Michigan Technological University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Látomás Michigan Tech vezet, mint globális műszaki egyetem, amely inspirálja a diákok, előlegek tudás, és az innovációnak egy fenntartható, igazságos és virágzó világot.

Küldetés

Mi kézbesítjük akció-alapú graduális és posztgraduális oktatás és fedezze fel az új ismeretek a kutatás és az innováció. Olyan megoldásokat kínálunk a társadalom kihívásaira interdiszciplináris oktatás, a kutatás, és az elkötelezettség, hogy előre a fenntartható gazdasági jólét, az egészség és a biztonság, az etikus magatartás, és felelős a források felhasználását. Mi vonzza rendkívüli hallgatók, oktatók és a személyzet, akik megértik, kidolgozása, alkalmazása, kezelheti és kommunikálni tudomány, a technika és a technológia elérése a cél a fenntartható, igazságos és virágzó világot. Sikerünk mért teljesítmények és hírneve a mi diplomások, a nemzeti és nemzetközi hatás, a kutatás és a tudományos tevékenységeket, és a beruházás egyetemünkön.

  1. cél: Egy kivételes és sokszínű hallgatók, oktatók, és a személyzet.

1.1 kivételes tudományos és szakmai közösség.

toborozni, támogatás, elismerik, és diplomás fényes, motivált, és kalandos diákok; vonzza, és támogatja a kar és a személyzet által nyújtott elismerés, jutalom, illetve versenyképes javadalmazást; a szakmai fejlődés és a vezető lehetőségeket a diákok, oktatók és a személyzet.

1.2 Változatos, befogadó, és kollegiális környezetben.

elősegíti az integráció és a kollegialitás keresztül a nyitottság, elkötelezettség, a kölcsönös tisztelet és megértés a különböző perspektívák; hogy egy gazdag kulturális környezet, és egy barátságos campus; dolgozzanak ki és hajtsanak végre olyan kezdeményezéseket bővítésére diákok, oktatók és a személyzet; folytatja lehetőségeket kettős karrier oktatók és dolgozók; fokozzák a munka-magánélet egyensúly minden közösségünk tagjai.

1.3 Rendkívüli szolgáltatások és az infrastruktúra.

támogassák az egyetemi szintű biztonsági kultúra, a társadalom, hatékonyságának és eredményességének; kivételes technológia, könyvtár és laboratóriumi felszerelés támogassa az oktatást, kutatást és az innovációt; hozzon létre egy esztétikus, tartós, és hatékony infrastruktúra.

  1. cél: A megkülönböztető és szigorú fellépés alapú tanulási tapasztalat alapját az a tudomány, a technika, a technológia, a fenntarthatóság, az üzleti, és tisztában legyenek a társadalmi és kulturális környezetben a mai világunkban.

2.1 Integráció az oktatás, a kutatás és az innováció megvalósításához Egyetemi Hallgatói tanulási célok.

nyújtanak kutatási, szolgáltató-tanulás, a projekt-alapú, a vállalkozói és a nemzetközi diákok számára; elősegítik a kölcsönös megbecsülés és együttműködési lehetőségek egész tudományágak; folyamatosan felülvizsgálja és frissíti a meglévő programok és új kínálatát a feltörekvő fegyelmi és interdiszciplináris területeken.

2.2 átalakító oktatási tapasztalat alapja a lakossági alapú technológiailag gazdag tanulási környezetben.

ösztönzi és támogatja a magas minőségű, innovatív és hatékony oktatással és tapasztalatok, hogy fokozza a diákok tanulási; hozzájárul a tanulók fejlesztése és alkalmazása a kritikus gondolkodás készségek, a kreativitás, vezetői, együttműködési készség, és etikai érvelés; fokozza diák tanulási tevékenységeken keresztül, amelyek elősegítik a hosszú távú fizikai és mentális egészség; Foster egészséges kapcsolatok és arra, hogy produktív konfliktusok kezelésére; fokozza a tanulók kommunikációs készség, valamint az információs technológia és a globális műveltség; ösztönzi a társadalmi felelősségvállalás és a megértés a közpolitikai kérdésekben.

2.3 Oktatás, amely választ ad a szükségletek és kihívások a 21. században.

bővítse Ph.D. és a mester beiratkozások, kiadott diplomákat, és tudományos termelékenység; hozzáférés javítása révén nem hagyományos szállítási doktori programokat; élethosszig tartó tanulást támogató által nyújtott lehetőségeket, folyamatos tanulás a megfelelő modellekkel szemben.

  1. cél: A kutatás, ösztöndíj, vállalkozás, az innováció és a kreatív munkát, amely elősegíti a fenntartható, igazságos és virágzó világot.

3.1 A növekedés a kutatás, ösztöndíj, és a kreativitás.

növeli a külső kutatás támogatása, tudományos, és a kreatív tevékenységek; elismerje és jutalmazza a teljesítmények és támogassuk őket belsőleg és külsőleg egyaránt; ösztönözzék és támogassák az interdiszciplináris tevékenység; ápolják a közösségi kutatási inspirációt, a termelékenység, és a kiválóság; növelik fejlesztési és karbantartási munkák optimalizálása a közös kutatási létesítmények, berendezések és infrastruktúra; koordináció elősegítése a kutatási tevékenységek problémáinak kezeléséhez társadalmi jelentőségére; javítja a hatékony menedzsment és az adminisztráció külső finanszírozású tevékenységek.

3.2 Gazdasági és társadalmi fejlődés és az innováció.

kultúrát teremtsen a felelős innováció és a vállalkozások és bővítse vállalkozói graduális és posztgraduális programok; támogatja a munkaerő fejlesztése és a társadalmi szerepvállalás kollaboratív információs és technológiai transzfer; ösztönzi és támogatja a technológia kereskedelmi és start-up vállalkozások; bővíteni a nemzetközi és a kultúrák elkötelezettség egyetemek, ipar, nem kormányzati szervezetek, valamint önkormányzatok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Anyagtudomány és A Műszaki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Mit 3D nyomtatók, anti-mikrobiális nanorészecskék, űrhajózási ötvözetek, sportszerek, és bioabsorable anyagok közös? Mindannyian azért lehetséges fejlődésének köszönhetően az anyagtudomány [+]

Mit 3D nyomtatók, anti-mikrobiális nanorészecskék, űrhajózási ötvözetek, sportszerek, és bioabsorable anyagok közös? Mindannyian azért lehetséges fejlődésének köszönhetően az anyagtudomány és a mérnöki. Gondolj bele - az összes műszaki kezdődik anyagok. A diplomát anyagtudomány és a műszaki lehetővé teszi, hogy ismereteket alkalmazni a tudomány fokalizáltan, hogy új anyagok, amely megváltoztathatja életünket bármely iparágban.

Michigan Tech program szól a hands-on. Egyetemi hallgató a kutatásban részt vevő oktatók és használata berendezések a legtöbb undergrads más programok csak hallani - mint a pásztázó elektronmikroszkóp és x-ray diffraktométerek. Sőt, a legtöbb anyag fogja használni a laboratóriumban és a kutatási készülnek lehetőség az osztályon belül. Most, hogy az őrült okos!... [-]


Bachelor Biológiai Tudományok

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Lehet, hogy szeretne menni az orvosi egyetemet ... tanítani biológia középiskolában ... vagy folytassa a pályafutását a kutatás. Nem számít, melyik utat választja, a biológiai tudományok programot a Michigan Tech [+]

Lehet, hogy szeretne menni az orvosi egyetemet ... tanítani biológia középiskolában ... vagy folytassa a pályafutását a kutatás. Nem számít, melyik utat választja, a biológiai tudományok programot a Michigan Tech megadja a forrásokat, hogy sikeres legyen. Ismerje meg, hogy az egyes organizmusok működését, és kölcsönhatásba más élőlények és a környezet, akkor alkalmazni, hogy a különböző területeken.

Kapsz, hogy nem sok gyakorlati kutatások, mind a tanszék laboratóriumaiban és a szabadban. Michigan Tech is tulajdonosa a saját kutatási boat-how őrült ez? Egy dolog biztos: soha többé nem kell a "tipikus" nap az osztályban, mint a biológiai tudományok nagy!... [-]


Bachelor Civil Engineering

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Mint egy gyerek, te szeretsz mást, mint hogy építsenek remekművek Legos és építőelemek? Ha igen, mélyépítési csak lehet, az őrült-smart hívás. Michigan Tech program tökéletes [+]

Mint egy gyerek, te szeretsz mást, mint hogy építsenek remekművek Legos és építőelemek? Ha igen, mélyépítési csak lehet, az őrült-smart hívás. Michigan Tech program tökéletes a diákok, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell tervezni, tervezés, építés, és kezeli a létesítményeket, amelyek elengedhetetlenek a társadalomban. Akkor keresni a mértéke ennek révén széles körű gyakorlati laboratóriumi munka state-of-the-art berendezések-mi jellemző néhány, a legjobb az országban.

Találd meg a szenvedélyt a helyes koncentráció

Ennek mélyépítési fő tud koncentrálni a: - Építőipar - Környezetvédelmi mérnöki - Geotechnika - Mérnöki - Közlekedés - Vízi erőforrások... [-]


Bachelor Fizika

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Einstein és Newton ... nélkülük nem tudnánk, hogy az E = mc2, vagy hogy az elmélet a gravitáció működését. Milyen őrült lenne az? Ha úgy találja, a fizika lenyűgöző (mi kihívás, [+]

Einstein és Newton ... nélkülük nem tudnánk, hogy az E = mc2, vagy hogy az elmélet a gravitáció működését. Milyen őrült lenne az? Ha úgy találja, a fizika lenyűgöző (mi kihívás, hogy azt mondják, hogy ötször gyorsan), akkor bolondok lennénk, hogy nem tekinti Michigan Tech. A között az ország néhány egyetemista kiskorúak asztrofizika és a nanotechnológia és egyedülálló középpontjában a légköri fizika, biomolekuláris modellezés, és a bioinformatika, a fizika diplomát az egyik legjobb az országban.

Mit kell tudni erről a programról

Az elérhetőség a kutatást a Michigan Tech teszi ad egy él, amikor a keresett nyári pozíciók nemzeti laboratóriumok és más egyetemek. Ezen felül, a diákok bemutatták országos találkozókon-Amerikai Geofizikai Unió és American Astronomical Society-és voltak azok publikált kutatás tudományos folyóiratban, mint Geophysical Research Letters és az Applied Physics Letters.... [-]


Bachelor Geológiai Mérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

A felszín alatti vízkészletek. Kutatás és fejlesztés fosszilis tüzelőanyagok és ásványi lerakódások. Hazard készítmények és választ. Van néhány nagyon őrült kezelésre szoruló problémák ötletes megoldások. Michigan [+]

A felszín alatti vízkészletek. Kutatás és fejlesztés fosszilis tüzelőanyagok és ásványi lerakódások. Hazard készítmények és választ. Van néhány nagyon őrült kezelésre szoruló problémák ötletes megoldások. Michigan Tech geológiai mérnöki program abban segít, hogy a mérnök, aki foglalkozik ezekkel a kihívásokkal otthon, az ország egész területén, és külföldön.

A program egyedülálló szempontjából a készségek megtudhatja három területen: mérnöki, geológia, és geofizika. Majd megtanulják a kar a mi országosan elismert osztály, aki hangsúlyozza a megértést, hasznosítását és védelmét a Földön.

Mit kell tudni erről a programról ... [-]

Bachelor Gépészmérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Intelligens mérnöki megoldások? Az biztos! Néhány karrier terén a mai világban is egyezik a népszerűség és a növekedési potenciál a gépipar területén. Akár érdekli a karrier az autóipar [+]

Intelligens mérnöki megoldások? Az biztos! Néhány karrier terén a mai világban is egyezik a népszerűség és a növekedési potenciál a gépipar területén. Akár érdekli a karrier az autóipar, a repülőgépipar, az ipari, illetve a fogyasztói termékek területén, jó esélye van a gépészmérnöki diplomát kaphat, hol akar menni.

Michigan Tech program egy őrült múlttal, hogy az egyik legjobb. Sőt, mi alapképzés helyre került a top 13 az elmúlt 29 egymást követő évben. Add hozzá, hogy a gyakorlati tananyag, kis osztály és a laboratóriumi méretekben, és az ipar által finanszírozott vezető kidolgozásában elért tervezési projektek, és ez nem is csoda, hogy miért a diplomások által felvett több száz vállalat minden évben.... [-]


Bachelor In Computer Science

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Igen, tudjuk tanítani, hogyan kell a kódot, mint egy őrült, de te okos ahhoz, hogy tudja, hogy ez körülbelül több annál. A számítógép-tudomány mértékben a Michigan Tech, máris kész a földre fut jobb a diploma megszerzése után. Az expozíció kutatási eszközök, mint [+]

Igen, tudjuk tanítani, hogyan kell a kódot, mint egy őrült, de te okos ahhoz, hogy tudja, hogy ez körülbelül több annál. A számítógép-tudomány mértékben a Michigan Tech, máris kész a földre fut jobb a diploma megszerzése után. Az expozíció kutatási eszközök, mint például a 3D térhatású kivetítő rendszerek, a virtuális valóság rendszerek, a mobil robotok, és a high-end klaszterek, akkor készüljön, bármelyik utat választja.

Ha tudja, hogy szeretne dolgozni a számítógép, de nem biztos még körülbelül egy pályaválasztás, nincs gond. A számítástechnika program lehetővé teszi, hogy két évvel annak meghatározására, hogy azt szeretné, számítástechnika, szoftverfejlesztés, vagy számítógépes rendszerek tudomány, mint a fő-és akkor még mindig képes legyen diplomás négy év alatt.... [-]


Bachelor Környezetmérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Fontolja meg: több mint egy milliárd ember nem jut egészséges ivóvízhez; több mint kétmilliárd nincs megfelelő higiénia; és levegőszennyezés ára az Egyesült Államokban, mint $ 40000000000 [+]

Fontolja meg: több mint egy milliárd ember nem jut egészséges ivóvízhez; több mint kétmilliárd nincs megfelelő higiénia; és levegőszennyezés ára az Egyesült Államokban, mint $ 40000000000 évente az egészségügyi ellátás és az elveszett gazdaság teljesítőképességét. Mint környezeti mérnök, tudod, hogy hatással vannak a közösség és a világ minden tájáról. Michigan Tech környezetvédelmi mérnöki szakon tanulni, hogyan kell megvédeni a bolygót fejlődő problémamegoldó készség és a megoldások kidolgozásába a világot, amelyben élünk. Ez nem lesz sokkal több őrült okos, mint ezt!

Válassz Focus

Mint környezeti tervezés fő nyugodtan koncentrálhat a műszaki területeken, mint például: - A levegő minősége - A felszín alatti vizek minősége - a szilárd és veszélyes hulladékok kezelése - A felszíni vizek minősége - Víz és szennyvíz feldolgozása... [-]


Bachelor Matematika

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Mit lehet tenni a matematika mértékben? Semmit! Ez az őrült-cool része tanul matematikai Ön lehetőségeit kiterjeszteni a végtelenbe. Mint egy matematikai szakán Michigan Tech, megtudhatja, [+]

Mit lehet tenni a matematika mértékben? Semmit! Ez az őrült-cool része tanul matematikai Ön lehetőségeit kiterjeszteni a végtelenbe. Mint egy matematikai szakán Michigan Tech, megtudhatja a szokatlanul széles skáláját modern kurzusok kriptográfia és Kódelméleti.

A matematika tanszék erős kutatási kar statisztika és statisztikai genetika, Kódelméleti, kriptográfia, folyadék dinamika, és a matematikai modellezés. Egyetemi hallgatók gyakran kapnak a kutatás finanszírozásának a Nyári Egyetemi Kutatási Ösztöndíj (szörf) programot.

Találd meg a szenvedélyt a helyes koncentráció

Mint a matematika jelentős tudsz koncentrálni: - biztosításmatematikai Tudomány - Alkalmazott és számítógépes matematika - Business Analytics - Diszkrét matematika - Általános matematika - középiskolai tanárok tanúsítás / Oktatás készítmény vagy úgy dönt, hogy nagy a statisztika. A koncentrációs vezethet karrier összpontosító mindent befektetések és biztosítási elemzés gyógyszeripari statisztikák.... [-]


Bachelor Menedzsment

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

A smart menedzsment-it valami minden sikeres üzleti vállalkozás igényeinek. Ha élvezni tervezi, döntéseket, és azon dolgozik, hogy segítse a cég elérje céljait, amit találtam [+]

A smart menedzsment-it valami minden sikeres üzleti vállalkozás igényeinek. Ha élvezni tervezi, döntéseket, és azon dolgozik, hogy segítse a cég elérje céljait, megtalálta a hivatását. Management a Michigan Tech mintegy összekötő üzleti technológia révén tapasztaltak-alapú tanulás. Nem fogsz találni a nagy előadások, amelyek csak az alapokat; ahelyett, megtudhatja a kis létszámú osztályok és a munka egy-az-egyben a professzorok, miközben halad a tudás a kutatás. Csatlakozz hozzánk, és tedd a crazy-smart lelkesedéssel és kap-it-elvégzett munkához való hozzáállás!

Válassz Koncentráció

Ennek kezelése jelentős lehet választani a koncentráció: - Vállalkozói - Supply Chain és Operations Management... [-]


Bachelor Pénzügy

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Szereted a pénzt. Hé, ki nem? De a szerelem arány ered látta a kezdeti beruházás nőnek a smart használatára a pénzügyi stratégiák. Akár részvények vagy kötvények, portfóliók, vagy [+]

Szereted a pénzt. Hé, ki nem? De a szerelem arány ered látta a kezdeti beruházás nőnek a smart használatára a pénzügyi stratégiák. Akár részvények vagy kötvények, portfóliók, vagy cash flow, nem tud várni, hogy figyelemmel kíséri az eredményeket, és arat a jutalom.

Mint pénzügyi szakán Michigan Tech, akkor próbálja meg a kezét a valós befektetés keresztül Applied Portfolio Management Program. Itt kezelheti több mint 1,5 millió dollárral valódi pénzt, a mi csapatunk megtette az első díjat a RISE International Investment Challenge háromszor kilenc év, és megnyitotta a New York Stock Exchange. Ez az egyik őrült önéletrajz építője.

Mit kell tudni erről a programról Vegyen részt a Applied Portfolio Management Program, és lehetőségük van az egyik csak két Bloomberg terminálok a Felső-félszigeten. Majd kíséri és elemzi a valós idejű pénzpiaci adatok mozgások, hely, kereskedések, és a legfrissebb hírek és árajánlatok. A School of Business és Gazdaságtudományi által akkreditált AACSB-különbséget, ami a tetejét 15 százaléka egyetemi üzleti program a világon. Nem lesz elkészíteni az üzleti innováció, a fejlesztés és a vállalkozási ismeretek a megkülönböztető és innovatív tantervet. Csatlakozz a pénzügyminiszter Club és segít a diáktársak. Majd fogadó események, mint FinanceU, amelynek célja, hogy segítse a hallgatók pénzügyi döntéseket tudnak hozni, és "kitört, és éhes", amely segít a diákok megismerhetik áttéréskor a főiskolai életet kezd, hogy első munkahely, és annak fontosságát, hogy nyugdíjcélú megtakarítás. Fen a vezetői képességek és flex a tőkeereje csatlakozva üzleti hallgatói szervezetek, a becsület társadalmak, illetve campus hallgatói szervezetek. Ingyenes segítség kéznél van: a felújított Sam B. Tidwell Student... [-]

Bachelor Számítógépes Mérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Hány ember kell ahhoz, hogy építsenek egy számítógép? A Michigan Tech, sok-és ez egy jó dolog! A crazy-smart [+]

Hány ember kell ahhoz, hogy építsenek egy számítógép? A Michigan Tech, sok-és ez egy jó dolog! A crazy-okos számítógépes mérnökök használni a tehetségüket elképzelni, design, és integrálni komplett számítógépes rendszerek a semmiből. Számítógépes tervezés egyre nagyobb területen, és a programunk innovatív osztályok és gyakorlati kutatási kapsz versenyelőnyt-e te alkalmazása egyetemre vagy az iparban dolgozó.

Válassz Focus

Mint számítógépes mérnöki nagy nyugodtan koncentrálhat a műszaki területeken, mint a: - Artificial Intelligence - Computer Networks - Beágyazott rendszerek - Enterprise - Microchip Design - Network Security - Robotics - System Performance... [-]


Bachelor Vegyészmérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Van egy érdeklődés az orvostudományban és a vágy, hogy befolyásolja életüket, és a különbség. Valósítsa meg céljait egy orvosbiológiai mérnöki diplomát Michigan Tech. Majd szorosan együttműködik Kar [+]

Van egy érdeklődés az orvostudományban és a vágy, hogy befolyásolja életüket, és a különbség. Valósítsa meg céljait egy orvosbiológiai mérnöki diplomát Michigan Tech. Majd szorosan együttműködik kar (foglalkozásunknak tartják a kis okkal), és vegyenek részt a korai és gyakorlati kutatási-tanulmányozza a hatását anyagok kifejezése érrendszeri növekedési faktorok, a kérelmet az orvosbiológiai mérnöki vidéki egészségügyi, vagy a folyamatban lévő tanulmány a csontanyagcsere és a csontritkulás fekete medvék (amely kapott elismerést a nemzeti média) -pretty őrült, ugye?

Válassz Focus

Ennek orvosbiológiai mérnöki nagy nyugodtan koncentrálhat a műszaki területeken, mint például: - A biomechanika - Biomaterials / tissue engineering - Szív- és érrendszeri engineering - Orvosi műszerek - Orvosi képalkotó / optika - Pre-professzionális egészségügyi... [-]


Bachelor Villamosmérnöki

Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Houghton

Szóval élvezni újrahuzalozási hangrendszer vagy tanulni áramkörök ... nem csak az, hogy jó, azt mutatja, megvan a crazy-smart készségeket, hogy egy villamosmérnök a Michigan Tech. Majd megtudjuk, mindent a matematikai modellezési és elemzési technikák a digitális video [+]

Szóval élvezni újrahuzalozási hangrendszer vagy tanulni áramkörök ... nem csak az, hogy jó, azt mutatja, megvan a crazy-smart készségeket, hogy egy villamosmérnök a Michigan Tech. Majd megtudjuk, mindent a matematikai modellezési és elemzési technikák a digitális videó és képfeldolgozás. Azt is ki vannak téve a globális vállalatok szponzoráló villamosmérnök kutatási projektek-és bérbeadása a diplomások.

Találd meg a szenvedélyt a helyes koncentráció

Mint egy villamosmérnök fő tud koncentrálni a: - Enterprise - Optika Vagy válasszon ki egy területet a specializáció: - Kontroll - Kommunikáció - Digital Systems - Electromagnetics - Elektronika - Optika - Teljesítmény és energia rendszerek - jelfeldolgozás... [-]


Videók

What is the Value of a Michigan Tech Education?