Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Muskingum Egyetem

"Generációk diákok találták magukat a megfelelő helyen Muskingum College találni és nyitás utak megértés és kompetencia. Mindig hittem, hogy New Concord és Muskingum az a világegyetem középpontja, mert ha kap a kezdete itt, akkor is megy sehova. "John Glenn, Class of '43 Egyesült Államok szenátora, Astronaut alapítása óta 1837-ben, Muskingum már egy közösség a tanulók - Az emberek tanulnak, és más emberekkel. Muskingum küldetése, hogy oktassák az "egész ember" - intellektuálisan és lelkileg, szociálisan és fizikailag - és teszi ezt azáltal, hogy teljesítik a diákok, hol vannak a nevelési kontinuum, és segíti ezeknek a diákoknak a haladást, hogy a maximális lehetséges.

Muskingum kiválóságának mérik a legjelentősebben a öregdiák, akik szolgáltak a világot, mint vezérigazgató a nagyvállalatok, nagy média számok, tudósok, oktatók, civil és vallási vezetők, valamint a szülők és a barátok.

Ismerje meg, amit mások, köztük a Harvard Business Review és az Ohio Alapítvány a Független Főiskolák, meg kell mondani Muskingum alumni.

Meghívjuk Önt, hogy többet megtudni erről a nagyon különleges hely.

Küldetés

A misszió Muskingum Egyetem van, hogy minőségi tanulmányi programok a szabad művészetek és a tudományok egyrészt egy bentlakásos, koedukált, egyházhoz kapcsolódó főiskolai és keretében egy gondoskodó közösség, ahol egyéni teljesítéshez ösztönzést és az emberi méltóság tiszteletben tartását. Elsődleges célja, hogy fejlessze-szellemileg és lelkileg, társadalmilag és fizikailag egész személyek azáltal, hogy erősíti a kritikus gondolkodás, a pozitív cselekvés, etikai érzék és lelki növekedésben, emiatt előfordulhat szakmailag termékeny, személyesen kielégítő és társadalmilag felelős életét.

Elhelyezkedés

Muskingum Egyetem található a kelet-közép-Ohio, könnyen megközelíthető nagy kelet-nyugati és észak-déli autópálya. A falu új Concord, Muskingum szülővárosában, található US 22 és 40, valamint Interstate 70, 115 mérföldre nyugatra Pittsburgh és 70 mérföldre keletre Columbus. US Interstates 77 és 70 metszik tíz mérföldre keletre New Concord Cambridge közelében; Zanesville tizenhat mérföldre nyugatra.

történelem

Muskingum University gazdag hagyománya, a büszke örökségét visszanyúló első felében a tizenkilencedik században, amikor Ohio csecsemő volt, az állami és fedett teherkocsik hozza kalandos telepesek keresztül nyugat felé, az újonnan elkészült Nemzeti Közúti keresztül New Concord. Az egyetem indián neve, néha mispronounced és gyakran tévesen adta meg, az a büszkeség forrása azoknak, akik ápolják a történelem, hogy a színes része a határ menti America "túl Alleghenies." Az első fél évszázadban Muskingum csatlakozott az oktatási minták a klasszikus főiskolai időszak. 1854-ben a nők is elismerte azonos alapon a férfiakkal. A polgárháború után egy ideig tartó folyamatos növekedés kezdődött, gyorsul, amíg a határ klasszikus főiskolai kevesebb, mint száz hallgató nőtte ki magát a modern liberális művészet és a tudomány főiskolai néhány 1900 végzős diákok, egy 225 hektáros campus.

Amikor Franklin College, fontos oktatási intézmény a református egyház a 19. században, zárt 1927-ben, a alumni tekercs jött Muskingum.

2000 januárjában, Dr. Anne C. Steele lett Muskingum University 20. elnöke. Muskingum változott hites állapotát a főiskolán egyetemi, 2009-ben.

Presbiteriánus Heritage

Március 18-án 1837-ben az állam jogalkotó nyújtott egy csoportja New Concord polgárok egy charter létrehozni egy főiskolai községben. Mivel a közösség értékben nagyrészt mezőgazdasági emberek Scotch-ír származású uralkodó vallás volt református. 1877-ben Muskingum lett kapcsolódó szinódus Ohio az Egyesült Presbiteriánus Egyház. Az egyesüléssel a református és az Egyesült Presbiteriánus egyház 1958-ban, Muskingum lett kapcsolódó újonnan létrehozott Egyesült Presbiteriánus Egyház az USA-ban. 1983-ban, hogy az egyházi összevonták a református egyház az Egyesült Államokban, hogy létrehozzák a Presbiteriánus Egyház (USA). Muskingum közvetlen kapcsolata van a három állam Zsinat a szövetség.

Akkreditációs

Muskingum University óta folyamatosan akkreditált 1919 óta a Felsőoktatási Bizottság a North Central Association of főiskolák és iskolák, (Felújított 2013-ban), és engedélyezi, és kap rendszeres reauthorization a, a Ohio Board of Regents hogy engedje meg fok. A program a kémia által jóváhagyott American Chemical Society. Muskingum Egyetem teljes mértékben jóváhagyott tanárképzés számára a Ohio Department of Education és által akkreditált Nemzeti Tanács Akkreditációs tanárképzés (NCATE). Muskingum tagja az Interstate Certification Compact amely a hasonló oktatási tanúsítás számos más állam, beleértve, Pennsylvania, New York és New Jersey tartalmazza. Muskingum tartja tagságot az amerikai Tanács Oktatási, a Tanács a haladás és az oktatás támogatása, a Tanács önálló főiskolák, valamint az Association of Independent főiskolák és egyetemek. Muskingum Egyetem akkreditált intézményi tagja az Országos Szövetsége iskolák Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Az egyetem is tagja az Ohio Szövetsége tanárképzés Szervezet (OCTEO).

HLC Akkreditációs 2012

A megkülönböztetés-mentesség nyilatkozat

Muskingum egyetem nem diszkriminál faj, szín, vallás, nem, nemzeti vagy etnikai származás, kor, fogyatékosság, fizikai kihívás, fogyatékosságon, szexuális irányultságon, társadalmi-gazdasági helyzet vagy politikai hovatartozás, a felvételi vagy az azokhoz való, vagy kezelése a foglalkoztatás saját oktatási programok és tevékenységek, beleértve a jogokat és kiváltságokat, oktatási politika, ösztöndíj és hitelprogramok, sportos tevékenységek és iskolai alkalmazott programok. Az emberi erőforrások igazgató, Compliance koordinátor, jelölték, hogy koordinálja a Főiskola megfelel az nondiscrimination követelményeknek § 504 A rehabilitációs törvény 1973-as, IX az Oktatási módosításai 1972-ben és a kor alapján történő diszkrimináció törvény 1975, hátrányos megkülönböztetést tiltó alapján fogyatékosság, faj, nem és életkor, ill. Az emberi erőforrások igazgató, Montgomery Hall, lehet fordulni a (740) 826-8114.

ACADEMICS

A Muskingum, tudományos programok a szabad művészetek és a tudományok központi küldetésünket: "fejlesztésére - intellektuálisan és lelkileg, szociálisan és fizikailag - egész személyek." Muskingum a tantermek, laboratóriumok, klinikai helyszínen, a szakmai, a területen kihelyezések, próba terem, színházak, galériák, sportpályák és a közös területek minden olyan helyen, ahol a diákok dolgoznak rutinos tudós-tanár, hogy élesíteni a szellemi képességek, bővítsék a kulturális szempontok, és fejleszteni az élet -hosszú szokások a tanulás, a szolgáltatás, és a vezetés.

Az előadás akadémiai információk a Muskingum weboldal, oly módon, hogy igényeinek kielégítésére a bizonyos típusú Egyetem hallgatói. Használja a linkeket ezen az oldalon, hogy vizsgálja meg minden lehetőséget a tanulásra, hogy Muskingum tanulmányi programokat kínálnak.

Hagyományos egyetemi programok

Mert folytató hallgatók az első érettségi diploma (belépő elsőéves és átadása a diákok), akik azt tervezik, hogy a legtöbb óráikon a nappali.

PLUS Program

Célja, hogy a szervezett felsőoktatási segítse a tanulók diagnosztizált tanulási különbségek. PLUS Program diák folytatja a hagyományos egyetemi tudományos program ideje alatt a tanulási támogatás. A link irányítja a látogatókat, hogy a PLUS Program oldalt a honlapon.

Muskingum Adult Program (MAP)

A érettségi diploma program célja elsősorban a felnőtt hallgatók, akik szerzett jelentős mennyiségű tudományos hitel felé diplomát, de akiknek a munkája, vagy a személyes menetrendek szükségessé teszik, hogy osztályok esténként vagy hétvégén.

Egyetemi programok

Magában foglalja a Master of Arts in Education, Master of Arts in Tanítási, Master of Information stratégia, rendszerek és technológia, valamint neveléstudomány egyetemi programok. Hallgatók érettségi fok, akik keresik a további tanári engedélyeztetést is kövesse ezt a linket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Muskingum University

A Business Management program egy teljesen integrált szak, amelynek célja, hogy a hallgatók mind a sokoldalú Alapítvány az osztályteremben, és a lehetőséget a speciális o ... [+]

A Business Management program egy teljesen integrált szak, amelynek célja, hogy a hallgatók mind a sokoldalú Alapítvány az osztályteremben, és a lehetőséget a speciális off-campus gyakornoki az üzleti világban. A diákok elhagyják felkészült posztgraduális tanulmányok közgazdasági, üzleti vagy jog és azonnali részvétel az üzleti közösséget.

Diák lehetőségek Szakmai

Legutóbbi gyakornoki Business diákok között:

Resource Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Történelmi Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Football Arena) A Washington Group (Cleveland, OH) kutatás ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

Három diák általában alkalmazott a számviteli kar hallgatói asszisztensek. A diák asszisztensek minőségű házi feladatot, másolja class segélyekkel, rendszeresen oktató a ... [+]

Diák lehetőségek Szakmai

Példát a közelmúltban gyakornoki Számviteli diákok között:

Holbrook és Manter, CPA (Személyzeti Auditor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Személyzeti Accountant) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff Auditor) - Állami Számvevőszék az Ohio (Audit Fellowship Intern) Foglalkoztatás

Három diák általában alkalmazott a számviteli kar hallgatói asszisztensek. A diák asszisztensek minőségű házi feladatot, másolja class segélyekkel, rendszeresen oktató a hallgatók, és további adminisztratív segítséget.

Karrier lehetőségei számviteli szakon Public Accounting - Corporate Accounting - Kormány - Oktatás - Non-profit Hol Legutóbbi számviteli szakon a Muskingum alkalmaznak: Ernst and Young - PricewaterhouseCoopers - Ohio State Könyvvizsgálói Iroda - Rea and Associates - Crowe, Chizek and Company Egyetemi programok ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

Business Management Core követelmények (30 óra hitel) ... [+]

Business Management (48 óra félévében a major)

Business Management Core követelmények (30 óra hitel)

ACCT 201 Pénzügyi Számviteli (3) ACCT 202 Vezetői számvitel (3) BUSI 321 Szervezeti Management (3) BUSI 360 Business Law (3) BUSI 414 Business Ethics (3) BUSI 420 Information Systems for Business (3) ECON 215 elvei Mikroökonómia (3) ECON 216 elvei makroökonómia (3) ECON 325 Statisztika (3)

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

COMM 355 szervezeti kommunikáció (3) ENGL 202 Üzleti levelezés (3)

Business Management követelmények (18 óra hitel)

BUSI 318 Vezetői Pénzügy (3) BUSI 326 Pénzügyi elemz... [-]
Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

A program elősegíti annak megértését anyagok körülöttünk, és a változások mennek keresztül azáltal, hogy a hallgatók ismereteket, amelyekre szükségük van, hogy értik a mi ... [+]

A Muskingum Egyetem Kémia TanszékeLaboratóriumában intenzív oktatási program által hitelesített American Chemical Society 1966 óta. A program elősegíti annak megértését anyagok körülöttünk, és a változások mennek keresztül azáltal, hogy a hallgatók ismereteket, amelyekre szükségük van, hogy értik a mindennapi tapasztalat és a környezeti és gazdasági kérdéseket.

Diák lehetőségek Szakmai

A legtöbb kémiai szakon alkalmazni NSF által támogatott kutatási tapasztalatok az alapképzésben, Valamint más kutatási gyakornoki különböző egyetemeken szerte az országban. Mindezek a szakmai vonja eredeti kutatás kémiai problémát. Egy pár példa az egyetemek, ahol a diákok már dolgozott az elmúlt pár évben a Bowling Green Állami Egyetem és a University of Oregon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

Muskingum Egyetem biztosít a hallgatók egy alapos műszaki oktatás, amely magában foglalja a téma a több feltörekvő térségek, beleértve a webes eszközök fejlesztése, hálóz ... [+]

Muskingum Egyetem biztosít a hallgatók egy alapos műszaki oktatás, amely magában foglalja a téma a több feltörekvő térségek, beleértve a webes eszközök fejlesztése, hálózati és vezeték nélküli kommunikáció, az animált grafikákat, mesterséges élet, és a robotika. Ugyanakkor, a tanszék oktatói úgy véli, hogy a bölcsészettudomány intézmény egy különleges küldetés is szól a hatása ennek a technológiának a társadalmunkban és az egész világon.

Diák lehetőségek Szakmai

Legutóbbi gyakornoki Computer Science diákok között:

Battelle Labs Datatel IBM NASA kutatás

Amellett, hogy a szakmai, a diákok általában vegyenek részt a kutatásban kapcsolatban két kurzust-CPSC 400: Programozás Projektek és CPSC 495: Computer Science Seminar.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

A misszió a Environmental Science program Muskingum Egyetem az, hogy a hallgatók a gondoskodó és elgondolkodtató tudományos és kutatási tapasztalat, hogy ösztönözni fogja ... [+]

A misszió a Environmental Science program Muskingum Egyetem az, hogy a hallgatók a gondoskodó és elgondolkodtató tudományos és kutatási tapasztalat, hogy ösztönözni fogja életre, és valódi érdeklődés közötti kapcsolat ember és a természeti környezet a föld.

Diák lehetőségek Szakmai

Legutóbbi gyakornoki Environmental Science diákok között:

NSF által szponzorált kutatás Egyetemi hallgatók (REU) Programok - Muskingum hallgató vett részt a különböző REU programok különböző egyetemeken tanul környezetvédelmi kérdések. Ilyenek például az egyik diák, aki tanult Furman Egyetem részeként a medence kutatási programot, és egy másik, aki részt vett a University of Delaware a REU program monitoring vízminták a Chesapeake-öböl térségében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

A Nemzetközi Üzleti fő A Muskingum Egyetem biztosít a hallgatók egy sor kompetenciák szükségesek a sikerhez a mai globális gazdaságban kombinálásával kurzus különböző tud ... [+]

A Nemzetközi Üzleti fő A Muskingum Egyetem biztosít a hallgatók egy sor kompetenciák szükségesek a sikerhez a mai globális gazdaságban kombinálásával kurzus különböző tudományágban. A diákok megtanulják a nyelvet és alapelvei üzleti, számviteli és közgazdasági; megszerezni multikulturális tudatosság és kommunikációs készségek egy világnyelv (angol nem anyanyelvi beszélők); és átveheti nemzetközi szempontból keresztül tanfolyam politológia, történelem, és más területeken.

Kapcsolódó tanulmányterületek számvitel ÜZLETI közgazdaságtan francia Német Nemzetközi Ügyek spanyol Diák lehetőségek kutatás

Amellett, hogy magas rangú szemináriumok, melyek tipikusan olyan független kutatások gyámsága alatt professzor, a tanszék részt vesz a nyári ösztöndíjas program. Néhány példa a közelmúltból nyári társaik projektek közé újratervezi az Human Development Index azonosítani, ahol az oktatás rangsorolja prioritásként a különböző társadalmak, és kifinomult technikákat, mint például dátuma Envelopment alkalmaztam a kialakulását stratégiai csoportokat Big Ten labdarúgó. Foglalkoztatási Minden tanár általában egy diák asszisztens, hogy segítsen a felkészülés és az operációs osztályok, valamint a kutatás. Emellett számos, a professzorok közgazdasági, számviteli és üzleti részt vesznek az első évben Program szemináriumi mentorok, mindegyik egy diák mentora kereső szakmai elismerést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

Gazdasági erők érintenek minden személy sokféleképpen. Ellenőrzés ezen erők függ, hogy értik őket, szerzett a tanulmány a közgazdaságtan. ... [+]

Gazdasági erők érintenek minden személy sokféleképpen. Ellenőrzés ezen erők függ, hogy értik őket, szerzett a tanulmány a közgazdaságtan.

Kapcsolódó tanulmányterületek számvitel ÜZLETI nemzetközi üzleti Mission Statement

A misszió a közgazdasági, számviteli és üzleti osztály célja, hogy segítse elő jól lekerekített tagjai az üzleti közösség, akik értik a szükségességét profit egyensúlyban megszorítások etikus magatartás, a jogi viselkedését, és kockázatot. Mind a négy szakon a tanszék (közgazdasági, számviteli, könyvelői-Public, és Business) célja, hogy a szükséges eszközök a diplomások, hogy sikeresek legyenek mind a világ kereskedelmi és posztgraduális képzési programok. Arra törekszünk, hogy kihívást jelent a diákok, hogy objektíven elemezze a gazdasági körülmények, építésére megvalósítható és etikai alternatívák, és a megfelelő döntések meghozatalára, amelyek egyensúlyt teremtenek a jóléte a cég az általános társadalmi hatásainak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

A Math program Muskingum Egyetem úgy tervezték, hogy ábrázolja a matematika, mint egy univerzális nyelv kreatív és kritikus gondolkodás és igényeinek kielégítésére, akik ... [+]

A Math program Muskingum Egyetem úgy tervezték, hogy ábrázolja a matematika, mint egy univerzális nyelv kreatív és kritikus gondolkodás és igényeinek kielégítésére, akik kívánnak tanítani, hogy nem diplomás munka a matematika, valamint a szakmai pályára, amely nagyban támaszkodnak fel a matematikát.

Diák lehetőségek kutatás

Az elsődleges lehetőséget hallgatói kutatások matematikai 495: matematika szeminárium. Ezen felül a diákok néha a munka egy-az-egyben a oktatók irányított tanulmány helyzetekben a kutatási témák.

Honoraries

Tanuló diákok matematika Muskingum lehetősége van arra, hogy csatlakozzon az Ohio Zeta fejezete Kappa Epsilon Mu Matematika tiszteletbeli. KME egy speciális becsület társadalom fejezetek a főiskolákon és egyetemeken, amely komoly előrelépést matematika programot. A fejezetek "tagjai közül választják ki a diákoknak a matematika és a szorosan kapcsolódó területeken, akik elérik a tudományos különbséget. Mintegy hatvan ezer diák indult, mivel KME 1930-ban alapították.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Muskingum University

Engineering Science egy modern, multidiszciplináris műszaki program célja, hogy áthidalja a szakadékot a tudományos felfedezés és a termelés az új technológiák. ... [+]

Engineering Science egy modern, multidiszciplináris műszaki program célja, hogy áthidalja a szakadékot a tudományos felfedezés és a termelés az új technológiák. Kombinálásával széles alapra mérnöki, matematikai, természettudományi és bölcsész gyakorlati tapasztalattal tervezése, végrehajtása és jelentéstétel valós projektek, mérnöki diplomát Science kiválóan alkalmas lesz, hogy megfeleljen a gyorsan változó igények és lehetőségek a mérnöki és tudománnyal kapcsolatos karrier területén.

Akkreditációs

ABETThe Engineering Science program által akkreditált Akkreditációs Bizottság Engineering of ABET

Mission Statement

Pályakezdő Engineering Science, Fizika, valamint Physics Education programok várják a Fizika Tanszék & Engineering at Muskingum egyetem... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Concord
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul