, Engineering and Math) programok és Skyline College egy szakmai Caltech és a Berkeley. Cañada College díjnyertes STEM Center, az első az összes közösségi főiskolák Kaliforniában. Animációs osztály például tanítják a Pixar alkalmazottja. Skyline College, mindössze 15 percre a San Francisco kínál Nemzetközi Kereskedelmi és különböző Biotech and Engineering transzfer programok. Ez is egy szakmai program CalTech és UC Berkeley. College of San Mateo egyik legrégebbi közösségi főiskolák Kaliforniában. Az 1920-as években, College of San Mateo volt nagy mértékben, egy előkészítő iskolába vagy ugródeszkát Stanford University és a University of California (Berkeley).

Tanulás a Szilícium-völgyben potenciálisan ad a diákok szakmai és hálózatépítési lehetőségeket a Google, az Apple, Salesforce, a Twitter és a Facebook, stb Minden a mi campus van a kis- és biztonságos közösségek közelében található autópályák hogy elviszi közvetlenül San Francisco, San Jose, SFO nemzetközi repülőtér és más híres turisztikai célpontok, mint Monterey Bay, Yosemite és Lake Tahoe-t, autóval.

A nemzetközi diákok látogasson el járás nemzetközi felvételi honlapján talál.

Amerikai állampolgár és állandó lakos is látogasson el kerületi honlapon talál.

egyetemi
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Associate of Science » Megjelenítés Művészeti Munkatárs » Megjelenítés Társdiplomák » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Biológia (1. Két év)

Campus Nappali 4 - 5 félév January 2018 Amerikai Egyesült Államok San Mateo

Biológia a tanulmány az élet és az élő szervezetek, beleértve a morfológia, fiziológia, anatómia, a viselkedés, a származás, és a forgalmazás. [+]

Területén

Biológia a tanulmány az élet és az élő szervezetek, beleértve a morfológia, fiziológia, anatómia, a viselkedés, a származás, és a forgalmazás.

A siker érdekében a biológia, a tanulók legyenek szenvedélyesek a természeti világ és bizonyítani erős analitikus és problémamegoldó készség.

biológia

A biológiai tanfolyamokon a Szilícium-völgyi San Mateo Főiskolák kollégiumaiban a diákok elvárják, hogy megtanulják a megfelelő tudományos beszámolási technikákat és a tudományos módszer alapos megértését, és biológiai tanulmányokat, megfigyeléseket és kísérleteket használnak a hipotézisek tesztelésére és az eredmények elemzésére. Biológia órákra is eleget általános oktatási követelmények a különböző kiadók.... [-]


Bachelor Matematika (1. Két év)

Campus Nappali January 2018 Amerikai Egyesült Államok San Mateo

Matematika képezi az alapját a modern tudomány. Elengedhetetlen, hogy azoknak, akik szeretnék megérteni és részt venni a fontos tudományos fejlődés korunk. De az is nagyon hasznos a diákok a társadalomtudományokban, és bárki, aki azt akarja, hogy megértse, nagyobb mértékben, a világ körülöttünk. [+]

Matematika képezi az alapját a modern tudomány. Elengedhetetlen, hogy azoknak, akik szeretnék megérteni és részt venni a fontos tudományos fejlődés korunk. De az is nagyon hasznos a diákok a társadalomtudományokban, és bárki, aki azt akarja, hogy megértse, nagyobb mértékben, a világ körülöttünk. Annak nehézség, matematika egy lehetőség arra, hogy elmélyítsük megértéséhez és bővíteni horizontját.

A siker a matematika, az egyéneket meg ne nyitott, kérdezze gyakori kérdésekre, és keresik az okokat, a munkájuk helyett egyszerűen memorizálni. Kitartás, szervezés és a kritikus gondolkodás is fontos minden matematika diák, nem számít, a képzettségi szint.... [-]


Bachelor Mérnöki (1. Két év)

Campus Nappali January 2018 Amerikai Egyesült Államok San Mateo

Cañada College egy teljesen akkreditált Engineering átviteli program. Ez az alacsonyabb osztály program az azonos tanfolyamok minden négyéves főiskolai vagy egyetemi lényegesen alacsonyabb költségek által oktatott kar jelentős ipari tapasztalattal. [+]

Cañada College és Kollégium San Mateo teljesen akkreditált Engineering transzfer programok. Ezek az alacsony részlege program az azonos tanfolyamok minden négyéves főiskolai vagy egyetemi lényegesen alacsonyabb költségek által oktatott kar jelentős ipari tapasztalattal.

Gyakorlatilag minden mérnökhallgatók a későbbiekben fokozatot szereztek meg egy négy éves főiskolai vagy egyetemi, és beléptek a mérnöki szakma. A testület artikuláció megállapodások műszaki osztályok UC, CSU és független főiskolák és egyetemek.

Engineering egyik legnagyobb szakmákban az Egyesült Államokban több mint egymillió munkahelyet területeken, kezdve a repülőgép tervezéstől a szennyezés ellenőrzésére. A négy legnagyobb ága mérnöki munka elektromos, mechanikus, civil és számítógépes tervezés. Minden ága mérnöki helyezzen nagy hangsúlyt helyeznek a problémamegoldás. Műszaki oktatás középpontjában a tanítás tudományos és mérnöki koncepciók és alkalmazása a kreatív és hatékony megoldást a problémákra.... [-]


Bachelor Pszichológia (1. Két év)

Campus Nappali January 2018 Amerikai Egyesült Államok San Mateo

A pszichológia tudománya érintett magatartás, emberi és nem-emberi-állati, és csak körülbelül 125 éves. Ez egy széles fegyelem lényegében felölelik tárgy a biológia a szociológia. [+]

Mi a pszichológia?

A pszichológia tudománya érintett magatartás, emberi és nem-emberi-állati, és csak körülbelül 125 éves. Ez egy széles fegyelem lényegében felölelik tárgy a biológia a szociológia. A pszichológia két kritikus kapcsolat metszéspontját vizsgálja: az agyi funkció és a viselkedés között, az egyik a környezet és a viselkedés között. Mint tudomány, a pszichológia következik tudományos módszerekkel, gondos megfigyelés, a kísérletezés, és az elemzés.

A pszichológia a tanulmány a mentális folyamatok, a megismerés és a viselkedés. Pszichológus arról van szó, hogy az agy és az idegrendszer működését, hogyan érzékelés fejlődik érzés, hogy hogyan tanulunk, és tudjuk, és mi az, ami motivál bennünket. Pszichológia lefedi a teljes élettartama többet megtudni az egyének hogyan működnek a család, a közösség és a társadalom. Pszichológusok szeretné megtanulni, hogy mi romolhat a fejlesztés, hogy hogyan lehet változtatni, és hogyan oldja meg a szervezeti, személyi, interperszonális és a családi konfliktusok. Ez egy dinamikus terület, ahol az új ismeretek vezet, az új értelmezéseket, hogy nőnek ki a bázis a kutatásban. Ez elméleti és alkalmazott tudomány.... [-]


Videók

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!