Pima Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Pima Community College egy két éves főiskolai szolgáló nagyobb Tucson nagyvárosi terület hat helyszínen egész Pima megyében. 1966-ban alapított, Pima hitel tanfolyamok oda bizonyítványok és a társult fok a különböző területeken. PCC továbbá munkaerő-fejlesztő, karrier képzési programok, folyamatos képzés, és a felnőttképzésben.

Pima elkötelezett amellett, hogy kényelmes, megfizethető és hozzáférhető minőségi oktatás, valamint a teljesítmény, hogy átalakítsa az életét diákjaink, és javítani a közösség. Történelem és küldetés A misszió Pima Community College, hogy egy nyílt felvételi intézmény megfizethető, átfogó oktatási lehetőségeket, amelyek támogatják a hallgatói sikert és különféle igényeinek a diákok és a közösség. Ez a küldetés, valamint a jövőkép és értékek, keretet adnak a College tevékenységét.

Pima története azt mutatja, hogy szilárd elkötelezettségét, hogy a különbség a közösségben.

Akkreditációs Pima teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság (HLC). Számos speciális program is akkreditált és tanúsítja ügynökségek hatóság.

International Students - Sikeres utazás itt kezdődik Üdvözöljük International Students! Fedezze fel a sok előnnyel jár a kezdő a nevelési karrierje Pima Community College.

Menthető képzési költségeit indítja el a felsőoktatás Pima Community College. Négy év egyetem drágábbak, mint a közösségi főiskolák. 2 + 2 lehetőségeket. Kap két fokkal egy helyett!

Teljesítsd az első két évben a felsőoktatás Pima Community College, és szerezzen egy társult diplomát. Majd fejezze be érettségi foka egy egyetemen. Pima transzfer megállapodások megkönnyítik, hogy adja át a partnerintézmények, köztük a University of Arizona, hogy a teljes mértékben.

Kap egy minőségi oktatás magasan képzett oktatók és élvezze a személyre szabott oktatást egy kis tantermi környezetben. Ismerje meg a különböző oktatási rendszerek az Egyesült Államokban. Indítsa el az oktatás Pima Community College, és helyezzük a helyi egyetem vagy más egyetem az Egyesült Államokban. Versenyelőnyre tehetnek szert. Beiratkozik a Honors Program.

Azért vagyunk itt, hogy támogassa Önt! Élet és tanulás egy másik országban is izgalmas, de lehet, hogy úgy érzi, bizonytalan. Elkötelezettek vagyunk, hogy az üdülés a meleg és üdvözlendő. Ezért Pima Community College Nemzetközi Student Services Office segít a tanuló vízum követelmények, és végigvezeti a sikeres tanulmányaikhoz. Ez része a mi ígéretét, hogy segítsen minden diák sikerül.

Bevándorlási tanácsadás: megértés jogok és felelősségek, alkalmazása opcionális gyakorlati képzést. Tanulmányi tanácsadás: programot választja tanfolyamok, felülvizsgálata felzárkózása egyetemi transzfer, választott angol-as-a-Second-Nyelvtanfolyamok. Kulturális beállítás: időt töltenek más nemzetközi diákok, a megértés amerikai szokások, tanulás, hogyan kell élni, Tucson.

Helyszínek

Tucson

Address
Community Campus,
401 North Ave.

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
Northwest Campus,
7600 North Shannon Road

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
Desert Vista Campus,
5901 South Calle Santa Cruz

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
West Campus,
2202 West Anklam Rd

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
Downtown Campus,
1255 North Stone Ave.

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
Davis-Monthan Air Force Base Education Center,
5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100

85707-3011 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok

Tucson

Address
East Campus,
8181 East Irvington Rd

85709 Tucson, Arizona, Amerikai Egyesült Államok