Mount Aloysius College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Aloysius-hegy egy átfogó, bölcsészettudományi és tudományos alapú főiskola, amely elkötelezett a karrier-orientált tanulmányok iránt. A katolikus hagyományban gyökerező Mount Aloysius College egyike a 17 Mercy által támogatott főiskolának és egyetemnek az Egyesült Államokban. Tagja az Irgalmasság Felsőoktatásért Konferenciának. A 193 hektáros campusunkon 70+ szak / program és 16 NCAA atlétikai csapat él.

A Mount Aloysius College küldetése az, hogy az irgalmas vallásos nővérek hagyománya szerint minőségi oktatási programokkal reagáljon az egyéni és közösségi igényekre. Minden hallgató lehetőséget kap az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges ismeretek megszerzésére és értékek, attitűdök és kompetenciák kialakítására olyan környezetben, amely tükrözi a szabad művészeti irányultságot és a katolikus, zsidó-keresztény örökséget.

Az Aloysius-hegyi misszióintegrációs részleg missziónkat és az irgalmasság alapértékeit beépíti az egyetemi tevékenységekbe, a hitélményekbe, az osztálytermi tanulásba és a közösségi programokba. Nagyra értékeljük az irgalmas nővérek által megfogalmazott társadalmi aggodalmak megválaszolásának fontosságát. Felkészítjük hallgatóinkat arra, hogy erős céltudatossággal vegyenek részt a közösségi polgárokkal.

Az Irgalmas Vallásos Nővérek által alapított és támogatott katolikus kollégiumként az Mount Aloysius College olyan keretet biztosít, amelyben a hallgatókat arra ösztönzik, hogy a hitet szintetizálják a tanulással, a kompetenciát együttérzéssel fejlesszék, a tehetségeket és az ajándékokat mások szolgálatába állítsák. kezdenek vezető szerepet vállalni a világ közösségében. Az igazságosság, a vendéglátás, az irgalmasság és a szolgáltatás értékeire fókuszálva a Főiskola bölcsészettudományi alaptanterve biztosítja a szükséges alapot a vezetéshez, valamint a sokféle szakmában megszerzett tudáshoz és készséghez. Míg az Aloysius-hegyen az akadémiai hangsúly a legfontosabb, a főiskola a lelki, kulturális, társadalmi és személyes növekedést is a hallgató fejlődésének alapvető elemének tekinti.

Helyszínek

Cresson

Address
Admiral Peary Highway,7373
16630 Cresson, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: