Hivatalos Leírás

Rosemont College egy olyan közösség, az élethosszig tartó tanulók szentelt tudományos kiválóság és serkentve öröm a törekvés a tudás. Rosemont College kialakítására törekszik minden tagja a közösség nyitott és kritikus elmék, a képesség, hogy indokolt morális döntéseket, és a felelősségérzet, hogy szolgálja mások a globális társadalom.

Gyökerezve katolicizmus, Rosemont üdvözöl minden hitű és vezérelvei Cornelia Connelly és a Társaság a Szent Gyermek Jézus, hogy megfeleljen az igényeinek a idő.

Rosemont College értékek:

Bízz és tisztelet a méltóság minden ember;
Sokféleségre kötelezettségvállalását, hogy az interkulturális közösség;
Kitartást, bátorságot előmozdításában igazságosság együttérzéssel;
Gondoskodás a Föld, mint a mi közös otthon.

A misszió Rosemont College folyik az oktatási filozófiája a támogató vallási gyülekezet, amely megnyitotta Rosemont 1921, a Társaság Szent Gyermek Jézus. Ez a filozófia szellemétől áthatott és nevelési elvek az Alapító a Társaság, Cornelia Connelly. Ez szent gyermek oktatás egy világosan meghatározott, mégis rugalmas ideális gyökerezik a keresztény értékek és kifejezések, ráhangolva a tanulási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy válaszoljon az élet öröm, lelkesedés és együttérzés. Az egyetlen College világméretű hálózata Szent Gyermek oktatási intézmények, Rosemont alapját az a szent gyermek filozófia, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy megfeleljen a sokféleség, és változik bízik saját ajándéka és Isten, aki tette szövetséget kötött az emberi család.

történelem

Rosemont College 1921-ben alakult a Társaság Szent Gyermek Jézus.

Az intézmény első napokban a jelen, a SHCJ alapítónő, Cornelia Connelly volt a hajtóereje Rosemont töltöttségi hogy oktassák a diákok ", hogy találkozzék a kor", amely már szerves része a növekedés a testület.

Rosemont található 56 hektáros történelmi lakónegyedben Rosemont, Pennsylvania, 11 mérföldre nyugatra Philadelphia az elővárosi fővonal. A testület ismert a kiváló tanulmányi hírnevét és fejlesztésére fordított szellemi, lelki és érzelmi jólétét minden tanuló számára.

Az elmúlt év Rosemont mára "találkozzék a kor", a fejlődő, mint egy kollégium három iskola: a Egyetemi Kollégium és az iskolák Graduate és szakmai tanulmányok.

Május 30-án, 2008-ban a Kuratórium Rosemont College jóváhagyott stratégiai tervet, amely hangsúlyozta, és bővítette a Főiskola felvételi, programok, és jó hírnevét azáltal, hogy elfogadjuk co-oktatás, partnerségek, és az online oktatás. 2009-ben a főiskola nyitotta meg kapuit az egyetemi szintű, hogy valamennyi érdekelt és szakképzett nők és férfiak, egységesítése az Akadémia három iskola és bővítése az Akadémia küldetése, hogy egy "közösség a tanulók. Ugyanebben az évben az iskolák Graduate és Szakmai kapott akkreditációt kínál teljesen online képzési programok a Közel Államok Bizottság Felsőoktatási tanulmányok.

Rosemont gazdagítja kínálatát a kiterjedt együttműködés számos vele szomszédos oktatási intézmények, mint a Villanova Egyetem, Keleti Egyetem, Cabrini College, Immaculata Egyetem, és mások. Rosemont létrehozott partnerségek révén artikuláció megállapodások Drexel és a Temple egyetem kínál pre-med, kettős fokos és a becsület programokat.

A testület ér el, hogy a közösség által, mely különböző nem-hitel programok és egy egyedülálló "Forum" program a férfiak és a nők minden korosztály, továbbá a az egyetemen művészeti kiállítások és kulturális programok.

Rosemont mintegy 8000 élő öregdiákok. Ezek megtalálhatók a magas rangú pozíciókat a tudomány és az orvostudomány, a könyvkiadás, a politika, az üzleti, oktatási, jogi, és a művészetek. Rosemont következetesen rangsorolva a US News and World Report, és is nevezték, hogy a John Templeton Alapítvány Honor Roll és a "Character-Building főiskolák" és a "College of megkülönböztetése." Rosemont egyik 218 főiskolák neve "The Best Northeastern Főiskolák "The Princeton Review. Rosemont biztosítja a nők és a férfiak minden korosztály és háttérrel egy oktatási és lelki alapot, amelynek célja, hogy segítsen nekik elérni legnagyobb potenciállal.

Rosemont elkötelezett a felkészítik az egyéneket, hogy megfeleljen a kihívásoknak az idők, és hogy felelősségteljesen és hatékonyan az állandóan változó világban.

A tények

Alapítva: 1921
Elhelyezkedés: Suburban. Tizenegy mérföldre nyugatra Center City Philadelphia
Karakter: Katolikus - Society Szent Gyermek Jézus
Típus: Privát; Bölcsészettudományi
Összesen beiskolázási: 1103
Egyetemi Beiratkozás: 597
Graduate Beiratkozás: 506
Diák-tanár arány: 10: 1
Átlagos osztálylétszám: 12
Egyetemi Kollégium Tandíj és díjak 2015-2016 tanévben: $ 31520
Egyetemi Kollégium Tandíj és díjak 2016-2017 tanévben: $ 18500
Szoba és teljes ellátás 2015-2016: Basic kétágyas; magában foglalja az e-mail és Internet szolgáltatás: $ 13.400 évente
Szoba és teljes ellátás 2016-2017: Basic kétágyas; magában foglalja az e-mail és Internet szolgáltatás: $ 11.500 évente
School of Graduate Studies tandíj 2015-2016 tanévben: $ 640 / credit hour
School of Professional Studies tandíj 2015-2016 tanévben: $ 540 / credit hour
Atlétika Division: NCAA III
Férfi sport: sífutó, kosárlabda, lacrosse, golf, foci, tenisz és
Női sport: sífutó, kosárlabda, lacrosse, foci, softball, tenisz, röplabda és
Akkreditáció: Rosemont által akkreditált Közép Államok Bizottság Felsőoktatási, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Rosemont College

A kémia szakos Rosemont biztosít a hallgatók ismereteket szükséges, hogy létrejöjjön egy sikeres karrier a különböző iparágak és posztgraduális tanulmány. Szakos hallgató ... [+]

kémia

Kémia nélkül a világ, mint tudjuk, nagyon is nem létezik, akkor volna, nem tanulta, hogyan kell megőrizni az élelmiszer, a betegségeket gyógyítani, hogy hozzon létre vakcinák és még sok más.

A kémia szakos Rosemont biztosít a hallgatók ismereteket szükséges, hogy létrejöjjön egy sikeres karrier a különböző iparágak és posztgraduális tanulmány. Szakos hallgatók a kémia van szükség, hogy kurzusok: évente általános kémia, egy évvel a szerves kémia, analitikai kémia, fizikai kémia, biokémia és.

Támogató kurzusok közé tartozik: a fizika és a fogkő. A program keretében a diákok rendelkeznek egy szilárd alapot tervez posztgraduális tanulmányok és a kémia kapcsolatos pályára. A diákok nem kell, hogy vegyenek részt a kutatásban és gyakornoki lehetőséget, de ezek a lehetőségek egy tipikus része a hallgatói kémia tapasztalat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Rosemont College

... [+]

[-]
Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Rosemont College

A matematika program biztosít a hallgatók egy erős alapot a különböző pályára az üzleti, technológiai, tudományos és így tovább. Végzős diákok készek lépni a posztgraduál ... [+]

matematika

Charles Caleb Colton egyszer azt mondta: "A tanulmány a matematika, mint a Nílus, kezdődik parányiság de végződik nagyszerűségét." Matematika vezetett nagy dolgokat világszerte az építőiparban a Sphinx egyiptomi felíró orvosok a helyes adagolás a gyógyszert.

A matematika program biztosít a hallgatók egy erős alapot a különböző pályára az üzleti, technológiai, tudományos és így tovább. Végzős diákok készek lépni a posztgraduális tanulmányok, valamint a pályára magán- vagy állami ágazatokban a sok közül.

A diákok ezen belül jelentős tudja választani a koncentráció a középfokú oktatásban, hogy folytassa a tanári pálya a középiskolás és gimnáziumi szinten. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Rosemont College

A biológia fő célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az egészségügyi, a kutatás és fejlesztés, az oktatás, a környezetvédelem, diplomás vagy orvosi egyetemre, és í ... [+]

biológia

A gyorsan változó és mindig fejlődnek, Biológia mindig jelen van a mai társadalomban. Biológia diákok itt Rosemont College lesz a lehetőséget, hogy válasszanak a három számot a tanulmány:

Biológia pálya evironmental pálya Pre-egészségügyi pálya

A biológia fő célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára az egészségügyi, a kutatás és fejlesztés, az oktatás, a környezetvédelem, diplomás vagy orvosi egyetemre, és így tovább. Végzős diákok megértését alapjait biológiai fogalmak.

Tanfolyamok közé tartozik a laboratóriumi berendezés, amely a diákok megtanulják a legújabb technológiák és módszerek, amelyeket jelenleg használnak a különböző területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Rosemont College

A Bachelor of Science in Finance szakirányú hallgatók számára, akik szeretnék, hogy folytassák posztgraduális tanulmányok és / vagy alkalmazási ezen a területen. A fő Pén ... [+]

pénzügy

A Bachelor of Science in Finance szakirányú hallgatók számára, akik szeretnék, hogy folytassák posztgraduális tanulmányok és / vagy alkalmazási ezen a területen. A fő Pénzügy felkészíti a diákokat, hogy a munka a földeken a banki, biztosítási, pénzügyi elemzés, vagyon és a befektetések kezelése, a kormányzati szektor: emelése és telepítésével tőke, támogatást nyújt napról-napra pénzkezelési és nyugdíjpénztári támogatás.

Amellett, hogy megfelelnek a tanfolyam követelményeinek minden egyes főbb, minden diák is meg kell felelnie az általános oktatási követelmények az Egyetemi Kollégium. A Bachelor of Science fokozatot Finance 120 kredit. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Rosemont College

A Bachelor of Science in Accounting egy erős alapot a területeken a pénzügyi számviteli és beszámolási, a költségek és a vezetői számviteli, ellenőrzési, és a szövetségi ... [+]

Könyvelés

A Bachelor of Science in Accounting egy erős alapot a területeken a pénzügyi számviteli és beszámolási, a költségek és a vezetői számviteli, ellenőrzési, és a szövetségi jövedelemadó. A hallgatók vállalják minden kurzus szükséges Certified Public Accounting vizsgálata a Commonwealth of Pennsylvania.

A fő felkészíti a tanulókat, hogy betekintést a nyelv, elmélet és elvek számviteli pályára a magánszektor, az ipar, a kormányzati és a non-profit és állami számvitelt.

Amellett, hogy megfelelnek a tanfolyam követelményeinek minden egyes főbb, minden diák is meg kell felelnie az általános oktatási követelmények (körülbelül 48 kredit) az Egyetemi Kollégium. A Bachelor of Science fokozatot számviteli, 120 kredit. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Rosemont
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul