Ohio Wesleyan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ohio Wesleyan kínál egy minden-te-lehet-tapasztalat büfé a tanulás és tapasztalat, és ez teszi hagyja, hogy többet akar.

1842 óta.

Még mindig insatíbilis.

Ohio Wesleyan University olyan emberek közössége, akik elégedetlen étvágyat élnek az élet és a tanulás iránt. Szenvedélyesek vagyunk és kapcsolatban állunk a körülöttünk lévő világgal és a világgal. Miért? Mivel a különböző ötletek, perspektívák és tapasztalatok összekapcsolása az innovációt és a felfedezést szolgálja. A 200 hektáros kampuszunk végtelen lehetőségeket kínál felfedezésre. Folytassuk mindet. Új ötletek álmait. Ragadd meg az elmefújó és jövőképes lehetőségeket. Teljes mértékben élvezze a bölcsészettudomány gazdagságát és kapcsolódását.

Hozzon létre holnap a hallgatóknak

A 200 millió dolláros Connect Today, a Tomorrow létrehozása átfogó kampányt - a legnagyobb az iskolai történelemben - megújítjuk elkötelezettségünket az alapító elvek iránt, ahogy merész haladást mutatunk be. Az OWU-nál a bölcsészettudomány tartós értékei továbbra is a társadalom minden szegmensében folytatják a vezetők és szolgálatok életét végző hallgatókat. Köszönjük az örökségünk fenntartásában betöltött szerepét.

Befektetés professzorainkba Cél: 37 millió dollár

Kérdezd meg bárkinek, hogy mit szeretnek az OWU-ról, és kedvenc professzornak nevezik - vagy két vagy három. Támogatásaink lehetővé teszik az OWU számára, hogy felkarolja, elősegítse és fejlessze a legnagyobb eszközt - az embereket, akik oktatják, formálják és inspirálják a jövő vezetőit.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatások Cél: 50 millió dollár

Nem szabad megengedni, hogy az erőforrások gátolják az OWU oktatásának transzformációs hatását. Függetlenül attól, hogy szüksége-alapú, érdemben alapul, vagy támogatást nyújt a visszatérő hallgató számára, az ösztöndíjak döntő tényezői lehetnek ahhoz, hogy egy diákot az OWU-hoz juttassanak, és biztosíthassák, hogy képesek teljesíteni diplomáját.

Befektetés a mi kampuszunkba: tőkejavítások Cél: 43 millió dollár

Történelmi campusunk számos lenyűgöző új épületet kapott, és a leginkább ikonikus helyszíneket látta, amelyek új életet és célt jelentenek a jelentős filantróp támogatásnak köszönhetően.

Az OWU kapcsolat | Cél: 35 millió dollár

Ez az innovatív tantervi program lehetővé teszi a diákok számára, hogy globális kontextusban összekapcsolják az akadémiai elméletet a valós gyakorlattal. Ezenkívül a diákok gyakornoki hozzáférése bővül a tervezett Karrier Kapcsolatok Centeren keresztül.

Befektetés minden nap: Éves adományozás | Cél: 35 millió dollár

Továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy megőrizzük gyönyörű campusunkat, és fejlesszük csúcstechnológiás tantermeinket. A technológiától a programfinanszírozásig, a karok és a személyzet képzéséig és a fizetésekig az éves ajándékok minden nap érintik az OWU minden egyes részét.

Küldetés

Célkitűzések

Ohio Wesleyan megalapítása óta kapcsolatot tart fenn a metodista (ma már egyházmegyei) egyházzal, amely kiváló minőségű ösztöndíjat, vezetést és szolgálatot kínál, amely gazdagította mind az egyházat, mind a társadalmat.

Ohio Wesleyan alapító okirata szerint "az egyetem örökre az összes vallási felekezet számára elérhető, a polgáraink javára tervezett, liberálisabb elveken alapul."

Ennek az örökségnek a szellemében az Egyetem tanárok és diákok közösségévé válik, akik az igazság szabad törekvését szentelik. Megpróbál fejlõdni a hallgatók intellektuális és karakterbeli tulajdonságaiban, amelyek hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy mit akarnak tenni a késõbbi életben. A tudás átadása, kiterjesztése és felfedezése központi szerepet játszik a bölcsészettudomány hagyományában.

Miközben bátorítja a professzionális ösztöndíjat és érdemes büszkeséget nyújt a kari és a diplomások számára, akik nemzeti vagy nemzetközi hírnevüket saját területükön élveznek, az egyetemnek elsődleges célja, hogy minőségi oktatási és tanulási intézmény legyen. Mivel a hatékony tanítás nagy jelentőséggel bír, a kar tagjai rendszeresen felülvizsgálják és értékelik a tanítás kiválóságát.

Ohio Wesleyan bírálja magát sikeresnek, amikor a diákokkal végzett munkájában három célkitűzést ért el:

Az első az ismeretek átadása. Ide tartozik a kulturális múltunk ismerete; a liberális oktatás közli, hogy milyen nagy elmék gondoltak, nagy művészek készítettek, nagyszerű vezetők tettek. Szintén új ismeretekre van szükség; a liberális nevelés kommunikálja a korabeli kutatás határain és az emberi szellem jelenlegi fejleményein szerzett tapasztalatokat. A tudás átadása azzal a meggyőződéssel kezdődik, hogy alapvetően érdemes a bölcsészettudományok, a művészetek és a tudományok által közvetített ismeretek és betekintések birtoklása.

A második fő cél a hallgatók egyes fontos képességeinek fejlesztése és fejlesztése. Ahogy haladnak az egyetem tananyagán keresztül, a hallgatók biztosítják az olvasás, az írás és a mennyiségi elemzés alapkészségeit. Ezek a képességek arra épülnek, hogy képesek kritikusan és logikusan gondolkodni, alkalmazni a különböző vizsgálati területek módszereit, és megérteni azokat a szimbolikus nyelveket, amelyek a tudás kodifikálására és kommunikálására szolgálnak a mai társadalomban. Számos területen esztétikai érzékenységet vagy kreatív tehetségeket alakíthatnak ki. Sok diák megtanulja integrálni az elméletet a gyakorlatba azzal, hogy előkészíti a karriereket a különböző tudományágakban és szakmai előkészítő és szakmai programokon keresztül.

A harmadik cél az, hogy az oktatás az értékek összefüggésében helyezkedjen el. A liberális nevelés célja a hallgatóknak a saját maguk megértése, a mások megbecsülése és a szabad társadalom polgári szerepvállalása iránti hajlandóságának fejlesztése. Elismeri, hogy a különböző kulturális örökségek megértésén alapuló magán- és közérdekű kérdésekre való képzett érzékenység fontos az érettséghez és a jó élethez. Nagy megtiszteltetésnek örvend az intellektuális becsületességnek. Módszeres hagyományával összhangban az Ohio Wesleyan minden vallási és etikai kérdést bátorít, és ösztönzi a diákjait, hogy vizsgálják meg saját nézeteiket e kérdések fényében.

Amennyire Ohio Wesleyan liberálisan oktatja, teljesíti azt a végső célját, hogy a hallgatókat a komplex és egyre globálisabb társadalomban a vezetéshez, a szolgáltatáshoz és a folyamatos tanuláshoz szükséges tudással, kompetenciával és karakterrel ruházza fel.

Helyszínek

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket