Oak Hills Christian College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Oak Hills Christian College egy keresztény ( OHCC ) akadémiai közösség, amelynek küldetése a bibliai központú felsőoktatás biztosítása, hozzájárulva a Christlikeness növekedéséhez és felkészítve a hallgatókat otthonaikban, karrierjükben, egyházukban és közösségeikben nyújtott hatékony szolgálatra.

Küldetésének teljesítéséhez az Oak Hills Christian College egy keresztény ember használja az egyetemi felsőoktatás eszközeit, beleértve a Biblia tanulmányozását, amely központi szerepet játszik a keresztény élet és világnézet kialakulásában; az emberi gondolkodás, történelem és kultúra tanulmányozása; a keresztény szolgálat elméletének és készségeinek tanulmányozása; valamint ennek a tanulásnak a szolgálata és a gyakorlati tapasztalatok során történő alkalmazása.

Ez az akadémiai program egy keresztény főiskolai közösség keretében zajlik, amelyben minden tagot arra ösztönözünk, hogy tisztelettel bánjanak egymással Isten képmása szerint. Az Oak Hills a Krisztusba vetett hitet valló és bibliaközpontú oktatásra vágyó képzett hallgatók széles körét kívánja szolgálni. Ezt az oktatási alapot a diplomáinkhoz vezető programok révén biztosítják.

Helyszínek

Bemidji

Address
Oak Hills Road Southwest,1600
56601 Bemidji, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: