Morrisville State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A festői New York központjában található SUNY Morrisville az innovatív alkalmazott oktatás modellje - egy olyan hely, ahol a diákok izgalmas karriert készíthetnek a valós tapasztalatok révén.

Morrisville 3000 hallgatója, akik különböző háttérrel rendelkeznek az állam és az egész világon, több mint 50 társult és alapképzési program közül választhatnak, amelyek magukban foglalják a mezőgazdaságot, a technológiát, az üzleti életet, a társadalomtudományokat és a bölcsészettudományt. Közöttük vannak olyan erős programok olyan speciális területeken, mint a megújuló energia és erőforrások, az akvakultúra, az autóipari technológia, a lótudomány, a tejgazdálkodás, az ápolás, a fatechnika, az üdülőhelyek és a rekreáció kezelése, valamint az informatika.

A norwichi campus, amely 30 mérföldre délre található Morrisville-től, társult diplomát is kínál. A campus jelenleg mintegy 600 ingázó hallgatót foglalkoztat, akik szorgalmas karriert és technikai területeket, valamint bölcsészettudományi transzfer programokat folytatnak.

Míg Morrisville átállt egy technológiai fejlettségű főiskolára, amely a társult és az alapképzési programok gazdag sokféleségével rendelkezik, alapvető küldetése történelme során továbbra is szilárd maradt: a diplomások oktatása és felkészítése a szakmájuk és a közösségük jövőbeli vezetőiként.

A SUNY Morrisville a legjobb északi regionális főiskolák közé sorolta az USA Hírek és Világ jelentése szerint a Legjobb 2020-as főiskolák kategóriában, és a Legjobb állami iskolák, a regionális északi főiskolák elismerték a 2020-as rangsorban. A cselekvésorientált tanulólaborok és a valósághű létesítmények - amelyek közül sok ritka vagy egyedülálló a felsőoktatásban - lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy "beszennyezzék a kezüket", és olyan módszerekkel vegyenek részt, amelyek túlmutatnak a hagyományos osztálytermi környezeten .

Helyszínek

Morrisville

Address
Eaton Street,80
13408 Morrisville, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: