South Georgia State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Dél-Georgia State College egy lakossági State College Egyetem rendszer Grúzia középpontjában egy magja erős oktatási és személyre szabott tanulmányi tanácsadás. Ez egy hosszú és hagyomány szolgálja az emberek Grúzia.

Az elv az oka, hogy a diákok részt vesznek SGSC, hogy töltsenek ki egy tanulmányi program.

pic

Diák folytatja egyetemi diplomák 23 tanulmányi programok, amelyek át más intézmények vagy felkészítse őket a pályára a különböző területeken. SGSC diákok menni, hogy részt vegyen négyéves intézmények Georgia és kívül az állam egy kiváló alapot az alaptanterv. A diákok is marad SGSC, hogy folytassa a Bachelor of Science in Nursing (RN-BSN), vagy a Bachelor of Science in Biological Sciences (BS).

Annak érdekében, hogy teljes mértékben programot egy időben, a diákok kell pontosan követni a programot térképen a diplomát.

Az órákon kívül, a diákok részt vehetnek a tevékenységek széles skáláját, kulturális események és egyetemközi sport. A Douglas campus szolgál a kulturális és sportos hub a területen lakók és a diákok egy state-of-the-art wellness központ és edzőterem is, mely egy testületi méretű medence és képzési eszközök. SGSC is található, szórakozás és pihenés - Grúzia Golden Isles csak 90 percre van, és Jacksonville, Florida, egy két órás autóútra.

történelem

Dél-Georgia State College (SGSC) hozta létre az Igazgatóság Regents a University of Georgia rendszer január 8-án 2013-re a konszolidáció Waycross College és a Dél-Georgia College Douglas. Az új, multi-campus intézmény szolgálja mintegy 2500 diák 109 Georgia megyében, 28 állam, és 10 országban.

SGSC fő szolgáltatási területe felöleli 15 megyében Dél-Georgia. Ez magában foglalja a campusok Douglas és Waycross, belépési programok révén Georgia Southwestern State University (Americus) és Valdosta State University, és ACCEL programokkal együttműködve területen középiskolákban. Ennek eredményeként SGSC most egy szélesebb választékát osztályok diákjai.

SGSC jelenleg kínál két főiskolai diplomát - A Bachelor of Science fokozatot Biológiai Tudományok és a Bachelor of Science fokozatot ápolási. Associate fok is kínálnak több mint 20 tanulmányi programok. Most néven egy állami főiskolán az egyetemi rendszeren belül Grúzia, fennáll a lehetősége SGSC nyújt kiegészítő érettségi fok a jövőben.

A College elkötelezett a kitüntetést és hasznosítja számos stratégiát minden campus irányítani diákok az akadémiai célok elérésére. Ezek közül stratégiák tutori és egyénre szabott tanulmányi útmutatás szakemberek a maguk területén a tanulmány. Egyéb szolgáltatások, mint például tárgyaló tanácsadás és rokkantsági igényeit, segítsen, hogy támogassa az általános hallgatói sikert.

A diákok a rugalmasságot, hogy élni az egyetemen Douglas vagy tervezi a menetrendek körül a család és a munka felhasználásával bármely SGSC kényelmes helyen. A Douglas Campus büszkélkedhet két modern kollégiumi, amelyek további hallgatói élet programozási és az összes kényelmi és kényelmét az otthon, hogy élvezze főiskolai életet. A újjáélesztett ebédlő és a Clower Student Life Center-hez további szociális tevékenységek. Hasonlóképpen, egy nemrég felújított Student Learning Center és a James M. Dye Student Services Building biztosít a közösségi érzést és szórakoztató a diákok kihasználva a Waycross Campus. SGSC is kínál több mint 20 klubok és szervezetek között mindkét egyetemen, hogy a diákok egy jól lekerekített testületi tapasztalat.

Intercollegiate atlétika gazdag örökséggel rendelkezik mindkét Douglas és Waycross, rajz sportolók Grúzia egész, valamint más államok és országok. A sportos program magában foglalja a baseball, női softball, női foci, férfi és női úszás, férfi és női sífutó, valamint férfi kosárlabda. A diákok is élvezhetik intramuralis sport és az egyes játékosok számos területen és a bíróságok mindkét egyetemen. A Douglas Campus területén kilenc-lyukú golfpálya és egy fedett junior olimpiai méretű medence várja a Wellness Center összetett. A Waycross Campus saját tömb rekreációs helyszíneken, többek között két tó, a paracourse gyalogos nyomvonal, hogy kanyarog a 150 hektáros campus, a tornaterem, valamint tenisz- és squash-bíróságok.

SGSC jelenleg hozzájárul több mint $ évi 70 millió a régió gazdaságában. A Kollégium partnerek gazdasági fejlődés tisztviselők erősítése az életminőség, a közösségek szolgálja a hosting több mint 30 kulturális vagy oktatási események minden évben. Mind a Dél-Georgia State College Alapítvány és a James M. Dye Alapítvány támogatja a College keresztül éves díjat a tandíj segítséget. Finanszírozásának campus prioritások alá nem tartozó állami vagy tandíjat is biztosított, hogy erősítse az intézmény tudományos és gazdasági lábnyom az egész Georgia államban.

Vízió és misszió

Látomás

Dél-Georgia State College lesz a tanuló-központú intézmény állítja elő az élethosszig tartó tanulók jól felszerelt, hogy sikerül egy sokszínű globális társadalomban.

Küldetés

Dél-Georgia State College, a State College Egyetem rendszer Grúzia, egy multi-campus, tanuló-központú intézmény kínál kiváló minőségű munkatársa és válassza érettségi foka programok. Az intézmény biztosítja az innovatív oktatási és tanulási tapasztalatok, rendkívül gazdag a hallgatói tevékenységek és sportos programokat, a hozzáférést egyedülálló ökológiai helyszínek, és a lakossági lehetőségeket teremt egy sokszínű, globálisan orientált, és támogató tanulási környezet.

Campuses

A fákkal szegélyezett Douglas campus területén 190 hektáros, parkosított, és magában foglalja a keverék jól karbantartott tantermi és lakossági helyet nyitott zöld területek alkalmasak tanuló összejövetelek.

A Waycross campus területén 150 hektáros fás terület, és három egyetemi épületek, a tornaterem, két tó, a paracourse gyalogos nyomvonal, valamint tenisz- és squash-bíróságok.

SGSC is oktatási helyszínek Americus és Valdosta.

Kar

SGSC kar credentialed és megfelelnek SACSCOC követelmények tanítani a saját területén. Nincs diplomás asszisztensek tanítani osztályok Dél-Georgia State College. Az átlagos osztálylétszám a 2012 őszi 28 volt, amely lehetővé teszi a kar, hogy személyes figyelmet és támogatást minden diák, ha szükséges.

Jelenlegi Beiratkozás

2684 diák iratkozott be Dél-Georgia State College az őszi félévben 2013. Ez a beiratkozási tartoznak a diákok a 109 GA megyében, 28 más államok és 18 országban. Körülbelül 71% -a diák részt vesz a teljes munkaidőben.

Épület
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Felvételi követelmények

COSTS FOR 10 MONTHS:(2 Semesters, 1 year)

Tuition and Fees $ 11,700
Room and Meals $ 8,900
Books and Supplies $ 1,000
Transportation $ 2,150
Insurance and Other Expenses $ 1,300
Total $ 25,050

Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Management

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Douglas

A Bachelor of Science in Management (BSM) fokozat célja, hogy fejlessze az üzleti diákok, akik képesek belépni a munkaerő egy erős megértése eredményes gazdálkodás, pénzügyi, szervezési, kommunikációs és kritikus gondolkodás képességeit. Ezt a célt elérni az interdiszciplináris megközelítés, amely középpontjában az alapvető gazdálkodási tanfolyamokat fokozható megfelelő képzés a társadalomtudományok, humán és egyéb üzleti tudományágak. [+]

A Bachelor of Science in Management (BSM) fokozat célja, hogy fejlessze az üzleti diákok, akik képesek belépni a munkaerő egy erős megértése eredményes gazdálkodás, pénzügyi, szervezési, kommunikációs és kritikus gondolkodás képességeit. Ezt a célt elérni az interdiszciplináris megközelítés, amely középpontjában az alapvető gazdálkodási tanfolyamokat fokozható megfelelő képzés a társadalomtudományok, humán és egyéb üzleti tudományágak. A BSM úgy tervezték, hogy célozni a hagyományos diákok és dolgozó felnőttek, akik, vagy törekvő lenni, középvezetői szerepek vagy kisvállalkozások tulajdonosai Sokoldalú szerepük. A tananyag hozták létre, hogy párosítani a menedzsment tanfolyam akár szervezeti viselkedés, vagy marketing. Mértéke, fel kell ajánlani a Douglas Campus eredetileg úgy tervezték, mint egy kétéves befejezése program a diákok, akik már szerzett egy Associate of Science diplomát üzleti vagy akik a szükséges előfeltétele tanfolyamok. A program felépítése A program a kohorsz-alapú, vagyis, hogy minden diák egy belépő csoport (kohorsz) követi az azonos menetrend osztályok során idejüket a programban. Annak érdekében, hogy a menetrend a nem hagyományos tanulók, miközben lehetővé teszi számukra, hogy haladást egy időben folytatott tanulmányai során, a menetrend törik rövidebb az A és B kifejezések minden félévben, hogy a diákok is egy teljes terhelés osztályok, miközben az kezelhető összeg természetesen a munka. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kohorsz program struktúráját, tanfolyamok nem biztosítanak minden távon. Amennyiben a kurzus nem veszik a menetrend, akkor létrehozhat egy jelentős késleltetése befejező program, amíg a tanfolyamot ismét elérhetővé válik. Felvételi követelmények Nincsenek standardizált elhelyezési teszteredmények való részvételhez szükséges a BSM programot. A diákok is elismerte, hogy a program junior nyújtó birtokukban társult diplomát,... [-]

BSc Biológiai Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Douglas Waycross + 1 további

A Dél-Georgia State College Bachelor of Science in Biological Sciences a diákok két lehetőség, hogy vegyenek részt tanulási élmények vezetnek jutalmazása pályára. A diákok a természet és Ökológiai pályán fog folytatni a vizsgálatot kapcsolódó egyedülálló ökológiai telek a régió és befejezésekor, kérhet felsőfokú tanulmányokat vagy elhelyezkedni a különböző területeken belül a kormányzati és a magánszektor. [+]

A Dél-Georgia State College Bachelor of Science in Biological Sciences a diákok két lehetőség, hogy vegyenek részt tanulási élmények vezetnek jutalmazása pályára. A diákok a természet és Ökológiai pályán fog folytatni a vizsgálatot kapcsolódó egyedülálló ökológiai telek a régió és befejezésekor, kérhet felsőfokú tanulmányokat vagy elhelyezkedni a különböző területeken belül a kormányzati és a magánszektor. A Pre-Professional pálya úgy tervezték, hogy megfeleljen előfeltétele tanfolyamok lépésének a szakmát, fogászati, farmakológia és más egészséggel kapcsolatos területeken. Mindkét pálya művelni személyes felelősséget a környezetet, és elősegíti, hogy fontos a gondoskodás. A CSKP Alapítvány felajánlja speciális ösztöndíjakat kifejezetten az első csoportban. Irányelvek fogadása Dél-Georgia College Alapítvány ösztöndíja Köszönjük, hogy érdeklődik a Dél-Georgia Kollégium Alapítvány Ösztöndíj program. A megadott adatokat az alábbi alkalmazás fogják használni, hogy megfeleljen a kritériumoknak minden rendelkezésre álló ösztöndíjak, amely jogosult lehet. Minden SGC Alapítvány ösztöndíjasa szükséges írásbeli dolgozat kell együtt benyújtott kérelmet. Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni minden olyan ösztöndíjat, el kell küldeni a dolgozat ezt az alkalmazást. Az esszé tartalmaznia kell a bevezetését, jövőbeni célok és hogyan ösztöndíj támogatásban segítsek a nevelési-oktatási célokat. (500 szó max). Mi automatikusan megvizsgálja, hogy minden közérdekű ösztöndíjat, így csak akkor van szükség, hogy töltse ki az egyik ösztöndíjat alkalmazás. 1.. Akkor is, ha HOPE jogosult vagy jogosultak egyéb pénzügyi támogatás, még mindig pályázhatnak a CSKP Alapítvány ösztöndíját. Meg kell azonban teljes FASFA formában. 2.. Amellett, hogy az egyes kritériumok bármilyen ösztöndíjat a következő fogják használni, hogy meghatározza a végső kiválasztása címzett: Pénzügyi szükség Egyéb külső finanszírozásra vagy díjat is kapott Végleges felvételi... [-]

Kapcsolat

South Georgia State College - Douglas Campus

Cím 100 W College Park Dr, Douglas
31533 GA, USA
Honlap http://www.sgsc.edu/
Telefon +1 (912) 260-4200

Telefon

Telefon

Telefon