Ozark Christian College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ozark Christian College ( OCC ) elképzelése az, hogy Istent dicsőítse az elveszett és építő keresztények evangelizálásával világszerte. Az Ozark Christian College küldetése a férfiak és nők képzése a keresztény szolgálatra, mint a bibliai felsőoktatás diplomát adó intézménye. Hangsúlyt kap a prédikáló miniszterek, misszionáriusok, istentiszteleti, ifjúsági és gyermekminiszterek szakmai felkészítése. Bibliai és gyakorlati képzést biztosítanak azok számára is, akik nem szakmai feladatokban fognak szolgálni, például vének, diakónusok, bibliaiskolai tanárok és ifjúsági támogatók.

Ozark Christian College az akaratának teljesítésével igyekszik dicsőíteni Istent.

Az Ozark Christian College magas tudományos színvonalú elképzelése a kivételes, helyszíni tesztelésű professzoroknak köszönhető. Az online hallgatók ugyanazt a kiemelkedő bibliai és szolgálati képzést kapják, miközben az egyetemen kívül szolgálnak. Több mint 50 órányi szükséges bibliaórával Ozark diákjai a Szentírás ismeretein és gyakorlatán alapulnak.

Az Ozark atlétika számos országos és regionális bajnokságot tart öt egyetemi sportcsapatunk között. A családon belüli sportok is hagyják, hogy minden diák versenyezzen és jól érezze magát. Ozark művészeti programjai zenei, drámai és egyéb lehetőségeket kínálnak. Több mint egy tucat ejtőernyős szervezet közelsége, például a Christ In Youth, a Good News Productions és a Rapha International lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy még több királyság-vezetőtől tanuljanak.

Helyszínek

Joplin

Address
North Main Street,1111
64801 Joplin, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: