Hivatalos Leírás

Kezdje meg északkeleti részén

Végezzen célokat kiváló karokkal és kis osztályokkal.

Az északkeleti parton találja magát egy barátságos és sokszínű tudósok közösségének közé, akik ugyanolyan komolyan gondolkodnak az oktatásukban, mint te.

Az 1867-ben alapított Northeastern ma a világ minden tájáról vonzza a hallgatókat. A 67 hektáros fő campusunk Chicagóban barátságos és biztonságos közösség 8 100 hallgató számára. Diákjainknak minőségi választást kínálunk, több mint 80 alapképzési és posztgraduális programot kínálva a művészetek és a tudomány, az oktatás és az üzleti élet területén.

Küldetés

Northeastern Illinois University , mint egy átfogó állami egyetem, amelynek székhelye egész Chicagoban található, kivételes környezetet biztosít a tanuláshoz, oktatáshoz és ösztöndíjakhoz. A diákok sokszínű közösségét felkészítjük vezetésre és szolgálatra régiónkban és a tágabb multikulturális világban.

Látomás

Northeastern Illinois University vezető szerepet tölt be a nagyvárosi egyetemek között, és ismert a városi küldetés iránti elkötelezettségéről, a programok minőségéről, a diplomások sikeréről és a tanulási környezet sokféleségéről.

értékek

Northeastern Illinois University elkötelezett egy olyan közös értékrend iránt, amely együttesen irányítja tevékenységünket és interakcióinkat, amikor együtt dolgozunk, hogy felkészítsük a hallgatókat az állampolgárság felelősségteljes gyakorlására. Úgy gondoljuk, hogy kritikus jelentőségű a demokrácia számára egy olyan hely létrehozása, amelyben az ezen értékek iránti elkötelezettség olyan virágzó oktatási közösséget eredményez, amely mindenki életét átalakítja. A jelen áttekintésekor és a jövőre nézve ezek az értékek mérföldkőként szolgálnak annak megtervezéséhez, hogy miként érjük el legjobban a rájuk bízott oktatási küldetést.

becsületesség

NEIU elszámoltatható azoknak, akiket szolgálunk, és azoknak, akiktől támogatást kapunk. Elkötelezettek vagyunk az őszinteség, a tisztelet és az átláthatóság szempontjából szavakban és tetteinkben. Ebben a tekintetben arra törekszünk, hogy a felhasználásra bízott erőforrások jó tisztviselői legyenek. Ide tartoznak az emberi, fizikai, fiskális és környezeti erőforrások.

Kiválóság

A kiválóság iránti törekvés és elkötelezettségünk során értékeljük a tanulás és tanítás, az ösztöndíj és a szolgáltatás legmagasabb színvonalát. Nagyra értékeljük azokat a lehetőségeket és tapasztalatokat, amelyek támogatják a személyes és szakmai fejlődést közösségünk minden tagja számára. Mindent, amit mondunk és teszünk, elkötelezettek vagyunk a kiválósági folyamat és termékek iránt.

Hozzáférés a lehetőséghez

NEIU értékeli a lehetőségekhez való hozzáférést; értékeljük egy barátságos környezetet, amely megfelelő támogatást nyújt, valamint ösztönzi a kölcsönös felelősséget és elkötelezettséget a tanulás iránt.

Sokféleség

NEIU értékeli a hallgatók, az alkalmazottak és oktatók széles körének bevonását az egyetem életébe. Ünnepeljük és támogatjuk a globális perspektívákat. Ösztönözzük az ötletek nyitott és tiszteletteljes kifejezését, valamint a gondolatok, tapasztalatok és vélemények különbségeit.

Közösség

NEIU különleges kötelezettséget érez a támogató, ápoló és részvételi környezet biztosítása iránt. Az ilyen környezetet az udvariasság, az emberiség és az elkötelezettség elősegítése, valamint a befogadás, a kölcsönös tisztelet és az önértékelés révén a közösség érzetének megteremtése jellemzi. NEIU nagyvárosi környezetünket mint tanulási laboratóriumot értékeli, és a közjó előmozdítása érdekében az egész dinamikus régióban támogatjuk a tanulási, kutatási és szolgáltatási partnerségeket.

Felhatalmazás a tanulás révén

NEIU elkötelezett egy olyan kultúra megteremtésében, amely élethosszig tartó tanulási lehetőségeket kínál az egyetemi közösség minden tagjának. Különösen elkötelezettek vagyunk azért, hogy átalakítsuk a hallgatók életét azáltal, hogy olyan oktatási tapasztalatokba vonjuk be őket, amelyek képességekkel és ismeretekkel ösztönzik őket arra, hogy hatékony vezetőkké és polgárokké váljanak személyes és szakmai életükben.

Egyetemi áttekintés

17_about_graphics-01

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Northeastern Illinois University

Függetlenül attól, hogy a zenei oktatásban vagy előadásban nagy vagy kiskorúak érdeklődnek, a zenei program hangsúlyt fektet a zenei teljesítményi képességek fejlesztésér ... [+]

Függetlenül attól, hogy a zenei oktatásban vagy előadásban nagy vagy kiskorúak érdeklődnek, a zenei program hangsúlyt fektet a zenei teljesítményi képességek fejlesztésére. Sok északkeleti kari oktató a világ legszebb zeneiskoláin és télikertjein tanult. Ez a tudás és tapasztalat, valamint a személyes befektetés, majd a stúdió leckéket másodpercenként. A zeneművekben való részvétel minden zenés hallgató számára követelmény, valamint az élő előadásokon való részvétel minden félévben. Minden zeneprogramba belépő hallgatónak élő meghallgatást kell végeznie.

A zeneművészként felvett hallgatók keresik a Bachelor of Music (BM) diplomát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Northeastern Illinois University

A NEIU Angol nyelvű BA angolul a kritikus és kreatív módszerek alapjait kínálja a diákoknak, valamint az irodalomtörténeti és kritikai tanulmányok, a kulturális tanulmány ... [+]

A NEIU Angol nyelvű BA angolul a kritikus és kreatív módszerek alapjait kínálja a diákoknak, valamint az irodalomtörténeti és kritikai tanulmányok, a kulturális tanulmányok, a kritikai és a kulturális elmélet, a retorika, a kreatív írás és a kompozíció terén. A tanfolyamok fejleszti a diákok elkötelezettségét szövegekkel és kulturális és esztétikai kontextusaikkal, miközben kreatív és kritikai gondolkodásukon, olvasásukon és írásukon keresztül fejleszti képességeiket.

A kritikai elemzés szigorú tanulmányozása és a hatékony íráskészítés előkészíti a hallgatókat a társadalomban való részvételre és a különböző szakmai és műszaki írásokra, PR-tevékenységekre, webes tartalomkezelésre és írásra, a tanításra, a kutatásra, a kiadásra, a marketingre , a könyvtári tudomány, a jog, az orvostudomány és sok más.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Erős elkötelezettség a kiválóság tanításában, a NEIU Antropológiai Tanszék a Bachelor of Arts fokozatot vezető kurzusokat kínál. Az Antropológiai Tanszék kihívást jelentő ... [+]

Az antropológia egyedülállóan magában foglalja mind a kulturális, mind a biológiai perspektívákat a múltbeli és jelenlegi ember sokféleségének tanulmányozásában, valamint a legközelebbi főemlős rokonaink ökológiájával és viselkedésével. Erős elkötelezettség a kiválóság tanításában, a NEIU Antropológiai Tanszék a Bachelor of Arts fokozatot vezető kurzusokat kínál. Az Antropológiai Tanszék kihívást jelentő tananyagot kínál a kulturális antropológia, a biológiai antropológia és a régészet al-tudományaiban, amelyek ösztönzik a terepi alapú tanulást, az adatközpontú kutatásokat, és szilárd alapot adnak a tudomány elméleti konstrukcióiból és etikájából. Az Antropológia tanfolyamokon tanuló diákok sokrétű megértést alakítanak ki az idő múlásával sokrétű emberi sokféleséggel, multikulturális etnográfiai összehasonlításokkal és fizikai formánk tudományával. Ez a gazdagabb perspektíva nemcsak alkalmas a posztgraduális tanulmányokra és az antropológia szakmai karrierjére, hanem a mások elfogadásának előmozdítására és a modern globális társadalom sok aspektusának tárgyalására.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Művészeti Főosztály programjainak alapvető célja a képzőművészet tudásának megértése és előmozdítása. A stúdió programban a hallgatók gyakorlati kitettséget nyújtanak a ... [+]

A Művészeti Főosztály programjainak alapvető célja a képzőművészet tudásának megértése és előmozdítása. A stúdió programban a hallgatók gyakorlati kitettséget nyújtanak a különféle készségekhez, mind analitikus, mind műszaki szempontból, hogy segítsék a hallgatókat a fogalmak vizuális megjelenítésében. A művészettörténeti program bemutatja a diákokat a művészeti, kulturális és történelmi események, vizuális kifejezési módok és kommunikáció, valamint kutatási módszerek számos időszakára.

Northeastern Illinois University Művészeti Tanszéke az Art. Az egyetemi program két koncentrációs lehetőséggel rendelkezik:

MűvészettörténetStudio Art... [-]
Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Történelem Tanszék a hallgatók számára biztosítja a múlt, a kultúrák, az ötletek és az értékrendek elemzését és fejlesztését. Ezeknek a készségeknek a birtoklása lehető ... [+]

A Történelem Tanszék a hallgatók számára biztosítja a múlt, a kultúrák, az ötletek és az értékrendek elemzését és fejlesztését. Ezeknek a készségeknek a birtoklása lehetővé teszi a diákok számára, hogy jobban megértsék és értékeljék a jelenlegi helyzetet és a jövőbeli lehetőségeket.

Karrierlehetőségek a történelem fő vagy kisebb

Mint történelemtanuló, olyan kritikai gondolkodási és írásbeli képességeket fejleszt ki, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a különböző karriert folytatva, beleértve az oktatást, a kutatásokat, a jogot, az üzletet, a közügyeket és a szolgáltatási szakmákat.

ösztöndíjak

A történelem tanszék három díjat nyújthat a hallgatók számára. Az első, a Brommel-Lindberg ösztöndíj a történelemben, egy egyetemi történelem fő a junior szint, vagy több mint 1200 $ a tandíj és díjak Northeastern a következő tanévben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A program elsődleges célja, hogy jelentős mértékben hozzájáruljon az egyetemi hallgatók liberális oktatásához, a felsőoktatásra szakosodott szakemberek felkészítéséhez és ... [+]

A filozófia az emberi tapasztalatok évelő kérdéseivel foglalkozik és kritikusan elemzi, mint a tudás, a jelentés, az érvelés, az erkölcsiség, a világ, az Isten, a szabadság, az emberi természet, az igazságosság és a történelem jellege. A filozófia tehát mindenki számára fontos, aki tükröző és kritikus módon él és cselekszik. Ezenkívül a filozófia hallgatója kritikus érvelési képességet, szövegelemzést és meggyőző íráskészségeket fejleszt, amelyek minden tudományban és karrierben alkalmazhatók.

A széles körben definiált filozófia az emberi létezés néhány problémájának szisztematikus vizsgálata. Ezek a problémák olyanok, amelyeket a tudományok módszereivel nem lehet kezelni, és amelyek struktúrái szigorúan racionális érveken alapulnak. Ebben az értelemben a filozófia tanulmányozása a széles körű humanisztikus hátterén keresztül mindig is a liberális oktatás lényeges, talán legfontosabb eleme volt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Földrajzi és Környezeti Tanulmányok Tanszéke (G ... [+]

A földrajz olyan gyakorlati fegyelem, amely az emberek, a dolgok és az elgondolások terjesztését és mozgását tanulmányozza a Föld összetett felületén. Nagy szellemi szélességet kínál a tudomány integrálásával a tudomány és a társadalomtudományok számos tudományágából. Ugyanakkor élesen a térbeli dimenzióra fókuszál, így a geográfusok leginkább alkalmasak arra, hogy olyan összetett kérdéseket válaszoljanak meg, mint például miért vannak olyan dolgok, ahol vannak, hol valószínűleg a jövőben lesznek, és hol lehetnek a legjobbak. Ezeket a készségeket bármilyen mértékig alkalmazzák minden olyan kérdésben, ahol a tér és a helyszín szerepet játszik. Például eldöntheti, hogy hol találja meg legjobban az üzletet, vagy hogyan tudja megjósolni vagy kezelni a kereskedelmet. A szomszédos dinamikát tanulmányozhatjuk egy változó gazdaságban, vagy a városi növekedés és változás tervét. Megvizsgálhatnák a természeti veszélyeket, az erőforrás-felhasználást és -elosztást, vagy az éghajlatváltozást; vagy talán a bevándorlás, az elővárosiasodás, a turizmus. Ha a helyszín releváns, a földrajz kulcsfontosságú szerepet játszik.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Az igazságügyi tanulmányokban arra törekszünk, hogy feltárjuk az igazságosság és az igazságtalanság társadalmi és történelmi gyökereit, és megvizsgáljuk, hogy ezek a form ... [+]

Az igazságügyi tanulmányokban arra törekszünk, hogy feltárjuk az igazságosság és az igazságtalanság társadalmi és történelmi gyökereit, és megvizsgáljuk, hogy ezek a formális közpolitikák népszerűek-e, köztük a büntető igazságszolgáltatási rendszereit. Szisztematikus magyarázatokat kutatunk az igazságosság meghiúsulására (vagy a győzelemre) a társadalomban, és feltárjuk a transzformatív igazságosság lehetőségét. Keresztül a kritikai vizsgálat, a társadalomtudományi kutatás és a tapasztalati tanulás, az igazságügyi tanulmányok hallgatók fejlesztése megértését a társadalmi és gazdasági igazságszolgáltatási kérdések és a kritikus kriminológia, amely vizsgálja a strukturális gyökerei a bűnözés, és felveszi a jogi és társadalmi aggodalmak a különböző, a jövedelem és a lefegyverzett közösségek, amelyek tagjai gyakran a büntető igazságszolgáltatás ügyfelei.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A kommunikáció, a média és a színház (CMT) tanszéke - ahogyan azt a neve is sugallja - három különálló, kreatív és igényes tudományágat foglal magában, amelyek összefüggé ... [+]

A kommunikáció, a média és a színház (CMT) tanszéke - ahogyan azt a neve is sugallja - három különálló, kreatív és igényes tudományágat foglal magában, amelyek összefüggésbe hozhatók a kommunikáció tanulmányozásában különböző kontextusokban. Az ezen a területen tanuló diákok megtanulják, hogy jobban ismerkedjenek meg a kommunikáció, a média és a színművészet elméjével és gyakorlatával, miközben fejlesztik a különböző értékek és észlelések elismerését a világban, amelyben élnek.

Az egyetemi diploma egy liberális művészet-orientált szak, amely lehetővé teszi a diákok koncentrálni, a választott kurzus kiválasztása, a három területen a tanulmányi kínálat az osztályon belül:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Közgazdaságtudományi Főiskola a hallgatóknak szigorúan alkalmazott és elméleti tantervet biztosít a hallgatóknak a magán-, állami és nonprofit szervezetek kvantitatív é ... [+]

A Közgazdaságtudományi Főiskola a hallgatóknak szigorúan alkalmazott és elméleti tantervet biztosít a hallgatóknak a magán-, állami és nonprofit szervezetek kvantitatív és analitikus pozícióihoz való karrierjének felkészítésére. Rugalmas programot biztosítunk a közös elméleti elméleti tanfolyamokon és egy sor választható kurzuson, melyeket a nappali és az esti diákok számára egyaránt kínálnak.

A tantervünket öt, a karok és a népszerű pályafutások alapján öt koncentrációs sávra terveztük, de a közgazdasági szakemberek nagy szabadsággal rendelkeznek a szabadon választható kurzusok kiválasztására, amelyek megfelelnek az egyéni céloknak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A matematika alapképzési program vezetője a matematika diplomáját, és úgy tervezték, hogy a hallgatók számára különböző karriertervekhez megfelelő opciók álljanak rendelk ... [+]

A matematika alapképzési program vezetője a matematika diplomáját, és úgy tervezték, hogy a hallgatók számára különböző karriertervekhez megfelelő opciók álljanak rendelkezésre.

koncentrációk

A koncentráció választása határozza meg a szükséges matematikai tanfolyamokat, valamint azokat, amelyeket választani tudnak. Koncentrációk a következők:

Alkalmazott matematikaMásodfokú matematika

A matematika olyan eszközöket és technikákat biztosít, amelyek számos területen megoldhatók. A matematika egyik vezetőjeként a hallgatók megtanulják alkalmazni ezeket az eszközöket, és ezáltal javítják karrierlehetőségeiket. Programjaink célja, hogy felkészítsék a matematika szakokat a jelenleg az ipar, az üzleti, az oktatási és a kormányzati intézmények által kínált munkákra. A koncentráció kiválasztásának tükröznie kell a diák akadémiai érdekeit, valamint karrierterveit.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A politikai tudomány központi szerepet játszik az alapvető szociális kérdések megértésében, és az egyik legnépszerűbb liberális művészi szakon. A politikatudományi oktatá ... [+]

A politikai tudomány központi szerepet játszik az alapvető szociális kérdések megértésében, és az egyik legnépszerűbb liberális művészi szakon. A politikatudományi oktatás lehetővé teszi az emberek számára, hogy megértsék a politika működését és azt, ahogyan mindannyiunk életét befolyásolja. Az egyik fő a diákok számára a tudás megértésének és elemzésének fejlesztése, valamint a szóbeli és írásbeli kompetenciák fejlesztése. A diplomások folytatják a karrierjét a jog, az üzleti élet, az újságírás, a tanítás és a kormányzás területén.

A politikai tudomány központi szerepet játszik az alapvető társadalmi kérdések megértésében; ezért a politikai élet megértése minden jól képzett ember számára elengedhetetlen. A tanszék jelenleg egy egyetemi hallgatót, egy kollégát a politikatudományban, egy kolléga a közigazgatásban és egy posztgraduális programot vezet a mesterképzésre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Az északkeleti Pszichológia Tanszék egy olyan alapképzést kínál, amely pszichológia alapképzéshez vezet. Átfogó pszichológia programunk kitűzi a pszichológia különböző te ... [+]

Az északkeleti Pszichológia Tanszék egy olyan alapképzést kínál, amely pszichológia alapképzéshez vezet. Átfogó pszichológia programunk kitűzi a pszichológia különböző területeit, valamint a gyakorlati kutatások és a szabadon választható terepmunka lehetőségét.

A tanszék tagjai számos elméleti megközelítést és számos tartalmi területet képviselnek, növelve ezzel a lehetőséggel, hogy megismerkedjenek e széles és összetett téma teljes körével. Mivel a pályafutásaiknak megfelelő kurzusok kombinációja szükséges, a diákokat sürgetik, hogy folyamatos kapcsolatot alakítsanak ki egy tanszéki kar tanácsadójával korai fõiskolájukban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A főiskola a speciális oktatás célja, hogy felkészítse az egyetemi jelöltek válnak rendkívül jártas az oktatás és a szolgáltatások minden iskolás korú gyermekek és serdül ... [+]

A főiskola speciális képzés célja, hogy felkészítse az egyetemi jelöltek válnak rendkívül jártas az oktatás és a szolgáltatások minden iskolás korú gyermekek és serdülők kivételes. A program egy 48 órás kreditórát tartalmaz, plusz egy 24 órás hitelnyilvántartással (kiskorú helyett).

A jelölteket októberben választják meg, hogy tanulmányokat kezdjenek a következő tavaszi félévben, mint kohorsz.

Program előnyei

Northeastern Illinois University rugalmas kurzusajánlatokat, kis osztályméreteket és megfizethető oktatást kínál.

A Speciális Oktatás főbb programjait mind a Fő Campus, mind az El Centro kínálja.

Karrierlehetőségek... [-]
Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A tanszék alapvető feladata a diákok kritikai értelmezése a társadalmi életben a tudás és a leleményes cselekvés közös erejével. Karunk elkötelezett a diákokkal való együ ... [+]

Mi a különbség akkor, ha csatlakozunk egy bandahoz, van egy kisbaba vagy főiskolára járunk? Mi a különbség a pénzhez? Mi változik a család a jövő generációi számára? Mit jelentenek a társadalomra vonatkozó szociálpolitikák, például az AlDS-jogszabályok vagy a szociális kampányok, mint például a választást megelőző vagy drogellenes tevékenységek? Hogyan befolyásolják a katonai és kormányzati tevékenységeket vagy a technológiai változásokat az emberek mindennapi életében? Mi a kulturális sokféleség, a faj, a társadalmi osztály és a nemek társadalmi jelentősége? Mit tehetünk a mindennapi életünkben, hogy pozitív változásokat hajtsanak végre családjaink, közösségeink és társadalmunkban?... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Szociális Munka Program küldetése, hogy olyan általánosan dolgozó szakembereket állítson elő, akik felkészültek a belépési szintű szociális munkakörökre és befogadják a ... [+]

1988 óta a Szociálművészeti Főiskola (BASW) A programot a Szociális Munka Oktatási Tanács (CSWE) akkreditálja. A CSWE akkreditáció azt jelenti, hogy BASW programunk nyolc területen megfelel a nemzeti szinten elfogadott szabványoknak:

Küldetés, célok és célokA tanterv irányítása, szerkezete és erőforrásaiKarDiák szakmai fejlődésA megkülönböztetésmentesség és az emberi sokféleségA program megújításaProgramértékelés és folyamatos fejlesztésKüldetésünk

A Szociális Munka Program küldetése, hogy olyan általánosan dolgozó szakembereket állítson elő, akik felkészültek a belépési szintű szociális munkakörökre és befogadják a szociális munka végzős iskoláiba. Diákjaink a kritikai gondolkodókká válnak, a szociális munka értékek, a szakmai identitás és a tudás megszerzése az önreflexió és a szolgáltatási tanulás révén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A tanárképző tanszék magas színvonalú tanulási lehetőségeket és széles körű klinikai tapasztalatokat kínál Önnek a személyes és szakmai célok teljesítéséhez, mint tanárje ... [+]

A Tanárképző Tanszék magas színvonalú tanulási lehetőségeket és széles körű klinikai tapasztalatokat kínál Önnek a személyes és szakmai célok teljesítéséhez, mint tanárjelölt a kétnyelvű / műveltségi oktatásban, a korai gyermekkori oktatásban és az alapfokú oktatásban.

Megvan a lehetősége arra, hogy a Pre-K-Grade 12 osztályokban tapasztalt, jól képzett és gondozó karokkal kommunikáljon, akik készen állnak arra, hogy segítsenek a legfrissebb kutatási ismeretek és a legjobb oktatási gyakorlatok alkalmazása során. Közösségi és szakmai tapasztalatokat folytat, amelyek felkészítenek arra, hogy tanítson minden diákot kulturális és nyelvi szempontból változatos iskolai környezetben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Northeastern Illinois University

A fizika alapképzési program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy karrierjüket folytassanak az oktatásban, a kutatásban és fejlesztésben, vagy folytassanak továbbképz ... [+]

A fizika alapképzési program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy karrierjüket folytassanak az oktatásban, a kutatásban és fejlesztésben, vagy folytassanak továbbképzést. Minden oktatást teljes munkaidőben tanítanak a kis osztályokban, és sok lehetőséget biztosítanak a diákok és az oktatók közötti szoros személyes kapcsolatra. Az összes fejlett egyetemi kurzusokat este adják meg, lehetővé téve a hallgatók tanulmányok elvégzését teljes vagy részmunkaidőben.

A kar tagjai aktívan részt vesznek olyan kutatási projektekben, amelyek izgalmas lehetőségeket kínálnak a diákok részvételéhez. Továbbá a kari tagok segítséget nyújtanak a diákoknak, akik önálló projekteket folytatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Földtudományi Program a geológiai, a hidrológiai és a geokémiai szintézis segítségével integrált megközelítést alkalmaz a Földi környezet problémáinak tanulmányozására. ... [+]

A Földtudományi Program a geológiai, a hidrológiai és a geokémiai szintézis segítségével integrált megközelítést alkalmaz a Földi környezet problémáinak tanulmányozására. Hangsúlyt fektetünk egy szilárd alapokra a geológiában, ahol lehetőség nyílik a környezeti geotenciákra összpontosítani.

A Földtudományi Tudományok Bachelor-tudománya felkészíti a hallgatókat a posztgraduális tanulmányokra, vagy széles körű pozíciókat a Környezetvédelmi Geoscience területeken, beleértve az iparágakat, a tanácsadást vagy az állami / szövetségi ügynökségeket. A szükséges és választható ESCI tanfolyamokon kívül további diplomák (matematika és tudomány) szükségesek a szakok elvégzéséhez. Minden diákot arra szólít fel, hogy programjukat az ESCI kari tanácsa segítségével tervezze meg.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Northeastern kémiai képzési programja teljesíti a különböző akadémiai célokkal rendelkező hallgatók igényeit, és felkészíti őket az ipar és az egyetemek karrierjeire. A ... [+]

A Northeastern kémiai képzési programja teljesíti a különböző akadémiai célokkal rendelkező hallgatók igényeit, és felkészíti őket az ipar és az egyetemek karrierjeire. A programot az American Chemical Society (ACS) akkreditálja és megfelel az ACS Szakmai Képzési Bizottság által kidolgozott szabványoknak.

A tanterv biztosítja a szükséges hátteret a diákok számára, akik a kémia, az orvostudomány, a fogászat, a gyógyszertárak és egyéb szakmai területek diplomás vagy szakmai iskoláiban vesznek részt. A hagyományos tudományágak kémiai kurzusain kívül a tanszék speciális szakokat kínál a környezeti kémia, a gyógyászati ​​kémia, a farmakológia, a toxikológia és a bio-szerves kémia területén. A kémiai programban részt vevő hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kutatást folytassanak a kémiai tanszék karán vagy vegyenek részt a különböző intézmények és iparágak szakmai gyakorlataiban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A marketing fő célja azoknak, akik szeretnék alaposan megérteni, hogyan találhatják meg az ügyfelek vagy a potenciális ügyfelek, hogyan juthatnak termékeihez és vonzzák a ... [+]

A marketing fő célja azoknak, akik szeretnék alaposan megérteni, hogyan találhatják meg az ügyfelek vagy a potenciális ügyfelek, hogyan juthatnak termékeihez és vonzzák a potenciális ügyfeleket, és hogyan zárhatják le az ügyletet, amikor a termékek és az ügyfelek találkoznak.

A College of Business és Menedzsment egy sor jól megalapozott programtanulási célokat és tanulási célokat tartalmaz az összes programban, amelyeket rendszeresen értékelnek. A College of Business és Management akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB), és a felső öt százalékát a világméretű üzleti iskolák kínálnak képzési programokat. Lásd a Dean üdvözletét négy kényszerítő funkcióval a College of Business and Management-ben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A menedzsment fő célja azoknak, akik meg akarják tanulni, hogyan tervezzék meg és szervezzék meg az üzleti folyamatokban részt vevő tevékenységek, szervezeti infrastruktú ... [+]

A menedzsment fő célja azoknak, akik meg akarják tanulni, hogyan tervezzék meg és szervezzék meg az üzleti folyamatokban részt vevő tevékenységek, szervezeti infrastruktúra, tőke és humán erőforrások gyűjteményét, valamint azt, hogyan kell ezeket a folyamatokat személyzetnek irányítani és irányítani a szervezeti cél elérése érdekében .

A College of Business és Menedzsment egy sor jól megalapozott programtanulási célokat és tanulási célokat tartalmaz az összes programban, amelyeket rendszeresen értékelnek. A College of Business és Management akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB), és a felső öt százalékát a világméretű üzleti iskolák kínálnak képzési programokat. Lásd a Dean üdvözletét négy kényszerítő funkcióval a College of Business and Management-ben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Az Általános üzleti adminisztráció fő célja azoknak, akik az üzleti területek (számvitel, pénzügy, menedzsment és marketing) széles körű megértését szeretnék fejleszteni, ... [+]

Az Általános üzleti adminisztráció fő célja azoknak, akik az üzleti területek (számvitel, pénzügy, menedzsment és marketing) széles körű megértését szeretnék fejleszteni, nem pedig egy adott témára koncentrálva. Különösen azok, akik üzleti generalistákká vagy vállalkozókká akarnak válni, és azoknak, akik érdeklődnek a kis- és középvállalkozások elindításáért vagy irányításáért, folytathatják az általános üzleti adminisztrációt.

A College of Business és Menedzsment egy sor jól megalapozott programtanulási célokat és tanulási célokat tartalmaz az összes programban, amelyeket rendszeresen értékelnek. A College of Business és Management akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB), és a felső öt százalékát a világméretű üzleti iskolák kínálnak képzési programokat. Lásd a Dean üdvözletét négy kényszerítő funkcióval a College of Business and Management-ben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Érdekli a körülötted lévő világ tanulását? A Northeastern Illinois University biológiai tanszéke Önnek segítséget nyújthat, hogy kérdezze meg és válaszoljon azokra a sürg ... [+]

A Biológia Tanszék jelenleg egy egyetemi hallgatót és egy kollégát kínál a biológiában. A nagyirodalom széles körben elterjedt követelményei arra szolgálnak, hogy felkészítsék a tanulókat:

a biológia, biomedicológia, környezetbiológia, ökológia és alkalmazott ökológia;orvosi, fogorvosi, optometriai, kiropraktikai, gyógyszertári, állatorvosi és egyéb egészségügyi szakmák szakmai képzése;a biológia tanítása a középiskolákban; vagya kutatási, biomedikai tudományokban, a mezőgazdaságban, az iparban, a kormányzatban és az egyetemi intézetekben.

A tanszéknek van egy posztgraduális programja, amely a Master of Science fokozatot.

Azok a hallgatók, akik a biológus főbb vagy kiskorú befejezését szeretnék érdeklődni, határozottan sürgetik, hogy kijelöljék a legfontosabbakat és kérjen tanácsot egy tanszéki tanácsadótól. Különösen fontos, hogy a hallgatók tisztában legyenek azzal, hogy ha a biológusi szakos hallgatókat teljesítik, akkor mentesülnek az általános oktatási program Természettudományi elosztási területének minden kurzusától.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A BS in Finance bemutatja a diákokat elvek a vállalati és a nemzetközi pénzügyi és befektetési, valamint az alapvető gazdasági és piaci koncepciók. A tananyagon keresztül ... [+]

A pénzügy az érték, a befektetések és a pénzgazdálkodás tanulmányozása. A számviteli, közgazdasági és statisztikai területek alapelveinek felhasználásával a pénzügyek magukban foglalják a pénzügyi intézmények, piacok és koncepciók elemzését.

A BS in Finance bemutatja a diákokat elvek a vállalati és a nemzetközi pénzügyi és befektetési, valamint az alapvető gazdasági és piaci koncepciók. A tananyagon keresztül a pénzügyi szakemberek hangsúlyozhatják a piacok tanulmányozását vagy a pénzügyi gazdálkodási gyakorlatok tanulmányozását.

A College of Business és Menedzsment egy sor jól megalapozott programtanulási célokat és tanulási célokat tartalmaz az összes programban, amelyeket rendszeresen értékelnek. A College of Business és Management akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB), és a felső öt százalékát a világméretű üzleti iskolák kínálnak képzési programokat. Lásd a Dean üdvözletét négy kényszerítő funkcióval a College of Business and Management-ben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University egyetemi számviteli programja az Illinois állam hat legnagyobb számviteli programjának egyike. A számvitel az üzleti nyelv, és a kis- és ... [+]

Northeastern Illinois University Számviteli Számviteli Programja az Illinois állam hat legnagyobb számviteli programjának egyike.

A számvitel az üzleti nyelv. Alapvető fontosságú, hogy minden kis és nagy szervezet rendelkezzen olyan alkalmazottakkal, akik megértik az alapvető számviteli elveket, és alkalmazhatják őket a legjobb üzleti gyakorlatokhoz. A vállalati, kormányzati, nonprofit és állami számviteli rendszerekben a terhelések és a hitelek, a pénzügyi kimutatások és a számviteli információs rendszerek ismerete alapvető minden üzleti tevékenység számára.

A College of Business és Menedzsment egy sor jól megalapozott programtanulási célokat és tanulási célokat tartalmaz az összes programban, amelyeket rendszeresen értékelnek. A College of Business és Management akkreditálta a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB), és a felső öt százalékát a világméretű üzleti iskolák kínálnak képzési programokat. Lásd a Dean üdvözletét négy kényszerítő funkcióval a College of Business and Management-ben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Környezettudományi Program elősegíti a problémamegoldó képességek kifejlesztését, széles és szilárd tudományos ismeretbázisot, és hatékony csapatmunkát tanít, mivel a k ... [+]

A környezettudomány arra törekszik, hogy megértse a környezet és összetevői közötti sok interakciót, beleértve egyrészt az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt ​​hatását, másrészt pedig azt, hogy a környezet hogyan hat az emberekre. A környezeti tudomány a környezetvédelmi kérdések középpontjába kerül a mögöttük álló tudomány megértésében, valamint a tudományosan megalapozott megoldások fejlesztésében.

A Környezettudományi Program elősegíti a problémamegoldó képességek kifejlesztését, széles és szilárd tudományos ismeretbázisot, és hatékony csapatmunkát tanít, mivel a környezeti kérdések megértése és megoldása gyakran számos területen, például a geológiában, a hidrológiában, a biológiában , a kémia, a fizika, valamint a környezetvédelmi politika. A csapat készségek, beleértve a vezetői képességeket, létfontosságúak a környezeti tudós számára, és szerves részét képezik az új Környezettudományi Főiskolának. A program olyan diplomásokat fog előállítani, akik elkötelezettek az állampolgári szerepvállalás mellett, és képzettek az ipar, a kormányzati szabályozó ügynökségek, környezetvédelmi tanácsadó cégek, valamint a környezettudományi vagy kapcsolódó területeken végzett posztgraduális tanulmányokra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northeastern Illinois University

A Számítástudományi Tanszék célja, hogy az egyének széles körű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezzenek a Számítástudomány számára. A programot befejezõ hallgat ... [+]

A Számítástudományi Tanszék célja, hogy az egyének széles körű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezzenek a Számítástudomány számára. A programot befejezõ hallgatók készen állnak a posztgraduális tanulmányok folytatására vagy olyan pozíciók megszerzésére, amelyek tartalmazzák a szoftverfejlesztést, a technikai programozást, valamint a számítógépek és a kapcsolódó technológiák alkalmazását olyan iparági problémákhoz, mint a számítógépes biztonság, a hálózati tervezés és a menedzsment, valamint a webdesign.

Három sáv található a Computer Science egyetemi programon belül:

Számítástudományi koncentráció: Ez a koncentráció elsősorban a számítástechnika fejlettségi fokozatot kívánó hallgatók számára készült. Azonban minden olyan hallgató számára ideális, amelynek célja a számítástechnika alapjainak megértése.Számítógépes hálózatok és biztonsági koncentráció: Ez a koncentráció célja, hogy felkészítse a hallgatókat a számítógépes biztonsággal kapcsolatos foglalkoztatásra.Informatikai koncentráció: Ez a koncentráció arra szolgál, hogy felkészítse a hallgatókat a webfejlesztés és a számítógépes hálózat tervezésével és karbantartásával kapcsolatos foglalkoztatásra.Program előnyei... [-]
Amerikai Egyesült Államok Avondale
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
NEIU
Address
Northeastern Illinois University 5500 N St Louis Ave Chicago Illinois Chicago IL
60625 Avondale, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 773-583-4050