Stevens-Henager College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Stevens-Henager College megtalálja a megfelelő diplomát a jobb karrier elindításához, így gyorsabban kezdheti el élni a kívánt életet. Függetlenül attól, hogy friss vagy a középiskolában, vagy már be van állítva a karrierje során, a Stevens-Henager biztosítja azt a fokozatot, amelyre szüksége van álmai megvalósításához az Ön feltételeinek és ütemezésének megfelelően.

A Utah-i közösség szolgálatában álló Stevens-Henager nonprofit szervezet - vagyis befektetünk a hallgatókba. A beiratkozástól az érettségiig (sőt utána is) elkötelezettek vagyunk a sikere iránt. Ismerje meg, mi különbözteti meg Stevens-Henagert, és fedezze fel karrierjét az egészségügyben, az üzleti életben vagy az informatikában.

A Stevens-Henager College úgy gondoljuk, hogy egy kisebb iskola Stevens-Henager College karrierjét. Tudja meg, mi különbözteti meg a Stevens-Henager College a hagyományos főiskolától vagy egyetemtől. Ha azt látjuk, hogy sikeresen teljesíti a karrier céljait, és azt az életet éljük, amelyet akar, ez az oka annak, amit teszünk. Tudjon meg többet a Stevens-Henager College küldetéséről és arról, hogy mit jelent Önnek hallgatóként.

Stevens-Henager College intelligens, vezérelt, eredményes, tehetséges és innovatív oktatókat és munkatársakat keres diákjaink sikerének elősegítéséhez.

Stevens-Henager College a Karrieriskolák és főiskolák akkreditációs bizottsága (ACCSC) akkreditálta. Az ACCSC az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által elismert akkreditáló ügynökség.

A Stevens-Henager College egyedülálló módon hoztunk létre, hogy segítsünk karrier céljainak elérésében. Akkreditációnk és nonprofit státuszunk segít abban, hogy az Ön által igényelt minőségi, karrier-központú oktatást nyújthassuk Önnek.

Helyszínek

Salt Lake City

Address
West Vine Street,383
84123 Salt Lake City, Utah, Amerikai Egyesült Államok

West Haven

Address
South 1350 West,1890
84401 West Haven, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Boise

Address
South Entertainment Avenue,1444
83709 Boise, Idaho, Amerikai Egyesült Államok

2001

Address
80202 2001, 2060, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: