Monmouth College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Monmouth College egy privát, szelektív, lakossági, nemzeti művészeti főiskola, amely a természettudományok, a társadalomtudományok, a művészetek és a humán tudományok főbb szakembereit kínálja, valamint kiemelkedő tudományos tanácsadást, kicsi, szeminárium-osztályokat, változatos szakmai gyakorlatot és külföldi tanulmányokat kínál, és a nyári kutatási tapasztalatok átgondolt, intellektuálisan elfogadott és ambiciózus diákok.

 • Helyszín: Monmouth, Illinois, lakosság 9 091
 • Legközelebbi városok: Quad Cities - Rock Island, Moline és East Moline, Ill .; Davenport és Bettendorf, Iowa - (45 mérföld); Peoria (65 mérföld)
 • Bejegyzés: 22 országból 1000 diák
 • Demográfiai adatok: 50% férfiak, 50% nők; 91% -a él egyetemen; 35% amerikai kisebbségek és nemzetközi diákok
 • Naptár: félév (két 17 hetes feltétel és két 2 hetes skót feltétel)
 • Tanulmányi területek: 35 fő, 42 kiskorú, 17 szakmai előadás
 • Díj: Bachelor of Arts
 • Diák / Kar arány: 10: 1
 • Átlagos osztályméret: 13 (az osztályok 79% -a kevesebb, mint 20 diák)
 • Campus: 112 hektár, köztük egy 33 hektáros természetvédelmi / sportpark és egy 6 hektáros oktatási kert
 • hovatartozás

Szelektív, országos rangú főiskola

A skót-ír presbiteriánus úttörők által 1853-ban alapított Monmouth nemzeti rangú, lakossági, szabadidős művészeti főiskola. A Főiskola kiemelkedő magániskolát ünnepel a történelemben, amely az egyetemi oktatás kiválóságát szolgálja.

A Monmouth alapítói úgy vélték, hogy egyenlő oktatási lehetőségeket kell biztosítani mindazok számára, akik előnyben részesíthetik a népszerű egyezményt, mivel szabadon engedték be a nők és a diákok színét. A Monmouth-i egyetemen a legkorábbi és legismertebb testvériségek közül kettőt, Pi Beta Phi-t és Kappa Kappa Gamma-t alapítottak. Monmouthnak kiemelkedő katonai története van, amely négy medálja van az öregdiáknak. A díjnyertes bagpipe-zenekar, a regisztrált tartan és a harci skótok győztes atlétikai hagyománya révén megalapozza alapítóinak szellemét.

A tanulók közösségeként Monmouth arra törekszik, hogy olyan értéket teremtsen, értéket teremtsen, intellektuálisan kihívó, esztétikusan inspiráló és kulturálisan változatos környezetet teremtsen és tartson fenn. A Főiskola egy négyéves általános oktatási programot integrál mélyreható tanulmányokkal a főbb és gazdag oktatási programokban, hogy elősegítse a tudományágak közötti kapcsolatok és a nagyobb jelentőségű minták felfedezését. Ezeken a tapasztalatokon keresztül a Monmouth diákok több perspektívát fedeznek fel az emberi állapotra, és felkészülnek a gazdag személyes és szakmai életre - a vezetés, az állampolgárság és a szolgáltatás szempontjából globális kontextusban.

A megfigyelés és a részvétel révén a Főiskola arra törekszik, hogy elmélyítse a tanulók megértését és elismerését a demokrácia, a pluralizmus, az egyenlőség és a szabadság elvei között fennálló kreatív feszültségben.111248_MonmouthSign.jpg

Küldetésnyilatkozat

Mint egyetemi szabadiskolai kollégium, elismerjük, hogy a tanárok és a diákok közötti szoros kapcsolat alapvető fontosságú a tanulási környezetünkben.

A tanulók közösségeként arra törekszünk, hogy olyan értékteremtő, szellemi kihívást jelentő, esztétikusan inspiráló és kulturálisan sokszínű környezetet teremtsünk és tartsunk fenn, és központi szerepet töltünk be a szabadművészeti oktatás iránt.

Egy négyéves általános iskolai oktatási programot integrálunk mélyreható tanulmányokkal a főbb és gazdag oktatási programokban, hogy elősegítsük a tudományágak közötti kapcsolatok és a nagyobb jelentőségű minták felfedezését. Ezeken a tapasztalatokon keresztül segítjük a diákjainkat, hogy felfedezzék az emberi állapot több perspektíváját, és felkészüljenek a gazdag személyes és szakmai életre - a vezetés, az állampolgárság és a szolgáltatás szempontjából globális kontextusban.

Monmouth College 1853-ban alapították az úttörő Presbyterians. Campus közösségként tiszteletben tartjuk ezt az örökséget és értékeljük a vallási sokféleséget, amikor felfedezzük az emberi lét spirituális dimenzióját és a hit és a tudás közötti kapcsolatot.

Mind megfigyelőként, mind résztvevőként törekszünk arra, hogy elmélyítsük a demokrácia, a pluralizmus, az egyenlőség és a szabadság elvei között létező kreatív feszültséget saját nemzetünkben és azon túl.

Célkitűzések

A Monmouth College , mint egyetemi szabadidős intézmény, a következőt Monmouth College :

 1. Készítsen diákokat gazdag személyes és szakmai életre.
 2. Készítsen diákokat a vezetés, a szolgálat és az állampolgárság globális helyzeteire.
 3. A demokráciában, a pluralizmusban, az egyenlőségben és a szabadságban meglévő néha ellentmondásos elvek tudatosítása és feltárása.
 4. Hozzon létre és tartson fenn olyan tanulási környezetet, amely értékközpontú, intellektuálisan kihívó, esztétikusan inspiráló és kulturálisan változatos. Ebbe beletartozik:
  1. Négyéves általános oktatási program, a főbb tanulmányok és a tantervi tevékenységek gazdag kínálata.
  2. A tudományágak és a nagyobb jelentőségű minták közötti kapcsolatok felfedezésének elősegítése.
  3. Az egyéni és kollektív tapasztalatok által kialakított értékrend megértésének elősegítése.
 5. Fedezze fel az emberi lét szellemi dimenzióját és a hit és a tudás közötti kapcsolatot.
 6. Ismertesse a tanulókat az emberi állapot több perspektívájára, és ösztönözze a globális perspektívák önismeretét mind a tantervben, mind az egyetemi életben.
 7. Az egyéni figyelem által jellemzett mentorálási kapcsolatok révén ösztönözze és támogassa a szellemi kutatást és a kritikus elemzést.
 8. A kreativitás és a készségek fejlesztése az írásbeli és szóbeli kommunikációban és a művészi kifejezésben.
 9. Ismerje meg a művészetek, a humán tudományok, a tudományok és a társadalomtudományok vizsgálatának és kifejeződésének módszereit.

Helyszínek

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, Amerikai Egyesült Államok