Northern New Mexico College (NNMC)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válasszam ÉSZAK?

Elérhető, megfizethető, diákközpontú. Garantált!

ÉRTÉK

Új-Mexikó északi Főiskola az # 1 legolcsóbb négyéves főiskolai Új-Mexikóban és az összes Egyesült Államok délnyugati részén (2015-16).

VÁLASZTÁS

ÉSZAK kínál 13 minőségű alapképzési szakok és a 50+ munkatársa és tanúsítvány fok a különböző területeken, beleértve:

Tudomány, technológia, mérnöki és matematikai (STEM) Studio, Visual & Előadóművészeti Ápolás és Egészségtudományi Oktatás Bölcsészettudományi, Társadalomtudományi Kar, Nyelvi és Irodalmi Üzlet és vállalkozási Karrier és műszaki területeken

MINŐSÉG

Új-Mexikó északi Főiskola teljes mértékben akkreditált a Higher Learning Bizottság és birtokolja további akkreditációs a következő tudományos területeken:

Bachelor és munkatárs fok in Business Administration a ACBSP akkreditált. Bachelor Információs Műszaki Technology által akkreditált ABET. RN hogy BSN Nursing oklevél által akkreditált CCNE. Barbering, kozmetikus és a Associate Degree in Nursing hagyja jóvá az illető állam engedélyező táblák.

Tapasztalt oktatók. ÉSZAK foglalkoztat 53 tapasztalt, főállású oktatók és a 30 teljes munkaidős PhD kari.

Osztályok kicsik és személyes. Az átlagos osztálylétszámok a Északi-középhegység 12-15 diákok, lehetővé téve, hogy a személyes, egy-egy utasítás a kar.

ALKALOM

ÉSZAK biztosít a hallgatók egyedülálló lehetőséget tudományos, személyes és szakmai fejlődésre minden tanulmányi területen.

Észak-az a hely az egyetemi TDK. NORTHERN, Akkor zuhanásra a kutatási tapasztalatok elején a főiskolai karrier. Példák a hallgató kutatási és gyakorlati tapasztalatokra lehetőségek a következők:

Biológia A sejtmag Lab Éves Tudományos kutatás, a kreativitás és Ösztöndíj Szimpózium (ARCSS) Environmental Science & Ökológia kutatásokat végzett Valles Caldera Erdőtüzek Tűz Science Research Carson National Forest Bemutatjuk kutatás az indián őslakos Studies Association Washington DC-ben (2015). Kutatási gyakorlat a Los Alamos National Laboratory és a cserekapcsolatok partner iskolák Közösség-orientált klinikai és kutatási tapasztalatok Nursing & Health tudományok Mobil alkalmazás fejlesztés információs technika Technologies

Helyszínek

Española

Address
921 N. Paseo de Oñate
87532 Española, Új-Mexikó, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket