Hivatalos Leírás

Ohio Wesleyan kínál egy minden-te-lehet-tapasztalat büfé a tanulás és tapasztalat, és ez teszi hagyja, hogy többet akar.

1842 óta.

Még mindig insatíbilis.

Ohio Wesleyan University olyan emberek közössége, akik elégedetlen étvágyat élnek az élet és a tanulás iránt. Szenvedélyesek vagyunk és kapcsolatban állunk a körülöttünk lévő világgal és a világgal. Miért? Mivel a különböző ötletek, perspektívák és tapasztalatok összekapcsolása az innovációt és a felfedezést szolgálja. A 200 hektáros kampuszunk végtelen lehetőségeket kínál felfedezésre. Folytassuk mindet. Új ötletek álmait. Ragadd meg az elmefújó és jövőképes lehetőségeket. Teljes mértékben élvezze a bölcsészettudomány gazdagságát és kapcsolódását.

Hozzon létre holnap a hallgatóknak

A 200 millió dolláros Connect Today, a Tomorrow létrehozása átfogó kampányt - a legnagyobb az iskolai történelemben - megújítjuk elkötelezettségünket az alapító elvek iránt, ahogy merész haladást mutatunk be. Az OWU-nál a bölcsészettudomány tartós értékei továbbra is a társadalom minden szegmensében folytatják a vezetők és szolgálatok életét végző hallgatókat. Köszönjük az örökségünk fenntartásában betöltött szerepét.

Befektetés professzorainkba Cél: 37 millió dollár

Kérdezd meg bárkinek, hogy mit szeretnek az OWU-ról, és kedvenc professzornak nevezik - vagy két vagy három. Támogatásaink lehetővé teszik az OWU számára, hogy felkarolja, elősegítse és fejlessze a legnagyobb eszközt - az embereket, akik oktatják, formálják és inspirálják a jövő vezetőit.

Ösztöndíjak és pénzügyi támogatások Cél: 50 millió dollár

Nem szabad megengedni, hogy az erőforrások gátolják az OWU oktatásának transzformációs hatását. Függetlenül attól, hogy szüksége-alapú, érdemben alapul, vagy támogatást nyújt a visszatérő hallgató számára, az ösztöndíjak döntő tényezői lehetnek ahhoz, hogy egy diákot az OWU-hoz juttassanak, és biztosíthassák, hogy képesek teljesíteni diplomáját.

Befektetés a mi kampuszunkba: tőkejavítások Cél: 43 millió dollár

Történelmi campusunk számos lenyűgöző új épületet kapott, és a leginkább ikonikus helyszíneket látta, amelyek új életet és célt jelentenek a jelentős filantróp támogatásnak köszönhetően.

Az OWU kapcsolat | Cél: 35 millió dollár

Ez az innovatív tantervi program lehetővé teszi a diákok számára, hogy globális kontextusban összekapcsolják az akadémiai elméletet a valós gyakorlattal. Ezenkívül a diákok gyakornoki hozzáférése bővül a tervezett Karrier Kapcsolatok Centeren keresztül.

Befektetés minden nap: Éves adományozás | Cél: 35 millió dollár

Továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy megőrizzük gyönyörű campusunkat, és fejlesszük csúcstechnológiás tantermeinket. A technológiától a programfinanszírozásig, a karok és a személyzet képzéséig és a fizetésekig az éves ajándékok minden nap érintik az OWU minden egyes részét.

Küldetés

Célkitűzések

Ohio Wesleyan megalapítása óta kapcsolatot tart fenn a metodista (ma már egyházmegyei) egyházzal, amely kiváló minőségű ösztöndíjat, vezetést és szolgálatot kínál, amely gazdagította mind az egyházat, mind a társadalmat.

Ohio Wesleyan alapító okirata szerint "az egyetem örökre az összes vallási felekezet számára elérhető, a polgáraink javára tervezett, liberálisabb elveken alapul."

Ennek az örökségnek a szellemében az Egyetem tanárok és diákok közösségévé válik, akik az igazság szabad törekvését szentelik. Megpróbál fejlõdni a hallgatók intellektuális és karakterbeli tulajdonságaiban, amelyek hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy mit akarnak tenni a késõbbi életben. A tudás átadása, kiterjesztése és felfedezése központi szerepet játszik a bölcsészettudomány hagyományában.

Miközben bátorítja a professzionális ösztöndíjat és érdemes büszkeséget nyújt a kari és a diplomások számára, akik nemzeti vagy nemzetközi hírnevüket saját területükön élveznek, az egyetemnek elsődleges célja, hogy minőségi oktatási és tanulási intézmény legyen. Mivel a hatékony tanítás nagy jelentőséggel bír, a kar tagjai rendszeresen felülvizsgálják és értékelik a tanítás kiválóságát.

Ohio Wesleyan bírálja magát sikeresnek, amikor a diákokkal végzett munkájában három célkitűzést ért el:

Az első az ismeretek átadása. Ide tartozik a kulturális múltunk ismerete; a liberális oktatás közli, hogy milyen nagy elmék gondoltak, nagy művészek készítettek, nagyszerű vezetők tettek. Szintén új ismeretekre van szükség; a liberális nevelés kommunikálja a korabeli kutatás határain és az emberi szellem jelenlegi fejleményein szerzett tapasztalatokat. A tudás átadása azzal a meggyőződéssel kezdődik, hogy alapvetően érdemes a bölcsészettudományok, a művészetek és a tudományok által közvetített ismeretek és betekintések birtoklása.

A második fő cél a hallgatók egyes fontos képességeinek fejlesztése és fejlesztése. Ahogy haladnak az egyetem tananyagán keresztül, a hallgatók biztosítják az olvasás, az írás és a mennyiségi elemzés alapkészségeit. Ezek a képességek arra épülnek, hogy képesek kritikusan és logikusan gondolkodni, alkalmazni a különböző vizsgálati területek módszereit, és megérteni azokat a szimbolikus nyelveket, amelyek a tudás kodifikálására és kommunikálására szolgálnak a mai társadalomban. Számos területen esztétikai érzékenységet vagy kreatív tehetségeket alakíthatnak ki. Sok diák megtanulja integrálni az elméletet a gyakorlatba azzal, hogy előkészíti a karriereket a különböző tudományágakban és szakmai előkészítő és szakmai programokon keresztül.

A harmadik cél az, hogy az oktatás az értékek összefüggésében helyezkedjen el. A liberális nevelés célja a hallgatóknak a saját maguk megértése, a mások megbecsülése és a szabad társadalom polgári szerepvállalása iránti hajlandóságának fejlesztése. Elismeri, hogy a különböző kulturális örökségek megértésén alapuló magán- és közérdekű kérdésekre való képzett érzékenység fontos az érettséghez és a jó élethez. Nagy megtiszteltetésnek örvend az intellektuális becsületességnek. Módszeres hagyományával összhangban az Ohio Wesleyan minden vallási és etikai kérdést bátorít, és ösztönzi a diákjait, hogy vizsgálják meg saját nézeteiket e kérdések fényében.

Amennyire Ohio Wesleyan liberálisan oktatja, teljesíti azt a végső célját, hogy a hallgatókat a komplex és egyre globálisabb társadalomban a vezetéshez, a szolgáltatáshoz és a folyamatos tanuláshoz szükséges tudással, kompetenciával és karakterrel ruházza fel.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Ohio Wesleyan University

Az adatelemzés gyorsan növekvő szakma számos területen, beleértve a pénzügyeket, az egészségügyet, a biztosításokat, az orvosbiológiai kutatást, a számítástechnikát, a ma ... [+]

Bachelor az adatelemzésben

Az adatelemzés gyorsan növekvő szakma számos területen, beleértve a pénzügyeket, az egészségügyet, a biztosításokat, az orvosbiológiai kutatást, a számítástechnikát, a marketinget és sok más területet. Az adatelemzés szakértői gyorsan értékelik, hogy képesek nagy mennyiségű adat feldolgozására, jelentős tendenciák észlelésére és fontos döntéseket hozó megfontolásokra.

Az őrnagyról

Ez a fő egyesíti a matematika és a számítástechnika tanulmányozását a bölcsészettudományok szilárd alapjaival. Susan Etlinger adatelemzője, a nagy adatok értelmezésével kapcsolatos kihívásokkal foglalkozó TED-beszélgetése során elmondta: "Ahelyett, hogy inkább a humán és a szociológiai, a társadalomtudományok, a retorika, a filozófia, az etika, mert olyan kontextust adnak nekünk, ami annyira fontos a nagy adatokért, és mert segítenek nekünk abban, hogy jobb kritikus gondolkodókká válhassunk. "... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan egyike azon kevés kollégiumoknak, amelyek két szorosan integrált élettudományi részleggel rendelkeznek: a botanika ... [+]

Bachelor a Zoológiában

Ohio Wesleyan egyike azon kevés kollégiumoknak, amelyek két szorosan integrált élettudományi részleggel rendelkeznek: a botanika

A főnökökről

Az Ohio Wesleyan zoológiai programja két nagy lehetőséget kínál, így létrehozhat egy olyan programot, amely megfelel az Ön érdeklődési körének és karriercéljainak.

Az Általános Zoológia főművész olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az emberek és más állatok tanulmányozására, de talán nem akarnak szakmai karriert folytatni az orvostudományban vagy a zoológiában. Gyakran az általános zoológiai szakemberek úgy döntenek, hogy megduplázzák egy másik tudományágat, tovább bővítve karrierlehetőségeiket.A Pre-Professional Zoology major jobban megfelel azoknak, akik orvosi egyetemre vagy zoológiai posztgraduális tanulmányokra készülnek. Ennek a nagymérnöknek a teljesítése megfelel majd a biológia vagy zoológia szinte minden doktori programjának, valamint az orvosi, fogorvosi és állatgyógyászati ​​iskolák előfeltételeinek legfontosabb követelményeinek.Zoológia, tábornok... [-]
Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

Ez a Biológia fő alapja a biológiai alapelveknek, ahol a választék széles választékát kínálja a biopsziák különböző biológiai témáinak feltárására. Biológiai főnökként me ... [+]

Bachelor in Biology

A biológia az élet tanulmányozása, a molekulaszinttől az egész szervezetig a globális bioszféraig. A biológusok feltárják az élő rendszerek minden aspektusát, és a biológiai felfedezések tovább javítják az emberi egészségre, az élelmiszertermelésre és a környezeti fenntarthatóságra.

Az őrnagyról

Ez a Biológia fő alapja a biológiai alapelveknek, ahol a választék széles választékát kínálja a biopsziák különböző biológiai témáinak feltárására . Biológiai főnökként megtanulod azonosítani, megváltoztatni vagy kezelni a biológiai folyamatokat az egyes sejtekből az egész szervezetbe.

Kulcsszavak: orvostudomány, egészségügyi karrier, közegészségügy, természetvédelem, fejlett kutatás, laboratóriumi tudomány, mezőkutatás, környezetvédelem, biotechnológia, gyógyszerészeti arénák.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

A kémia lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, hogyan viselkednek az atomok és a molekulák, és hogyan viselkednek azok a viselkedések, amelyek mindent tudnak és szeret ... [+]

Bachelor in Chemistry

"A molekulák szintézise nagyon közel áll a művészethez. Olyan objektumokat hozunk létre, amelyeket mi vagy mások tanulmányoztunk vagy értékeljük. "

- Roald Hoffmann

A kémia lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, hogyan viselkednek az atomok és a molekulák, és hogyan viselkednek azok a viselkedések, amelyek mindent tudnak és szeretnek. Ez az anyag vizsgálata, és az összes olyan változás, ami számít. A kémiai szakok törekszenek a különböző jelenségek megértésére molekuláris szempontból.

A főnökökről

Az OWU két különböző kémiai szakot kínál a diákok oktatási és karrier céljai eléréséhez.

A Basic Chemistry felkészül arra, hogy vegyen be különböző pozíciókat a vegyiparban, írjon be néhány végzős programot, és tanítsa a középiskolák kémia.Az ACS-Certified Chemistry megfelel az American Chemical Society Szakmai Képzési Bizottságának ajánlásainak. Ennek a főnek a kitöltésével az American Chemical Society tanúsítja. Az ACS-minősítésű szakok különösen vonzóak az ipar számára. Ennek a nagyobb jelentőségű tantervfejlesztésnek köszönhetően a diákok is jobban felkészülnek a kémiai és ipari kutatások végzős hallgatóira. Ezt a főkötelezettet erősen ajánlották a kémiai karriert folytató diákok számára.Kémia Major (BA)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

A kurzus-kínálat a számítástechnika területén felkészíti Önt a professzionális foglalkoztatásra vagy a továbbképzésre a posztgraduális iskolában. ... [+]

Bachelor in Computer Science

A kurzus-kínálat a számítástechnika területén felkészíti Önt a professzionális foglalkoztatásra vagy a továbbképzésre a posztgraduális iskolában.

Az őrnagyról

A diákok rendszerint a számítástechnika és a programozás bevezető tanfolyamával kezdődnek. Ezt követik a középfokú tanfolyamok, amelyek lefedi a hardver és a szoftver alapvető kérdéseit. A hallgatók számos magas szintű programozási nyelvet tanulnak (beleértve a C / C és Scheme programokat), az assembly nyelv, a UNIX operációs rendszer, az objektum-orientált programozás és az egyetemek és a részlegek számítógépes hardvereinek ismerete.

Az elméleti és az alkalmazott számítógépes tudomány számos területén a fejlett tanfolyamok foglalkoznak. A főiskolák az algoritmusok számításának és elemzésének elméletében tanfolyamokat tartanak. A tanszék az alkalmazott adatbázisokat, az operációs rendszereket és a mesterséges intelligenciát alkalmazza. A számítógépes nyelvek iránt érdeklődő diákok számára a kurzus ajánlata magában foglalja a fordítótervezést és a programozási nyelvek elméletét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

Ha úgy dönt, hogy a főiskola a közgazdaságtan, akkor vegyen részt tanfolyamok mikroökonómia, makroökonómia, kutatási módszerek, nemzetközi és összehasonlító gazdaságtan, ... [+]

Bachelor in Economics

A közgazdaságtan olyan társadalomtudomány, amely az erőforrások szűkössége esetén dönt. Az üzleti életben való felhasználás mellett a közgazdaságtan segít az alacsonyabb jövedelmű nemzetek, a munkanélküliség problémáit kezelő segélyszervezetek fejlesztésében, a környezet javításának legjobb módjainak megismerésében, megérteni, hogy a fogyasztók miért vásárolják meg azt, amit vásárolnak. meghatározza az emberek jövedelmét.

Az őrnagyról

Ha úgy dönt, hogy a főiskola a közgazdaságtan, akkor vegyen részt tanfolyamok mikroökonómia, makroökonómia, kutatási módszerek, nemzetközi és összehasonlító gazdaságtan, valamint egy integratív magas rangú szeminárium. Jól felkészült lesz arra, hogy karrierjét vagy munkáját a fejlettségi szint felé kezdje. És ha figyelembe vesszük a végzős munkát, akkor jelentős anyagi munkát szeretnénk alkalmazni a matematikában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

A tudás szélességének és mélységének megteremtése érdekében speciális, speciális tanterveket készít, amelyeket kifejezetten az OWU politikájához és a kormányzati szakembe ... [+]

Bachelor in Politics

A kormányzat tanulmányozása gazdag keveréket biztosít a valódi és az eszményi értékekhez, gyakran egymásnak ellentmondó értékekhez és a gyakorlati akadályokhoz. Ezek az interakciók nap mint nap minden egyes emberrel, nemzetünk polgáraival és a globális közösség tagjaival szembesülnek.

Az őrnagyról

A tudás szélességének és mélységének megteremtése érdekében speciális, speciális tanterveket készít, amelyeket kifejezetten az OWU politikájához és a kormányzati szakemberekhez terveztek. A kari tanácsadóval szorosan együttműködve kiválasztja az egyes magterületek tanfolyamait, hogy megfeleljen az Ön egyedi érdeklődési körének és karriercéljainak. A tanszék öt tanfolyamot is kínál.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

A főkötelezett a kalkulussal kezdődik, és középfokú tanfolyamokra költözik, amelyek megalapozzák a matematika további feltárását. Az egyiknek elméleti kurzust kell elvége ... [+]

Bachelor matematikában

A tanszék a matematikában, a statisztikában vagy a matematika oktatásában foglalkoztatottaknak vagy a diplomás munkára váró hallgatóknak nyújt tanfolyamokat. Emellett olyan kurzusokat is kínálunk a diákok számára, akik matematikát vagy statisztikát használnak egy másik fő támogatói számára, vagy egyszerűen valami új és mennyiségi tanulást.

Az őrnagyról

A főkötelezett a kalkulussal kezdődik, és középfokú tanfolyamokra költözik, amelyek megalapozzák a matematika további feltárását. Az egyiknek elméleti kurzust kell elvégeznie az elemzésben vagy az algebrában, valamint egy kurzust (vagy pedig képesnek kell lennie bizonyítani) a számítógépes programozásban. Innen a tanszék gazdag gyűjteménye a fejlett matematika kurzusok, amelyek felkészítik a diákokat a különböző karrier lehetőségek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

A pszichológiában való felnevelés megnyitja a lehetőségek világát, és az OWU pszichológia öregdiákai létfontosságú munkát végeznek az ország számos területén. A pszicholó ... [+]

Bachelor pszichológiában

A pszichológiában való felnevelés megnyitja a lehetőségek világát, és az OWU pszichológia öregdiákai létfontosságú munkát végeznek az ország számos területén. A pszichológia szakok összegyűjtik és elemzik az adatokat, és megtanulják kommunikálni a megfigyelt tendenciákat. Sokan professzionális projektekkel is foglalkoznak.

Az őrnagyról

Az OWU pszichológiai főmérnökeként széles körű témákat tanulmányoz:

a személy társadalmi és intellektuális fejlődésétől a pszichológiai rendellenességek megelőzéséért és kezeléséért,a viselkedéstől az operánktól és a paviloni elemzőktől az emberi gondolkodási folyamatok modelljeiig,az agyi áramkörök elemzésétől a hosszú távú memória mechanizmusáig,a személyek viselkedésétől elszigetelten a csoportos viselkedéshez a szervezetekben,a vizuális percepció biológiai alapjaitól a skizofréniás betegek kezelésének terápiás eszközéig.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan megkülönböztető nemzetközi tanulmányai főszereplője a tapasztalatokra és a kapcsolatokra koncentrál. Diákként sok lehetőséged van arra, hogy valódi világi t ... [+]

Nemzetközi tanulmányok Bachelor

Ohio Wesleyan megkülönböztető nemzetközi tanulmányai főszereplője a tapasztalatokra és a kapcsolatokra koncentrál. Diákként sok lehetőséged van arra, hogy valódi világi tapasztalatot szerezz a gyakornoki és kutatási projektek révén Washingtonban, valamint a világ minden táján. Ugyanolyan fontos, hogy nap mint nap nemzetközi lehetőségei vannak az egyetemen - nemzetközi politikai szakemberekkel és tudósokkal találkozva, a Skyping a NATO és más nemzetközi szervezetek vezetői között, együttműködik az OWU öregdiákkal a szövetségi ügynökségek magasságában, és egyetemi campuson él együtt más diákokkal a világ.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Ohio Wesleyan University

Felkészülés az üzleti élet jövőjére - ez az OWU üzleti adminisztrációjának középpontjában áll. Megtanulja a dinamikus és globális gazdaságban a vállalkozások működésének ... [+]

Bachelor in Business Administration

Felkészülés az üzleti élet jövőjére - ez az OWU üzleti adminisztrációjának középpontjában áll. Megtanulja a dinamikus és globális gazdaságban a vállalkozások működésének és folyamatainak tervezését, megszervezését, irányítását és ellenőrzését. A program ritka a nemzeti bölcsészettudományi környezetben, magas színvonalú üzleti oktatást biztosít Önnek a bölcsészettudományi alapokkal együtt, amely felkészíti Önt az értelmes munkára és az életre.

Az OWU üzleti oktatás jelentősen eltér, mint egy nagy egyetemen. Megtanulod, hogy másképp gondolkodj, így kiemelheted a tömegből. A szigorú üzleti osztályoktól, a valós tapasztalatoktól és a professzorokkal való szoros kapcsolatokból profitálhat. Szilárd üzleti ismeretekkel és bölcsészettudományi végzettséggel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy olyan készségeket fejlesszenek ki, amelyeket a munkáltatók vágynak: kritikai gondolkodás, döntéshozatal, kommunikáció, kreativitás, csapatmunka és globális perspektíva. Ezek a létfontosságú készségek a kezdõ vállalkozók számára is.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Delaware
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Ohio Wesleyan University

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Amerikai Egyesült Államok