San Mateo Colleges of Silicon Valley

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tekintse meg online kiadvány itt.

Top 10 érv a tanul San Mateo fÅiskolák a Szilícium-völgy

  1. A három nyilvános közösségi fÅiskolák (Kanada College, College of San Mateo és Skyline College) ismertek minÅségi transzfer programok és szolgáltatások, valamint a garantált transzferek és partnerség szelektív egyetemeken.
  2. Ãves tandíj 6456 $ USD.
  3. A három fÅiskola a legbiztonságosabb Kaliforniában és az egyik legbiztonságosabb az országban.
  4. # 1 garantált transzferek négyéves universities- jelenleg 55 egyetem kínál garantált transzferek diákjainknak.
  5. Helyszíni transzfer tanácsadás által nyújtott UC Berkeley képviselÅi és a 165% -os növekedés a transzfer fogadás arány UC Berkeley, a legutóbbi évben (89 2014-ben és 2015-ben 213).
  6. Mindhárom fÅiskolák kínál minÅségi munkatársa, bizonyítvány és transzfer programok a legkorszerűbb oktatási létesítmények díjnyertes oktatók és dolgozók, számos hálózati és gyakornoki lehetÅséget a Szilícium-völgy high-tech vállalatok szerte a fÅiskolák.
  7. Global Beca ösztöndíj, beleértve a teljes tandíj mentességek, elérhetŠa bejövŠnemzetközi diákoknak.
  8. Prioritás persze regisztrációs nemzetközi diákok.
  9. Ház koordinátor áll, hogy segítse a ház közelében a három fÅiskola.
  10. Országosan elismert STEM központ Canada College és gyártási Lab Skyline College.

San Mateo fÅiskolák a Szilícium-völgy között három kiemelkedÅ mértékben akkreditált kétéves közösségi fÅiskolák: Kanada College, College of San Mateo és Skyline College. Ezek található a szívében kaliforniai San Francisco.

Mindhárom fÅiskolák "Transfer Felvételi garanciák", talán a legtöbb állami és magánegyetemek szerte az Egyesült Ãllamokban. Ez biztosít a hallgatók a biztosítékot bekerülni egyetemi, ha a hallgató megfelel az egyetem tudományos és egyéb követelményeknek, és nem tartozik a tipikus egyetemi gólya felvételi "szelektivitás akadály". 2015-ben, 236 diák nyert felvételt UC Berkeley a három fÅiskola át a diákok. Ezek a diákok belép a junior és mindössze két évig, hogy töltsenek ki egy diplomát a UC Berkeley.

A kollégiumok híresek STEM (Science, Technology, Engineering and Math) programok és Skyline College egy szakmai Caltech és a Berkeley. Cañada College díjnyertes STEM Center, az elsÅ az összes közösségi fÅiskolák Kaliforniában. Animációs osztály például tanítják a Pixar alkalmazottja. Skyline College, mindössze 15 percre a San Francisco kínál Nemzetközi Kereskedelmi és különbözÅ Biotech and Engineering transzfer programok. Ez is egy szakmai program CalTech és UC Berkeley. College of San Mateo egyik legrégebbi közösségi fÅiskolák Kaliforniában. Az 1920-as években, College of San Mateo volt nagy mértékben, egy elÅkészítÅ iskolába vagy ugródeszkát Stanford University és a University of California (Berkeley).

Tanulás a Szilícium-völgyben potenciálisan ad a diákok szakmai és hálózatépítési lehetÅségeket a Google, az Apple, Salesforce, a Twitter és a Facebook, stb Minden a mi campus van a kis- és biztonságos közösségek közelében található autópályák hogy elviszi közvetlenül San Francisco, San Jose, SFO nemzetközi repülÅtér és más híres turisztikai célpontok, mint Monterey Bay, Yosemite és Lake Tahoe-t, autóval.

A nemzetközi diákok látogasson el járás nemzetközi felvételi honlapján talál.

Amerikai állampolgár és állandó lakos is látogasson el kerületi honlapon talál.

egyetemi

Helyszínek

San Mateo

San Mateo County Community College District

Address
Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California
San Mateo, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 650-574-6550