Hivatalos Leírás

Az 1895-ben alapított Northern Illinois University (NIU) egy átfogó oktatási és kutatási intézmény. Azóta egy világszínvonalú, kutatás-orientált közintézmény lett, amely vonzza a diákokat az Illinoisból, az országból és a világból. Az Northern Illinois University jövőképe a közép-nyugati diák-központú, kutatóközpontú állami egyetem lesz, amely hozzájárul a tudás előmozdításához a régió, az állam, a nemzet és a világ népei javára. . Az NIU több mint 20 000 diák multikulturális közössége, amely gazdagítja, népszerűsíti és ünnepli a sokszínűséget. Az NIU diákjainak körülbelül egyharmada különböző etnikai hátterű. A hallgatói testület több mint 1200 nemzetközi diákból áll, több mint 70 országból. Az NIU DeKalb, IL-ben található, amely mintegy 105 kilométerre nyugatra fekszik Chicago-tól. A 44 000 fős népességgel rendelkező DeKalb egy virágzó közösség, melynek mind városi, mind vidéki hatásai vannak. A helyszín Chicagóban és a környező külvárosokban egyedülálló lehetőségeket kínál a kultúra, a szórakozás és a foglalkoztatás számára. Az NIU számos programját növeli az egyetem közelsége a főbb iparágakhoz és a nagy alumni alapokhoz a Chicagóban és a külvárosi területen; ezek lehetőséget biztosítanak a szakmai gyakorlatra és a klinikai tapasztalatokra.

Az NIU egyetemi programjai

A NIU 42 főosztálya a főiskolákon belül több mint 100 tanulmányi területen nyújt tanulási lehetőséget. Kiemelkedő karunk segít izgalmas tanulási környezetben felfedezni és fejlődni - ahol a gyakorlati tapasztalatok kiegészítik az osztálytermi utasítást. Az 56 főcéget 90 kiemeléssel, 73 kiskorúat és hét előzetes szakmai programot kínálunk az Üzleti, Oktatási, Mérnöki és Mérnöki Technológia, Egészségügyi és Humán tudományok, Liberális Művészetek és Tudományok, valamint Vizuális és Előadóművészeti Főiskolákban. Üzleti Főiskola

 • Könyvelés
 • Üzleti adminisztráció
 • Pénzügy

Műszaki és Mérnöki Technológia Főiskola

 • Villamosmérnök
 • Ipari
 • Gépészmérnöki

Szabadiskolai Főiskola

 • Számítástechnika
 • Matematikai tudományok
 • Biológiai Tudományok Tanszék

Vizuális és Előadóművészeti Főiskola

Diákközpontú megközelítés az oktatáshoz

Az NIU olyan hely, ahol a diákok olyan tanulási központú megközelítést kapnak az oktatásban, amely segíti őket abban, hogy egy életet alakítsanak ki az egyetemen, amely egyedileg igazodik az igényeikhez és érdekeikhez. Kiemelkedő karja segít a tanulóknak egy izgalmas tanulási környezetben való felfedezésében és növekedésében - ahol a gyakorlati tapasztalatok kiegészítik az osztálytermi utasítást. A főiskolai és tanszéki karok és munkatársak tanácsadói segítenek a diákok kiválasztásában, tanulmányi program kialakításában, a menetrend megállapításában, az akadémiai előrehaladás figyelemmel kísérésében és a karriercélok tisztázásában. A gyakornoki, kutatási, külföldi tanulmányok, több mint 300 hallgatói szervezet és több, a NIU kar és személyzete keményen dolgozik, hogy életváltó lehetőségeket biztosítson. A szoros tanulási kapcsolatok miatt a hallgatók a kar és a személyzet között alakulnak ki, és ez egy olyan megközelítés, amely végül a karrier sikeréhez vezet, amikor elhagyják az egyetemen.

Lakhatási lehetőségek

A diákok választhatnak az életmódhoz igazodó, és az egyetemeken kívüli életválasztási lehetőségek közül, és maximalizálhatják oktatási és társadalmi tapasztalataikat. Az NIU rezidenciája évente több mint 5000 NIU hallgatót tartalmaz. Az egyetemen élő sok lehetőséget biztosít a különböző kultúrák, országok és etnikai hátterű emberek megismerésére. Az NIU elkötelezett a biztonságos és egészséges egyetem fenntartása mellett. Sok olyan szolgáltatást kínálunk, amely segít biztonságban maradni. Például a Huskie Safe Line transzfer szolgáltatás a késő esti órákban, miután a Huskie buszvonal leállt. Ez az ingyenes szolgáltatás elérhető a NIU diákjai, oktatói és személyzete, valamint a fogyatékkal élők közösségének tagjai számára. A diákok biztonsága a hangsúly.

Akkreditáció és kapcsolattartás

Akkreditációk Az NIU-oktatás országosan elismert a minőségben, az országos értékrendben van, és célja, hogy személyes, karrier- és élet sikereit biztosítsa. Országos Akkreditált Egyetem: a főiskolák és iskolák északi központi szövetségének felsőoktatási bizottsága (HLC). A HLC akkreditációja egyirányú NIU nyilvánosan mutatja be a minőség iránti elkötelezettségét és a külsőleg elszámolt felelősségvállalás iránti elkötelezettségét. Országosan akkreditált programok: Az NIU akkreditálva van az üzleti, mérnöki, ápolási, vizuális és előadóművészetben, valamint minden tanártanúsítási programban (többek között), hogy megfeleljen a legmagasabb szintű tudományos minőségnek és szigorúságnak.

ranglisták

US News

 • A legjobb állami iskolák: az NIU a legmagasabb 125-ben áll
 • A legjobb nemzeti egyetemek: a NIU az első 200-as helyen áll
 • A legjobb üzleti iskolák 2016: Az NIU Üzleti Főiskolája nemzeti szinten elismert egyetemi és iparági körökben a tanítás, a kutatás és a közszolgálat számára. Az egyetemi program a legjobb üzleti iskolák negyedik negyedévében (24%) a közel 550 támogatható AACSB akkreditált üzleti programból származik. Az üzleti egyetemek kevesebb, mint 4 százaléka szerzett az AACSB akkreditációját, amely az üzleti programok kiválóságának legmagasabb értéke.
 • A legjobb kollégiumok 2016: Az NIU az 50-es rangsorban az alaptudományi mérnöki programban. A Mérnöki és Mérnöki Technológiai Főiskolán a villamosmérnöki, ipari és rendszermérnöki és gépészmérnöki egyetemi programokat a Mérnöki és Technológiai Akkreditációs Testület (ABET) Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálta. A technológiai programban a villamosmérnöki technológia és a gyártástechnológiai technológia hangsúlyai az ABET Technológiai Akkreditációs Bizottsága által akkreditáltak, az ipari menedzsment és a technológia hangsúlyozása pedig a Technológiai, Irányítási és Alkalmazott Műszaki Szövetség (ATMAE) által akkreditált.
 • A legjobb egyetemek az Amerikai Kémiai Társaság (ACS) ACS-tanúsítvánnyal rendelkező főiskolai végzettséggel. Az NIU Kémiai és Biokémiai Tanszéke az egyetemek között szerepel az ACS-tanúsítvánnyal rendelkező főiskolai végzettségek száma.
 • A Vizuális és Előadóművészeti Főiskolán belül a művészeti, zenei és színházi művészeti programokat az Országos Művészeti és Művészeti Iskolák Szövetsége (NASAD), a Nemzeti Zeneművészeti Szövetség (NASM) akkreditálja, és a Nemzeti Színházi Iskolák Szövetsége (NAST).

A tudományos év

A tanév két, körülbelül 16 hetes félévből és egy opcionális nyári ülésből áll. Az új nemzetközi diákok úgy dönthetnek, hogy az NIU-nál indulnak az őszi / augusztusi vagy tavaszi / január félévben.110688_15-CampusStudents-JH-111116-61resize_850x364.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Northern Illinois University

A Mérnöki és Mérnöki Technológiai Főiskolán akkreditált programokat kínálunk villamosmérnöki, ipari és rendszermérnöki, gépészmérnöki és technológiai területen. Akár egy ... [+]

Ról ről

A Mérnöki és Mérnöki Technológiai Főiskolán akkreditált programokat kínálunk villamosmérnöki, ipari és rendszermérnöki, gépészmérnöki és technológiai területen. Akár egy egyetemi, akár posztgraduális hallgató, a diploma és a tanúsítványok széles skálája van, hogy megfeleljenek az Ön egyedi képességeinek és céljainak.

Miközben büszkék vagyunk a nagy hatású kutatási kezdeményezésekre és az iparági partnerségekre, az itt élő emberek teszik minket, akik vagyunk. Mérnöki és technológiai diákjaink minden tekintetben változatosak és érdekesek; továbbra is tanulnak egymástól az osztályteremben a diákszervezeteken keresztül. Az olyan csoportok, mint a Fekete Mérnökök Országos Társasága, a Spanyol Szakembermérnökök Társasága és a Női Mérnökök Társasága aktívan dolgozik, hogy erős vezetői készségeket és társak közötti kapcsolatokat építsenek ki.... [-]

Amerikai Egyesült Államok DeKalb
September 2019
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Northern Illinois University

Annak érdekében, hogy felkészüljön arra, hogy sikerüljön az ipari és mérnöki technológusok következő generációjában, a Technológiai Minisztérium olyan tantervet kínál, am ... [+]

Ról ről

Annak érdekében, hogy felkészüljön arra, hogy sikerüljön az ipari és mérnöki technológusok következő generációjában, a Technológiai Minisztérium olyan tantervet kínál, amely az alapvető és technikai menedzsment készségek fejlesztésére összpontosít, hogy a mai napig változó technológiai világban kiemelkedjen.

Az osztályok elméleti oktatást kevernek az iparági, gyakorlati lehetőségekkel, amelyek kiterjeszthetik az alkalmazott mérnöki ismeretek megértését és azt, hogy a tudomány, a matematika és a számítógépek hogyan kapcsolódnak ehhez az egyedülálló technikai oktatás területéhez.

Az osztályok széles skáláját fejlesztettük ki, hogy szilárd alapot és mélyreható elemzést adjunk a laboratóriumi utasításokról, berendezésekről és alkalmazásokról, amelyeket ma a különböző technológiai területeken dolgozó szakemberek használnak. Hangsúlyozzuk az elkötelezett tanulást, ami azt jelenti, hogy elvárható, hogy részt vegyen a kormányzati és ipari partnerségek által kifejlesztett valós projektekben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok DeKalb
September 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northern Illinois University

Az Ipari és Rendszermérnöki Kar fokozata a kereskedelmi, kiskereskedelmi és szolgáltatási iparágak széles skáláján nyitja meg a hatásos karriert. Az Ön jövőbeli sikerének ... [+]

Ról ről

Az Ipari és Rendszermérnöki Kar fokozata a kereskedelmi, kiskereskedelmi és szolgáltatási iparágak széles skáláján nyitja meg a hatásos karriert. Az Ön jövőbeli sikerének elsődleges fontosságúaként integrált megközelítést dolgoztunk ki, amely segít megérteni egy termék vagy szolgáltatás teljes életciklusát a tervezéstől és a gyártástól az ügyfélszolgálatig.

Tantervünk célja a termelékenység növelése, a pénz megtakarítása és az erőforrások hatékony felhasználása a különböző iparágakban, beleértve a gyártást, az egészségügyet, a szórakoztatást, a szállítást és a szállítási szolgáltatásokat. Tanulni fog a karunkból, akik sokféle ipari tapasztalattal rendelkeznek - hogyan értékelhetjük és elemezhetjük az ellátási láncokat és az ergonómiát, és hogyan lehet optimalizálni a műveleteket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok DeKalb
September 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northern Illinois University

Az izgalmas projektek és a kiemelkedő karok által tanított kurzusok kombinációja a legmodernebb létesítményben a Gépészmérnöki Tanszék választotta a növekvő számú, a mérn ... [+]

Ról ről

Az izgalmas projektek és a kiemelkedő karok által tanított kurzusok kombinációja a legmodernebb létesítményben a Gépészmérnöki Tanszék választotta a növekvő számú, a mérnöki karrierjüket elkezdeni kívánó diákok választását.

Osztályai a gyártási, energiaátalakítási és különböző típusú szilárd és folyékony mechanika rendszerek és összetevők alapjait fedik le. Ezek a készségek felkészítik Önt a robotika, az autóipar, a számítógéppel segített tervezés / gyártás és a gépalapú mezők számára, hogy csak néhányat említsünk.

Megközelítésünk túlmutat az osztályteremen és a laboratóriumon, és számos lehetőséget kínál Önnek a regionális iparágak gyakornokainak, és ezzel páratlan igazi élményeket nyújt. Azt is ösztönözni fogja, hogy vegyenek részt a kihívást jelentő Baja Mini Racing Car, Formula Car és Airplane Design projektekben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok DeKalb
September 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northern Illinois University

Mindannyian a villamos energiától függünk, hogy mindennapi életünket kezeljük, így nem meglepő, hogy az elektromos mérnök a mérnöki területen továbbra is az egyik legkere ... [+]

Ról ről

Mindannyian a villamos energiától függünk, hogy mindennapi életünket kezeljük, így nem meglepő, hogy az elektromos mérnök a mérnöki területen továbbra is az egyik legkeresettebb munkahely. A létfontosságú iparág belépési pontjai olyan osztályokkal kezdődnek, amelyek az alapvető eszközöket biztosítják, hogy megértsük a matematikát és a tudományt a mindennapi rendszerek és eszközök mögött.

Tapasztalt professzoraink felkészítik Önt a jövőre, mivel ők vezetik át a villamos energiát előállító és használó technológiák tervezésének, fejlesztésének és működtetésének alapjait. Megtanulod a legmodernebb létesítményekben, amelyek magukban foglalják a robot, a mikroelektronika tervezését és az érzékelő laborokat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok DeKalb
September 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul