Ohio Northern University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kis egyetem, óriási hatással.

Ohio Northern University egy független, átfogó Egyetem található a festői Ada, Ohio. Az egyetem áll öt főiskolák: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, gyógyszertár és a törvény. Mivel a mi kezdetektől 1871-ben, mi már szentelt fejlődő diákok, akik készek elmélyülni és a haladás a következő szintre mindenben, amit csinálnak.

ONU gazdag történelme a tudományos kiválóság, és mindig fejlődik, hogy megfeleljen a társadalom folyamatosan változó igényeit. Már legutóbb elismertek tanítás minősége, magas érettségi arány, az elkötelezettség, hogy önként és szolgáltatások, a legtöbb lenyűgözően, mely magas megtérülést a mi diplomások.

LIFELONG NÖVEKEDÉSI mindennapi KÜLDETÉS

Értékeink a ONU befolyásolták egyedi története és tartós kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház. Mi ihlette a magasabb értékek az igazság, a szépség és a jóság. Mindenekelőtt, célunk az, hogy felkészítse a tanulókat a siker a karrier és szolgáltatást a közösség, a nemzet és a világ.

A diákok a ONU szorosan együtt kari így megtanulnak kritikusan gondolkodni, kreatívan és entrepreneurially. A gyakorlati tapasztalatok tesznek szert a ONU együtt kreatív feltárása kívül az osztályban, felkészíti a tanulókat egy életre a személyes növekedés.

ONU RÖVIDEN

Ohio Northern University-ben alakult, 1871 a falu Ada, Ohio. A festői campus található, mintegy 80 mérföldre északnyugatra Columbus, Ohio. Az egyetem álló öt főiskolák, minden a hallgatók felkészítése vállalni bármilyen kihívás látják a világban.

3238 diák Több mint 70 tanulmányi programok Képviselő 34 állam és 25 ország 11: 1 diák-kar aránya Átlagos gólya osztálylétszám: 19 653 oktatók és dolgozók 83 százaléka teljes munkaidőben kar Ph.Ds vagy terminál fok. 31.357 alumni Daniel A. DiBiasio a 11. elnöke Ohio Northern University. 342 hektáros campus Mascot - Polar Bear nevű Klondike NCAA Division III, Ohio Athletic Conference - 12 férfi és 11 női csapat Iskola színben - narancs és fekete

Történelmi és kulturális örökségét

Ohio Northern University kezdődött, hogy egy személy, és egy ötlet. 1871-ben, Henry Salamon Lehr, a támogatást a közösség, megalapította a Northwestern Ohio Normal School, mint egy tanárképző intézmény. Két másik változtatás követné; először, hogy Ohio Normal University és a második, 1903-ban, Ohio Northern University. Az evolúció a normál iskolába, hogy egy igazi egyetemi tükrözi lenyűgöző időszakban a növekedés mind méretét és az egyik, hogy a sajátosan kombinált hagyományos művészetek és a tudományok osztályok és az oktatás a szakmai mérnöki, gyógyszertár, a jog és az üzleti. 1899-ben, az egyetem kapcsolatban az Egyesült Metodista Egyház és szándékosan felkarolta a zsidó-keresztény értékek egyre egyházi vonatkozású. Említeni, Ohio Northern University kifejlesztett egy hangsúly a tanítás, tanulás, ösztöndíj, és a szakmai gyakorlat, és a campus környezet, amely a tanuló-központú, szolgáltatás-orientált, és értékalapú.

Úttörő hozzáállás legrégebbi hagyomány.

Ohio Northern ambiciózus, úttörő magatartást már él a kezdetektől. Az iskola kezdődött, hogy egy személy, és egy ötlet. Segítségével a közösség, Henry Salamon Lehr megalapította a Northwestern Ohio Normal School 1871. Amikor a főiskola tanterve nőtt is gyógyszertár, mérnöki, jogi és üzleti programok, a neve megváltozott Ohio Normal University, és végül, 1903-ban, Ohio Northern University.

MISSION

Befolyásolta egyedi története és tartós kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház, Ohio Northern University küldetése az, hogy egy magas színvonalú tanulási környezet, amely felkészíti a tanulókat a siker a karrierjük, a szolgáltatás a közösségek, a nemzet és a világ, és a élettartam a személyes fejlődés ihlette a nagyobb értékek az igazság, a szépség és a jóság. Az egyetem jellegzetes egyetemi program tartalmazza kölcsönösen támogató liberális és a szakmai oktatás komponensek, amelyek integrálják a gyakorlat az elmélettel, egészíti ki kiváló társ-tantervi kínálatát gazdagítják az északi tapasztalat. Teljesíteni ezt a küldetést, a tantestület és vegyenek részt a diákok így megtudhatod, kritikusan gondolkodni, kreatív, és entrepreneurially, hatékonyan kommunikálni, gyakorlati tapasztalatot szerezni, megoldani a problémákat közösen, és jár az etikus és felelős tagjai globális közösség.

VISION 2021

Ohio Northern University jövőképe az, hogy a legjobbak között saját, átfogó egyetem a nemzet, ismert programok a kiválóság és a megkülönböztetés és elismert hatékony integrálása művészetek és tudományok tudományágban, szakmai tanulmányok, ütésálló tanulás és állampolgári részvétel.

Ahhoz, hogy a magasabb szintű kiválóságot és a megkülönböztetést, és a nagyobb nemzeti elismerést, az egyetem épít saját erősségeit és folytatja a következő kulcsfontosságú elemei a közös stratégiai elképzelés:

Mi lesz azonosítani és végrehajtani lehetőségeket az új és a meglévő tudományos program növekedés programokkal a szövetséges egészségügyi szakmák az elsők között kell figyelembe venni. Mi fog elfogadni technológiai erőforrások, amelyek fokozzák a diákok tanulását és javítani kell a közigazgatási működését. Mi lesz összehangolni a pénzügyi támogatási politikák, a tanterv, és támogatási szolgáltatások, hogy lesz egy peer vezető végzős hallgatók négy év alatt. Építünk a stratégiai partnerségek és több lehetőséget, hogy szolgálja a helyi közösségek, a régió, és azon túl. Mi lesz fejleszteni egy új campus fejlesztési tervet, hogy megfeleljen a tudományos és a társ-tantervi igényeit, különös tekintettel az első új műszaki épület és a fokozott hallgatói szolgáltatások. Mi lesz bele fenntartható gyakorlatok jobb gondnokai környezetvédelmi, energetikai és pénzügyi forrásokat. Javítani fogjuk a pénzügyi állami és költségvetési erőssége az egyetem. Mi lesz fejleszteni vonzóbb márka ígéretét az egyetem, amelyek előre és fokozza a nemzetközi élvonalba.

Ezzel sikerült megvalósítania ezeket a kulcsfontosságú stratégiák, Ohio Northern University lesz lebeg megünnepelni Sesquicentennial év 2021 és készüljön fel a 21. században folytatódott a siker.

ALAPÉRTÉKEI

Együttműködés: Mi ösztönzik az egyedülálló együttműködés további megkülönböztetni az egyetem Közösség: Mi egy közösség, amely arra törekszik, hogy "céltudatos, nyitott, igazságos, fegyelmezett, gondoskodó, és ünnepi" (Boyer, 1990), és hogy erősíti azáltal minden tagja a közösség életében az egyetem Sokféleség: Értékeljük a mag vélekedése az egyetem mottója, "Ex diversitate vires," ki a sokszínűség erő ", és a tapasztalatok és a programok előkészítése diplomások a siker egy sokszínű nemzet és a világ. Excellence: Arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalú teljesítményt a mi szakmai területen és a szerepeket az egyetemen. Hit: Ünnepeljük az egyetem történelmi kapcsolatát és aktív kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház és szívesen személyek minden vallás által nyújtott támogató környezetet erkölcsi és lelki növekedés. Integritás: Azt várjuk magánszemélyek viselkedjenek tisztességesen, a megbízhatóság, és mások tisztelete. Szolgáltatás: Javasoljuk a mások szolgálata és állampolgári részvétel, mind az elkötelezettség a közösségi részvétel és a felelősség a demokratikus állampolgárságot.

ÜDVÖZÖLJÜK tiszta égbolt, a nyitott terek és friss ötleteket

Ohio Northern University be van állítva a vidéki falu Ada, Ohio. Ez egy kis város, de még mindig nem sok nagy dolgokat. És ONU középpontjában az egészet. Anélkül, hogy a zavaró egy nagy város, mi a fen feltárása mi izgat minket, megoldása milyen zavarba minket, és az erős kapcsolatok a közösség.

NÉZD MEG MAGAD

A legjobb módja, hogy kedvet kapjanak a barátságos légkört Ada jönni tapasztalat magad. The Inn at Ohio Northern University gyönyörű teljes körű szolgáltatást nyújtó szálloda közvetlenül az egyetemen. És amikor meglátogatja, ne felejtsük el, hogy jöjjön éhes. Néhány kedvenc helyi étterem Padrone Pizza, El Campo, és a Viva Maria.

A TERÜLET

Amint része a Nagy Black Swamp, majd amerikai indián területen, Hardin County szerveztek 1833 és névadója John Hardin, egy függetlenségi háború tiszt. Kenton a megye legnagyobb városa és a megye székhelye. Gazdag mezőgazdasági és bőséges faanyag, a megye fő iparág a mezőgazdaság. De a megyei is számtalan sikeres kis- és nagyvállalatok hajtott egy szorgalmas és rugalmas munkaerő. A megye is otthont egy Old Order Amish közösség. Ezeket a privát és a sima emberek utaznak ló és bugos, és nem kell a villamos energia vagy telefonok a saját otthonukban. A látogatók keresztezik festői utak már Amish gazdaságok és abba, hogy a friss termények, méz, kosarak, paplanok, szappanok és így tovább.

ADA

A község Ada egy hely, ahol lehet lélegezni, és csak lenni. Az a fajta hely, hogy amikor távolodunk, úgy érzi, nosztalgikus egész életedben. Ismerje meg, hogy a kisvárosi élet kínál - a barátságos emberek, a fesztiválok, a különböző éttermek és üzletek, és az emlékek, hogy egy életre.

Ada egy rövid utazásra van a sok elsődleges célpontok. Nézze meg a távolság Ada négy nagy "C" városok: Columbus 1 ½ óra, Cleveland és Cincinnati a 2 és fél óra, és a Chicago 4 óra. Bluffton található, mintegy 15 percre kínál főutcán üzletek kínál mindent sportfelszerelést a kézműves fejlődő országokban. Findlay és Lima, mind a közepes méretű városok, amelyek 20-30 perc az út Ada és kínálnak kiterjesztett vásárlási lehetőségeket, a kultúra és étkező.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Biokémia

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A kémia, illetve biokémiai mértékben a mi American Chemical Society által akkreditált osztály, akkor a végén dolgozik a rák ellenszerét; nyomon követése az ózonréteget, hogy megvéd bennünket a nap; kutatása kiváló energetikai megoldások (azaz az akkumulátor technológia vagy napelemek); fejlődő új textil, kozmetikai és gyógyszeripari; vagy megoldani vízszennyezési problémákat. [+]

Megy a pozitív reakció

A kémia, illetve biokémiai mértékben a mi American Chemical Society által akkreditált osztály, akkor a végén dolgozik a rák ellenszerét; nyomon követése az ózonréteget, hogy megvéd bennünket a nap; kutatása kiváló energetikai megoldások (azaz az akkumulátor technológia vagy napelemek); fejlődő új textil, kozmetikai és gyógyszeripari; vagy megoldani vízszennyezési problémákat.

A program egyesíti a szigorú oktatók széleskörű lehetőségeket kínál a kutatás és a munka a laborban. Majd szert szilárd alapot a matematika és a természettudományok, miközben a fejlődő kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, a csapatmunka és vezetői képességek. Ezek a képességek iránti kereslet a mai munkaerő.... [-]


Bachelor Gépészet

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára. [+]

Hogy a világ jobb

A TJ Smull College of Engineering, akkor kapnak egy szilárd alapot a területen, ismerkedés a anyagtudomány, termodinamika, áramlástani, a tervezési folyamat és így tovább. Itt van a lehetőség szakosodott olyan terület, amit igazán fontos - mint a megújuló energia, a robotika, orvosi eszközök vagy a gyártás.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára.... [-]


Bachelor Kockázatkezelés és Biztosítás

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Ezzel a programmal, akkor kap egy szilárd alapot minden szempontból a kockázatkezelés - elvesztés és védelme, a biztosítási szabályozás, a jegyzési és követelések beállításával. Szakemberek ilyen képességek iránti kereslet szerte a különböző iparágakban. [+]

Navigálni a JÖVŐ

Ezzel a programmal, akkor kap egy szilárd alapot minden szempontból a kockázatkezelés - elvesztés és védelme, a biztosítási szabályozás, a jegyzési és követelések beállításával. Szakemberek ilyen képességek iránti kereslet szerte a különböző iparágakban.

Hálózat kulcsfontosságú az üzleti életben, és ez kulcsfontosságú lehet. A mi kis osztálylétszám, akkor ismerje meg professzorok, és lesz, hogy ismerlek. Sőt, akkor fog egy kar tanácsadója, aki mentor az első naptól kezdve az érettségiig. Azt is kölcsönhatásba és tanulhatnak üzleti vezetők, vállalkozók és ONU öregdiákok, akik már kovácsolt elképesztő karriert különböző iparágakban. ... [-]


Bachelor Mérnökképzés

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A mérnöki oktatás fő az első a maga nemében Ohio, és az egyik első a nemzet. A program elkészíti Önnek, hogy egy engedéllyel rendelkező másodlagos matematika tanár, hanem egy speciális mérnöki szempontból. Majd kap egy szilárd alapot a mérnöki, matematikai és az oktatás. [+]

INSPIRE következő generációjának

A mérnökképzés fő az első a maga nemében Ohio, és az egyik első a nemzet. A program elkészíti Önnek, hogy egy engedéllyel rendelkező másodlagos matematika tanár, hanem egy speciális mérnöki szempontból. Majd kap egy szilárd alapot a mérnöki, matematikai és az oktatás. Majd hogy alapvető műszaki tanfolyamok, majd szélesíteni a mérnöki tudás révén öt műszaki választani a területeket.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára.... [-]


Bachelor Nemzetközi Színházi

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Egyedülálló program középpontjában a színházi tervezés, gyártás és színpadi menedzsment - az USA-ban és nemzetközi szinten. Majd végzős szilárd ismeretekkel rendelkeznek a kulturális és gyakorlati különbségek színházi, amely elkészíti Önnek a széles körű pályára a színház, az opera és a szabad produkciókat. [+]

Mögé THE MAGIC

Egyedülálló program középpontjában a színházi tervezés, gyártás és színpadi menedzsment - az USA-ban és nemzetközi szinten. Majd végzős szilárd ismeretekkel rendelkeznek a kulturális és gyakorlati különbségek színházi, amely elkészíti Önnek a széles körű pályára a színház, az opera és a szabad produkciókat.

Lehet, hogy kicsi, de a lehetőségek nagyok. Tény, hogy a színházi program vetekszik amit volna találni egy télikert. Nemzetközi színházi diákok stage tucat egyetemi és közösségi produkciók. Kölcsönhatásban vannak neves tervezők, rendezők, drámaírók és koreográfusok az Egyesült Államok és országok, mint Skóciában, Észtország, Írország, Mexikó és Anglia. Utaznak minden évben az Egyesült Államok Intézet Színház Technology konferencia, így a diákok is, hogy kapcsolatfelvétel munkaadókkal és a vállalatok szerte az Egyesült Államokban. Földet hihetetlen gyakornoki színtársulatok, és tanulnak külföldön.... [-]


Bachelor Sport Menedzsment

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Ha a sport is a dolog, miért nem teszi a karrierjét? Nem kell, hogy legyen egy szupersztár sportoló vagy edző csinálni. A multimilliárdos sport iparnak hozzáértés egyének dolgozni sport irányítását. Sports nem szól a sportolók, edzők és a versenyt. Ez is az üzlet. Minden sport és atlétikai vállalati igények jártas emberek, üzemeltetés, PR, marketing és értékesítési futtatni a dolgokat. [+]

GET az üzleti oldalon

Ha a sport is a dolog, miért nem teszi a karrierjét? Nem kell, hogy legyen egy szupersztár sportoló vagy edző csinálni. A multimilliárdos sport iparnak hozzáértés egyének dolgozni sport irányítását. Sports nem szól a sportolók, edzők és a versenyt. Ez is az üzlet. Minden sport és atlétikai vállalati igények jártas emberek, üzemeltetés, PR, marketing és értékesítési futtatni a dolgokat.

Abban ONU fogunk felkészülni egy sikeres karrier a sport irányítását. A szilárd tanterv magában foglalja tanfolyamok sport menedzsment, sport jog és az etika, kommunikáció tanulmányok és üzleti. Is kínálunk Önnek a lehetőséget, hogy töltsenek ki egy kisebb egy olyan területen, amely érdekli, miközben elvégezte a négy év alatt. Mi biztosítjuk a valós tanulás szükséges szakmai és practicums belül ONU atlétikai program. A szerzett tapasztalatok, megtudhatja, hogy kommunikálni, probléma megoldására, együttműködnek és az ólom. Ezek a képességek iránti kereslet a középiskolában, kollegiális és szakmai sport.... [-]


Bachelor Számítógépes Mérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A TJ Smull College of Engineering, akkor kapnak egy szilárd alapot a számítógép mérnöki területen. Akkor vegye tanfolyamok áramkörökben, a beágyazott rendszerek és a számítógépes architektúra. Ha szenvedélyes egy adott témával - például a számítógépes hálózatok, digitális képfeldolgozás, illetve a robotika -, akkor választhat a különböző felső szintű választható kurzusok ezeken a területeken. [+]

CONTROL a gépek, amik ellenőrzik a világ

Ban,-ben TJ Smull College of Engineering, Akkor kapnak egy szilárd alapot a számítógép mérnöki területen. Akkor vegye tanfolyamok áramkörökben, a beágyazott rendszerek és a számítógépes architektúra. Ha szenvedélyes egy adott témával - például a számítógépes hálózatok, digitális képfeldolgozás, illetve a robotika -, akkor választhat a különböző felső szintű választható kurzusok ezeken a területeken.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Úgy nyitja meg kapuit az Ön számára, és segít sikerül.... [-]


Bachelor Villamosmérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Mint egy villamosmérnök fő a TJ Smull College of Engineering, akkor kapnak egy szilárd alapot a területen. Majd hogy tanfolyamokat elektronika, ellenőrzési rendszerek, a mikroprocesszorok és a villamos energia. Ha érdekli egy adott területen - mint például kommunikációs, hálózati rendszerek, a fejlett elektronika - lehet választani a különböző felső szintű választható kurzusok ezeken a területeken. [+]

Szikra a találékonyság

Mint egy villamosmérnök fő a TJ Smull College of Engineering, Akkor kapnak egy szilárd alapot a területen. Majd hogy tanfolyamokat elektronika, ellenőrzési rendszerek, a mikroprocesszorok és a villamos energia. Ha érdekli egy adott területen - mint például kommunikációs, hálózati rendszerek, a fejlett elektronika - lehet választani a különböző felső szintű választható kurzusok ezeken a területeken.

A tudományos program szigorú. Remélik, hogy keményen dolgozni, és lehet megtámadni. De nincs szükség a stressz, mert kínálunk egy támogató és együttműködő környezetet. A professzorok, fiú mérnök hallgatók és öregdiákok ONU lesz a barátok és a család. Ezek segítségével sikerül és nyitott ajtók az Ön számára.... [-]


Videók

We're Just Getting Started