MorningStar University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk a MorningStar University ( MSU ) az, hogy felkészítsük az embereket arra, hogy magas MorningStar University . A MorningStar University arra törekszünk, hogy lelkileg, szellemileg és fizikailag fejlesszük a hallgatókat, felhatalmazva őket arra, hogy irányításukat folytassák, jövőképpel, bátorsággal és integritással hívják fel őket.

A Vezetői Főiskola egy képzési program, amelynek célja a következő célok figyelembevétele: Elszánt és ellenálló keresztény vezetők felnevelése, akik szilárdan kitartanak hitükben, alázatosan járnak Isten előtt, és kitartóak maradandó változások létrehozására a világban; Felkészíteni minden hallgatót azon képességekkel és eszközökkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres vezetővé váljanak bármilyen befolyásoló szférában, ahová hivatottak; Segíteni minden hallgatót megérteni egyedülálló identitását Krisztusban, és felfedezni célját és sorsát Isten isteni tervében; Minden tanuló spirituális megerősítése és érettsége, hogy egészségesen és teljességgel járhassanak életük minden területén.

Bár az MSU Vezetői Főiskola nem bibliai iskola, a Biblia az elsődleges tankönyvünk. Hisszük, hogy ez Isten Igéje, és jövedelmező minden igazságban tanítani, feddeni, javítani és kiképezni.

A Vezetői Főiskola szintén nem szeminárium, annak ellenére, hogy vezetőket Isten szeretetének és hatalmának minisztereként képezzük ki. A különbség az, hogy nem minden ministráns vezető tanult itt arra, hogy bemenjen az egyházba. Néhány hallgatónk üzleti vezetővé válik, míg mások kormányzati, mások pedig a művészetekbe kerülnek. Miniszterelnököket nevelünk a befolyás minden területén.

Helyszínek

Fort Mill

Address
Star Light Drive,375
29715 Fort Mill, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: