Pacific College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Pacific College elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű oktatást nyújtsa azáltal, hogy elősegíti a folyamatos szellemi növekedési folyamatot, a karakterfejlődést és a tudományos integritást, hogy szakmai és személyes sikereket érjen el a hallgató választott szakmájában.

Pacific College elkötelezett a következő intézményi tanulási eredmények mellett: Az átfogó oktatásban elsajátított ismeretek és készségek elsajátítása a választott szakmában való kiteljesedés elérése és az identitás kialakítása érdekében a sokszínű és globális közösség tagjaként; Alkalmazza a professzionalizmus, az önzetlenség, az inklúzió és az együttműködés értékeit a bizonyítékokon alapuló változás megkönnyítése érdekében a közös célok megvalósítása érdekében; Mutassa meg az információs műveltséggel kapcsolatos készségeket, amelyek elősegítik az oktatás, a szakma és az önmaga pozitív, egész életen át tartó szemléletét.

"Az oktatás az első számú prioritásunk." A „csapat” megközelítéssel minden hallgató akadémiai igényeit fel fogják venni. A hallgató meg fogja érteni, hogy a tanulás egy egész életen át tartó, kritikus gondolkodáson alapuló folyamat.

Pacific College progresszív tanulási környezetként ismerik el, ahol a professzionalizmus, az önzetlenség, az együttműködés, valamint a személyes és szakmai identitás érzése az elsődleges cél a befogadáshoz egy globális és sokszínű közösség tagjaként.

Pacific College ot a Nyugati Iskolák és Főiskolák Szövetségének (WASC) Senior College és University University akkreditálta.

Helyszínek

Ontario

Address
Inland Empire Boulevard,3602
91764 Ontario, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Costa Mesa

Address
Red Hill Avenue,3160
92626 Costa Mesa, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: