SAE Institute North America

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SAE InstituteA világ egyik vezető oktatója a kreatív médiaiparban. Az 1976-ban létrehozott ország 26 országban több mint 50 egyetemre terjed ki.

Az Egyesült Államokban a SAE Institute tanfolyamokon több mint 1100 diák vesz részt a 8 nagyméretű egyetemen, többek között Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, Nashville, New York, San Francisco és San Jose városokban. SAE Institute is SAE Expression College Emeryville, CA kínál programokat a digitális művészetek.

A SAE Intézet akkreditált kurzusokat kínál, köztük Bachelor's Degree, Associate Degree és diploma programok. A programok fedezésére szakértő fegyelem patakok:

  • Animáció és Visual Effects
  • Hang-
  • Digitális filmkészítés
  • Szórakoztatóipar
  • játékfejlesztés

A SAE Intézetben büszkék vagyunk arra, hogy a programokat professzionális minőségű létesítményekben szállítjuk. Gondoskodunk arról, hogy hallgatóink az iparággal kapcsolatos ismeretekkel rendelkező oktatásban részesüljenek.

SAE INTÉZET ÉSZAK-AMERIKA

A SAE Intézet 1976-ban alakult Ausztráliában az Audiómérnöki Iskolának, amely a világ első audiómérnöki intézetévé vált. A SAE Intézet korai sikere és gyakorlati, elméleti és iparági képzésünk iránti keresletünk gyorsan más egyetemek létrehozását eredményezte világszerte. SAE Institute jelentősen bővítette tanterv és globális hálózat, immár változatos skáláját kreatív média oktatás több mint 50 egyetemen a világ, az ipar és a tudományos elismerést.

A SAE Intézet először 1999-ben érkezett az USA-ba, egy középiskola New York-i campus megnyitásával. Nem sokkal azután, campusok nyíltak hat másik amerikai helyszíneken. Ma a nyolc USA-i egyetemünk és a Harbourside Institute of Technology Vancouverben, a British Columbia-ban, Kanadában megszerzett SAE Institute North America. Ez a régió továbbra is fenntartja a SAE Intézet büszke hagyományát, és támogatja azt a küldetésünket, hogy a kreatív médiaiparban a művészetek és a tudományok terén releváns elméletet és gyakorlatot biztosítsunk a tehetséges, kreatív fiatalok számára, akik mélyebb tudást és elismerést akarnak saját kézművükre.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

A SAE Institute ausztráliai sikere után 1985-ben nyílt meg az első külföldi SAE Intézet campus. Ahogy Ausztráliában, a nemzetközi színtéren a SAE Intézet rendkívül sikeresnek bizonyult a minőségi, gyakorlati és elméleti tananyag megteremtésében a zeneiparban törekvő szakemberek számára.

Nem sokkal a londoni egyetem megnyitása után, a SAE Intézet megalapította a müncheni campusot, amely a világ számos idegen nyelvű SAE Intézményének volt az első.

A SAE Intézet Európában, Ázsiában és Új-Zélandon jól megalapozott 1990-es évek közepén. Az első 8 egyetemünk 1999-ben nyílt meg az Egyesült Államokban.

A szerény Sydney stúdió kezdetektől fogva a SAE Intézet ma több mint 50 egyetemre terjed ki a világon 26 országban. Kezdve audio, SAE International alakult ki az évek során, és most is kínál képesítések más kreatív média tudományágak - Animáció, design, film, játékok, és a Web & Mobile.

Minden SAE Intézet tanfolyama az alapító elveket követi: a kreatív és tehetséges egyének magas színvonalú, iparági, gyakorlati és elméleti oktatási lehetőségei.

AZ Navitas

Navitas egy ausztrál globális oktatási vezető biztosító egyetem előtti és egyetemi programok, Angol nyelv tanfolyam, migráns oktatás és elszámolási szolgáltatásokat, kreatív média oktatás tanuló felvételét, a szakmai fejlődés és a vállalati képzési szolgáltatásokat több mint 80.000 diák a hálózaton keresztül több mint 100 főiskola és egyetemen 23 országban. Navitas egy ASX Top 200 cég.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Associate of Applied Science » Megjelenítés Associate of Science » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor's Of Applied Science A Játékfejlesztésben

Campus Nappali 32 hónapok May 2018 Amerikai Egyesült Államok Emeryville San Jose + 1 további

A játékfejlesztés Bachelor's of Applied Science fokozatú programja előkészíti a diákokat a karrier az interaktív szórakoztató iparban mindössze 32 hónap. [+]

A játékfejlesztés Bachelor's of Applied Science fokozatú programja előkészíti a diákokat a karrier az interaktív szórakoztató iparban mindössze 32 hónap.

A Game Development program egy intenzív gyakorlati és elméleti képzési program, amely felkészíti a diákokat, hogy sikeresek legyenek a mai játékfejlesztő iparban. A programban résztvevő diákok megtanulják a játékfejlesztés technikai és kreatív összetevőit, valamint a kreatív szórakoztató szoftver alapvető tervezési elveit.

A fokozatos fejlődés

Minden tanévben projektalapú, gyakorlati tanfolyamokba merülnek, miközben fokozatosan elnyeri az általános oktatási követelményeket.

... [-]

Bachelor Diploma A Digitális Filmben

Campus Nappali 32 hónapok May 2018 Amerikai Egyesült Államok Emeryville

A Digital Film Bachelor's of Applied Science fokozat a technikai kompetenciák alapjaira összpontosítja az iparág megfelelő szoftvereit és berendezéseit, és úgy tervezték, hogy legalább 32 hónap alatt a diákok bejussanak az iparba. [+]

Az Alkalmazott Tudomány Bachelor of Digital Film egy intenzív gyakorlati és elméleti tanfolyam, amely a hallgatók számára a tudás és a készségek alakítására vizuális média tervezés és a teremtés.

Ez egy gyakorlati, együttműködő projektalapú program, amely egy olyan nagykapcstervezési projekten végződik, amely a program során megtanult ismeretek és készségek széles skálájára épül.

A Digital Film Bachelor's of Applied Science programban a hallgatóknak tanulniuk kell:

A projekt céljainak megfelelő filmtartalom megtervezése, tervezése, végrehajtása és kiadása.A történeti, kritikai és elméleti elvek integrálása a filmgyártási gyakorlatba.Bizonyítson jártasságot filmkészítő berendezésekkel, szoftverekkel és munkafolyamatokkal.Alkalmazza a filmkészítés képességét meghatározott közönségekre, tartalomterületekre és terjesztési platformokra.Együttműködés másokkal hatékony kreatív projektek tervezése és végrehajtása érdekében.Elemezze, értékelje és kritizálja a film tartalmát.Mutasson kreatív és technikai problémamegoldó képességeket.Ismertesse a szakmai etikett készségeket.Hatékony szóbeli, írásbeli és interperszonális kommunikációs képességek bemutatása.Hatékony analitikus problémamegoldó és kritikai gondolkodási képességek bemutatása, adott esetben a tudományos módszer segítségével.A megfelelő kutatási eszközök segítségével keresse meg, keresse meg és értékelje az információkat.MŰSZAKI ÉS SZAKMAI KÉSZSÉGEKFilmgyártásMobil médiaMédia Post ProductionReklám / ReklámGrip és világításSzerkesztésProjekttervezés és menedzsmentCím DesignÁrulkodó technikákFinanszírozás és terjesztésSzakmai életképességA TANULÁSI TAPASZTALATOlyan tanterveket tartsanak fenn, amelyek az iparági szabvány legjobb gyakorlatát tükrözik, hogy felkészítsék a tanulókat a kreatív média és szórakoztató iparágak belépő szintű foglalkoztatására.Szakképzett, tapasztalt, professzionális oktatókkal, akik megkönnyítik a tanulást.A tanterv gyakorlati alapú tevékenységek, vezetett megbeszélések és valós világértékelések révén biztosítja a diákoknak azt a lehetőséget, hogy alkalmazzák azt, amit tanulnak a szakmai előkészítés és fejlesztés felé.Az egész életen át tartó és az önálló tanulás támogatása a hallgatói gondolkodás és a szakértői kritika révén.Támogassa a diplomások szakmai növekedését az élethosszig tartó... [-]

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

Campus Nappali 32 hónapok May 2018 Amerikai Egyesült Államok Emeryville

[+]

A tanulási tapasztalat Dolgozz művészek, tervezők, webes, mobil és játék fejlesztők, filmesek, és animátorok. Legyen része a csapatnak, amely táplálja a tehetségét, és arra ösztönzi, hogy elérje a tanulási lehetőségeket. Szedő Rotoscope Artist Lighting Artist termelési asszisztens [-]

Videók

Know #NoLimits | SAE Institute

Kapcsolat
Cím
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, FL, 33132 US
Közösségi Média
Cím
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Grúzia, GA, 30303 US
Cím
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, IL, 60610 US
Cím
6601 Shellmound Street,
Emeryville, Kalifornia, CA, 94608 US
Cím
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, Kalifornia, CA, 90038 US
Cím
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, TN, 37203 US
Cím
218 W 18th Street, 4th Floor,
Chelsea, New York, NY, 10011 US
Cím
6603 Shellmound Street,
San Francisco, Kalifornia, CA, 94608 US
Cím
1751 Fox Drive,
San Jose, Kalifornia, CA, 95131 US