Mt Sierra College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Körülbelül Mt Sierra College Mt Sierra College található a gyönyörű város Monrovia, CA mindössze 20 mérföldre északkeletre Los Angeles tövében a gyönyörű San Gabriel-hegység, mindössze nyolc mérföldre keletre, a City of Pasadena Los Angeles megyében.

Monrovia minden megtalálható a világszínvonalú kulturális létesítményeket dicsőséges rekreációs üzletek Legjobbak oktatási és egészségügyi létesítmények perceken belül biztosít lakóinak. Lakosok fognak jönni, hogy mindenhez közel, hogy a Los Angeles: a Rose Bowl, Hollywood, a Universal Studios, Palm Springs, a Santa Monica Pier, Disneyland, Knott azon Berry Farm és más dél-kaliforniai látnivalók csak egy rövid autóútra található.

Története a College Mt. Sierra College-ben alakult 1990 januárjában és con¬tinues szolgálni az egyre növekvő igény van a vezetők tervezése és média művészet, az üzleti és a technológia. A hatékony felhasználása tech¬nology mindig is a lényege az oktatási küldetését.

Az első napokban a létezéséről, a College volt ismert Computer Technology Institute és röviden Pasadena Karrier Intézet. A főiskola megváltoztatta a nevét Mt. Sierra Karrier Főiskola 1991 januárjában. Rövid kurzusok számítógépes szoftver alkalmazások ajánlottak abban az időben. 1992-ben a College lett Novell oktatási Akadémiai Partner, és jogosult az Novell tanfolyamok. 1993-ban a főiskola megkezdte hosszú távú együttműködésünk Microsoft és engedélyezték, hogy ajánlani Microsoft tanúsítási felkészítő tanfolyamok.

A Kollégium alapkövét annak Bachelor of Science fokozatot program 1994-ben és megváltoztatta a nevét Mt. Sierra College. Most a sarokköve a küldetését, az Akadémia bachelor szakok mennek folyamatos felülvizsgálata annak biztosítására, hogy a diákok kapnak az oktatási, amelyekre szükségük van. Miután megkapta az akkreditációt, április 1996 Mt. Sierra College felajánlotta az első tanfolyamok vezető fok Távközlési Technology, Multimédia Design Tech¬nology és Computer Informatikai. A 2002 őszén, Mt. Sierra College elindította az első üzleti szak, a Bachelor of Science in eBusiness.

Azóta a College vezetett be új programokat a Media Arts and Design részleg, beleértve az innovatív Game Arts and Design programot. A testület most két további üzleti fok, Business Administration és a vállalkozói szellem, valamint egy további foka a technológia, az informatikai biztonság.

Úttörő az online technológia, a College fejlesztette FlexLearn® oktatási szállítási mód januárjában bevezetett, 2002. FlexLearn® jelenti flexi¬ble tanulás! FlexLearn® diákok teljes fokozatot figyelembe kombinációja az online és a campus-alapú kurzusokat. Ha a múlt nem tüntették fel a jövőben, Mt. Sierra College folytatja minta innovatív tananyagfejlesztés.

Miért diákok választása Us Nem tart sokáig, hogy az a tény, hogy a Mt Sierra College az a hely, a kreatív, fantáziadús, out-of-box gondolkodók, akik tanulnak a legjobban, ha képesek azonnal alkalmazni, amit tanulnak, hogy a gyakorlati életben képességeit. Diákjaink egy sokszínű népesség, amely képviseli a globális világban.

A hallgatói közösség Mt Sierra College egyike, ahol megtalálható csoportok tanul, vagy dolgozik egy osztály projekt vagy a Smash Brothers bajnokság tartják a hallgatói commons. Ez egy olyan hely, ahol ping-pong versenyek és a szakmai említi ugyanazt a beszélgetést. A művészeti és kreatív diákok, akiknek érdekében áll az informatikai biztonság, grafikai tervezés, vizuális effektek, a számítógépes információs rendszerek, illetve az üzleti vállalkozói talál otthonra Mt Sierra College.

Gyakorlati tapasztalat

Mi a hallgatókat a valós lehetőségek révén a tudományos tanulási tapasztalat, hogy odavonzza a bevált ipari szakmai, oktatói és azáltal, hogy folyamatos lehetőséget, hogy vegyenek részt a közösség speciális projektek és szakmai. Az a képesség, hogy teszteljék a diákok képességeit a tényleges iparnak köszönhetően folyamatosan fejlesztjük módszerek, szállítás és eredmények.

A megfelelő eszközök

A legfrissebb iMac® hallgató állomások a mi Mac Lab hogy a teljes mértékben működőképes, saját színházzal; kínálunk korszerű hardver és szoftver, hogy a diákok egy él az általuk választott iparágban.

Karrier Services

Attól a pillanattól kezdve érkezik a betetőzése érettségi és azon túl, mi is részt vesznek a karrierjét tervet. Keresünk állandó lehetőséget, hogy megünnepeljék az új ismeretek, sikerek és céljait azáltal, hogy a közösség a több helyszínen. Elkezdünk dolgozni a gyakornoki lehetőséget, önéletrajz fejlesztés, munkáltatói kapcsolattartás, az ipari szövetségek, lebonyolítása modell interjúk, és mindkettő és off-campus munkáltató események, ahol a diákok és öregdiákok is vegyenek részt a potenciális munkaadók.

Mentora A tanulás tanulmányaikhoz

Mt Sierra College, a tanulmányaikhoz az egyik, hogy a kihívások, hogy kimegy a ismert határokat, és nyújtsd a képzelet. Ez az egyik, amely ösztönzi, hogy megtanulják a csodálatos, új készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a ötleteiket. Diákként végigvezet bennünket a technikai képességek szükségesek, hogy készítsen a versenyt az új karrier lehetőségeket a választott szakterületen. Bizonyított kari végigvezeti a fejlesztés az új készségek bízni, és kezdjük, hogy tesztelje a saját kreatív képességeit. Segítségével a teljes élményt, reméljük, hogy hozzon létre egy közösségi érzés és emberszeretet és hiszem, hogy ez segíteni fog a diákok alakulhat közreműködő tagjai saját közösségük és a szakma.

Változatos kulturális tudatosság

A mai piac megköveteli az új szakemberek, hogy egy világszerte felhívják a technológia, az ipar és a kultúra. Mt Sierra College sokféleséget biztosításával a programok hozzáférhetőek, alkalmas és biztosítja a szükséges készségeket a diákjaink, hogy legyen foglalkoztatható. Mi integrálja közösségi és kulturális tudatosság a hallgatói élet élmény Mt Sierra College, amely segíti a diákok megtanulják, hogy átfogja az ötleteket a társaik, fejleszteni csapatmunka készségeket és javítani, hogy képesek hatékonyan kommunikálni a különböző szakmai beállításokat.

Átfogó Oktatás

Diákok végzős egy elméleti és gyakorlati alapjait megértése az erők, amelyek alakja a társadalom és tanítják, hogy kritikusan gondolkodni és hatékonyan kommunikálni. A diákok kapnak lehetőséget, hogy csatlakozzanak az elméleti ismeretek és gyakorlati alkalmazása az osztálytermekben és labor, amely segít növelni a bizalmat, készségek, és hatékony kommunikáció képessége tagjaként a szakmai közösség.

Felvételi

Mt Sierra College kínál egész évben beiratkozás, és a pályázatát elfogadták az őszi, téli, tavaszi és nyári negyedévben. A szakok Mt Sierra College nyitottak minden képzett pályázók, akik sikeresen szerzett középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű. Átvételi Mt Sierra College alapja elsősorban felülvizsgálatát kérelmező középiskolai és / vagy főiskola átiratok és felvételi felmérések eredményeit.

Menetrend a campus látogatás egy túra, beszélgetés egyik felvételi képviselői, vagy vegyen részt egy a sok campus eseményeket rendeznek az év folyamán, hogy megtudja, hogyan kell alkalmazni. Az Ön személyes kérdése van, hívja és beszél egy felvételi képviselő 626-873-2100, hogy megvitassák a karrier lehetőségek tod

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

BSc Diploma Információs Technológia

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Számítógépek elengedhetetlen a mindennapi élet és az üzleti élet - mi egyszerűen nem tud által nélkülük. Azok, akik a technológia diplomát California lesz nagy az igény, hogy ezeket a fontos eszközöket, és fut. Számítógépes információs technológia gyakorlati, technológiai és kommunikációs alapú területen. [+]

Számítógépek elengedhetetlen a mindennapi élet és az üzleti élet - mi egyszerűen nem tud által nélkülük. Azok, akik a technológia diplomát California lesz nagy az igény, hogy ezeket a fontos eszközöket, és fut. Számítógépes információs technológia gyakorlati, technológiai és kommunikációs alapú területen. Egy bizonyos fokú lesz a lépcsőfok ezeket a nagyszerű munkahely, és a Computer Informatikai program Mt. Sierra a kiindulópont. Meg fogod tanulni az alapokat mellett korszerű technikák - a dolgok, ami segít, ahogy belépnek a munkaerőpiacra. A program nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalat az operációs rendszerek, berendezések tervezési és hálózati menedzsment. Megtudhatja, mind elméletben, mind gyakorlatban jól kar, hogy szeretném, ha nő, és sikerül számítógépes információs technológia. Mennyibe kerül ez a program nekem kerülni? Tandíj és díjak: 67.960 $ Könyvek és kellékek: 6000 $ On-campus szoba és fórumon: nem ajánlott Milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy segítsen nekem fizetni a program? Finanszírozás erre a programra lehet keresztül elérhető támogatások, ösztöndíjak, kölcsönök (szövetségi és magán) és intézményi finanszírozási terveket. A medián tartozás összege a program diplomások alább látható: Szövetségi hitelek Egyéni oktatás hitelek Intézményi finanszírozási terv [-]

BSc Fokozatot Távközlési Technológia

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Távközlési az információ elektronikus továbbításának formájában hang, hang, adat, fax, kép vagy videó szerte a távolság a feladótól a vevőhöz egy használható és érthető formátumban analóg vagy digitális technikával. Azonnal foglalható a jelenlegi és a releváns információkat a cél Távközlési. [+]

Távközlési az információ elektronikus továbbításának formájában hang, hang, adat, fax, kép vagy videó szerte a távolság a feladótól a vevőhöz egy használható és érthető formátumban analóg vagy digitális technikával. Azonnal foglalható a jelenlegi és a releváns információkat a cél Távközlési. A program a következő nyolc területre összpontosít: általános távközlés, telefon és adatátviteli, vezeték nélküli technológiák, új technológiák, hálózatépítés, internet és intranet technológiák, a számítógépes információs rendszereket és az általános oktatás. Hang- és adatátviteli, helyi és távoli hálózati adminisztráció, kapcsolási rendszerek, számítógépes / telefónia, a Windows, UNIX és Linux operációs rendszerek, szélessávú, Internetworking, vezeték nélküli technológia, és a szállítási protokollok fedi le részletesen. A projektmenedzsment is kulcsfontosságú részét képezi a távközlési programot. Minden mag tanfolyamok közé tartozik a hands-on labor, hogy maximalizálja az iskolai tapasztalatok. A diákok megtanulják, hogyan kell integrálni a különböző aspektusait a távközlési gyakorlati megoldásokat a mai üzleti és szakmai környezetet. A program magában foglalja az üzleti és menedzsment kurzusok, hogy felkészítse a tanulókat a növekedési kihívásokkal kell szembenéznie, őket a karrierjük. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy vizsgálja meg érdeklődési területekről a követelmény, a műszaki és az általános oktatás választani. Távközlési Műszaki azoknak készült, érdeklődő diákok számítógépes hardver, létrehozása és fenntartása hálózati rendszerek, és a telefonokat és adatkommunikációs. Diplomások készek a pályára, mint a hálózati rendszergazda, telekommunikációs rendszerek elemző és menedzsere, információs menedzser, illetve a hálózat és a közlekedési mérnök, LAN / WAN rendszergazda, hang / adat elemző, közlekedésmérnök, vezeték nélküli kommunikációs szakértő, telefon kábelezés szakember, adatfeldolgozó szakember, információs szolgáltatás rendszergazda, router mérnök, projektmenedzser és más kapcsolódó... [-]

BSc Fokozatot üzleti Adminisztráció

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

A jelenlét szinte minden szektorban a gazdaság, üzleti adminisztráció továbbra is erősen legkeresettebb készség mégis univerzális. Amikor való integrálását technológia szabványos üzleti gyakorlatot, akkor már beköltözött az üzleti a huszonegyedik században. [+]

A jelenlét szinte minden szektorban a gazdaság, üzleti adminisztráció továbbra is erősen legkeresettebb készség mégis univerzális. Amikor való integrálását technológia szabványos üzleti gyakorlatot, akkor már beköltözött az üzleti a huszonegyedik században. Business Administration diplomás készségek elősegítették gyakorlati laborok és a kis tanított oktatói éves szakmai tapasztalattal. Általános tanfolyamokat kiválasztott alkalmazhatósága Business Administration, hogy egyensúlyt teremtsünk a tudás. A diákok tanulmányi technológiai kihívásokkal szembesülnek, hogy a mai vállalkozások számára. Az eredmény: diplomásokat, akik készek arra, hogy a nemzeti és globális üzleti igények, megalapozni alapvető és alapos megértése az irányítás és a technológia. Business Administration diplomás készségek elősegítették gyakorlati laborok és a kis tanított oktatói éves szakmai tapasztalattal. Általános tanfolyamokat kiválasztott alkalmazhatósága Business Administration, hogy egyensúlyt teremtsünk a tudás. A diákok tanulmányi technológiai kihívásokkal szembesülnek, hogy a mai vállalkozások számára. Az eredmény: diplomásokat, akik készek arra, hogy a nemzeti és globális üzleti igények, megalapozni alapvető és alapos megértése az irányítás és a technológia. Elkészítés beállítja a Mt. Sierra felsőfokú végzettség a konkurenciától. Kihívásokkal teli pályán versenyez a jövőben munkahelyi feladatok. Amikor az első nap a munka érkezik, diplomások a bizalom és a készségek hatékonyan kommunikálni, értékelni stratégiák, és hajtsa végre a látást. Hallgatókat a Bachelor of Science diplomát Business Administration vannak felszerelve, hogy beköltözik a szakmai világban a pozíciókat, mint belépő a középszintű igazgatási vezető, Business vagy az Office Manager Management Analyst, költségvetési elemzője, Market Research Analyst, értékesítési képviselő, és Sales A menedzser. Mennyibe kerül ez a program nekem kerülni? Tandíj és díjak: 67.960 $ Könyvek és kellékek: 6000 $ On-campus szoba... [-]

BSc Fokozatot üzleti Vállalkozói

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

Mivel jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyek és az innováció, a vállalkozói szellem létfontosságú a stabilitás az amerikai gazdaság. Miután egy millió dolláros ötlet, az egy dolog, de mivel az oktatás és a készség, hogy végre az ötlet, és kapcsolja be a sikeres üzlet a másik. Adja Mt. Sierra College és az igaz vállalkozó. [+]

Mivel jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyek és az innováció, a vállalkozói szellem létfontosságú a stabilitás az amerikai gazdaság. Miután egy millió dolláros ötlet, az egy dolog, de mivel az oktatás és a készség, hogy végre az ötlet, és kapcsolja be a sikeres üzlet a másik. Adja Mt. Sierra College és az igaz vállalkozó. A tudás valóban hatalom indításakor egy új üzleti, vagy ha integráló képességek más előrelátó vállalatok. A vállalkozási mértékű biztosít a hallgatók a készségek mind indítson új üzleti vagy is sikerrel kialakult vállalat, amely foglalkoztat vállalkozói stratégiák. Mivel a diákok elemezni az üzleti stratégiák és vizsgálja meg, hogyan finanszírozásának biztosításához, ők is megtanulják, hogyan kell írni az üzleti terveket, fejleszteni marketing stratégiák, és megvizsgálja a lehetséges piacok megérett a vállalkozói vállalkozás. Via kar és hálózatépítési lehetőségeket, a hallgatók megismerkednek az ipar innovátorok, akik felbecsülhetetlen értékű perspektívái kezdő és működő vállalkozás. A diákok a Vállalkozói Program kap egy szilárd alapot a különböző üzleti alapú kurzusokon a kar több éves szakmai tapasztalattal, lekerekített ki a tanfolyamok számítógépes és információs technológia. Osztályok célja, hogy fokozza a megértése az üzleti és technológiai értékelés, elemzés, szervezeti növekedés, és a menedzsment. Ezen felül a diákok kapnak egy szakmai ismeretek alapvető számítógépes és információs technológia. Általános tanfolyamokat kiválasztott alkalmazhatósága vállalkozói meg a mérleget az osztályok. Hands-on laborok és az opcionális kari felügyelt gyakorlat tegye tantermi tettekre. A főiskolai diplomát Entrepreneurship, diplomások különösen felszerelt vállalkozást indítani saját, illetve adja meg a munkaerő egy bejegyzést a középszintű pozíciók, mint vezetési vagy műszaki tanácsadó, piackutató, költségvetési elemzője, Risk... [-]

BA

Bachelor Grafikai Tervezés

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. [+]

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen. A diákok szakosodott Grafikai Tervezés kap intenzív tanulmány közzététele Design, Információ tervezés, nyomdai előkészítés, csomagolás design, és további választani szert szakértelem más területein média művészet és a design. [-]

Bachelor Játék Iparművészeti

Campus Nappali 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia

Az emberek egyszer felhívtam őket játékokat. Most hívjuk őket pilótaképzés és a katonák, tanulási eszközök a gyermekek számára, és teljesen-ütés-a-lélek-grafika. [+]

Az emberek egyszer felhívtam őket játékokat. Most hívjuk őket pilótaképzés és a katonák, tanulási eszközök a gyermekek számára, és teljesen-ütés-a-lélek-grafika. Mi volt egyszer egy háziipari most egy 11 milliárd dolláros piaci, hogy nagy szüksége van a programozók és a tervezők. A gyakorlati oktatás Mt. Sierra College kínál, diákok válnak képzett szakemberek. Pályakezdő Játékok Arts & Design programban lép pályára alig várja, hogy fejlesszék a következő generációs játékokat és szimulációkat egy fejlődő ágazat. A diákok beiratkozott a Játék Iparművészeti szakterületük fog kurzusokat, hogy építsenek egy szilárd alapot a multimédiás művészeti és dizájn és elviszi speciális tanfolyamok játék és szimuláció fejlesztése. A diákok szakosodott játék Iparművészeti készül a foglalkoztatás területén a játék és szimulációs fejlődését. A hallgatók rendelkeznek erős tervezési képességeket és fedezze fel a világot az interaktivitás annyira elterjedt a szerencsejáték, a védelmi és az egészségügyi szakma arénák. [-]

Bachelor Of Arts Fokozatot Média Művészet és Dizájn

Campus Nappali Részidős 48 - 96 hónapok September 2017 Amerikai Egyesült Államok Monrovia + 1 további

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen. [+]

A hagyományos tervezési koncepciók mentén a mai technológia, Mt. Sierra College Graphic Design diplomások lesz kész kezelése összetett tervezési kihívások segítségével sokféle szoftver, hardver és bizonyított tervezési alkalmazások. A diákok megtanulják, hogyan kell létrehozni egy jellegzetes "look" promóciós, nyomtatás, grafikai tervek, prospektusok, logók, csomagolások, illusztrációk, plakátok és hirdetések. Az ötlettől a fogantatástól a szállítás a késztermék, a diákok létre anyagok, amelyek hatékonyan elősegítik termékeket és szolgáltatásokat. Mt. Sierra Főiskolát végzettek a képzett művészeti szemét, hogy hozzon létre stratégiai elképzelések ezen a piac által vezérelt területen. A diákok szakosodott Graphic Design kap intenzív tanulmány közzététele Design, Információ tervezés, nyomdai előkészítés, csomagolás design, és további választani szert szakértelem más területein média művészet és design. Graphic Design diplomások vannak készülve számos olyan eseti karrierlehetőségek köztük grafikus, Digital Imaging specialista, digitális Illustrator, Layout Artist, termelés Artist, Art Director, Desktop Publisher, termelési igazgató, és kreatív igazgatója. Mennyibe kerül ez a program nekem kerülni? Tandíj és díjak: 68.200 $ Könyvek és kellékek: 5000 $ On-campus szoba és fórumon: nem ajánlott Milyen finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy segítsen nekem fizetni a program? Finanszírozás erre a programra lehet keresztül elérhető támogatások, ösztöndíjak, kölcsönök (szövetségi és magán) és intézményi finanszírozási terveket. A medián tartozás összege a program diplomások alább látható: Szövetségi hitelek: 45.236 $ Egyéni oktatás hitelek: $ 0 Intézményi finanszírozási terv: $ 0 [-]

Kapcsolat
Levelezési cím
Mt Sierra College
101 E. Huntington Drive

CA, 91016 US
Cím
Mt Sierra College
101 E. Huntington Drive

Monrovia, Kalifornia, CA, 91016 US