SAE Institute USA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

SAE Institute egyik a világ vezető oktatók kreatív médiaiparban. Létre 1976-ban, most befogják az egész világon 53 campusok 27 országban.

Az USA-ban, SAE tanfolyamokat, hogy több mint 1100 diák szerte 7 egyetemen Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, Nashville, New York, San Francisco.

SAE kínál akkreditált kurzusok diplomák és a társult fok *. A programok fedezésére szakértő fegyelem patakok:

  • Audio technológia
  • Zeneipar

A SAE, büszkék vagyunk arra, mely kivételes programok professzionális minőségű létesítményeket. Mi biztosítjuk a diákok kapnak egy kiváló oktatás az iparág megfelelő készségeket.

A diplomások valóban van a versenyelőnyt.

Történetünk

SAE USA

SAE-ben alakult Ausztráliában, mint a School of Audio Engineering 1976-ban, és ezzel a világ első audio mérnöki intézet. A korai sikere SAE és a kereslet a mi gyakorlati, elméleti alapú és az ipar érintett képzési gyorsan vezetett a létesítmény egyéb campusok szerte a világon. SAE Institute jelentősen bővítette tanterv és globális hálózat, immár változatos skáláját kreatív média oktatás több mint 50 egyetemen a világ, az ipar és a tudományos elismerést.

SAE Institute először jött az USA-ban 1998-ban, a megnyitása a campus Midtown New York City. Nem sokkal azután, campusok nyíltak hat másik amerikai helyszíneken. Ma, a hét USA egyetemen továbbra is fenntartja a büszke hagyományát SAE Institute, elősegítve a célunk, hogy a vonatkozó elmélet és a gyakorlat a művészetek és a tudományok a kreatív médiaipar tehetséges, kreatív fiatal elmék, akik keresik, hogy mélyebben tudást és megbecsülést A vízi jármű.

SAE International

Az után, hogy a siker a SAE Ausztráliában, az első külföldi SAE campus nyílt Londonban 1985-ben. Ahogy Ausztráliában, a nemzetközi porondon SAE bizonyult rendkívül sikeresnek olyan jó minőségű, gyakorlati és elméleti tananyag törekvő szakemberek a zeneiparban.

Nem sokkal azután, hogy London campus-ben nyílt, SAE létre első európai intézet Münchenben. Münchenben volt, hogy az első a sok idegen nyelvű SAE Intézetek világszerte.

SAE jól megalapozott volt, Európában, Ázsiában és Új-Zéland a '90 -es évek közepén. Az első a mi 7 campusok nyitott az USA-ban 1998-ban.

A szerény kezdetek Sydney stúdió, SAE ma világméretû 53 campusok 27 országban. Kezdve audio, SAE International alakult ki az évek során, és most is kínál képesítések más kreatív média tudományágak - Animáció, design, film, játékok, és a Web & Mobile.

Minden SAE tanfolyamok kövesse alapelve SAE - kiváló minőségű, iparág-specifikus, gyakorlati és elméleti oktatás lehetőséget biztosít a kreatív és tehetséges emberek.

A SAE különbség

SAE már kimagasló iparág-orientált oktatás 1976 óta. Azt a lécet képesítések kreatív média, mert tudjuk, ezek az iparágak és tudjuk, hogyan kell a vonat az ipar kész diplomások. Szeretjük, amit csinálunk, és mi elkötelezettek a nevelési lehetőségeket, amelyek kihívást jelentenek, fejleszteni és ösztönözni.

Kreatív Média Oktatási szaküzlet

Mi vagyunk a világ egyik vezető oktatók kreatív médiaipar mert szorosan együttműködik az iparág partnerei, mi foglalkoztat szaktanárok a valós tapasztalat, és mi a személyre szabott oktatás, az ipari szabványnak lehetőség.

A speciális tanfolyamok a kreatív média reagálni a dinamikus és változékony természete ezen iparágak. Őrizzük ujját az impulzus, és gondolkodni kívül a doboz, hogy segítsen elérni a potenciális és megvalósítani álmait.

Global Perspective

SAE 53 campusok 27 országban. A diákok és a tanárok egy egyedülálló, változatos és kreatív közösség, akik találkoznak a kollektív célját - kiemelkedő oktatási lehetőségeket. A szakértelem valóban globális.

Gyorsított tanulás

SAE kínál akkreditált gyorsított tanulási utak, így lehet az ipar kész és az utat, hogy ez az álom munka gyorsabban. Ha hajlandó tenni a kemény munka, majd az intenzív gyorsított lehetőség azt jelenti, akkor kapja meg a diplomáját a mindössze 9 hónap és Associates diploma mindössze 12 hónap.

Praktikus és személyre szabott tanulási

A SAE tudjuk kreatív médiaipar diplomások kell az egyéni gyakorlati képzés. Felismertük ezt már 1976-ban - ez az, amiért elsőként a hands-on, az ipar koncentrált, és személyre szabott tanterv, szállítani Önnek pro minőségű szolgáltatásokat.

Mi is menjetek ki az osztályteremben, és a valós világba, rendszeres ipari hálózati események, fesztiválok alumni, és állásbörzéken.

SAE elkötelezett a kiváló oktatás és a tanulási eredmények.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat
Cím
215 Peachtree Street NE
Atlanta, Grúzia, GA, 30303 US
Cím
820 N.Orleans #125
Chicago, Illinois, IL, 60610 US
Cím
6700 Santa Monica Blvd.
Los Angeles, Kalifornia, CA, 90038 US
Cím
16051 W. Dixie Highway, Suite 200,
North Miami Beach

Miami, Florida, FL, 33160 US
Cím
7 Music Circle North
Nashville, Tennessee, TN, 37203 US
Cím
218 W 18th Street, 4th Floor
New York, New York, NY, 10011 US
Cím
1650 B 65th Street,
Emeryville

San Francisco, Kalifornia, CA, 94608 US