Hivatalos Leírás

Monmouth College egy privát, szelektív, lakossági, nemzeti művészeti főiskola, amely a természettudományok, a társadalomtudományok, a művészetek és a humán tudományok főbb szakembereit kínálja, valamint kiemelkedő tudományos tanácsadást, kicsi, szeminárium-osztályokat, változatos szakmai gyakorlatot és külföldi tanulmányokat kínál, és a nyári kutatási tapasztalatok átgondolt, intellektuálisan elfogadott és ambiciózus diákok.

 • Helyszín: Monmouth, Illinois, lakosság 9 091
 • Legközelebbi városok: Quad Cities - Rock Island, Moline és East Moline, Ill .; Davenport és Bettendorf, Iowa - (45 mérföld); Peoria (65 mérföld)
 • Bejegyzés: 22 országból 1000 diák
 • Demográfiai adatok: 50% férfiak, 50% nők; 91% -a él egyetemen; 35% amerikai kisebbségek és nemzetközi diákok
 • Naptár: félév (két 17 hetes feltétel és két 2 hetes skót feltétel)
 • Tanulmányi területek: 35 fő, 42 kiskorú, 17 szakmai előadás
 • Díj: Bachelor of Arts
 • Diák / Kar arány: 10: 1
 • Átlagos osztályméret: 13 (az osztályok 79% -a kevesebb, mint 20 diák)
 • Campus: 112 hektár, köztük egy 33 hektáros természetvédelmi / sportpark és egy 6 hektáros oktatási kert
 • hovatartozás

Szelektív, országos rangú főiskola

A skót-ír presbiteriánus úttörők által 1853-ban alapított Monmouth nemzeti rangú, lakossági, szabadidős művészeti főiskola. A Főiskola kiemelkedő magániskolát ünnepel a történelemben, amely az egyetemi oktatás kiválóságát szolgálja.

A Monmouth alapítói úgy vélték, hogy egyenlő oktatási lehetőségeket kell biztosítani mindazok számára, akik előnyben részesíthetik a népszerű egyezményt, mivel szabadon engedték be a nők és a diákok színét. A Monmouth-i egyetemen a legkorábbi és legismertebb testvériségek közül kettőt, Pi Beta Phi-t és Kappa Kappa Gamma-t alapítottak. Monmouthnak kiemelkedő katonai története van, amely négy medálja van az öregdiáknak. A díjnyertes bagpipe-zenekar, a regisztrált tartan és a harci skótok győztes atlétikai hagyománya révén megalapozza alapítóinak szellemét.

A tanulók közösségeként Monmouth arra törekszik, hogy olyan értéket teremtsen, értéket teremtsen, intellektuálisan kihívó, esztétikusan inspiráló és kulturálisan változatos környezetet teremtsen és tartson fenn. A Főiskola egy négyéves általános oktatási programot integrál mélyreható tanulmányokkal a főbb és gazdag oktatási programokban, hogy elősegítse a tudományágak közötti kapcsolatok és a nagyobb jelentőségű minták felfedezését. Ezeken a tapasztalatokon keresztül a Monmouth diákok több perspektívát fedeznek fel az emberi állapotra, és felkészülnek a gazdag személyes és szakmai életre - a vezetés, az állampolgárság és a szolgáltatás szempontjából globális kontextusban.

A megfigyelés és a részvétel révén a Főiskola arra törekszik, hogy elmélyítse a tanulók megértését és elismerését a demokrácia, a pluralizmus, az egyenlőség és a szabadság elvei között fennálló kreatív feszültségben.111248_MonmouthSign.jpg

Küldetésnyilatkozat

Mint egyetemi szabadiskolai kollégium, elismerjük, hogy a tanárok és a diákok közötti szoros kapcsolat alapvető fontosságú a tanulási környezetünkben.

A tanulók közösségeként arra törekszünk, hogy olyan értékteremtő, szellemi kihívást jelentő, esztétikusan inspiráló és kulturálisan sokszínű környezetet teremtsünk és tartsunk fenn, és központi szerepet töltünk be a szabadművészeti oktatás iránt.

Egy négyéves általános iskolai oktatási programot integrálunk mélyreható tanulmányokkal a főbb és gazdag oktatási programokban, hogy elősegítsük a tudományágak közötti kapcsolatok és a nagyobb jelentőségű minták felfedezését. Ezeken a tapasztalatokon keresztül segítjük a diákjainkat, hogy felfedezzék az emberi állapot több perspektíváját, és felkészüljenek a gazdag személyes és szakmai életre - a vezetés, az állampolgárság és a szolgáltatás szempontjából globális kontextusban.

Monmouth College 1853-ban alapították az úttörő Presbyterians. Campus közösségként tiszteletben tartjuk ezt az örökséget és értékeljük a vallási sokféleséget, amikor felfedezzük az emberi lét spirituális dimenzióját és a hit és a tudás közötti kapcsolatot.

Mind megfigyelőként, mind résztvevőként törekszünk arra, hogy elmélyítsük a demokrácia, a pluralizmus, az egyenlőség és a szabadság elvei között létező kreatív feszültséget saját nemzetünkben és azon túl.

Célkitűzések

A Monmouth College , mint egyetemi szabadidős intézmény, a következőt Monmouth College :

 1. Készítsen diákokat gazdag személyes és szakmai életre.
 2. Készítsen diákokat a vezetés, a szolgálat és az állampolgárság globális helyzeteire.
 3. A demokráciában, a pluralizmusban, az egyenlőségben és a szabadságban meglévő néha ellentmondásos elvek tudatosítása és feltárása.
 4. Hozzon létre és tartson fenn olyan tanulási környezetet, amely értékközpontú, intellektuálisan kihívó, esztétikusan inspiráló és kulturálisan változatos. Ebbe beletartozik:
  1. Négyéves általános oktatási program, a főbb tanulmányok és a tantervi tevékenységek gazdag kínálata.
  2. A tudományágak és a nagyobb jelentőségű minták közötti kapcsolatok felfedezésének elősegítése.
  3. Az egyéni és kollektív tapasztalatok által kialakított értékrend megértésének elősegítése.
 5. Fedezze fel az emberi lét szellemi dimenzióját és a hit és a tudás közötti kapcsolatot.
 6. Ismertesse a tanulókat az emberi állapot több perspektívájára, és ösztönözze a globális perspektívák önismeretét mind a tantervben, mind az egyetemi életben.
 7. Az egyéni figyelem által jellemzett mentorálási kapcsolatok révén ösztönözze és támogassa a szellemi kutatást és a kritikus elemzést.
 8. A kreativitás és a készségek fejlesztése az írásbeli és szóbeli kommunikációban és a művészi kifejezésben.
 9. Ismerje meg a művészetek, a humán tudományok, a tudományok és a társadalomtudományok vizsgálatának és kifejeződésének módszereit.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Monmouth College

A Biológia tanterve lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy megértsék az életet jellemző struktúrákat és folyamatokat, és értékeljék az élő szervezetek hatalmas sokszínű ... [+]

A Biológia tanterve lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy megértsék az életet jellemző struktúrákat és folyamatokat, és értékeljék az élő szervezetek hatalmas sokszínűségét. A kurzus munka a biológiai szervezet három skálája között kiegyensúlyozott: Cell / Molecular, Physiology / Organismal és Ecology / Evolution.

A fő fontos eleme a független kutatás, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy megismerje a tudomány folyamatát egy adott biológiai probléma vizsgálata a laboratóriumban vagy a területen.

A legtöbb kurzus inkább kiterjedt, mint intenzív tartalom, így a hallgató számára a biológiai tudományok egészét tekintve igen széles körű. Az ilyen képzés konkrétabban összpontosított munkához vezethet, mint amilyen a posztgraduális vagy szakmai iskola, a kormányzati vagy ipari foglalkoztatás, vagy a közép- vagy főiskolai oktatás. A szabadművészeti főiskolai végzettséggel rendelkező biológusok a munkáltatóknak szélesebb, rugalmasabb kilátást kínálnak a közeledő problémákhoz.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Monmouth College

Monmouth College megkülönböztető megközelítéssel rendelkezik a kereskedelem tanulmányozásában; így a Politikai Gazdaság és Kereskedelem név. A program alapja az alaptudom ... [+]

Monmouth College megkülönböztető megközelítéssel rendelkezik a kereskedelem tanulmányozásában; így a Politikai Gazdaság és Kereskedelem név. A program alapja az alaptudományi meggyőződés, hogy az egyének folyamatosan fejlesztenek új innovatív folyamatokat, amelyek megoldják a problémákat egy olyan változó világban, amely magában foglalja a szabad művészeti hagyományok és értékek legjobbjait.

A diákok megtanulják megérteni a táblázatok elemzését, a piacok működését, a marketing alapfogalmait és a menedzsment alapvető elemeit, hogy hatékonyan működhessenek a globális gazdaságban. A hagyományos üzleti programok és a Monmouth megközelítése közötti különbségek drámai. A hangsúly a hosszú távú, nem pedig rövid távú. Ez a különbség a mai problémák kezelése és a holnapi változásokra való felkészülés között. Ez több, mint a diploma megszerzése egy munkahelyi képzés; az egyéni és szakmai növekedés élettartama.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Monmouth College

A Monmouth College Számítógéptudományi Monmouth College célja, hogy felkészítse a hallgatókat a számítástudományi pályára, magas színvonalú alapképzést biztosítva a szaba ... [+]

A Computer Science egy gyorsan növekvő és folyamatosan változó terület, amely elsősorban a szoftver tervezésével és fejlesztésével foglalkozik. A számítástechnika területén végzett tanulmány fejleszti a logikai gondolkodás képességét és elősegíti a kiváló problémamegoldó készségeket. Ezzel az előkészítéssel a számítástudományi diplomások továbbra is nagy keresletben vannak.

A Monmouth College Számítógéptudományi Monmouth College célja, hogy felkészítse a hallgatókat a számítástudományi pályára, magas színvonalú alapképzést biztosítva a szabadművészeti környezetben. A tanszék célja, hogy felkészítse a diákokat a belépő szintű álláshelyekre, és segítsen nekik abban, hogy megalapozzák a tudás alapját, amely szükséges a diplomás tanulmányozáshoz és az egész életen át tartó tanuláshoz. A tanterv hangsúlyozza a problémamegoldást és az elmélet és a gyakorlati tapasztalat kombinációját, valamint a tudományághoz kapcsolódó etikai és társadalmi kérdések bevezetését biztosítja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Monmouth College

A Dual-Degree Engineering a mérnöki és a szabadművészeti oktatás kombinálásának egyik módja. A mérnöki iskolák hagyományos programjaitól eltérően a kétfokozatú hallgatók ... [+]

A Dual-Degree Engineering a mérnöki és a szabadművészeti oktatás kombinálásának egyik módja. A mérnöki iskolák hagyományos programjaitól eltérően a kétfokozatú hallgatók jelentős időt töltenek a mérnöki és természettudományokon kívül. A kétfokozatú hallgatók a művészetben, a humán tudományokban és a társadalomtudományokban, valamint a természettudományokban tanulnak. A kettős fokozatú program több szabadon választható választást és a széles körű oktatás lehetőségét biztosítja. A Monmouth College kétfokozatú programjának fontos szempontjai a jól író és a jól beszélő nyelvek.

Hisszük, hogy egy széles körben képzett személy jobban felkészült arra, hogy személyesen és professzionálisan teljesítse az életet, és jobb mérnök lesz. Mivel sok mérnök gyorsan elmozdul a „tiszta” mérnöki munkákról az irányító mérnökökké, a kétfokozatú programban kapott széles körű oktatás jól előkészíti a jövőt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Monmouth College

Monmouth College elkötelezett a holnap vezetőinek oktatásában. A Politikai Tudomány fokozatot képezi a diákok számára, akiknek gyakorlatilag bármilyen területen sikeres v ... [+]

Monmouth College elkötelezett a holnap vezetőinek oktatásában. A Politikai Tudomány fokozatot képezi a diákok számára, akiknek gyakorlatilag bármilyen területen sikeres vezetőkké kell válniuk. Az, hogy a cél a végzős iskola, a kormány vagy az üzleti élet, a Politikai Tudomány fokozat biztosítja-e a tanulók számára a szükséges eszközöket.

A Politikai Tudomány tanulmányozása a Monmouthban segíti a tanulókat, hogy hozzászokjanak a felszíni beszélgetési pontok túlmutatásához és a hatalmi kapcsolatok strukturális és történelmi összefüggéseinek elemzéséhez. Mind a kvantitatív, mind a kvalitatív elemzés segítségével a diákok igazi szabadművészeti tudósokká válnak, és széleskörű ismereteket szereznek a társadalmi tudományos módszerekről. A diákok összehasonlító megértést kapnak a politikai rendszerekről és ideológiákról, és jobban képesek lesznek navigálni az új globális társadalomban. Ez viszont mélyebb perspektívát fog adni a diákoknak a világon.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Monmouth College

A pszichológia szakon tanulók megtanulják megérteni az emberi és állati viselkedés biológiai, fejlődési és társadalmi meghatározóit. Programunk biztosítja a szükséges esz ... [+]

A pszichológia szakon tanulók megtanulják megérteni az emberi és állati viselkedés biológiai, fejlődési és társadalmi meghatározóit.

Programunk biztosítja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy a jövőbeni pályafutása során sikeres legyen a szellemi és gyakorlati elkötelezettség gyakorlatokon, konferenciákon való részvétel, utazási és kutatási lehetőségek révén. A pszichológiai főorvos összesen 9,5 kurzust igényel. A tanfolyamok három kategóriába sorolhatók: Kötelező tanfolyamok, alaptanfolyamok és speciális tanfolyamok.

A Monmouth College Psychology program három széleskörű tapasztalati területet biztosít a diákoknak:

A gyakorlati laboratóriumi tapasztalatok - A diákok teljesítik a kutatási módszereket és a fejlett laboratóriumi osztályokat, és a nagy cégeknek független kutatási projekteket kell teljesíteniük.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Monmouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul