Ohio Northern University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kis egyetem, óriási hatással.

Ohio Northern University egy független, átfogó Egyetem található a festői Ada, Ohio. Az egyetem áll öt főiskolák: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, gyógyszertár és a törvény. Mivel a mi kezdetektől 1871-ben, mi már szentelt fejlődő diákok, akik készek elmélyülni és a haladás a következő szintre mindenben, amit csinálnak.

ONU gazdag történelme a tudományos kiválóság, és mindig fejlődik, hogy megfeleljen a társadalom folyamatosan változó igényeit. Már legutóbb elismertek tanítás minősége, magas érettségi arány, az elkötelezettség, hogy önként és szolgáltatások, a legtöbb lenyűgözően, mely magas megtérülést a mi diplomások.

LIFELONG NÖVEKEDÉSI mindennapi KÜLDETÉS

Értékeink a ONU befolyásolták egyedi története és tartós kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház. Mi ihlette a magasabb értékek az igazság, a szépség és a jóság. Mindenekelőtt, célunk az, hogy felkészítse a tanulókat a siker a karrier és szolgáltatást a közösség, a nemzet és a világ.

A diákok a ONU szorosan együtt kari így megtanulnak kritikusan gondolkodni, kreatívan és entrepreneurially. A gyakorlati tapasztalatok tesznek szert a ONU együtt kreatív feltárása kívül az osztályban, felkészíti a tanulókat egy életre a személyes növekedés.

ONU RÖVIDEN

Ohio Northern University-ben alakult, 1871 a falu Ada, Ohio. A festői campus található, mintegy 80 mérföldre északnyugatra Columbus, Ohio. Az egyetem álló öt főiskolák, minden a hallgatók felkészítése vállalni bármilyen kihívás látják a világban.

3238 diák Több mint 70 tanulmányi programok Képviselő 34 állam és 25 ország 11: 1 diák-kar aránya Átlagos gólya osztálylétszám: 19 653 oktatók és dolgozók 83 százaléka teljes munkaidőben kar Ph.Ds vagy terminál fok. 31.357 alumni Daniel A. DiBiasio a 11. elnöke Ohio Northern University. 342 hektáros campus Mascot - Polar Bear nevű Klondike NCAA Division III, Ohio Athletic Conference - 12 férfi és 11 női csapat Iskola színben - narancs és fekete

Történelmi és kulturális örökségét

Ohio Northern University kezdődött, hogy egy személy, és egy ötlet. 1871-ben, Henry Salamon Lehr, a támogatást a közösség, megalapította a Northwestern Ohio Normal School, mint egy tanárképző intézmény. Két másik változtatás követné; először, hogy Ohio Normal University és a második, 1903-ban, Ohio Northern University. Az evolúció a normál iskolába, hogy egy igazi egyetemi tükrözi lenyűgöző időszakban a növekedés mind méretét és az egyik, hogy a sajátosan kombinált hagyományos művészetek és a tudományok osztályok és az oktatás a szakmai mérnöki, gyógyszertár, a jog és az üzleti. 1899-ben, az egyetem kapcsolatban az Egyesült Metodista Egyház és szándékosan felkarolta a zsidó-keresztény értékek egyre egyházi vonatkozású. Említeni, Ohio Northern University kifejlesztett egy hangsúly a tanítás, tanulás, ösztöndíj, és a szakmai gyakorlat, és a campus környezet, amely a tanuló-központú, szolgáltatás-orientált, és értékalapú.

Úttörő hozzáállás legrégebbi hagyomány.

Ohio Northern ambiciózus, úttörő magatartást már él a kezdetektől. Az iskola kezdődött, hogy egy személy, és egy ötlet. Segítségével a közösség, Henry Salamon Lehr megalapította a Northwestern Ohio Normal School 1871. Amikor a főiskola tanterve nőtt is gyógyszertár, mérnöki, jogi és üzleti programok, a neve megváltozott Ohio Normal University, és végül, 1903-ban, Ohio Northern University.

MISSION

Befolyásolta egyedi története és tartós kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház, Ohio Northern University küldetése az, hogy egy magas színvonalú tanulási környezet, amely felkészíti a tanulókat a siker a karrierjük, a szolgáltatás a közösségek, a nemzet és a világ, és a élettartam a személyes fejlődés ihlette a nagyobb értékek az igazság, a szépség és a jóság. Az egyetem jellegzetes egyetemi program tartalmazza kölcsönösen támogató liberális és a szakmai oktatás komponensek, amelyek integrálják a gyakorlat az elmélettel, egészíti ki kiváló társ-tantervi kínálatát gazdagítják az északi tapasztalat. Teljesíteni ezt a küldetést, a tantestület és vegyenek részt a diákok így megtudhatod, kritikusan gondolkodni, kreatív, és entrepreneurially, hatékonyan kommunikálni, gyakorlati tapasztalatot szerezni, megoldani a problémákat közösen, és jár az etikus és felelős tagjai globális közösség.

VISION 2021

Ohio Northern University jövőképe az, hogy a legjobbak között saját, átfogó egyetem a nemzet, ismert programok a kiválóság és a megkülönböztetés és elismert hatékony integrálása művészetek és tudományok tudományágban, szakmai tanulmányok, ütésálló tanulás és állampolgári részvétel.

Ahhoz, hogy a magasabb szintű kiválóságot és a megkülönböztetést, és a nagyobb nemzeti elismerést, az egyetem épít saját erősségeit és folytatja a következő kulcsfontosságú elemei a közös stratégiai elképzelés:

Mi lesz azonosítani és végrehajtani lehetőségeket az új és a meglévő tudományos program növekedés programokkal a szövetséges egészségügyi szakmák az elsők között kell figyelembe venni. Mi fog elfogadni technológiai erőforrások, amelyek fokozzák a diákok tanulását és javítani kell a közigazgatási működését. Mi lesz összehangolni a pénzügyi támogatási politikák, a tanterv, és támogatási szolgáltatások, hogy lesz egy peer vezető végzős hallgatók négy év alatt. Építünk a stratégiai partnerségek és több lehetőséget, hogy szolgálja a helyi közösségek, a régió, és azon túl. Mi lesz fejleszteni egy új campus fejlesztési tervet, hogy megfeleljen a tudományos és a társ-tantervi igényeit, különös tekintettel az első új műszaki épület és a fokozott hallgatói szolgáltatások. Mi lesz bele fenntartható gyakorlatok jobb gondnokai környezetvédelmi, energetikai és pénzügyi forrásokat. Javítani fogjuk a pénzügyi állami és költségvetési erőssége az egyetem. Mi lesz fejleszteni vonzóbb márka ígéretét az egyetem, amelyek előre és fokozza a nemzetközi élvonalba.

Ezzel sikerült megvalósítania ezeket a kulcsfontosságú stratégiák, Ohio Northern University lesz lebeg megünnepelni Sesquicentennial év 2021 és készüljön fel a 21. században folytatódott a siker.

ALAPÉRTÉKEI

Együttműködés: Mi ösztönzik az egyedülálló együttműködés további megkülönböztetni az egyetem Közösség: Mi egy közösség, amely arra törekszik, hogy "céltudatos, nyitott, igazságos, fegyelmezett, gondoskodó, és ünnepi" (Boyer, 1990), és hogy erősíti azáltal minden tagja a közösség életében az egyetem Sokféleség: Értékeljük a mag vélekedése az egyetem mottója, "Ex diversitate vires," ki a sokszínűség erő ", és a tapasztalatok és a programok előkészítése diplomások a siker egy sokszínű nemzet és a világ. Excellence: Arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalú teljesítményt a mi szakmai területen és a szerepeket az egyetemen. Hit: Ünnepeljük az egyetem történelmi kapcsolatát és aktív kapcsolata az Egyesült Metodista Egyház és szívesen személyek minden vallás által nyújtott támogató környezetet erkölcsi és lelki növekedés. Integritás: Azt várjuk magánszemélyek viselkedjenek tisztességesen, a megbízhatóság, és mások tisztelete. Szolgáltatás: Javasoljuk a mások szolgálata és állampolgári részvétel, mind az elkötelezettség a közösségi részvétel és a felelősség a demokratikus állampolgárságot.

ÜDVÖZÖLJÜK tiszta égbolt, a nyitott terek és friss ötleteket

Ohio Northern University be van állítva a vidéki falu Ada, Ohio. Ez egy kis város, de még mindig nem sok nagy dolgokat. És ONU középpontjában az egészet. Anélkül, hogy a zavaró egy nagy város, mi a fen feltárása mi izgat minket, megoldása milyen zavarba minket, és az erős kapcsolatok a közösség.

NÉZD MEG MAGAD

A legjobb módja, hogy kedvet kapjanak a barátságos légkört Ada jönni tapasztalat magad. The Inn at Ohio Northern University gyönyörű teljes körű szolgáltatást nyújtó szálloda közvetlenül az egyetemen. És amikor meglátogatja, ne felejtsük el, hogy jöjjön éhes. Néhány kedvenc helyi étterem Padrone Pizza, El Campo, és a Viva Maria.

A TERÜLET

Amint része a Nagy Black Swamp, majd amerikai indián területen, Hardin County szerveztek 1833 és névadója John Hardin, egy függetlenségi háború tiszt. Kenton a megye legnagyobb városa és a megye székhelye. Gazdag mezőgazdasági és bőséges faanyag, a megye fő iparág a mezőgazdaság. De a megyei is számtalan sikeres kis- és nagyvállalatok hajtott egy szorgalmas és rugalmas munkaerő. A megye is otthont egy Old Order Amish közösség. Ezeket a privát és a sima emberek utaznak ló és bugos, és nem kell a villamos energia vagy telefonok a saját otthonukban. A látogatók keresztezik festői utak már Amish gazdaságok és abba, hogy a friss termények, méz, kosarak, paplanok, szappanok és így tovább.

ADA

A község Ada egy hely, ahol lehet lélegezni, és csak lenni. Az a fajta hely, hogy amikor távolodunk, úgy érzi, nosztalgikus egész életedben. Ismerje meg, hogy a kisvárosi élet kínál - a barátságos emberek, a fesztiválok, a különböző éttermek és üzletek, és az emlékek, hogy egy életre.

Ada egy rövid utazásra van a sok elsődleges célpontok. Nézze meg a távolság Ada négy nagy "C" városok: Columbus 1 ½ óra, Cleveland és Cincinnati a 2 és fél óra, és a Chicago 4 óra. Bluffton található, mintegy 15 percre kínál főutcán üzletek kínál mindent sportfelszerelést a kézműves fejlődő országokban. Findlay és Lima, mind a közepes méretű városok, amelyek 20-30 perc az út Ada és kínálnak kiterjesztett vásárlási lehetőségeket, a kultúra és étkező.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Biokémia

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Az Amerikai Kémiai Társaság akkreditált részlegének kémiai vagy biokémiai végzettségével végül a rák kezelésére dolgozhat; figyelemmel kíséri az ózonréteget, amely megvéd minket a naptól; kiváló energia-megoldások kutatása (pl. akkumulátor-technológia vagy napelemek); új textil-, kozmetikai- vagy gyógyszeripari termékek fejlesztése; vagy a vízszennyezés problémáinak megoldása. [+]

TOVÁBBI KÉPESSÉGRE

Az Amerikai Kémiai Társaság akkreditált részlegének kémiai vagy biokémiai végzettségével végül a rák kezelésére dolgozhat; figyelemmel kíséri az ózonréteget, amely megvéd minket a naptól; kiváló energia-megoldások kutatása (pl. akkumulátor-technológia vagy napelemek); új textil-, kozmetikai- vagy gyógyszeripari termékek fejlesztése; vagy a vízszennyezés problémáinak megoldása.

Programunk egyesíti a szigorú tudósokat a kutatási és a laboratóriumi munka széleskörű lehetőségeivel. A kritikai gondolkodás, a problémamegoldás, a csapatmunka és a vezetői készségek fejlesztése során szilárd alapot nyer a matematikai és a fizikai tudományokban. Ezek a készségek a mai munkaerő iránti keresletben vannak.... [-]


Bachelor Computer Engineering

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A TJ Smull College of Engineering-ben szilárd alapot szerezhet a számítógépes mérnöki területen. Villamos áramköröket, beágyazott rendszereket és számítógépes architektúrákat fognak tartani. Ha szenved egy bizonyos témában - mint például a számítógépes hálózatok, a digitális képfeldolgozás vagy a robotika -, a felsőbb szintű választási kurzusok közül választhat. [+]

A GÉPEK ELLENŐRZÉSE, A VILÁG ELLENŐRZÉSE

A TJ Smull College of Engineering- ben szilárd alapot szerezhet a számítógépes mérnöki területen. Villamos áramköröket, beágyazott rendszereket és számítógépes architektúrákat fognak tartani. Ha szenved egy bizonyos témában - mint például a számítógépes hálózatok, a digitális képfeldolgozás vagy a robotika -, a felsőbb szintű választási kurzusok közül választhat.

Tudományos programunk szigorú. Várja, hogy keményen dolgozzon, és megkérdőjelezze. De nincs szükség a stresszre, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. A professzorok, a mérnöki hallgatói és az ONU alumnák lesz a barátaid és a családod. Megnyitják az ajtókat és segítenek abban, hogy sikeresek legyenek.... [-]


Bachelor Elektrotechnika

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

A TJ Smull Műszaki Főiskola villamosmérnöki szakembereként szilárd alapot szerezhetsz a területen. Az elektronika, a vezérlőrendszerek, a mikroprocesszorok és a villamos energia tanfolyamai lesznek. Ha egy adott terület - például a kommunikáció, az energiaellátó rendszerek vagy a fejlett elektronika - iránt érdeklődik, ezeken a területeken számos felső szintű választási kurzus közül választhat. [+]

ÉRVÉNYESÍTÉSE

A TJ Smull Műszaki Főiskola villamosmérnöki szakembereként szilárd alapot szerezhetsz a területen. Az elektronika, a vezérlőrendszerek, a mikroprocesszorok és a villamos energia tanfolyamai lesznek. Ha egy adott terület - például a kommunikáció, az energiaellátó rendszerek vagy a fejlett elektronika - iránt érdeklődik, ezeken a területeken számos felső szintű választási kurzus közül választhat.

Tudományos programunk szigorú. Várja, hogy keményen dolgozzon, és megkérdőjelezze. De nincs szükség a stresszre, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. A professzorok, a mérnöki hallgatói és az ONU alumnák lesz a barátaid és a családod. Segíteni fognak abban, hogy sikeresek legyenek és ajtók nyíljanak meg Önnek.... [-]


Bachelor Engineering oktatás

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Mérnöki képzésünk az első ilyen jellegű az ohiában és az egyik első a nemzetben. A program felkészíti Önt arra, hogy engedélyezett másodlagos matematikai tanárgá váljon, de speciális mérnöki szempontból. Egy szilárd alapot fog kapni a mérnöki, matematikai és oktatási területeken. [+]

INSPIRE A következő generáció

Mérnöki képzésünk az első ilyen jellegű az ohiában és az egyik első a nemzetben. A program felkészíti Önt arra, hogy engedélyezett másodlagos matematikai tanárgá váljon, de speciális mérnöki szempontból. Egy szilárd alapot fog kapni a mérnöki, matematikai és oktatási területeken. Öt technikai kurzust fogsz venni, majd öt technikai választási lehetőséggel bővíted a mérnöki ismereteidet az Ön érdeklődési területein.

Tudományos programunk szigorú. Várja, hogy keményen dolgozzon, és megkérdőjelezze. De nincs szükség a stresszre, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. A professzorok, a mérnöki hallgatói és az ONU alumnák lesz a barátaid és a családod. Segíteni fognak abban, hogy sikeresek legyenek és ajtók nyíljanak meg Önnek.... [-]


Bachelor kockázatkezelés

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Ezzel a programmal szilárd alapot fog kapni a kockázatkezelés minden aspektusában - a veszteségektől és a védelemtől a biztosítási szabályozásig, a biztosításig és a követelések kiigazításáig. Az ilyen készségekkel rendelkező szakemberek különböző iparágakban keresnek. [+]

NAVIGÁCIÓ A JÖVŐBEN

Ezzel a programmal szilárd alapot fog kapni a kockázatkezelés minden aspektusában - a veszteségektől és a védelemtől a biztosítási szabályozásig, a biztosításig és a követelések kiigazításáig. Az ilyen készségekkel rendelkező szakemberek különböző iparágakban keresnek.

A hálózatépítés kulcsfontosságú az üzleti életben, és itt kulcsfontosságú. Kis osztályméreteinkkel megismerkedhet a professzoraival, és megismerkedhetnek. Valójában egy kar tanácsadója lesz, aki az első naptól a diploma megszerzéséig mentorálja Önt. Az üzleti vezetőktől, vállalkozóktól és ONU alumni-tól is kölcsönhatásba lépnek és tanulnak, akik sok különböző iparágban hihetetlen karriert szereztek.... [-]


Bachelor Mechanical Engineering

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Tudományos programunk szigorú. Várja, hogy keményen dolgozzon, és megkérdőjelezze. De nincs szükség a stresszre, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. A professzoraid, a mérnöki hallgatók és az ONU-alumínium barátai és családtagjai lesznek. Segíteni fognak abban, hogy sikeresek legyenek és ajtók nyíljanak meg Önnek. [+]

A VILÁG JOBB LÉPÉSÉRE

A TJ Smull Műszaki Főiskolán szilárd alapot szerezhetsz a területen, megismerkedhetsz az anyagtudományokkal, a termodinamikával, a folyadék mechanikával, a tervezési folyamatokkal és még sok mással. Önnek lehetősége van arra, hogy olyan területre szakosodjon, amely szenvedélyesen foglalkozik - mint a megújuló energia, a robotika, az orvosbiológiai eszközök vagy a gyártás.

Tudományos programunk szigorú. Várja, hogy keményen dolgozzon, és megkérdőjelezze. De nincs szükség a stresszre, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. A professzoraid, a mérnöki hallgatók és az ONU-alumínium barátai és családtagjai lesznek. Segíteni fognak abban, hogy sikeresek legyenek és ajtók nyíljanak meg Önnek.... [-]


Bachelor Nemzetközi Színház Termelés

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Egyedülálló programunk a színházi tervezésre, a gyártásra és a színpadkezelésre összpontosít - az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. A színházi produkció kulturális és gyakorlati különbségeit erős ismeretekkel fogják diplomázni, amely a színházi, az operaház és a túra produkciók széles skálájára készül. [+]

SZÜKSÉGES A MAGIC

Egyedülálló programunk a színházi tervezésre, a gyártásra és a színpadkezelésre összpontosít - az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten. A színházi produkció kulturális és gyakorlati különbségeit erős ismeretekkel fogják diplomázni, amely a színházi, az operaház és a túra produkciók széles skálájára készül.

Lehet, hogy kicsi vagyunk, de lehetőségeink nagyok. Valójában színházprogramunk riválisa annak, amit egy télikertben talál. Nemzetközi színházi produkciós diákjaink több tucat egyetemi és közösségi produkcióval rendelkeznek. Az Egyesült Államokban és Skóciában, Észtországban, Írországban, Mexikóban és Angliában olyan neves tervezőkkel, rendezőkkel, drámaírókkal és koreográfusokkal lépnek kapcsolatba. Évente utaznak az Egyesült Államok Színháztechnológiai Intézetének konferenciájába, hogy diákjaink kapcsolatba léphessenek az Egyesült Államok munkáltatóival és vállalataival. Hihetetlen szakmai gyakorlatot szerveznek színházi társaságokkal, és külföldön tanulnak.... [-]


Bachelor Sport Management

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Columbus

Ha a sport a te dolgod, akkor miért ne csináld a karrieredet? Nem kell szupersztár sportolónak vagy edzőnek lennie. A több milliárd dolláros sportágazatnak hozzá kell járulnia a hozzáértő egyéneknek a sportmenedzsmentben való munkához. A sport nem a sportolókról, az edzőkről és a versenyről szól. Az üzletről is szól. Minden sport- és atlétikai vállalkozásnak szüksége van a vezetés, a műveletek, a PR, a marketing és az értékesítés szakembereire. [+]

GET BE AZ ÜZLETI OLDALT

Ha a sport a te dolgod, akkor miért ne csináld a karrieredet? Nem kell szupersztár sportolónak vagy edzőnek lennie. A több milliárd dolláros sportágazatnak hozzá kell járulnia a hozzáértő egyéneknek a sportmenedzsmentben való munkához. A sport nem a sportolókról, az edzőkről és a versenyről szól. Az üzletről is szól. Minden sport- és atlétikai vállalkozásnak szüksége van a vezetés, a műveletek, a PR, a marketing és az értékesítés szakembereire.

Az ONU felkészítjük Önt egy sikeres karrierre a sportmenedzsmentben. Szilárd tantervünk a sportmenedzsment, a sportjog és az etika, a kommunikációs tanulmányok és az üzleti tanfolyamokat tartalmazza. Azt is felajánljuk Önnek, hogy négy éven belül befejezzen egy kiskorúat egy olyan területen, amely érdekli Önt. Valódi tanulást biztosítunk az ONU atlétikai programban szükséges szakmai gyakorlatokon és gyakorlatokon keresztül. Ezekkel a tapasztalatokkal megtanulod kommunikálni, problémamegoldani, együttműködni és vezetni. Ezek a készségek a középiskolában, a kollégiumban és a professzionális sportokban igényelhetők.... [-]


Videók

We're Just Getting Started

Kapcsolat

Ohio Northern University

Cím 525 SOUTH MAIN STREET ADA,
45810 Columbus, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.onu.edu/
Telefon +1 419-772-2000