Relativity School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Relativitáselmélet Iskola az első és egyetlen iskola a maga nemében létrehozott egy nagy hollywoodi stúdió kínál Bachelor of Fine Arts fokozatot Film & Digital Content, Performing Arts and Art & Media. Ez egy oktatási, ahol több tudományágat együttműködés nem kivétel, ez a mindennapi. Ahol úttörő ötletek nem csak a magáévá, ők várhatóan. És ahol az új transzformációs tartalom a király. Mi kínál programokat közösen fejlesztették ki az ipari vezetők által oktatott dolgozó szakemberek és működtetni egy aktív produkciós stúdió. Relativitáselmélet iskola egy edzőpálya tehetség. A prep-school Hollywood sikert. És egy edzés hely a vörös szőnyegen. Azoknak a szenvedély és kitartás, ez egy valós lehetőség az irreális világában Hollywood.

Küldetésünk

Alakítani a szórakoztatóipari szakemberek holnap elősegítésével egy oktatási tapasztalat gyökerezik együttműködés és az innováció. Arra törekszünk, hogy inspirálja a diákokat, hogy a kiválóság egy projekt-orientált tanulási környezet célja, hogy felszabadítsa a képzelet és hozd kreatív ötletek valóra Mentora a szakemberek. A kereszteződésnél a művészet és a kereskedelem, szeretnénk, hogy a vonat a diákokat, hogy gondolkodni, mint a vállalkozók. Mi kihívást jelent számukra, hogy éljenek a gyorsan változó technológiai táj, amely formálja a jövőben a szórakoztatás. Arra kérjük őket, hogy kritikusan gondolkodni, megoldani a problémákat, és szállít ötleteiket a világ sértetlenségét álló társadalmi és digitális platformokon. Örvendünk a gondolat szabadságát, miközben ápolják a bizalom szükséges kifejezni ezeket a gondolatokat.

Core Values

Az alapvető értékeink azok az alapvető hiedelmek a szervezetünk. Középpontjában a célunk az oktatási tapasztalatok gyökerezik együttműködés, innováció és célja, hogy felszabadítsa a képzelet alatt elgondolkodva vezette mentori. A mi Csapat-és-Mentor megközelítést, a pedagógiai tapasztalat nem áll meg elsajátítását a kézműves-de ott kezdődjön.

Mi a legjobb minőségű oktatás kapható film, média és vizuális / előadóművészetek. Hisszük, hogy a sikeres élet a művészetek kombinációja képzés, tehetséggondozás és az új ötleteket. Mi vágynak a szenvedély és a kreativitás. Ünnepeljük a vállalkozói szellem, mesemondó bátorság és a könyörtelen vágy, hogy sikerül. Mi a siker kulcsát az integritás, az elkötelezettség, az öröm, a csapatmunka és a személyes fejlődés. Megvan a legmagasabb szintű Karunk, a személyzet és a diákok teljesíteni ezt a paradigmát.

Támogatjuk a rendkívüli diák / kar tapasztalatok. Arra törekszünk, hogy meghaladja a várakozásokat az oktatási arénában. Tudjuk, hogy a síkra mindenki a mi szervezet, meg tudjuk változtatni a világot, és hozzon létre egy örökölt, amely javítja azoknak az életét, akik befektetnek jövőképünk kiemelkedő, következő generációs művészek. Ünnepeljük a szimbiotikus kapcsolatát a minőségi tartalom és a dedikált közönség. Azt javasoljuk interaktív párbeszédekben és lehetőségek között a jelenlegi vezetők a szórakoztató iparban, mind a diákok számára, amelyek képzést nyújtunk.

Hiszünk a lehetőségét magánélet egyensúlyát. Élünk, kik vagyunk. Szeretjük, amit csinálunk. Sikerünk által mért sikere a diákok, a személyzet, a kar és magunkat. A mi világunkban, a művészet az élet és az élet művészet. Tiszteljük az utazás, és nem mi kell ahhoz, hogy egyensúlyt a gyakorlati világ a mi oktatási látást. Azt akarjuk, hogy a képzési programok, hogy a hely, ahol életre szóló kapcsolatok fellobbant és tartósak.

Támogatjuk a szabadjára engedett kreativitás és az emberi fejlődés. A mi közös sors csak annyira jó, mint az emberek, a mi csapatunk és a mi iskolánkban. Hisszük, hogy mindenki számára nyitottnak kell lennie a tanulás minden alkalommal. Arra törekszünk, hogy egy biztonságos környezetben, ahol a motiváció, erőforrás-gazdálkodás és mentori támogatás is képessé korlátlan eredményeket. Hiszünk abban, hogy strukturált visszajelzést, nyitott ajtó elérhetőség, hangja egyenlőség, megbecsülését, nagylelkű szelleme és átlátható vállalati célok. Nem tűrjük a diszkrimináció bármely megnyilvánulási formája. Időszakot.

Mi képessé öröksége és a kölcsönhatások. Mi partnerségek kialakítására, események és projektek, amelyek javítják a világ körülöttünk. Mi ösztönzi a diákokat, oktatók, alkalmazottak és a támogatóinknak, hogy vegyenek részt a közösség, amely előnyös kölcsönhatás a szervezetünk. Úgy döntünk, hogy tegyen különbséget a világon, a kreatív ajándékokat. Továbbá, tiszteletben tartjuk a környezetünk, és csökkenti, újrafelhasználását és újrahasznosítását a hulladékot, ahol és amikor csak tudunk.

Mi soha rendezni. A napi mantra jelenti, hogy mindenki, mindent, és minden helyen találkozunk jobb, mint az előző napon. Elkötelezettek vagyunk újrakalibrálásához, újraértékelése és mulatság. Nem engedjük, hogy "problémák," csak "a kihívásokat." Ahogy a világ változik, úgy cselekszünk, hogy az új izgalmakat. Mi nem félünk kipróbálni új ötletek és koncepciók. Sikerünk és mindig lesz nem alku tárgya.

Megjelenítés BA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor (BFA) Digitális Média Koncentrációja

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A digitális média és technológia mozgatórugója az új fejleményeket az üzleti szegmensben ma. Hogy szükség van a tehetséges és jól képzett tervezők kiterjedt programozó képzésben is nagy az igény. A relativitás Digital Media koncentráció felkészíti a tanulókat a magával ragadó a multimédia területén. [+]

A digitális média és technológia mozgatórugója az új fejleményeket az üzleti szegmensben ma. Hogy szükség van a tehetséges és jól képzett tervezők kiterjedt programozó képzésben is nagy az igény. A relativitás Digital Media koncentráció felkészíti a tanulókat a magával ragadó a multimédia területén. Kínál alapot a tág értelemben vett digitális média, a koncentráció hangsúlyozza az esztétika design és a hatékony technológia a magával ragadó, interaktív élményt. A hallgatók megtanulják a vizuális és a technikai képességek, mint például a tervezési elveket, digitális művészet létrehozása, hang, animáció, és a programozás, hogy interaktív projekteket a digitális környezetben.... [-]


Bachelor (BFA) Eljáró Zenés Színház

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A színészi programot a koncentráció zenés színház a diákok egy több tudományágat Színészi film- és TV kombinálva télikert-stílusú képzés vokális teljesítménye, zeneiség, a tánc és a Broadway-szintű teljesítményt technikák a kortárs zenés színház. [+]

A színészi programot a koncentráció zenés színház a diákok egy több tudományágat Színészi film- és TV kombinálva télikert-stílusú képzés vokális teljesítménye, zeneiség, a tánc és a Broadway-szintű teljesítményt technikák a kortárs zenés színház.

A BFA eljárva program egy intenzív programot együtt egy exkluzív üzleti, vállalkozói és az általános műveltség alapvető létre, együttműködve a filmstúdió partner. Eljáró hallgatók átfogó sorozatok színészi, hang és beszéd, a mozgás, a kamera technikát, harci képzés, és az üzleti. A diákok kiválasztása a koncentráció Musical Színház lesz páratlan lehetőséget dolgozni világpremier és az új projektek, beleértve mind a színpadi produkciók és eredeti film musical. Továbbá, a relativitás School felhatalmazza minden diák, hogy dolgozzon eredeti digitális tartalmak, például online csatornákon, web sorozat és interaktív előadások, miközben támogatják a vállalkozói szemléletet exkluzív Collaboration Labs iparági mentorok. Amellett, hogy programozott persze projektek, mind a diákok a lehetőséget, hogy meghallgatásra évente programozott produkciók köztük az éves esés játék, éves tavaszi musical, diákfilmjeinket, scene bemutatók és így tovább.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitális Tartalmak - Dokumentumfilm

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Dokumentumfilm diák folytatja Felsőfokú alkalmazott vizsgálatok postproductionben, okirati formában, a kutatás, az etika és módszerek, miközben fejlesztése és gyártása a kidolgozásában elért dokumentumfilm projekt. [+]

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív tanterv létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. A hallgatók meríteni forgatókönyvírás, rendezés, sound design, operatőr, termelő, pre-termelés, és az utómunka egy intenzív sor együttműködési és mentora projektek célja, hogy megkönnyítse az impozáns, professzionális digitális tartalom.

Dokumentumfilm diák folytatja Felsőfokú alkalmazott vizsgálatok postproductionben, okirati formában, a kutatás, az etika és módszerek, miközben fejlesztése és gyártása a kidolgozásában elért dokumentumfilm projekt. Minden utolsó rövid film projektek relativitás School mentora szakemberek, akik személyesen is tanácsot minden diák-a kezdeti koncepció révén végső szűrés.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitális Tartalmak - Forgatókönyvíró

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív tanterv létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. [+]

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív tanterv létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. A hallgatók meríteni forgatókönyvírás, rendezés, sound design, operatőr, termelő, pre-termelés, és az utómunka egy intenzív sor együttműködési és mentora projektek célja, hogy megkönnyítse az impozáns, professzionális digitális tartalom.

Forgatókönyvírást hallgatók is teljes Felsőfokú írásban televízió, eredeti webes sorozat, az új média, a fejlett script felülvizsgálata, valamint a fejleszteni a televíziós sorozat ötlete köztük a pilóta és a sorozat biblia. Minden utolsó rövid film projektek relativitás School mentora szakemberek, akik személyesen is tanácsot minden diák-a kezdeti koncepció révén végső szűrés.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitális Tartalmak - Rendezés

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív üzleti, vállalkozói és az általános műveltség alapvető létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. [+]

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív üzleti, vállalkozói és az általános műveltség alapvető létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. A hallgatók meríteni forgatókönyvírás, rendezés, sound design, operatőr, termelő, pre-termelés, és az utómunka egy intenzív sor együttműködési és mentora projektek célja, hogy megkönnyítse az impozáns, professzionális digitális tartalom.

Irányítja a diákok is teljes Felsőfokú rendezés, forgatókönyv-to-screen és minden területen utómunka, miközben egyidejűleg termelő saját kidolgozásában elért irányítja projekt. Minden utolsó rövid film projektek relativitás School mentora szakemberek, akik személyesen is tanácsot minden diák-a kezdeti koncepció révén végső szűrés.... [-]


Bachelor (BFA) Film + Digitális Tartalmak - Termelő

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív tanterv létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. [+]

A Film + Digital Content program relativitás School egy exkluzív tanterv létre, együttműködve hollywoodi stúdió vezetői és iparági szakértők egy holisztikus megközelítést a filmgyártás, a vállalkozó szellem és az eredeti tartalom létrehozása. A hallgatók meríteni forgatókönyvírás, rendezés, sound design, operatőr, termelő, pre-termelés, és az utómunka egy intenzív sor együttműködési és mentora projektek célja, hogy megkönnyítse az impozáns, professzionális digitális tartalom.

Termelő hallgatók is teljes Felsőfokú írásban televízió, eredeti webes sorozat, az új média, a fejlett script felülvizsgálata, valamint a fejleszteni egy televíziós sorozat ötlete köztük a pilóta és a sorozat biblia. Minden utolsó rövid film projektek relativitás School mentora szakemberek, akik személyesen is tanácsot minden diák-a kezdeti koncepció révén végső szűrés.... [-]


Bachelor (BFA) Grafikai Tervezés Koncentrációja

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A diákok megtanulják, hogy egy üzenetet kreatívan, amely arról tájékoztatja, rábeszéli, inspirál, szórakoztat, és motiválja a nézőt, hogy reagáljon. Grafikusok fontos alkotóelemei a változó táj marketing és az új technológiákra; ők a kreatív kapcsolat a termék vagy szolgáltatás, és a közönség. [+]

A diákok megtanulják, hogy egy üzenetet kreatívan, amely arról tájékoztatja, rábeszéli, inspirál, szórakoztat, és motiválja a nézőt, hogy reagáljon. Grafikusok fontos alkotóelemei a változó táj marketing és az új technológiákra; ők a kreatív kapcsolat a termék vagy szolgáltatás, és a közönség. A grafikus dolgozik a többszintű tervezési termékek arculat, csomagolás, és a felület a mobil és web alapú interaktív design. A relativitás tananyag biztosít a hallgatók számára oktatási környezet, amely megismétli a hangulatát egy valós design stúdió, tervezési osztály, vagy reklámügynökség. Azt is hangsúlyozza: fontos, hogy a vállalkozói flare a mai piacon, ahol lehetőségeket teremt nem ajánlott.... [-]


Bachelor (BFA) Kereskedelmi Dance

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A commerical táncos program a relativitás School egy átfogó, integrált megközelítés a professzionális tánc világában színpadi, filmes és televíziós lehetőséget is nyújtanak. Dance stílusok és mesterkurzusokat az iparág vezető koreográfusa fedezésére hip / hop, balett, jazz, world kulturális dance, csap, kortárs, modern és így tovább. [+]

A commerical dance program relativitás School egy átfogó, integrált megközelítés a professzionális tánc világában színpadi, filmes és televíziós lehetőséget is nyújtanak. Dance stílusok és mesterkurzusokat az iparág vezető koreográfusa fedezésére hip / hop, balett, jazz, world kulturális dance, csap, kortárs, modern és így tovább. A relativitás School exkluzív kereskedelmi tánctanfolyamra sorrendben magában foglalja a képzés cirkuszi, dance földrajz, sérülések megelőzése, a műszaki színházi produkció, ikonikus koreográfusok és a tánc történetét.

Az eljáró központi eleme a vonatok Kereskedelmi Dance tanulókat a siker a színpadon és képernyőn tanfolyam hatású, hang- és beszéd, az improvizáció, kamera technika, jelenet tanulmányi és karakter fejlesztés. A közgazdasági szakon sorrend és együttműködésen alapuló digitális tartalom, hogy ez a program valóban egy-az-egy-fajta számára is, akik egy hosszú, változatos karriert Kereskedelmi Dance.... [-]


Bachelor (BFA) Képviseletében Eljáró Film és Tv

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A színészi program egy intenzív programot együtt egy exkluzív üzleti, vállalkozói és a közművelődés core létre, együttműködve a filmstúdió partner. A diákok keresni a Bachelor of Fine Arts fokozatot során nyolc félév közben erőteljesen készül a siker a professzionális szórakoztatóipar. [+]

A színészi program egy intenzív programot együtt egy exkluzív üzleti, vállalkozói és a közművelődés core létre, együttműködve a filmstúdió partner. A diákok keresni a Bachelor of Fine Arts fokozatot során nyolc félév közben erőteljesen készül a siker a professzionális szórakoztatóipar. Továbbá, a relativitás School felhatalmazza minden diák, hogy dolgozzon eredeti digitális tartalmak, például online csatornákon, web sorozat és interaktív előadások, miközben támogatják a vállalkozói szemléletet exkluzív Collaboration Labs iparági mentorok.

Eljáró hallgatók átfogó sorozatok színészi, hang és beszéd, a mozgás, a kamera technikát, harci képzés, és az üzleti. Kar áll szakemberek és vezetők, akik szenvedélyesen kézműves, a fegyelem, a szakszerűség és a művészi kiválóság.... [-]


Bachelor (BFA) Vizuális Kommunikáció Koncentráció

Campus Nappali 4 év August 2018 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Relativitáselmélet által Vizuális Kommunikáció koncentráció biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy fejlesszék a kép-képességük, hogy a legmagasabb szinten. A diákok ki vannak téve a kihívást jelentő projektek, és arra ösztönözte, hogy a munka révén problémák valós elvárások és eredmények. [+]

Relativitáselmélet által Vizuális Kommunikáció koncentráció biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy fejlesszék a kép-képességük, hogy a legmagasabb szinten. A diákok ki vannak téve a kihívást jelentő projektek, és arra ösztönözte, hogy a munka révén problémák valós elvárások és eredmények. Relativitáselmélet által Vizuális Kommunikáció koncentrációja meghaladja illusztráció. Diplomások több mint vizuális mesemondók; azok a tervezők, animátorok, karakter fejlesztők, interaktív művészek és vállalkozók.

Diákok, akik teljes ez a program: Sajátítsák el a tartományban különböző programokat, amelyek a teremtés és szaporodás vizuális üzeneteket. Releváns eszközök és technológiák közé tartozik, de nem kizárólagosan: rajz, festmény, digitális nyomtatás, számítógép által generált képeket, animációt, és a fotózás. Művelni a képesség, hogy a műalkotások / designt történelmi, kulturális, vallási és stilisztikai környezetben. Hozzájárulnak a kulturális légkör a közösség megjelenítésével az egyéni esztétikai tiszteletben tartása mellett az esztétikum mások, és integrálják a nagyobb társadalmi kontextusban történő képalkotás fejlesztése révén a társadalom érintett területén a mindennapi élet, beleértve: a kulturális, politikai és gazdasági befolyástól. Bizonyítani ismerete történelmi eredmények, a jelenlegi legfontosabb kérdések, folyamatok és trendek a területen. Művelni a képesség, hogy a műalkotások / designt történelmi, kulturális, vallási és stilisztikai környezetben. [-]

Videók

Relativity School Students on Opportunities

Relativity School Teaser