Hivatalos Leírás

történelem

Ahogy belépsz Northeastern State University Tahlequah campus, a burkolt sétány vezet a Muskogee Avenue elviszi egy utat, amely megtestesíti a történelem és a kulturális örökség NSU. A bronz szobor Sequoyah megjegyezte 19. század Cherokee diplomata és alkotója a Cherokee szótagábécében, az óratorony Szeminárium terem ez a jelképe ennek az intézménynek, akkor részt vesz egy nagyon különleges élmény.

Még 1846-ban Northeastern State University-ben alakult, mint a Cherokee Nemzeti Női intézetbe. Ez a történelmi kapcsolat a Cherokee Nation és indián terület teszi Northeastern legrégebbi felsőoktatási intézménye Oklahomában.

A történelem, mint egy állami intézmény kezdte március 6-án, 1909, amikor az Oklahoma törvényhozás megvásárolta a női Szeminárium és létrehozott Northeastern State Normal School, ahol az első osztályba került sor szeptember 14, 1909. Egy évtizeddel később, NSNS átalakult Northeastern State Tanítóképző Főiskola, mely egy négy éves vezető tanterv diplomát. Az Oklahoma jogalkotó felhatalmazást nevének megváltoztatása NSTC Northeastern State College 1939-ben. Lettünk hivatalos nevén Northeastern State University 1985-ben.

Ma már Oklahoma negyedik legnagyobb állami négyéves intézményt és egy hat regionális intézmények által szabályozott Regionális Egyetemi Rendszer Oklahoma fórumon. Az egyetem kínál tanulási hub északkeleti Oklahoma kialakított három egyetemen - a főépületben Tahlequah és ág campusok Muskogee és Broken Arrow - amelyek együttesen szolgálják közel 9000 diák évente.

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetés

Nyugszik gazdag nevelési örökségének a Cherokee Nation, kampuszaiig Northeastern Állami Egyetem biztosítja a sokszínű közösségek életen át tartó tanulást széles skáláját graduális, posztgraduális és szakmai doktori fokozat. A magas elvárások hallgatói sikert, az egyetem nyújt minőségi oktatás, kihívást jelentő tanterv, a kutatás és tudományos tevékenységeket, magával ragadó tanulási lehetőségeket, és a szolgáltatás a helyi és szakmai közösségek. Az intézmény külön kar és a személyzet nyújt a szolgáltatás-orientált, támogató tanulási környezet, ahol a diákok készít elérni a szakmai és a személyes siker egy multikulturális és globális társadalomban.

Fókuszált Küldetésnyilatkozat

Mi képessé diákok, oktatók, alkalmazottak és a közösség, hogy elérjék a teljes szellemi és az emberi potenciál létrehozásával és bővülő a tanulás kultúráját, felfedezés, és a sokszínűség.

Látomás

Northeastern State University formálja a jövőben a régió oktatási partnere a választás, amelyben a kiválóság mércéjévé szolgálva az intellektuális, kulturális, szociális és gazdasági igények az egyetem különböző közösségekben.

Értékek

Sértetlenség

NSU modellek integritását erkölcsi és intellektuális viselkedés és gyakorlatok előmozdításával az őszinteség, az emberi méltóság és az elszámoltathatóság.

Együttműködés

NSU folytat együttműködést a partnerség révén, hogy hozzon létre a tanulási lehetőségek és elősegíti az oktatási és a gazdasági siker.

KREATIVITÁS

NSU előlegek kreativitás feltárása révén, az innováció, a kritikus vizsgálat, és a szellemi szabadság.

vezetés

NSU inspirálja vezetés révén elkötelezettségét, hogy előkészítse és szolgálni másokat.

Excellence

NSU folytat kiválóság folyamatos javítása által egyénileg és közösségben.

Komunikáció

NSU támogatja a kommunikáció révén a szabad információáramlás és az ötleteket.

Sokféleség

NSU értékek sokféleségét és a felhatalmazás által előmozdítása az egyének jogai és egyenlő hozzáférést az oktatási és dúsítási tapasztalatok, tiszteletben tartja a kulturális különbségek, és biztosítani kell az esélyegyenlőséget.

NSU áttekintése

Beiratkozás

  • Teljes munkaidős Part Time teljes

    Egyetemi hallgató 5001 2043 7045

    Diplomás 477 755 1231

    teljes 5478 2798 8276

Nyitvatartási regisztrációs jelentése az őszi 2015

Szakok

54 Egyetemi programok / kiadók
24 Graduate programok

Nyitvatartási regisztrációs jelentése az őszi 2015

Student Profile

62,7% a nők
37,3% Férfiak
91,9% Oklahoma Lakosság
6,4% Egyéb Egyesült Államok és területek
50,6% Fehér
19,3% amerikai indián / alaszkai őslakos
15,7% Két vagy több verseny
4,0% afroamerikai / fekete
1,7% Ismeretlen
4,8% spanyol
2,0% ázsiai
1,7% Nem rezidens idegen
0,1% Native Hawaii / óceániai

Nyitvatartási regisztrációs jelentése az őszi 2015

Legnépszerűbb szakirányokon

Tanítóképzés
biológia
Könyvelés
üzlet
pszichológia
büntető igazságszolgáltatás
Bölcsőde

Kar

51% a nők
49% Férfiak
19% -os kisebbségi
53% A legnagyobb mértékben a területen

Osztálylétszám

84% Egyetemi osztály kevesebb, mint 30 diák
97% Egyetemi osztály kevesebb, mint 50 diák

Ház

65% Új gólya él az egyetemen
18% Minden undergrads élni az egyetemen
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Northeastern State University

Kínálják, mint a Bachelor of Business Administration, vagy egy Bachelor of Technology, Supply Chain Management készíti fel a dinamikus pozícióját a gyorsan változó globál ... [+]

Kínálják, mint a Bachelor of Business Administration, vagy egy Bachelor of Technology, Supply Chain Management készíti fel a dinamikus pozícióját a gyorsan változó globális gazdaságban.

A felelősség kezdve a vásárlás alapanyagok forgalmazása késztermékek, az ellátási lánc vezetők kell a költségek ellenőrzésére és a minőség javítása közben ügyelve arra, hogy mit csinálnak nyereséges. És meg kell, hogy képes legyen dolgozni mindenféle különböző részlegek szervezet, valamint a különböző szervezetek a külső.

Számos szervezet most a tanulás mennyire fontos a jó ellátási lánc menedzsment és ők rejtjelező találni képzett szakemberek felügyelik, ami egyre fontosabb része az üzleti.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern State University

A számviteli fő célja a személy, aki analitikus és keresi a karrier, amely ágazik szinte minden területen az üzletből. A két terület a hangsúly ebben a nagy vezető diplom ... [+]

A számviteli fő célja a személy, aki analitikus és keresi a karrier, amely ágazik szinte minden területen az üzletből. A két terület a hangsúly ebben a nagy vezető diplomások felé a Certified Public Accountant (CPA) engedélyt vagy a Certified Management Accountant (CMA) minősítést.

A CPA törekszik karriert állami számviteli karrierjük rendelkezésre könyvvizsgálat, tanácsadás, vagy adóbevallási. Az állam Oklahoma, leendő CPA kell 150 óra tudományos hitel előtt ülve a vizsgára.

A CMA törekszik a karrier a vállalati szolgáltatásokat nyújtó szektor kapcsolatos vállalati tevékenységek, ideértve a pénzügyi kimutatások elemzése költségeket és a műveleteket. Egyre nagyobb arányban időt töltött értékelése és elemzése a pénzügyi információk.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern State University

Amikor az emberek hallják a szót marketing, akkor automatikusan úgy gondolja, a reklám és az értékesítés, de a marketing sokkal több annál. Marketing akkor kezdődik. Te v ... [+]

Amikor az emberek hallják a szót marketing, akkor automatikusan úgy gondolja, a reklám és az értékesítés, de a marketing sokkal több annál. Marketing akkor kezdődik. Te vagy a fogyasztó, és van igényeinek és szükségleteinek. Marketing megkeresi a fogyasztó akar, és szüksége van ahhoz, hogy olyan termékeket, amelyek megfelelnek az igényeket. Akkor, és csakis akkor, nem a reklám és értékesítési adja meg a képet, és abból a célból, tájékoztat, a fogyasztó a termék vagy szolgáltatás, amely megfelel az Ön igényeinek, vagy megfelelnek a kívánságait.

És ez még nem minden. Business-to-business marketing működhet egy nagyszabású. A B2B marketinges lehet ahhoz gemkapocs egy irodaszer áruház, jetliners egy társaságnak vagy egy erőmű a nemzet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern State University

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, b ... [+]

A környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági irányítási nagyobb egy interdiszciplináris program célja, hogy felkészítse Önt a szakmai pályára a különböző területeken, beleértve, de nem kizárólagosan: a szövetségi, állami, helyi és törzsi kormányok, tanácsadás, az ipar és más magántulajdonban lévő vállalatok . Munkavállalási lehetőségek léteznek a gyártás, termelés, az egészségügy, a biztosítás, a közbiztonság, a bűnüldöző, az építőipar, az állami és magán közművek, a kommunikáció és a szállítás területén. A Bureau of Labor Statistics becslése mintegy 20% -os növekedés a munkalehetőségek ezen a területen az elkövetkező tíz évben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern State University

A Pénzügyi fő két részre van osztva területekre hangsúlyt: a pénzügyi menedzsment hangsúlyt, és a pénzügyi tervezés hangsúly. ... [+]

A Pénzügyi fő két részre van osztva területekre hangsúlyt: a pénzügyi menedzsment hangsúlyt, és a pénzügyi tervezés hangsúly.

Pénzügyi menedzsment hangsúlyt

A Financial Management Hangsúlyt felkészíti a diákokat, hogy hatékony a különböző pénzügyi gazdálkodási tevékenységek. Diplomások szakmai pályára a kisvállalkozások, a vállalati pénzügyi menedzsment, a banki, biztosítási, befektetési kezelése, ingatlan, és a jelzáloghitel-társaságok. Természetesen a munka magában foglalja a vizsgálat a pénzügyi eszközök, pénzügyi gyakorlat, szerkezetét és funkcióit a pénzügyi intézmények, a jogi és gazdasági környezetet, amelyben a pénzügyi műveleteket, befektetési elemzés, portfólió menedzsment, üzleti előrejelzés és gazdasági elemzések.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern State University

Minden kisgyermekkori nevelés szakon kell tölteniük a 4 x 12 követelményeket. A hallgatók a teljes 12 óra 4 területen: Communication Arts, Társadalomtudományi Kar, Matem ... [+]

Smart Choice egy modell program által kifejlesztett Northeastern State University. Az egyedülálló kevert színű embléma és a Smart választás szlogen jelentenek elkötelezettséget a részét NSU és a részt vevő két éves főiskolák, hogy a tanulók, hogy a zökkenőmentes átmenetet keresőképesség társult diplomát eléréséhez egy négy éves mértéke a programban az általuk választott.

A diákok számára, hogy folytassa a Bachelor of Science in Early Childhood Education meg kell felelniük az alábbi követelményeknek: Student befejezi legalább 45 órán keresztül, és egy 2,75 átfogó fokozatú pont átlaga; Minden potenciális tanárképzés szakon kell mutatnia annak ellenőrzése, hogy az általuk tett vagy bejegyzett, hogy az Oklahoma Közművelődési teszt (OGET), amikor kezdődik osztályok NSU Professional Education sorrendben. A hallgatók teljes vagy társult of Science vagy Arts fokozat. Belül a társult diplomát, a diákok ki kell töltenie a szükséges előfeltételeket azok jelentős.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Northeastern State University

A Business Administration fő biztosít a változatos háttérrel a különböző tudományágak szükséges a sikerhez az üzleti világban. Diákok, akik meg akarják tartani a választá ... [+]

A Business Administration fő biztosít a változatos háttérrel a különböző tudományágak szükséges a sikerhez az üzleti világban. Diákok, akik meg akarják tartani a választási lehetőségeket tárja fel a sok arcát az üzleti kell választani a nagy in Business Administration.

A Bachelor of Business Administration diplomát Business Administration kínálja a legnagyobb rugalmasságot, hogy választani tanfolyamok minden funkcionális területek az üzletből. Az iránymutatást a kar tanácsadója, határozzák meg, hogy a program, amely megfelel az Ön egyéni igényeit és céljait.

Mit tehetek diplomát Business Administration?

Típusú munkahely

Általános Menedzsment Értékesítési menedzsment Emberi Erőforrás Menedzsment Politikafejlesztés Vagyonkezelés Commercial Banking Management Operations Management Operations Research Elemzés: Termelés menedzsment: Anyaggazdálkodás: Vállalkozó Industrial Sales Vevőszolgálat Commercial Banking Ingatlan / Property Management ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Törött nyíl
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul