Rockingham Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Akár azt tervezi, hogy közvetlenül a munkaerőbe megy, átkerül egy négyéves iskolába, vagy egyszerűen csak tovább akarja fejleszteni képességeit, hogy előreléphessen a munkaerőben, az oktatók és a személyzet készen áll arra, hogy segítsen Önnek tanulmányai megkezdésekor. Látogasson el a James Könyvtárba és az Akadémiai Erőforrás Központba.

Mindkét létesítmény elérhető az Ön számára, és javítja oktatási élményét. Ha kérdése van a tanulmányi programokkal, a pénzügyi támogatással, a hallgatói élettel, a pályaválasztással vagy az oktatási célokkal kapcsolatban, van valaki az RCC-n, aki segíthet Önnek. Remélem, élvezni fogja az egyetemen töltött időt.

Szánjon időt a túraútvonalakra, sétáljon vagy fusson a pályán, teniszezzen, élvezzen egy kis csendes időt az egyetemen, vegyen részt egy diákszervezetben, vagy vegyen részt egy sporteseményen. Az egyetemen számos lehetőség kínálkozik kikapcsolódásra és szórakozásra, ha szünetre van szüksége az osztályteremben vagy a laborban. Kívánom neked, hogy folytassa a karrierjét. Kihívjuk Önt, hogy teljesítse lehetőségeit, és elvárjuk, hogy magas színvonalon teljesítsen minket minden tevékenységünk során, hogy útmutatást és támogatást nyújtsunk Önnek, amíg itt van.

Helyszínek

Wentworth

Address
Wrenn Memorial Road,215
27375 Wentworth, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket