Mt Sierra College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Körülbelül Mt Sierra College Mt Sierra College található a gyönyörű város Monrovia, CA mindössze 20 mérföldre északkeletre Los Angeles tövében a gyönyörű San Gabriel-hegység, mindössze nyolc mérföldre keletre, a City of Pasadena Los Angeles megyében.

Monrovia minden megtalálható a világszínvonalú kulturális létesítményeket dicsőséges rekreációs üzletek Legjobbak oktatási és egészségügyi létesítmények perceken belül biztosít lakóinak. Lakosok fognak jönni, hogy mindenhez közel, hogy a Los Angeles: a Rose Bowl, Hollywood, a Universal Studios, Palm Springs, a Santa Monica Pier, Disneyland, Knott azon Berry Farm és más dél-kaliforniai látnivalók csak egy rövid autóútra található.

Története a College Mt. Sierra College-ben alakult 1990 januárjában és con¬tinues szolgálni az egyre növekvő igény van a vezetők tervezése és média művészet, az üzleti és a technológia. A hatékony felhasználása tech¬nology mindig is a lényege az oktatási küldetését.

Az első napokban a létezéséről, a College volt ismert Computer Technology Institute és röviden Pasadena Karrier Intézet. A főiskola megváltoztatta a nevét Mt. Sierra Karrier Főiskola 1991 januárjában. Rövid kurzusok számítógépes szoftver alkalmazások ajánlottak abban az időben. 1992-ben a College lett Novell oktatási Akadémiai Partner, és jogosult az Novell tanfolyamok. 1993-ban a főiskola megkezdte hosszú távú együttműködésünk Microsoft és engedélyezték, hogy ajánlani Microsoft tanúsítási felkészítő tanfolyamok.

A Kollégium alapkövét annak Bachelor of Science fokozatot program 1994-ben és megváltoztatta a nevét Mt. Sierra College. Most a sarokköve a küldetését, az Akadémia bachelor szakok mennek folyamatos felülvizsgálata annak biztosítására, hogy a diákok kapnak az oktatási, amelyekre szükségük van. Miután megkapta az akkreditációt, április 1996 Mt. Sierra College felajánlotta az első tanfolyamok vezető fok Távközlési Technology, Multimédia Design Tech¬nology és Computer Informatikai. A 2002 őszén, Mt. Sierra College elindította az első üzleti szak, a Bachelor of Science in eBusiness.

Azóta a College vezetett be új programokat a Media Arts and Design részleg, beleértve az innovatív Game Arts and Design programot. A testület most két további üzleti fok, Business Administration és a vállalkozói szellem, valamint egy további foka a technológia, az informatikai biztonság.

Úttörő az online technológia, a College fejlesztette FlexLearn® oktatási szállítási mód januárjában bevezetett, 2002. FlexLearn® jelenti flexi¬ble tanulás! FlexLearn® diákok teljes fokozatot figyelembe kombinációja az online és a campus-alapú kurzusokat. Ha a múlt nem tüntették fel a jövőben, Mt. Sierra College folytatja minta innovatív tananyagfejlesztés.

Miért diákok választása Us Nem tart sokáig, hogy az a tény, hogy a Mt Sierra College az a hely, a kreatív, fantáziadús, out-of-box gondolkodók, akik tanulnak a legjobban, ha képesek azonnal alkalmazni, amit tanulnak, hogy a gyakorlati életben képességeit. Diákjaink egy sokszínű népesség, amely képviseli a globális világban.

A hallgatói közösség Mt Sierra College egyike, ahol megtalálható csoportok tanul, vagy dolgozik egy osztály projekt vagy a Smash Brothers bajnokság tartják a hallgatói commons. Ez egy olyan hely, ahol ping-pong versenyek és a szakmai említi ugyanazt a beszélgetést. A művészeti és kreatív diákok, akiknek érdekében áll az informatikai biztonság, grafikai tervezés, vizuális effektek, a számítógépes információs rendszerek, illetve az üzleti vállalkozói talál otthonra Mt Sierra College.

Gyakorlati tapasztalat

Mi a hallgatókat a valós lehetőségek révén a tudományos tanulási tapasztalat, hogy odavonzza a bevált ipari szakmai, oktatói és azáltal, hogy folyamatos lehetőséget, hogy vegyenek részt a közösség speciális projektek és szakmai. Az a képesség, hogy teszteljék a diákok képességeit a tényleges iparnak köszönhetően folyamatosan fejlesztjük módszerek, szállítás és eredmények.

A megfelelő eszközök

A legfrissebb iMac® hallgató állomások a mi Mac Lab hogy a teljes mértékben működőképes, saját színházzal; kínálunk korszerű hardver és szoftver, hogy a diákok egy él az általuk választott iparágban.

Karrier Services

Attól a pillanattól kezdve érkezik a betetőzése érettségi és azon túl, mi is részt vesznek a karrierjét tervet. Keresünk állandó lehetőséget, hogy megünnepeljék az új ismeretek, sikerek és céljait azáltal, hogy a közösség a több helyszínen. Elkezdünk dolgozni a gyakornoki lehetőséget, önéletrajz fejlesztés, munkáltatói kapcsolattartás, az ipari szövetségek, lebonyolítása modell interjúk, és mindkettő és off-campus munkáltató események, ahol a diákok és öregdiákok is vegyenek részt a potenciális munkaadók.

Mentora A tanulás tanulmányaikhoz

Mt Sierra College, a tanulmányaikhoz az egyik, hogy a kihívások, hogy kimegy a ismert határokat, és nyújtsd a képzelet. Ez az egyik, amely ösztönzi, hogy megtanulják a csodálatos, új készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a ötleteiket. Diákként végigvezet bennünket a technikai képességek szükségesek, hogy készítsen a versenyt az új karrier lehetőségeket a választott szakterületen. Bizonyított kari végigvezeti a fejlesztés az új készségek bízni, és kezdjük, hogy tesztelje a saját kreatív képességeit. Segítségével a teljes élményt, reméljük, hogy hozzon létre egy közösségi érzés és emberszeretet és hiszem, hogy ez segíteni fog a diákok alakulhat közreműködő tagjai saját közösségük és a szakma.

Változatos kulturális tudatosság

A mai piac megköveteli az új szakemberek, hogy egy világszerte felhívják a technológia, az ipar és a kultúra. Mt Sierra College sokféleséget biztosításával a programok hozzáférhetőek, alkalmas és biztosítja a szükséges készségeket a diákjaink, hogy legyen foglalkoztatható. Mi integrálja közösségi és kulturális tudatosság a hallgatói élet élmény Mt Sierra College, amely segíti a diákok megtanulják, hogy átfogja az ötleteket a társaik, fejleszteni csapatmunka készségeket és javítani, hogy képesek hatékonyan kommunikálni a különböző szakmai beállításokat.

Átfogó Oktatás

Diákok végzős egy elméleti és gyakorlati alapjait megértése az erők, amelyek alakja a társadalom és tanítják, hogy kritikusan gondolkodni és hatékonyan kommunikálni. A diákok kapnak lehetőséget, hogy csatlakozzanak az elméleti ismeretek és gyakorlati alkalmazása az osztálytermekben és labor, amely segít növelni a bizalmat, készségek, és hatékony kommunikáció képessége tagjaként a szakmai közösség.

Felvételi

Mt Sierra College kínál egész évben beiratkozás, és a pályázatát elfogadták az őszi, téli, tavaszi és nyári negyedévben. A szakok Mt Sierra College nyitottak minden képzett pályázók, akik sikeresen szerzett középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű. Átvételi Mt Sierra College alapja elsősorban felülvizsgálatát kérelmező középiskolai és / vagy főiskola átiratok és felvételi felmérések eredményeit.

Menetrend a campus látogatás egy túra, beszélgetés egyik felvételi képviselői, vagy vegyen részt egy a sok campus eseményeket rendeznek az év folyamán, hogy megtudja, hogyan kell alkalmazni. Az Ön személyes kérdése van, hívja és beszél egy felvételi képviselő 626-873-2100, hogy megvitassák a karrier lehetőségek tod

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor Grafikai Tervezés

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. [+]

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen.... [-]


Bachelor Játék Iparművészeti

Campus Nappali 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia

Az emberek egyszer felhívtam őket játékokat. Most hívjuk őket pilótaképzés és a katonák, tanulási eszközök a gyermekek számára, és teljesen-ütés-a-lélek-grafika. [+]

Az emberek egyszer felhívtam őket játékokat. Most hívjuk őket pilótaképzés és a katonák, tanulási eszközök a gyermekek számára, és teljesen-ütés-a-lélek-grafika. Mi volt egyszer egy háziipari most egy 11 milliárd dolláros piaci, hogy nagy szüksége van a programozók és a tervezők. A gyakorlati oktatás Mt. Sierra College kínál, diákok válnak képzett szakemberek. Pályakezdő Játékok Arts & Design programban lép pályára alig várja, hogy fejlesszék a következő generációs játékokat és szimulációkat egy fejlődő ágazat.

A diákok beiratkozott a Játék Iparművészeti szakterületük fog kurzusokat, hogy építsenek egy szilárd alapot a multimédiás művészeti és dizájn és elviszi speciális tanfolyamok játék és szimuláció fejlesztése.... [-]


Bachelor Of Arts Fokozatot Média Művészet és Dizájn

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen. [+]

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen.... [-]


BSc

BSc Diploma Információs Technológia

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Számítógépek elengedhetetlen a mindennapi élet és az üzleti élet - mi egyszerűen nem tud által nélkülük. Azok, akik a technológia diplomát California lesz nagy az igény, hogy ezeket a fontos eszközöket, és fut. Számítógépes információs technológia gyakorlati, technológiai és kommunikációs alapú területen. [+]

Számítógépek elengedhetetlen a mindennapi élet és az üzleti élet - mi egyszerűen nem tud által nélkülük. Azok, akik a technológia diplomát California lesz nagy az igény, hogy ezeket a fontos eszközöket, és fut. Számítógépes információs technológia gyakorlati, technológiai és kommunikációs alapú területen. Egy bizonyos fokú lesz a lépcsőfok ezeket a nagyszerű munkahely, és a Computer Informatikai program Mt. Sierra a kiindulópont. Meg fogod tanulni az alapokat mellett korszerű technikák - a dolgok, ami segít, ahogy belépnek a munkaerőpiacra. A program nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalat az operációs rendszerek, berendezések tervezési és hálózati menedzsment. Megtudhatja, mind elméletben, mind gyakorlatban jól kar, hogy szeretném, ha nő, és sikerül számítógépes információs technológia.... [-]


BSc Fokozatot Távközlési Technológia

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Távközlési az információ elektronikus továbbításának formájában hang, hang, adat, fax, kép vagy videó szerte a távolság a feladótól a vevőhöz egy használható és érthető formátumban analóg vagy digitális technikával. Azonnal foglalható a jelenlegi és a releváns információkat a cél Távközlési. [+]

Távközlési az információ elektronikus továbbításának formájában hang, hang, adat, fax, kép vagy videó szerte a távolság a feladótól a vevőhöz egy használható és érthető formátumban analóg vagy digitális technikával. Azonnal foglalható a jelenlegi és a releváns információkat a cél Távközlési.

A program a következő nyolc területre összpontosít: általános távközlés, telefon és adatátviteli, vezeték nélküli technológiák, új technológiák, hálózatépítés, internet és intranet technológiák, a számítógépes információs rendszereket és az általános oktatás. Hang- és adatátviteli, helyi és távoli hálózati adminisztráció, kapcsolási rendszerek, számítógépes / telefónia, a Windows, UNIX és Linux operációs rendszerek, szélessávú, Internetworking, vezeték nélküli technológia, és a szállítási protokollok fedi le részletesen. A projektmenedzsment is kulcsfontosságú részét képezi a távközlési programot. Minden mag tanfolyamok közé tartozik a hands-on labor, hogy maximalizálja az iskolai tapasztalatok. A diákok megtanulják, hogyan kell integrálni a különböző aspektusait a távközlési gyakorlati megoldásokat a mai üzleti és szakmai környezetet. A program magában foglalja az üzleti és menedzsment kurzusok, hogy felkészítse a tanulókat a növekedési kihívásokkal kell szembenéznie, őket a karrierjük. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy vizsgálja meg érdeklődési területekről a követelmény, a műszaki és az általános oktatás választani. Távközlési Műszaki azoknak készült, érdeklődő diákok számítógépes hardver, létrehozása és fenntartása hálózati rendszerek, és a telefonokat és adatkommunikációs. Diplomások készek a pályára, mint a hálózati rendszergazda, telekommunikációs rendszerek elemző és menedzsere, információs menedzser, illetve a hálózat és a közlekedési mérnök, LAN / WAN rendszergazda, hang / adat elemző, közlekedésmérnök, vezeték nélküli kommunikációs szakértő, telefon kábelezés szakember, adatfeldolgozó szakember, információs szolgáltatás rendszergazda, router mérnök, projektmenedzser és más kapcsolódó... [-]


BSc Fokozatot üzleti Adminisztráció

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

A jelenlét szinte minden szektorban a gazdaság, üzleti adminisztráció továbbra is erősen legkeresettebb készség mégis univerzális. Amikor való integrálását technológia szabványos üzleti gyakorlatot, akkor már beköltözött az üzleti a huszonegyedik században. [+]

A jelenlét szinte minden szektorban a gazdaság, üzleti adminisztráció továbbra is erősen legkeresettebb készség mégis univerzális. Amikor való integrálását technológia szabványos üzleti gyakorlatot, akkor már beköltözött az üzleti a huszonegyedik században.

Business Administration diplomás készségek elősegítették gyakorlati laborok és a kis tanított oktatói éves szakmai tapasztalattal. Általános tanfolyamokat kiválasztott alkalmazhatósága Business Administration, hogy egyensúlyt teremtsünk a tudás. A diákok tanulmányi technológiai kihívásokkal szembesülnek, hogy a mai vállalkozások számára. Az eredmény: diplomásokat, akik készek arra, hogy a nemzeti és globális üzleti igények, megalapozni alapvető és alapos megértése az irányítás és a technológia.... [-]


BSc Fokozatot üzleti Vállalkozói

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Mivel jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyek és az innováció, a vállalkozói szellem létfontosságú a stabilitás az amerikai gazdaság. Miután egy millió dolláros ötlet, az egy dolog, de mivel az oktatás és a készség, hogy végre az ötlet, és kapcsolja be a sikeres üzlet a másik. Adja Mt. Sierra College és az igaz vállalkozó. [+]

Mivel jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyek és az innováció, a vállalkozói szellem létfontosságú a stabilitás az amerikai gazdaság. Miután egy millió dolláros ötlet, az egy dolog, de mivel az oktatás és a készség, hogy végre az ötlet, és kapcsolja be a sikeres üzlet a másik. Adja Mt. Sierra College és az igaz vállalkozó.

A tudás valóban hatalom indításakor egy új üzleti, vagy ha integráló képességek más előrelátó vállalatok. A vállalkozási mértékű biztosít a hallgatók a készségek mind indítson új üzleti vagy is sikerrel kialakult vállalat, amely foglalkoztat vállalkozói stratégiák. Mivel a diákok elemezni az üzleti stratégiák és vizsgálja meg, hogyan finanszírozásának biztosításához, ők is megtanulják, hogyan kell írni az üzleti terveket, fejleszteni marketing stratégiák, és megvizsgálja a lehetséges piacok megérett a vállalkozói vállalkozás. Via kar és hálózatépítési lehetőségeket, a hallgatók megismerkednek az ipar innovátorok, akik felbecsülhetetlen értékű perspektívái kezdő és működő vállalkozás.... [-]