North Central College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

North Central College

Az 1861-ben alapított és 2900 hallgatóval rendelkező North Central biztonságos, megfizethető, gyakorlatias, egyetemi egyetemi élményt nyújt egy fantasztikus helyszínen. Karrier-központú képzőművészeti oktatásunk - az üzleti életben, a globális tanulmányokban és a STEM területeken - különösen a kritikus gondolkodás és a kommunikációs készségek, a mély tárgyismeretek és az életkészségek terén nyújt lehetőséget kritikus gondolkodás és kommunikációra a kisméretű, karon tanult osztályokban és gyakorlati tapasztalatokkal Naperville / Chicago , Illinois. Az észak-középfokú végzettség az első lépés egy kihívást jelentő, teljesítő karrierhez.

Ideális helyszín

Mindössze 45 km-re nyugatra Chicagó belvárosától, Illinois-ban, a North Central hagyományos, 69 hektáros kampusa a Naperville biztonságos, barátságos városának szívében áll. A bankok, üzletek, éttermek, parkok és történelmi helyszínek csak egy rövid sétára vannak a lakóteleptől. A főpályaudvar csak egy 5 perces sétára van az egyetemtől, és könnyedén utazhat Chicagóba (30 perces vonatút) kulturális rendezvényekre, osztálykirándulásokra, szakmai gyakorlatokra, vagy csak egy mulatságos napra a város felfedezésére. Mi is csak 30 percre a Chicago O'Hare nemzetközi repülőtér (ORD), ami az utazás nagyon kényelmes.

Kiváló gyakorlati tapasztalatok

Részvétel olyan hallgatói szervezetekben, mint például az Egyesült Nemzetek Szervezete, független kutatási projektek folytatása és gyakornoki foglalkozások, nagyszerű módszerek arra, hogy alkalmazzák azt, amit az osztályteremben tanítanak, és olyan tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek megkülönböztetik egymástól kortársait. Az Észak Központ rendszeresen elküldi a diákokat a regionális és országos konferenciáknak, hogy bemutassák kutatásukat. És mivel a chicagói térség világszerte cégeknek és kutatóintézeteknek ad otthont, a diákoknak nem kell messze mennünk ahhoz, hogy nyári szakmai gyakorlatot találjanak.

85098_Cornerstone.jpg

A nemzetközi hallgatók és programok országosan elismert támogatása

Észak-Közép volt a mindössze öt intézmény az országban, hogy megkapja a szenátor Paul Simon díjat Campus Internationalisation 2015-ban. Ez a díj elismeri azokat az egyetemeket, amelyek jelentős előrelépést jelentenek az átfogó nemzetközivé válás felé. Mit jelent ez az Ön számára, hogy csapatunk támogatást nyújt Önnek - a repülőtéri pick-up-tól az orientációig az érettségiig - és azon túl is! Csatlakozni fogunk Önhöz egy helyi barátságcsaládhoz, egy diákmesterhez, oktatókhoz és irodákhoz az egyetemen, mint például a Wellness Centrum és a Global Education Center. Sok munkatársunk külföldön élt és tanult, ezért tudjuk, mit tapasztal, és segítünk.

Sikeres eredmények

Mint az egyik legnépszerűbb regionális egyetem (Midwest) az USNews szerint

ösztöndíjak

Észak-Közép-Európában tudjuk, hogy a felsőoktatás drága - és szeretnénk segíteni álmai megvalósításában! Együtt partnerünk vagyunk, hogy befektessenek a jövőbe. A befogadott nemzetközi hallgatók több mint 95% -a részesül ösztöndíjban - évi 28 000 dollárig!

Gyors tények

 • Diákok: 2900 diák 28 államból
 • Kar: 151 nappali tagozatos kar, 100% birtokos pályakezdővel rendelkező Ph.D. vagy terminális fokozatot. Minden osztályt a kar - nem diplomás diákok tanítanak!
 • Osztályok: Átlag osztálymérete 20 és 14: 1 diák-oktató arány
 • Tevékenységek: A diákok több mint 75 hallgatói klubban vesznek részt
 • Sport: A hallgatói sportolók 26 egyetemi hallgatói versenyen versenyeznek az NCAA III. Divízióban és az Illetoni Főiskolai Konferencián

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Hogyan kell alkalmazni

A nemzetközi pályázóknak be kell nyújtaniuk:

 • North Central College online alkalmazás vagy koalíciós alkalmazás
 • Hivatalos középiskolai átiratok, amelyek legalább 3 évig terjednek
 • Hivatalos egyetemi átiratok, kurzusleírásokkal (csak átutalási kérelmezők)
 • Hivatalos TOEFL, IELTS, SAT vagy ACT pontszám (válasszon egyet)
 • Útlevél másolat

* Az Észak Közigazgatási Központ a felvételi döntést és az ösztöndíjat a jelentkezőtől körülbelül két hétig értesíti a kitöltött kérelem kézhezvételéről.

Elsőbbségi felvételi határidő:

 • Fall entry (augusztus): május 1
 • Tavaszi bejegyzés (január): október 1

További támogatási szolgáltatások

 • Személyre szabott felvételi és beiratkozási élmény - az Ön igényeinek megfelelően
 • A Központ a Globális Oktatás számára orientációt, nemzetközi diák tanácsadást és külföldi tanulmányokat kínál
 • A tutorok, az írásközpont és a nyelvi erőforrás központja további költségek nélkül áll rendelkezésre
 • Garantált helyszíni szállás az összes nemzetközi hallgató számára a biztonságos, kényelmes lakóházakban
 • A Dyson Wellness Központ minden hallgató számára elérhető
 • A Karrierfejlesztés munkatársai szakértői karriert és diplomás iskolai tanácsadást nyújtanak
 • Az On-campus Angol Nyelvi Intézet (ELI) feltételes felvételi lehetőségeket biztosít

85090_oldmainspring2.jpg

Helyszínek

Naperville

Address
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket