SAE Institute North America

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A SAE Intézet a kreatív médiaipar egyik vezető oktatója. Az 1976-ban alapított, több mint 25 országban több mint 50 egyetemre terjed ki a világ. Az Egyesült Államokban a SAE Institute kreatív média tanfolyamokat biztosít a nagyobb városokban, mint például Atlanta, Chicago, Miami, Nashville és New York. A SAE Intézet szintén a SAE Expression College-ban (Emeryville, CA) nyújt digitális programokat. A SAE Intézet akkreditált kurzusokat kínál, köztük Bachelor's Degree, Associate Degree és diploma programok. Programjaink szakterületi szakfolyamokra terjednek ki:

  • Élénkség
  • Hang
  • Digitális film
  • Szórakoztató üzlet
  • Játékfejlesztés

A SAE Intézetben büszkék vagyunk arra, hogy a programokat professzionális minőségű létesítményekben szállítjuk. Gondoskodunk arról, hogy hallgatóink az iparághoz kapcsolódó képességekkel rendelkező oktatásban részesüljenek.

SAE Institute North America

A SAE Intézet 1976-ban alakult Ausztráliában az Audiómérnöki Iskolaként, így a világ első audiómérnöki intézete. A SAE Intézet korai sikere és gyakorlati, elméleti és iparági képzésünk iránti keresletünk gyorsan megalapította más egyetemek világszerte történő létrehozását. A SAE Intézet hatalmas mértékben bővítette tantervét és globális hálózatát, amely jelenleg több mint 50 egyetemen kínál világszerte többféle kreatív médiatanítást az iparág és az egyetemek körében. A SAE Intézet 1999-ben érkezett az USA-ba, egy középiskola New York-i campus megnyitásával. Nem sokkal később az egyetemeket más nagy amerikai városokban nyitották meg. Ma a mi US campusaink és a közelmúltban a SAE Institute Vancouver brit kanadai Columbia tagja, a SAE Institute North America alkotják. Ez a térség továbbra is fenntartja a SAE Intézet büszke hagyományát, és támogatja azt a küldetésünket, hogy a kreatív médiaiparban releváns elméletet és gyakorlatot biztosítson a kreatív médiaiparban olyan tehetséges, kreatív fiatalok számára, akik mélyebb tudást és elismerést akarnak saját kézművükre.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

A SAE Institute Ausztráliában elért sikere után az első külföldi SAE Intézet campus 1985-ben nyílt meg Londonban. Ahogy Ausztráliában is, a nemzetközi színtéren a SAE Intézet rendkívül sikeresnek bizonyult minőségi, gyakorlati és elméleti tanterv készítésében. törekvő szakemberek a zeneiparban. Nem sokkal a londoni egyetem megnyitása után a SAE Institute megalapította a müncheni campusot, amely világszerte elsőként számos idegen nyelvű SAE Intézetnek számít. A SAE Intézet jól megalapozott Európában, Ázsiában és Új-Zélandon az 1990-es évek közepén. Az első US campusunk 1999-ben New Yorkban nyílt meg. A szerény Sydney stúdió kezdetektől a SAE Institute jelenleg több mint 50 országban több mint 50 egyetemre terjed ki. A SAE International az Audio-tól kezdve az évek során fejlődött ki, és most már más kreatív média-tudományokban is kínál képesítéseket - Animáció, Design, Film, Játékok és Web

A NAVITASRÓL

A Navitas az ausztrál globális oktatási vezető, amely több mint 100 000 főből álló hálózaton keresztül több mint 80 000 diák számára kínál előiskolai és egyetemi programokat, angol nyelvtanfolyamokat, migránsoktatási és elszámolási szolgáltatásokat, kreatív média oktatást, hallgatói felvételt, szakmai fejlődést és vállalati tréningeket. és egyetemeken 23 országban. A Navitas egy ASX Top 200 cég.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Associate of Applied Science » Megjelenítés Associate of Science » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor's of Applied Science a játékfejlesztésben

Campus Nappali 32 hónapok May 2019 Amerikai Egyesült Államok Emeryville San Jose + 1 további

A játékfejlesztés Bachelor's of Applied Science fokozatú programja előkészíti a diákokat a karrier az interaktív szórakoztató iparban mindössze 32 hónap. [+]

A játékfejlesztés Bachelor's of Applied Science fokozatú programja előkészíti a diákokat a karrier az interaktív szórakoztató iparban mindössze 32 hónap.

A Game Development program egy intenzív gyakorlati és elméleti képzési program, amely felkészíti a diákokat, hogy sikeresek legyenek a mai játékfejlesztő iparban. A programban résztvevő diákok megtanulják a játékfejlesztés technikai és kreatív összetevőit, valamint a kreatív szórakoztató szoftver alapvető tervezési elveit.

A fokozatos fejlődés

Minden tanévben projektalapú, gyakorlati tanfolyamokba merülnek, miközben fokozatosan elnyeri az általános oktatási követelményeket.

... [-]

Bachelor diploma a digitális filmben

Campus Nappali 32 hónapok May 2019 Amerikai Egyesült Államok Emeryville

A Digital Film Bachelor's of Applied Science fokozat a technikai kompetenciák alapjaira összpontosítja az iparág megfelelő szoftvereit és berendezéseit, és úgy tervezték, hogy legalább 32 hónap alatt a diákok bejussanak az iparba. [+]

Az Alkalmazott Tudomány Bachelor of Digital Film egy intenzív gyakorlati és elméleti tanfolyam, amely a hallgatók számára a tudás és a készségek alakítására vizuális média tervezés és a teremtés.

Ez egy gyakorlati, együttműködő projektalapú program, amely egy olyan nagykapcstervezési projekten végződik, amely a program során megtanult ismeretek és készségek széles skálájára épül.

A Digital Film Bachelor's of Applied Science programban a hallgatóknak tanulniuk kell:

A projekt céljainak megfelelő filmtartalom megtervezése, tervezése, végrehajtása és kiadása.A történeti, kritikai és elméleti elvek integrálása a filmgyártási gyakorlatba.Bizonyítson jártasságot filmkészítő berendezésekkel, szoftverekkel és munkafolyamatokkal.Alkalmazza a filmkészítés képességét meghatározott közönségekre, tartalomterületekre és terjesztési platformokra.Együttműködés másokkal hatékony kreatív projektek tervezése és végrehajtása érdekében.Elemezze, értékelje és kritizálja a film tartalmát.Mutasson kreatív és technikai problémamegoldó képességeket.Ismertesse a szakmai etikett készségeket.Hatékony szóbeli, írásbeli és interperszonális kommunikációs képességek bemutatása.Hatékony analitikus problémamegoldó és kritikai gondolkodási képességek bemutatása, adott esetben a tudományos módszer segítségével.A megfelelő kutatási eszközök segítségével keresse meg, keresse meg és értékelje az információkat.MŰSZAKI ÉS SZAKMAI KÉSZSÉGEKFilmgyártásMobil médiaMédia Post ProductionReklám / ReklámGrip és világításSzerkesztésProjekttervezés és menedzsmentCím DesignÁrulkodó technikákFinanszírozás és terjesztésSzakmai életképességA TANULÁSI TAPASZTALATOlyan tanterveket tartsanak fenn, amelyek az iparági szabvány legjobb gyakorlatát tükrözik, hogy felkészítsék a tanulókat a kreatív média és szórakoztató iparágak belépő szintű foglalkoztatására.Szakképzett, tapasztalt, professzionális oktatókkal, akik megkönnyítik a tanulást.A tanterv gyakorlati alapú tevékenységek, vezetett megbeszélések és valós világértékelések révén biztosítja a diákoknak azt a lehetőséget, hogy alkalmazzák azt, amit tanulnak a szakmai előkészítés és fejlesztés felé.Az egész életen át tartó és az önálló tanulás támogatása a hallgatói gondolkodás és a szakértői kritika révén.Támogassa a diplomások szakmai növekedését az élethosszig tartó... [-]

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

Campus Nappali 32 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Emeryville

[+]

A tanulási tapasztalat Dolgozz művészek, tervezők, webes, mobil és játék fejlesztők, filmesek, és animátorok. Legyen része a csapatnak, amely táplálja a tehetségét, és arra ösztönzi, hogy elérje a tanulási lehetőségeket. Szedő Rotoscope Artist Lighting Artist termelési asszisztens [-]

Videók

Know #NoLimits | SAE Institute

Kapcsolat
Cím
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, 33132 US
Közösségi Média
Cím
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Georgia, 30303 US
Cím
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, 60610 US
Cím
6601 Shellmound Street,
Emeryville, California, 94608 US
Cím
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, California, 90038 US
Cím
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, 37203 US
Cím
218 W 18th Street, 4th Floor
New York, New York, 10011 US
Cím
1751 Fox Drive,
San Jose, California, 95131 US