Northpoint Bible College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Northpoint Bible College különféle programokat és fokozatokat kínálunk. Az egyetemisták számára a Biblia és a Teológia BA-t kínálunk, gyakorlati másodlagos szakokkal együtt. Emellett egyéves bizonyítványt és művészeti munkatárs diplomát kínálunk a biblia és a teológia területén. A diplomások számára MA gyakorlati teológiát kínálunk.

Northpoint Bible College Haverhill változatos városában található Massachusetts északkeleti részén, közvetlenül a kiterjedt Merrimack folyó mellett. Ez az állam egyik legrégebbi közössége, és csak 20 mérföldre fekszik az óceántól. Adómentes vásárlásra van lehetőség a közeli New Hampshire-ben, amely a várossal határos. A számítástechnika és a kutatási ipar virágzik Haverhill üzleti körzeteiben. A szabadidős tevékenységek bőségesek, beleértve a négy 18 lyukú golfpályát, a lesiklópályát, a két lovas akadémiát, a nyilvános korcsolyapályát és a vitorlás programot. A lakosok élvezik a Merrimack folyó mentén sétálást, kocogást és madármegfigyelést is (Haverhillben egyre nagyobb a kopasz sasok száma). A folyón való csónakázás szintén népszerű helyi elfoglaltság. Vasúti szolgáltatás Haverhill belvárosától Boston városáig érhető el. Mindössze 45 percre, Boston rengeteg kulturális és oktatási erőforrást és három profi sportcsapatot biztosít a Northpoint hallgatóinak - a negyedik csapat csak negyvenöt perccel távolabb van.

Northpoint Bible College Degree (on-campus és online) teljes mértékben akkreditálva van a Bibliai Felsőoktatás Egyesületén keresztül.

Helyszínek

Haverhill

Address
South Main Street,320
01835 Haverhill, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Grand Rapids

Address
44th Street Southwest,2100
49519 Grand Rapids, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: