Pima Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Pima Community College egy két éves főiskolai szolgáló nagyobb Tucson nagyvárosi terület hat helyszínen egész Pima megyében. 1966-ban alapított, Pima hitel tanfolyamok oda bizonyítványok és a társult fok a különböző területeken. PCC továbbá munkaerő-fejlesztő, karrier képzési programok, folyamatos képzés, és a felnőttképzésben.


Pima elkötelezett amellett, hogy kényelmes, megfizethető és hozzáférhető minőségi oktatás, valamint a teljesítmény, hogy átalakítsa az életét diákjaink, és javítani a közösség.

Történelem és küldetés

A misszió Pima Community College, hogy egy nyílt felvételi intézmény megfizethető, átfogó oktatási lehetőségeket, amelyek támogatják a hallgatói sikert és különféle igényeinek a diákok és a közösség. Ez a küldetés, valamint a jövőkép és értékek, keretet adnak a College tevékenységét.

Pima története azt mutatja, hogy szilárd elkötelezettségét, hogy a különbség a közösségben.

Akkreditációs

Pima teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság (HLC). Számos speciális program is akkreditált és tanúsítja ügynökségek hatóság.

International Students - Sikeres utazás itt kezdődik

Üdvözöljük International Students! Fedezze fel a sok előnnyel jár a kezdő a nevelési karrierje Pima Community College.

 • Menthető képzési költségeit indítja el a felsőoktatás Pima Community College. Négy év egyetem drágábbak, mint a közösségi főiskolák.
 • 2 + 2 lehetőségeket. Kap két fokkal egy helyett!
  • Teljesítsd az első két évben a felsőoktatás Pima Community College, és szerezzen egy társult diplomát.
  • Majd fejezze be érettségi foka egy egyetemen. Pima transzfer megállapodások megkönnyítik, hogy adja át a partnerintézmények, köztük a University of Arizona, hogy a teljes mértékben.
 • Kap egy minőségi oktatás magasan képzett oktatók és élvezze a személyre szabott oktatást egy kis tantermi környezetben.
 • Ismerje meg a különböző oktatási rendszerek az Egyesült Államokban. Indítsa el az oktatás Pima Community College, és helyezzük a helyi egyetem vagy más egyetem az Egyesült Államokban.
 • Versenyelőnyre tehetnek szert. Beiratkozik a Honors Program.

Azért vagyunk itt, hogy támogassa Önt!

Élet és tanulás egy másik országban is izgalmas, de lehet, hogy úgy érzi, bizonytalan. Elkötelezettek vagyunk, hogy az üdülés a meleg és üdvözlendő. Ezért Pima Community College Nemzetközi Student Services Office segít a tanuló vízum követelmények, és végigvezeti a sikeres tanulmányaikhoz. Ez része a mi ígéretét, hogy segítsen minden diák sikerül.

 • Bevándorlási tanácsadás: megértés jogok és felelősségek, alkalmazása opcionális gyakorlati képzést.
 • Tanulmányi tanácsadás: programot választja tanfolyamok, felülvizsgálata felzárkózása egyetemi transzfer, választott angol-as-a-Second-Nyelvtanfolyamok.
 • Kulturális beállítás: időt töltenek más nemzetközi diákok, a megértés amerikai szokások, tanulás, hogyan kell élni, Tucson.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol