Muskingum University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Muskingum Egyetem

"Generációk diákok találták magukat a megfelelő helyen Muskingum College találni és nyitás utak megértés és kompetencia. Mindig hittem, hogy New Concord és Muskingum az a világegyetem középpontja, mert ha kap a kezdete itt, akkor is megy sehova. "John Glenn, Class of '43 Egyesült Államok szenátora, Astronaut alapítása óta 1837-ben, Muskingum már egy közösség a tanulók - Az emberek tanulnak, és más emberekkel. Muskingum küldetése, hogy oktassák az "egész ember" - intellektuálisan és lelkileg, szociálisan és fizikailag - és teszi ezt azáltal, hogy teljesítik a diákok, hol vannak a nevelési kontinuum, és segíti ezeknek a diákoknak a haladást, hogy a maximális lehetséges.

Muskingum kiválóságának mérik a legjelentősebben a öregdiák, akik szolgáltak a világot, mint vezérigazgató a nagyvállalatok, nagy média számok, tudósok, oktatók, civil és vallási vezetők, valamint a szülők és a barátok.

Ismerje meg, amit mások, köztük a Harvard Business Review és az Ohio Alapítvány a Független Főiskolák, meg kell mondani Muskingum alumni.

Meghívjuk Önt, hogy többet megtudni erről a nagyon különleges hely.

Küldetés

A misszió Muskingum Egyetem van, hogy minőségi tanulmányi programok a szabad művészetek és a tudományok egyrészt egy bentlakásos, koedukált, egyházhoz kapcsolódó főiskolai és keretében egy gondoskodó közösség, ahol egyéni teljesítéshez ösztönzést és az emberi méltóság tiszteletben tartását. Elsődleges célja, hogy fejlessze-szellemileg és lelkileg, társadalmilag és fizikailag egész személyek azáltal, hogy erősíti a kritikus gondolkodás, a pozitív cselekvés, etikai érzék és lelki növekedésben, emiatt előfordulhat szakmailag termékeny, személyesen kielégítő és társadalmilag felelős életét.

Elhelyezkedés

Muskingum Egyetem található a kelet-közép-Ohio, könnyen megközelíthető nagy kelet-nyugati és észak-déli autópálya. A falu új Concord, Muskingum szülővárosában, található US 22 és 40, valamint Interstate 70, 115 mérföldre nyugatra Pittsburgh és 70 mérföldre keletre Columbus. US Interstates 77 és 70 metszik tíz mérföldre keletre New Concord Cambridge közelében; Zanesville tizenhat mérföldre nyugatra.

történelem

Muskingum University gazdag hagyománya, a büszke örökségét visszanyúló első felében a tizenkilencedik században, amikor Ohio csecsemő volt, az állami és fedett teherkocsik hozza kalandos telepesek keresztül nyugat felé, az újonnan elkészült Nemzeti Közúti keresztül New Concord. Az egyetem indián neve, néha mispronounced és gyakran tévesen adta meg, az a büszkeség forrása azoknak, akik ápolják a történelem, hogy a színes része a határ menti America "túl Alleghenies." Az első fél évszázadban Muskingum csatlakozott az oktatási minták a klasszikus főiskolai időszak. 1854-ben a nők is elismerte azonos alapon a férfiakkal. A polgárháború után egy ideig tartó folyamatos növekedés kezdődött, gyorsul, amíg a határ klasszikus főiskolai kevesebb, mint száz hallgató nőtte ki magát a modern liberális művészet és a tudomány főiskolai néhány 1900 végzős diákok, egy 225 hektáros campus.

Amikor Franklin College, fontos oktatási intézmény a református egyház a 19. században, zárt 1927-ben, a alumni tekercs jött Muskingum.

2000 januárjában, Dr. Anne C. Steele lett Muskingum University 20. elnöke. Muskingum változott hites állapotát a főiskolán egyetemi, 2009-ben.

Presbiteriánus Heritage

Március 18-án 1837-ben az állam jogalkotó nyújtott egy csoportja New Concord polgárok egy charter létrehozni egy főiskolai községben. Mivel a közösség értékben nagyrészt mezőgazdasági emberek Scotch-ír származású uralkodó vallás volt református. 1877-ben Muskingum lett kapcsolódó szinódus Ohio az Egyesült Presbiteriánus Egyház. Az egyesüléssel a református és az Egyesült Presbiteriánus egyház 1958-ban, Muskingum lett kapcsolódó újonnan létrehozott Egyesült Presbiteriánus Egyház az USA-ban. 1983-ban, hogy az egyházi összevonták a református egyház az Egyesült Államokban, hogy létrehozzák a Presbiteriánus Egyház (USA). Muskingum közvetlen kapcsolata van a három állam Zsinat a szövetség.

Akkreditációs

Muskingum University óta folyamatosan akkreditált 1919 óta a Felsőoktatási Bizottság a North Central Association of főiskolák és iskolák, (Felújított 2013-ban), és engedélyezi, és kap rendszeres reauthorization a, a Ohio Board of Regents hogy engedje meg fok. A program a kémia által jóváhagyott American Chemical Society. Muskingum Egyetem teljes mértékben jóváhagyott tanárképzés számára a Ohio Department of Education és által akkreditált Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés (NCATE). Muskingum tagja az Interstate Certification Compact amely a hasonló oktatási tanúsítás számos más állam, beleértve, Pennsylvania, New York és New Jersey tartalmazza. Muskingum tartja tagságot az amerikai Tanács Oktatási, a Tanács a haladás és az oktatás támogatása, a Tanács önálló főiskolák, valamint az Association of Independent főiskolák és egyetemek. Muskingum Egyetem akkreditált intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Az egyetem is tagja az Ohio Szövetsége tanárképzés Szervezet (OCTEO).

HLC Akkreditációs 2012

A megkülönböztetés-mentesség nyilatkozat

Muskingum egyetem nem diszkriminál faj, szín, vallás, nem, nemzeti vagy etnikai származás, kor, fogyatékosság, fizikai kihívás, fogyatékosságon, szexuális irányultságon, társadalmi-gazdasági helyzet vagy politikai hovatartozás, a felvételi vagy az azokhoz való, vagy kezelése a foglalkoztatás saját oktatási programok és tevékenységek, beleértve a jogokat és kiváltságokat, oktatási politika, ösztöndíj és hitelprogramok, sportos tevékenységek és iskolai alkalmazott programok. Az emberi erőforrások igazgató, Compliance koordinátor, jelölték, hogy koordinálja a Főiskola megfelel az nondiscrimination követelményeknek § 504 A rehabilitációs törvény 1973-as, IX az Oktatási módosításai 1972-ben és a kor alapján történő diszkrimináció törvény 1975, hátrányos megkülönböztetést tiltó alapján fogyatékosság, faj, nem és életkor, ill. Az emberi erőforrások igazgató, Montgomery Hall, lehet fordulni a (740) 826-8114.

ACADEMICS

A Muskingum, tudományos programok a szabad művészetek és a tudományok központi küldetésünket: "fejlesztésére - intellektuálisan és lelkileg, szociálisan és fizikailag - egész személyek." Muskingum a tantermek, laboratóriumok, klinikai helyszínen, a szakmai, a területen kihelyezések, próba terem, színházak, galériák, sportpályák és a közös területek minden olyan helyen, ahol a diákok dolgoznak rutinos tudós-tanár, hogy élesíteni a szellemi képességek, bővítsék a kulturális szempontok, és fejleszteni az élet -hosszú szokások a tanulás, a szolgáltatás, és a vezetés.

Az előadás akadémiai információk a Muskingum weboldal, oly módon, hogy igényeinek kielégítésére a bizonyos típusú Egyetem hallgatói. Használja a linkeket ezen az oldalon, hogy vizsgálja meg minden lehetőséget a tanulásra, hogy Muskingum tanulmányi programokat kínálnak.

Hagyományos egyetemi programok

Mert folytató hallgatók az első érettségi diploma (belépő elsőéves és átadása a diákok), akik azt tervezik, hogy a legtöbb óráikon a nappali.

PLUS Program

Célja, hogy a szervezett felsőoktatási segítse a tanulók diagnosztizált tanulási különbségek. PLUS Program diák folytatja a hagyományos egyetemi tudományos program ideje alatt a tanulási támogatás. A link irányítja a látogatókat, hogy a PLUS Program oldalt a honlapon.

Muskingum Adult Program (MAP)

A érettségi diploma program célja elsősorban a felnőtt hallgatók, akik szerzett jelentős mennyiségű tudományos hitel felé diplomát, de akiknek a munkája, vagy a személyes menetrendek szükségessé teszik, hogy osztályok esténként vagy hétvégén.

Egyetemi programok

Magában foglalja a Master of Arts in Education, Master of Arts in Tanítási, Master of Information stratégia, rendszerek és technológia, valamint neveléstudomány egyetemi programok. Hallgatók érettségi fok, akik keresik a további tanári engedélyeztetést is kövesse ezt a linket.

Helyszínek

New Concord

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 New Concord, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 740-826-8211