Providence Christian College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A gondviselés világnézetet és bibliai meggyőződést vall arról, hogy minden igazság Isten igazsága. Hisszük, hogy egyetlen oktatás sem hiányzik teljes mértékben Isten és az Ő Igéje nélkül, és hogy a Klasszikus Liberális Művészetek oktatási alapja felkészíti hallgatóinkat arra, hogy jövőbeli vezetők és erényes polgárok legyenek.

A Providence alapítói négyéves bölcsészettudományi programot hoztak létre, amely Jézus Krisztus uraságát láthatóan református, bibliai szempontból tükrözi. Minden programot úgy terveztünk, hogy a Biblia, Isten tévedhetetlen és inerrant Igéje alapján tanítsák. A Gondviselés elkötelezett a szigorú, holisztikus és interdiszciplináris bölcsészettudományi tanterv mellett, amelynek célja, hogy a hallgatók kritikusan gondolkodhassanak, értékelhessék a különféle világképeket, világosan láthassanak keresztény szemszögből, demonstrálják a kreativitást és bevonják a körülöttük lévő világot.

A Providence Christian College mint református keresztény intézmény küldetése, hogy felkészítse a hallgatókat arra, hogy szilárdan megalapozzák a bibliai igazságot, alaposan képezzék a bölcsészettudományt, és teljes mértékben részt vegyenek egyházukban, közösségükben és a világban Isten dicsőségére és szolgálatára. az emberiségnek.

Helyszínek

Pasadena

Address
East Walnut Street,464
91101 Pasadena, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: