Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Millikin Egyetem!

Millikin egy független, négy éves egyetemi mely magánfinanszírozású és van egy beiratkozási mintegy 2200 diák a hagyományos és nem hagyományos graduális és posztgraduális képzési programok. Található Decatur, Illinois, akkor hamar rájössz, hogy az aláírás egy Millikin nevelés egyedülálló élményt mi hívjuk Performance Learning.

Alapítása óta több mint 110 évvel ezelőtt, Millikin működött az alapfilozófiája az oktatás, amely egyesíti az elméletet a gyakorlattal. Bár ez egy radikális ötletnek, ma már tudjuk, hogy a gyakorlatban nem elég.

A mai diákok kell, hogy fellépjenek a tudást, hogy valóban készüljenek fel egy sikeres karrier főiskola után. Keresztül magával ragadó élmények, mint a szakmai, co-oktatás, vállalkozás működtetésének, bemutató kutatási szakértők, valamint fellép közönség előtt - a diákok új utakat találni ahhoz, hogy az a tanulás és learatni a kemény munkájukért.

Az eredmény:

Millikin diákok végzős a tapasztalat és a bizalmat, hogy sikerül. 2014-ben, 96% -a diplomás szerzett szolgálati vagy belépés posztgraduális vagy szakmai iskolákban hat hónapon belül az érettségi.

Küldetés

Ahhoz, hogy teljesíteni az ígéretét oktatás Millikin egyetem nem igaz, hogy az alapító látás 100 éve. A diákok megtanulják a valós projektek, amelyek erősítik a tantermi tapasztalatait, segítsen fejleszteni a gyakorlati készségek, és kifejezni az egyetem felelőssége, hogy a közösség. Megtanulják, hogy kapcsolatot más tudományágak, hogy bizonyítsa a sokféleség az emberi tapasztalat, a kölcsönhatások között a technológia és a társadalom ... És megismerhetik önmagukat és másokat, a fejlődő különbségek tiszteletben tartása és az emberi méltóság minden.

Abban Millikin, mi a hallgatókat:

Szakmai siker A demokratikus állampolgárság és a globális környezet A személyes élet értelmét és értékét

Elképzelésünk

Millikin Egyetem a nemzeti vezető Performance Learning

Értékeink

Abban Millikin Egyetem, nagyra értékeljük:

Elkötelezettség a felfedezés ismeretek Civil vita Szenvedély és a lelkesedés Méltóság és az egyén méltósága A sokszínű és befogadó közösség Integritás és felelősség Haladás a nagyobb jó

Ki volt James Millikin?

James Millikin született Ten Mile, Washington County, Pennsylvania, augusztus 2, 1827, állítja Dr. Albert Reynolds Taylor kutatás, amely megállapította, jelentős a bizonytalanság a pontos dátumot. Ő volt a fia, Ábel és Nancy (Van Dyke) Millikin, közepesen jómódú gazdálkodó Nyugat Pennsylvania. Nagyapja jött Írország, mint egy skót-ír presbiteriánus 1771-ben. Édesanyja holland származású, akiknek ősei érkeztek Amerikába a tizenhetedik században. James Millikin később beceneve Van Dyke Street északnyugat Decatur az ő tiszteletére 1880 körül.

Keveset igazán ismert a gyermekkoráról. Mint Vidéki fiú, James segített vezetni állományok tinó New Yorkba. Az ősszel 1846-ben érettségizett a washingtoni Főiskola (ma: Washington és Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Ez volt, miközben részt Washingtonban, hogy ő tette a fogadalmat, hogy találtak egy intézmény a tanulás, ha valaha is képes volt, hogy illeszkedjen a fiatalok számára foglalkozások.

A csalit a nyugati James nevű, és 1849-ben elkísérte apját egy birka meghajtót Indiana és újra 1850-ben, hogy Danville, Illinois. A tél folyamán a 1850-ben volt a Wabash College, bár nyilvántartások világos, hogy mit tanult, vagy mennyi ideig. Visszatérve Pennsylvania 1851 több juhot, ismét kivitte őket Danville egy partner nevű McFarland.

Az 1850-es években, James tovább nőtt a juhokat. Bérelt számos gazdaság és legeltetésre neveztük el "a szarvasmarha király a Prairie állam." Ő is elkezdett beszerzési ingatlan, legtöbbet a nyilvánosság számára.

1856-ban, James Millikin érkezett Decatur, ahol folytatta az ő állattenyésztés és az ingatlan ügyletek. Január 1-jén, 1857-ben feleségül vette Anna Bernice Aston lánya, a Rev. Samuel M. Aston pásztorral a Cumberland presbiteriánus egyház Sion hegyén, mivel 1855. Mr. Aston volt lelkész a református egyház Ten Mile, Pennsylvania, amikor James volt Tizenéves korában és Anna és a nővére Nancy nevelkedtek Washingtonban Nő Szeminárium Washingtonban.

James Millikin belépett a banki üzleti 1860 helyezte a fórumon J. Millikin & Co. A ház előtt lévő, korábban otthont a Railroad Bank, amely nemrég sikerült. Fokozatosan csökken a állattenyésztéssel foglalkozó gazdaságok és szentelte az érdekeit az ingatlanok és a banki, némi befektetést helyi ipar. Ő segített a szervezet az uniós Vasmű, szolgáló elnökét, valamint a Decatur Coal Company. Ő bank lett a legnagyobb pénzintézetének az Illinois kívül Chicagóban. 1897-ben átszervezte Bank, mint a Millikin Nemzeti Bank Decatur.

Ő szolgált a különböző táblák a városban, többek között tagja a felügyelőtanács és mint Alderman. Miközben futott az állam szenátora, a bizalmatlanság a bankok, hogy volt kiemelkedő a Közel-Nyugat legyőzte őt.

1876-ban épített egy házat a Pine és West Main Streets Decatur. Következő alapító az egyetem, Mr. Millikin folytatódott a banki haláláig március 2-án, 1909-ben a floridai Orlandóban.

Mrs. Millikin halt meg július 29, 1913. Ahhoz, hogy a város a Decatur otthagyta a korai jótett, az Anna B. Millikin Otthon idős asszonyok, amelyet a szervezett 1879-ben, mint a Girls 'Ipari Iskola Old Ladies' Home. Végrendeletében, ő hagyta el otthonát s sokat kell otthont a Decatur Művészeti Intézet tulajdonában lévő egyetemi és közösen irányítja az egyetem és a polgárok Decatur. Ő is részt vett a kiválasztásban az egyetemi színek és szolgált elnöke a női Csarnok része az épület bizottság, miután július 7, 1908. Kari bizottság és az igazgatóság Menedzserek később nevezni ezt a kollégiumi Aston Hall családja. A Millikins nélkül halt kérdés mellett a jótékonysági adományokat a város Decatur.

Millikin Vision

Milyen James Millikin elképzelt, amikor megalapította Millikin Egyetem 1901-ben egyedülálló volt: egy egyetem, amely átfogja a "gyakorlati" oldalán a tanulás mellett a "irodalmi és klasszikus;" és miközben kapcsolatban áll a református egyház, nem lenne szűken "szektás", és nyitva marad minden.

Az eredmény az egyik az ország első kis méretű, átfogó egyetemek, hogy egy évszázaddal később, három szakiskolák, egyet pedig a bölcsészettudományi és a tudomány; Egy jól lekerekített egyetemi ahol a programok a klasszikus zene vie a kiválóság azokkal a számviteli és az egészségügyi tudományok.

A sokszínűség támogatása

Millikin Egyetem elkötelezett a campus kultúra, amely tiszteletben tartja és értékeli a különbözőséget. Abban Millikin, sokszínűség látható a tág értelemben vett, többek között a faji, etnikai, társadalmi-gazdasági státusz, nem, fogyatékosság, nemzetiségi, vallási, szexuális irányultság, és az életkor.

Toboroznak sokszínű diákok, az alkalmazottak, tanárok, és a rendszergazdák és megteremtve a környezetet, amely értékeli a sokféleség, Millikin kíván adni folytató tanuló közösség, amelyben a sokféleség növeli a teljes oktatási tapasztalat. Millikin Egyetem elkötelezett:

Létrehozása sokszínű campus lakosság, Ápolása campus légkör, ahol értékelik a sokféleséget, és Generáló campus tanulási közösség, amely a sokféleséget.

Millikin folyamatosan fejleszti politikák és eljárások, valamint az erőforrásokat oly módon összhangban ezeket a kötelezettségeket. Ez a politika Millikin Egyetem, így az esélyegyenlőség minden személy számára megkülönböztetés nélkül, vagy faji, etnikai, társadalmi-gazdasági státusz, nem, fogyatékosság, nemzetiségi, vallási, szexuális irányultság, vagy életkor.

Millikin Egyetemen. Ahol a diákok boldogulni.

A szenvedélyek eltérő lehet, de a céljaink azonosak: tudományos siker, karrier előkészítése, és a személyes fejlődés. Millikin Egyetem biztosítja Önnek a szükséges eszközöket, hogy sikerül e területek mindegyikén.

Nyilvánvaló akadémikusok központi a főiskolai tapasztalatok, de a főiskolai sokkal több annál. Megértjük, hogy van igényeit és érdekeit, amelyek túlnyúlnak a tanteremben, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a támogató környezet, amely segít összpontosítani, ami fontos.

A házból, hogy a hallgatói szervezetek, és ál interjúk falakon belüli csapatokkal, Millikin van lehetőség, hogy jól érezze magát otthon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Millikin University

Biológia szakon kaphatnak akár egy BA vagy BS fokozatot kitöltésével 36-48 biológia hitelek egy három pálya a biológia programban. A hagyományos pályán kiválóan alkalmas ... [+]

Program Highlights

Biológia szakon kaphatnak akár egy BA vagy BS fokozatot kitöltésével 36-48 biológia hitelek egy három pálya a biológia programban. A hagyományos pályán kiválóan alkalmas érdeklődő diákok orvoslás (pre-gyógyászat, előre orvos asszisztens, előre kiropraktika, előre fogászat, előre állatgyógyászatban, vagy előre optometria) vagy doktori programokat.

Biológia szakon van szükség, hogy legalább egy tanfolyam, és keresni egy fokozatú C vagy jobb, összesen hat biológia tartalmi kategóriák.

In-Demand, sokoldalú tanulmányi

Kortárs biológia egyik leggyorsabban növekvő terület a tudomány; ez ugyanakkor rendkívül izgalmas, releváns és kihívást jelent. Biológusok az innovatív ötletek és forradalmi technológiák szembesülnek sok a világ legégetőbb problémákat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Decatur
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Millikin University

Az ilyen mértékű területen összpontosít humán, pénzügyi, technológiai és anyagi forrásokat, hogy megfeleljen a szervezeti célok. Menedzserek kell lennie jártas tervezés, ... [+]

Program Highlights

Az ilyen mértékű területen összpontosít humán, pénzügyi, technológiai és anyagi forrásokat, hogy megfeleljen a szervezeti célok. Menedzserek kell lennie jártas tervezés, szervezés, vezető és irányító ezeket a forrásokat. A Menedzsment fő felkészíti a diákokat, hogy kezelni kihívásokat és lehetőségeket fellendítő modern, változó, és a globális üzleti környezetben.

Szakos hallgatók a menedzsment vezető szerepet csapatok, fejleszteni döntéshozó készségek, és megmutathassák képességeiket verseny révén. Hallgatók szert ezek a tapasztalatok révén gyakorlati osztály projektek, szakmai, és a globális tapasztalatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Decatur
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Millikin University

A Bachelor of Music zenei előadás alakul kiválóság zene és készíti fel a karrier, mint egy profi zenei előadó vagy a magánoktatás az alkalmazott zene. ... [+]

Program Highlights

A Bachelor of Music zenei előadás fejleszti kiválóság zene és készíti fel a karrier, mint egy profi zenei előadó vagy a magánoktatás az alkalmazott zene. Alkalmazott területek a következők: zongora, ének, gitár, hegedű, brácsa, cselló, bőgő, fuvola, oboa, fagott, szaxofon, trombita, kürt, harsona, euphonium, tuba, és az ütőhangszerek. Az ilyen mértékű biztosít lehetőséget kap egy-egy pedagógiai utasítást egyedi a hangszer vagy hang, hajtsa végre a junior és senior preambulumbekezdést, és vegye továbbképző tanfolyamok a zeneelmélet és a zenetudomány. Emellett a diákok kapnak szakmai tapasztalatai révén a tanítás a Millikin Egyetem Előkészítő Osztály, szakmai és szolgáltatási tanulási projektek, és lehetőségek dolgozni, mint egy profi zenész területen együttesek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Decatur
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul

BA

Millikin University

A Bachelor of Arts Theatre egy izgalmas mértékben azok számára, akik széles körű színházi nevelés. Úgy tervezték, hogy maximális rugalmasságot, a BA a diákok a lehetősége ... [+]

Program Highlights

A Bachelor of Arts Theatre egy izgalmas mértékben azok számára, akik széles körű színházi nevelés. Úgy tervezték, hogy maximális rugalmasságot, a BA a diákok a lehetőséget, hogy személyre szabott fokkal, hogy megfeleljen az egyéni tanulmányi és szakmai célokat.

Core tanulási célok

Fő tanszéki tanulási célokat is beleszőve minden szempontból ez a szigorú négyéves program a tantermi és a műhelymunkát, a próbák és a produkciók a MainStage szezonban.

Technika Elemzés A profizmus Együttműködés A sokoldalúság a tananyag

A rugalmasság a BA program lehetővé teszi a hallgatók, hogy testre az oktatás, hogy megfeleljen az egyéni érdekek. Területre összpontosít az alábbiak lehetnek:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Decatur
Szeptember 2020
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul