Northern Illinois University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bérelt 1895-ben, Northern Illinois University (Niu) egy átfogó oktatási és kutatási intézmény. Ez azóta nőtt egy világszínvonalú kutatás-orientált állami intézmény, amely vonzza a diákok egész Illinois, az ország és a világ. Az elképzelés Northern Illinois Egyetemen, hogy a premier tanuló-központú, a kutatás-orientált állami egyetemen a Midwest, hozzájárulva az ismeretek javára az emberek a régió, az állam, a nemzet és a világ.

Niu egy multikulturális közösség több mint 20.000 diák, hogy ápoló, előmozdítása és megünnepelje. Körülbelül egyharmada Niu hallgatók érkeznek különböző etnikai háttérrel. A hallgatói szervezet is több mint 1200 nemzetközi diák több mint 70 országban. Niu található DeKalb, IL, ami körülbelül 105 kilométerre nyugatra Chicago. A lakosság 44.000, DeKalb egy virágzó közösség, amely a városi és a vidéki hatásokkal. A helyszín a város Chicago és a környező elővárosok egyedi lehetőséget nyújt a kultúra, a szórakozás és a foglalkoztatás. Sok Niu programok növeli az egyetem közelsége a legfontosabb iparágak és nagy alumni bázis a Chicago és a külvárosi területen; ezek lehetőséget nyújtanak szakmai és klinikai tapasztalat.

Egyetemi Programok Niu

Niu 42 részlegek hét főiskolák a hallgatók elképesztő tanulási lehetőségek több mint 100 szakirányokon. Kiemelkedő kar segít felfedezni és nő egy izgalmas tanulási környezetben - ahol a gyakorlati tapasztalat kiegészíti tantermi oktatást. Kínálunk 56 szakon 90 hangsúlyok 73 kiskorúak és hét előre szakmai programok főiskolák az üzleti, oktatási, mérnöki és tervezési technika, Egészségügyi és Humán Tudományok, Liberal Arts and Sciences, és Vizuális és Előadóművészeti.

College of Business

számviteli üzleti adminisztráció pénzügy

College of Engineering and Engineering Technology

villamosmérnök Iparmérnöki gépipar

College of Liberal Arts & Sciences

számítástechnika Matematikai Tudományok Tanszék Biológiai Tudományok

Főiskola Vizuális és Előadóművészeti

Tanuló-központú oktatási koncepció

Niu egy olyan hely, ahol a diákok jönnek a fajta tanuló-központú oktatási koncepció, amely segít nekik kovácsolni az élet az egyetemen, amelyet egyedileg szabott igényeit és érdekeit. Kiemelkedő kar segít a diákok felfedezni, és nő egy izgalmas tanulási környezetben - ahol a gyakorlati tapasztalat kiegészíti tantermi oktatást. Kar és a személyzet tanácsadók állnak az egyes főiskolai és részleg, hogy a tanulók ki egy nagy, tervezzen egy tanulmányi programban, feltérképezzék ütemezése, nyomon tudományos haladás és tisztázzák karrier célok.

Keresztül gyakorlat, a kutatás, a külföldi tanulmányi, több mint 300 diák szervezetek és több, a kar és a személyzet Niu keményen dolgozik, hogy az Ön életét megváltoztató lehetőséget. Mivel a szoros kapcsolatot a tanulás a diákok alkotnak kar és a személyzet, ez a megközelítés, amely végső soron azt eredményezi, karrier siker, amikor elhagyják a campus.

Ház Options & Campus Safety

A diákok választhatnak egy sor online és off-campus élő lehetőségek, amelyek célja, hogy megfeleljen az életmód és maximalizálja a társadalmi és oktatási tapasztalatokat. Niu kollégiumok ház fölött 5000 Niu diákok minden évben. Élet az egyetemen számos lehetőséget biztosít, hogy megfeleljen a különböző kultúrájú emberek, az országok és etnikai háttérrel.

Niu elkötelezett amellett, hogy biztonságos és egészséges campus a diákok. Mi rengeteg szolgáltatás célja, hogy segítsen Önnek biztonságos. Például a Huskie Safe Line egy ingajárat késő éjszakai órákban, miután a Huskie buszvezeték leáll. Ez az ingyenes szolgáltatás elérhető Niu hallgatók, oktatók és a személyzet, valamint a közösség tagjai számára is. Student biztonsága a mi hangsúly.

Akkreditáció és Munkahely

Akkreditációk

Egy Niu oktatás államilag elismert minőségű, országosan rangsorolt ​​érték és amelynek célja, hogy az Ön számára a személyes, szakmai és az élet siker.

Országosan akkreditált egyetem: Higher Learning Bizottság (HLC), a North Central Association of főiskolák és iskolák. Akkreditációt a HLC egyik módja Niu nyilvánosan demonstrálja elkötelezettségét a minőség és a hajlandóság tartandó külsőleg felelősséggel azoknak az egyetemi szolgál.

Országosan akkreditált programok: Niu akkreditált üzleti, mérnöki, az ápolási, a vizuális és előadóművészetek, és minden tanár tanúsítási programokat (többek között), az megfelel a legmagasabb szintű tudományos minőség és a szigor.

Ranglisták

US News & World Report

Top Public Schools: Niu helyet az első 125 Top Nemzeti Egyetemek: Niu helyet a top 200 Legjobb Iskolák 2016: Niu College of Business országosan elismert akadémiai és ipari körökben annak oktatási, kutatási, és a közszolgáltatást. A alapképzés helyet az első negyedévben (24%) a legjobb üzleti iskolák közül közel 550 jogosult AACSB akkreditált üzleti programok. Kevesebb, mint 4 százaléka üzleti főiskolák világszerte szerzett AACSB akkreditáció, a legmagasabb megbízólevél kiválósági üzleti programok Legjobb Főiskolák 2016: Niu helyet a top 50 annak Egyetemi Engineering Program. A College of Engineering and Engineering Technology, az egyetemi programok elektrotechnika, ipari és rendszerfejlesztés, valamint a gépipar által akkreditált Műszaki Akkreditációs Bizottság az Akkreditációs Testület Műszaki és Technológiai (ABET). A technológia-programban, a hangsúlyok villamosmérnöki technológia és a gyártási technológia mérnöki által akkreditált Műszaki Akkreditációs Bizottság ABET, és a hangsúly az ipari menedzsment és technológia által akkreditált Szövetsége Technology, Management, és Alkalmazott Mérnöki (ATMAE). Top egyetemek Vizsgabizottság American Chemical Society (ACS) ACS-certified Bachelor. Niu Tanszék Kémia és Biokémia közé tartozik a legnépszerűbb egyetemek száma ACS-certified bachelor fokozatot elnyerte. Ezen belül a Főiskola Vizuális és Előadóművészeti, a programok a művészet, a zene, és a színház művészeti akkreditált, illetve az Országos Szövetsége iskolák Művészeti és Design (NASAD), az Országos Szövetsége iskolák Zene (NASM), és Országos Szövetsége iskolák Theatre (NAST).

A tanév

A tanév két félévre körülbelül 16 hétig minden, és egy opcionális nyári ülésszakán. Új nemzetközi diákok választhatnak kezdeni Niu sem az őszi / augusztusban vagy tavaszi / január félévben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science Gépészmérnöki

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

A Gépészmérnöki Tanszék kínál felső osztály tananyag ami egy BS gépészmérnöki diplomát. A tananyag alapja egy erős alapot az alapvető tanfolyamok a tiszta tudomány és a mérnöki, és a szakmai képzések a gépgyártásban. [+]

A Gépészmérnöki Tanszék kínál egy felső-osztály tananyag ami egy BS gépészmérnöki diplomát. A tananyag alapja egy erős alapot az alapvető tanfolyamok a tiszta tudomány és a mérnöki, és a szakmai képzések a gépgyártásban. A tanterv is biztosítja a hátteret a tervezési, elemzési, fejlesztése és alkalmazása a komplett gépészeti rendszerek és a sokféle egyéni rendszerelemek számos különböző területen. A BS szak által kínált Tanszék Gépészmérnöki magában foglalja számos területen, például a szilárd mechanika, dinamika és ellenőrzés, áramlástani, termodinamika, hő- és anyagtranszport, az energia átalakítás, és a gyártás. Ez a háttér is erősíteni és alkalmazása révén a sorrendben széles tervezési, laboratóriumi tanfolyamok. Az osztály jelentős berendezés kísérleti vizsgálatok. A számítógépek széles körben használják szerte a tananyag, a hangsúlyt az interaktív számítógépes tervezés, a számítógéppel segített gyártás, és szimulációs mérnöki rendszerek. A kooperatív oktatás / gyakornoki program is rendelkezésre áll a képzett diákok. Hangsúlyt 1: Advanced Computing and Simulation A diákok megtanulják, hogyan kell szimulálni a valóságot egy számítógéppel generált környezet, amely szimulálja a 3D valóság alkalmazásával érjük el, vizuális és akusztikus ingerek, amellyel valaki tud kölcsönhatásba befolyásolja, hogy mi történik a szimuláció. A diákok egy számítógépes játék, amely szimulálja a tényleges savasságát "Formula autó" a minőség javítása érdekében a jármű a verseny során. A megértés és az építőipar a matematikai modellek egy ilyen virtuális valóság lényeges eleme a számítási módszert. Az osztály is kínál integrált BS / MS fokozatot szekvencia, amely elvezet egy MS gépészmérnöki diplomát hallgatók után kapott BS gépészmérnöki diplomát. Jóváhagyólag legfeljebb három műszaki választani hozott az elmúlt félévben a... [-]

Bachelor Of Science In Számviteli

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

Niu Bachelor of Science in Számviteli program nyújt alapvető vizsgálatot számviteli. Felkészülni a számos lehetőséget, hogy nyitott lesz az Ön számára a rohanó világban az üzleti, a Department of Számvitel kínál [+]

Niu Bachelor of Science in Számviteli program biztosítja alapvető vizsgálatot számviteli. Felkészülni a számos lehetőséget, hogy nyitott lesz az Ön számára a rohanó világban az üzleti, a Department of Számvitel kínál: Szilárd Számviteli Alapítvány Együtt a széles körű Közművelődési műszaki kompetencia Hatékony Problémamegoldó Hatékony kommunikáció Etikai számviteli szakmai értékek Kiváló elhelyezkedés Számviteli Career Fair Kizárólag számviteli szakon Gyakornoki Program Karrier szolgáltatások diákjainkkal & Alumni Szakmai Full-time Kar Oktató Minden 300- és 400-szintű képzés Niu Számviteli kar országosan ismert, hogy a kiválóságot a tanításban, a kutatás, és a közszolgáltatást. Mindegyik terminál fok saját területén, és egy vagy több szakmai bizonyítványokat. karriertervezés Számviteli Karriertervezési Seminar (ACCY 370) Számviteli szakmai képességek Seminar (ACCY 470) Jóváhagyott Belső Ellenőrzési tanúsítvány Ez a tanúsítvány szerzett befejezésekor speciális kurzusok ugyanakkor befejezése akár a graduális és posztgraduális számviteli programot. Niu tagja az Institute of belső ellenőr (IIA) belső ellenőrzési Education Partnership. [-]

Bachelor Of Science Villamosmérnöki

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

A Tanszék Villamosmérnöki kínál BS villamosmérnöki diplomát, amely felkészítsen az alapvető kompetencia és a munkahely szükséges készségek kialakítása, fejlesztése, és üzemeltetésére rendszerek, amelyek generálják és használja az elektronikus jeleket. Ezen technológiák közé tartozik gépek, elektronika, kommunikáció, és a számítógépek. [+]

A Villamosmérnöki Tanszék kínál BS villamosmérnöki diplomát amely felkészítsen az alapvető kompetencia és a munkahely szükséges készségek kialakítása, fejlesztése, és üzemeltetésére rendszerek, amelyek generálják és használja az elektronikus jeleket. Ezen technológiák közé tartozik gépek, elektronika, kommunikáció, és a számítógépek. Mint a szakma, villamosmérnöki követeli az egyén másokkal támogatásában tudományágak közös célok elérése érdekében. Design központi szerepet játszik a szakma, és áthatják a tananyag. A tervezési tapasztalat támasztja alá kapcsolatos fogalmak megbízhatóság, karbantarthatóság, és a termék értéke. Tisztelet a személyek biztonságát, és a tulajdon is szerves része a villamosmérnöki tananyag. Hangsúlyt 1: Elektromos és Számítástechnikai Ez a hangsúly kombinációja elektrotechnika és számítástechnika tanfolyamok. Számítógépes mérnöki biztosít a hallgatók kiegészítő képzés a következő területeken szoftver tervezés és hardver-szoftver integráció. Közös számítógépes mérnöki feladatok közé tartozik az írás beágyazott szoftver valós idejű mikrovezérlők, tervezése VLSI chipek, dolgozó analóg érzékelők, tervezése kevert jel áramköröket és tervezése operációs rendszer. Hangsúlyt 2: Biomedical Engineering Ez a hangsúly részt alkalmazása mérnöki elvek és technikák az orvosi területen. orvosbiológiai mérnökök a munkaerőpiacon szorosan együttműködik az orvosok, hogy segítsen javítani a betegellátás és az életminőség az egészséges egyének. Orvosbiológiai mérnökök fejlesztése és gyártása biokompatibilis protéziseket, orvosi eszközök, diagnosztikai eszközök és a képalkotó berendezések, mint például az MRI és EEG, és hozzon létre gyógyszerek. A diákok az orvosbiológiai mérnöki hangsúlyt követnek hasonló program elektromos és számítógépes tervezés hangsúlyt, kivéve néhány szükséges műszaki tanfolyamok váltják kémia és biológia kurzusok. 1. sáv: Biomedical Engineering Track 2: Előre Szakmai Program (pre-orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti, optometria) Küldetés A misszió a Department of Electrical Engineering, hogy... [-]

BSc Biológiai Tudományok

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

A program felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás a különböző biológiai területek kormányzati, oktatási, és az ipar számára bejárat posztgraduális képzést egy biológiai fegyelem, és a szakmai iskolákban, mint az orvosi, fogorvosi, Podiatric gyógyszert, optometria, állatgyógyászat, és gyógyszertár . [+]

A Tanszék Biológiai Tudományok kínál nagy vezető a Bachelor of Science fokozat. A program felkészíti a tanulókat a foglalkoztatás a különböző biológiai területek kormányzati, oktatási, és az ipar számára bejárat posztgraduális képzést egy biológiai fegyelem, és a szakmai iskolákban, mint az orvosi, fogorvosi, Podiatric gyógyszert, optometria, állatgyógyászat, és gyógyszertár . Néhány további munka során és a tanuló tanítási, a diákok is igazolható, hogy tanítani a középiskolai és gimnáziumi szinten (biológia és a General Science). Tanfolyamok Tanszék Felhívjuk figyelmét corequisite információkat tanfolyamok alább. BIOS 208 - Emberi Cellular Biology Credits: 3 És a BIOS 210 - Emberi Cellular Biology Laboratory Credits: 1 BIOS 209 - Emberi organismal Biology Credits: 3 És a BIOS 211 - Emberi organismal Biológiai Laboratórium Credits: 1 BIOS 308 - Genetika Credits: 5 BIOS 494 - Biológia Senior Értékelés: Kreditérték: 1 Választani biológiai tudományok tanfolyamokat a 300 vagy 400 szint (32) Biológia választani Biológia választani kínálnak négy fő területen a megyei szakosodás, és tartalmazza: 1) Biomedical Pre-Professional 2) Sejt és molekuláris biotechnológia 3) Mikrobiológiai 4) Biodiverzitás: Ecology, Evolution and Conservation diákok egyeztet a megyei tanácsadó segítséget kiválasztásában megfelelő sorrendű kurzusok keretében egy ilyen szakirányokon. Felsorolja a biológia felső szinten választható kurzusok, amelyek különösen fontosak az egyes pályák állnak a Department of Biológiai Tudományok iroda és honlap. Ajánlást Sok diplomás programok a biológiai tudományok, mint amilyen az Niu követelhet a Graduate Record Vizsgák (beleértve a Tárgy Test biológia, illetve biokémiai) felvételi. A diákok folytatni kívánó posztgraduális tanulmányok a biológiai tudományok kell vennie ezeket a vizsgálatokat elején a végzős. [-]

Főiskolai Vagy Tudományos Közgazdász

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

A diákok, akik érdekeltek abban, hogy megoldja a társadalom problémáit és a diákok, akik érdekeltek az üzleti élvezni fogja a gazdaság, mint egy nagy. Economics az egyetlen társadalomtudományi saját állandó szövetségi kormányzati intézmény (Tanács Gazdasági tanácsadók), és ez az egyetlen társadalomtudományi, amelyben a Nobel-díjat. [+]

Economics egy érdekes és kifizetődő társadalmi kutató tudomány hogyan születnek a döntések, hogy osztja fel a szűkös forrásokat. Economics foglalkozik fontos aktuális kérdések összpontosítva az is, hogy az egyének, a vállalkozások és a kormányok olyan döntéseket, amikor szembesült a korlátozott költségvetéssel. Gazdasági kérdések, mint például a munkanélküliség, a növekedés, a környezetszennyezés, és a nemzetközi verseny, töltse újságok és áthatja a politika. A gazdaság területén is foglalkozik személyi kérdésekkel, mint a bérek, a megélhetési költségek, és az adók. A diákok, akik érdekeltek abban, hogy megoldja a társadalom problémáit és a diákok, akik érdekeltek az üzleti élvezni fogja a gazdaság, mint egy nagy. Economics az egyetlen társadalomtudományi saját állandó szövetségi kormányzati intézmény (Tanács Gazdasági tanácsadók), és ez az egyetlen társadalomtudományi, amelyben a Nobel-díjat. Egy közgazdasági nagy nyit sok karrier lehetőségeket. Diákok, akik közgazdaságtanból tudással, hogy nagyra értékelik a mai munkaerőpiacon. PayScale felmérések következetesen elhelyezett Economics a top 20 szakok tekintetében közepéig karrier fizetések, azaz 15 évvel később. A munkáltatók gyakran előnyben részesítik a gazdaság szakon, mert ezek a diákok már egy szigorú és analitikus oktatási program. Niu Department of Economics adhat további információt a foglalkoztatás a mi friss diplomások. A közgazdász értékes megbízólevél alkalmazása során a doktori iskolák jogi, üzleti, vagy a közrendre. Bár lehetséges, hogy jelentős a különböző tantárgyak mielőtt egyetemre ezeken a területeken, a diákok fogja találni, hogy egy egyetemi diplomát közgazdaságtanból lehet készíteni őket a posztgraduális képzés jobb, mint sok más szakon. Miért tenném, közgazdaságtanból? Economics egy érdekes és kifizetődő tanulmányi, ahogyan az egyén, a vállalkozások és a kormányok... [-]

BA

Bachelor Of Fine Arts

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok DeKalb

Megtekintve keretében létfontosságú bölcsészettudományi oktatás, az elsődleges célunk program célja, hogy felkészítse színészek, tervezők, technikusok és táncosok szakmai pályákra az általuk választott területen. Mi toborozni diákok, akik hajlandóak kockáztatni, bizonyítani kezdeményezés és felelős a saját merülési mélységet a tréning. Mi érdekli a diákok, akik szeretnék felfedezni egy művészeti forma, amely megköveteli egy életre elkötelezettség. [+]

Megtekintve keretében létfontosságú bölcsészettudományi oktatás, az elsődleges célunk program célja, hogy felkészítse színészek, tervezők, technikusok és táncosok szakmai pályákra az általuk választott területen. Mi toborozni diákok, akik hajlandóak kockáztatni, bizonyítani kezdeményezés és felelős a saját merülési mélységet a tréning. Mi érdekli a diákok, akik szeretnék felfedezni egy művészeti forma, amely megköveteli egy életre elkötelezettség. Bachelor of Fine Arts hangsúly - eljárva Minden diák által elfogadott sikeres befejezése egy meghallgatásra, és interjú kezdeni a programot, és értékelik évente megtartják helyzetét. Ez a program intenzív képzést egy személyre szabott megközelítés, amelynek célja annak biztosítása, hogy a diplomások vannak készülve a művészeti és az üzleti igények színészi karrierjét. Az első két évben, a diákok tanulmányozzák a különböző oldalait a színház beleértve hatású, színháztörténet, script elemzés, a tánc, a maszk munka, és a színház design és a technológia. Sok az egyetem általános oktatási követelmények befejeződött ebben az időszakban is. A második félévben a gólya éves hallgatók kezdeni a szakmai blokk képzés mozgás, hang és cselekvés. Képzés és tanfolyam a ható hangsúly Meisner-alapú és mélyreható mind a négy év alatt. Magában foglalja a tanfolyam kamerán eljáró film és televíziós osztályok hangalámondással, hideg olvasás és a meghallgatásra technikákat. Shakespeare és vígjáték modor, nyelvjárások, színpadi harc, kortárs és idő játszik, zenés színház és a kamerán technikákat is igénybe vehető. Végén az utolsó évben, a sikeres diákok szakmailag anyagot elindítani egy orsó ügynökök / casting és hivatalosan megjelenik a Chicago kirakat meghívott közönség felső regionális ipar ismétlést, ügynökök, rendezők és producerek. Minden BFA jár a diákok, az őszi... [-]

Kapcsolat
Cím
1425 W. Lincoln Hwy.,
DeKalb, Illinois, IL, 60115 US