Hivatalos Leírás

A Messiah College-ról

A Messiah College egy országosan rangsorolt, magán keresztény kollégium, amelynek hallgatói testülete 3 305 egyetemi és posztgraduális hallgató. Mechanicsburg, Pa., Messiah városában található, mindössze 12 mérföldre az állami tőke, Harrisburg. A kollégiumot 1909-ben alapították a Krisztus-templom testvérei. A Főiskola hitalapja ma nagyjából evangélikus, és magában foglalja a különböző felekezetekből és keresztény hit hagyományokból származó diákokat és munkavállalókat.

Személyazonossági nyilatkozat

A Messias Főiskola a liberális és az iparművészet keresztény egyháza. A Főiskola elkötelezett az evangéliumi szellemben, amely a keresztény egyház anabaptista, pietista és wesleyai hagyományaiban gyökerezik.

Küldetés

Küldetésünk az, hogy neveljük a férfiakat és a nőket az értelem, a karakter és a keresztény hit érettségéért a szolgálat életében, a vezetésben és a megbékélésben az egyházban és a társadalomban.

Motivált egy közös küldetés

Küldetési kijelentésünk megnyitó elkötelezettsége - a diákok "értelem, karakter és keresztény hit érettségének" kifejlesztése - a közösségünk közös hitének integrációját a Messias Főiskola tapasztalatának minden aspektusába illeszti. Ez a holisztikus oktatási modell az SR Smith alapítójának merész víziója több mint 100 évvel ezelőtt, és továbbra is az identitásunk sarokköve.

A Messiás misszió szolgálatának, a vezetésnek és a megbékélésnek a többi központi összetevője szintén szilárdan a keresztény hitünk kontextusában gyökerezik. Nem csak azért szolgálunk, mert ez a "helyes dolog"; azért szolgálunk, mert Isten hív minket, hogy megnyissuk szívünket a szegényeknek és a rászorulóknak, és az igazságszolgáltatásért dolgozzunk, ahol az igazságtalanság uralkodik. Megtanuljuk vezetni azt hinni, hogy Jézus a végső példa az együttérzés, a tisztelet és a szeretet vezetésével. És hitünk miatt arra kényszerülünk, hogy a megértés és a béke hidat építsünk, hogy bemutassuk Isten méltó szeretetét másoknak.

A mi campusunk

Dél-Közép-Pennsylvania peremvárosi részén található Messiah College 471 látványos hektáron helyezkedik el. Akár sétálsz a festői Sárkánytorony patak mentén, amely a campuson keresztül fut, meghallgat egy előadást az egyik legmodernebb tudományos épületünkön, focizni nézi a szabadtéri sportkomplexumunkat, lógni egy koncertünk a diákegyesületben, vagy egyszerűen csak élvezheti a campus szépségét, biztos lehet benne, hogy otthon érez.

Miért érzi magát otthon?

Mert a Messiásnál több mint egy gyönyörű campus. Ez a vendéglátásról szól az egész ember számára. Látogatás első alkalommal? Visszatérve az egyetemre az ön évről évre? A nagyszülők elhozása a nagyszülőnapra? Nem számít, mi az oka, mindig barátságos arcokat és igazán hasznos embereket üdvözöl, akik a legjobbat akarják neked.

Közösség iránti szenvedély létrehozása

Campusunk sokféle diák, személyzet és kar egy csoportja. Bár mindannyian különböző helyekről és hátterekről érkezhetünk, elsőbbséget adunk annak, hogy ösztönözzük az értelmes kapcsolatokat az egyetemi közösségünkben.

Míg a hét akadémiai épület, 12 lakóház / apartman, könyvtár és sok más, az istentiszteletre, a tanulásra és a diákéletre szentelt épület tükrözi fizikai campusunkat, a több mint 3000 diák a Messiás kampuszát gyarapítja - teljesítő barátságokkal, szenvedéllyel Krisztus és az akadémiai kiválóság iránti elkötelezettség.

Mindent közel

Bár a festői környezetünkkel nem mondhatjuk el, a Messias campus csak egy rövid autóútra van a közeli nagyvárosi területektől. A Harrisburg állam fővárosának belvárosi éttermei, galériái múzeumok és sportlétesítményei mindössze 15 percre vannak. A Philadelphia, a Baltimore, a Washington DC és a New York City forgalmas városi központjai mindössze 2-3 óra autóútra vannak. És ha megtapasztaltuk a közeli városok által kínált lehetőségeket, örömmel fogadjuk Önt a campusunk tevékenységéhez!

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Messiah College

A Messiah College biokémiai végzettsége számos izgalmas karriert, például gyógyszert, gyógyszertárakat, szövetségi egészségügyi területeket, törvényszéki tudományokat, la ... [+]

Biokémia a Messiah College-ban

A Messiah College biokémiai végzettsége számos izgalmas karriert, például gyógyszert, gyógyszertárakat, szövetségi egészségügyi területeket, törvényszéki tudományokat, laboratóriumi munkát, kutatást és többet készít. Ha egy ilyen területen szeretne pályafutást tanúsítani, akkor a Messiah College biokémiai szakembere jó illik a főiskolai tapasztalatodhoz.

Az Amerikai Kémiai Társaság által jóváhagyott programként a tanszék szigorú oktatást kínál a kémia és a biokémia minden tudományterületén, amely tudományos szakemberként való előkészítéshez szükséges szellemi, kísérleti és kommunikációs készségeket kínál.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Légy technikailag kompetens, hatékony elemző gondolkodó, aki valós mérnöki megoldásokat teremt a legmagasabb rangú, ABET-akkreditált Bachelor of Engineering mérnöki (BSE) ... [+]

Mérnöki képzés a Messiah College-ban

Légy technikailag kompetens, hatékony elemző gondolkodó, aki valós mérnöki megoldásokat teremt a legmagasabb rangú, ABET-akkreditált Bachelor of Engineering mérnöki (BSE) programon keresztül.

A Messiás az egyetlen privát keresztény főiskola az országban, ahol egy ABET-akkreditált alapképzési program kínálja a hat típusú mérnöki fokozat egyedi koncentrációját. Választhat, hogy koncentrál az orvosbiológiai mérnöki, építőmérnöki, számítástechnikai, villamosmérnöki, környezetmérnöki vagy gépészmérnöki. Az elmúlt öt évben pedig a Messiah College-ot az Egyesült Államokban az USA Hírek és Világjelentésében a "Legjobb egyetemi programnak" rangsorolták. A 2017-es rangsor szerint a Messiás országonként 200 programból 55-ben volt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

A Messiás legmodernebb oktatási laboratóriuma és kutatási minőségi technológiája és berendezése vonzza az ország legfényesebb fiatal férfiak és nők egy részét. ... [+]

Kémia a Messiah College-ban

A Messiás legmodernebb oktatási laboratóriuma és kutatási minőségi technológiája és berendezése vonzza az ország legfényesebb fiatal férfiak és nők egy részét.

Vizsgáld meg a körülötted lévő világot, miközben többet tanulsz magadról és a Teremtődről. A Messiah College kémiai főmérnöke, az Egyesült Államok egyik legfelsőbb magániskolai kollégiuma, különös hangsúlyt fektet a tudomány tudásának és módszereinek integrálására azzal, amit a keresztény hit tanít nekünk az emberekről és szerepükről a világegyetemben. Gyakran a "központi tudománynak" nevezik, a kémia nagymértékben támaszkodik a matematika és a fizika elméletére, majd az ökológiára, a mezőgazdaságra, az orvostudományra, a molekuláris biológiára, a genetikára, a geológiára és az élelmiszertudományra vonatkozó információkat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

A Messiah College-ban, az Amerikai Egyesült Államok felsőfokú magánegyetemének pszichológiája Bachelor of Arts (BA) vagy Bachelor of Science (BS) pszichológia diplomájátó ... [+]

Pszichológia a Messiah College-ban

A Messiah College-ban, az Amerikai Egyesült Államok felsőfokú magánegyetemének pszichológiája Bachelor of Arts (BA) vagy Bachelor of Science (BS) pszichológia diplomájától kezdve jól felkészült a pszichológiai karrierekre, vagy mesterfokozatra. Míg a pszichológia fokozatot szerzett, akkor is kiválaszthatja a kiskorúakat, folytathat egy kettős diplomát, tanulmányozhatja külföldön vagy több szakmai gyakorlatot.

Mint pszichológia fő, akkor válasszon a Bachelor of Arts vagy Bachelor of Science pszichológia szak. A BA felkészíti Önt a belépő szintű pszichológiai posztokra és a grad iskolára. Azt is választhatja, hogy hozzáadja a klinikai koncentrációt a BA diploma, hogy felkészüljenek arra, hogy legyen tanácsadó vagy gyakorlati tanácsadás pszichológia. A BS fokozat lehet a megfelelő választás az Ön számára, ha olyan pszichológiai területen szeretne dolgozni, amely nagyobb hangsúlyt fektet a tudományra és a matematikára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Fejlessze kreatív készségeit, amikor felkészül egy izgalmas karrierre, mint művész az akkreditált programunkban! ... [+]

Studio Art (BA vagy BFA) a Messiah College-ban

Fejlessze kreatív készségeit, amikor felkészül egy izgalmas karrierre, mint művész az akkreditált programunkban!

A Bachelor of Art (BA) célja a diákok, akik szeretnék megtapasztalni a széles körű bölcsészettudományi oktatás hangsúlyt fektetve a vizuális művészet tanulmányozására. A Bachelor of Fine Art (BFA) célja a diákok számára, hogy maximalizálják a stúdió immersion, különösen azok számára, akik a törekvés a posztgraduális diploma (MFA). Miközben megtartja a BA bővebb szabad művészetének szélességét, hangsúlyt fektet a stúdió gyakorlatára és elméletére.

Stúdió művészeti főbb jellemzői ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Ha a közönségnek szóló zenélés vagy zenélés az Ön karriercélja, akkor a Messiah College elismert zenei programjának zenei előadásmódja határozott lépés a helyes irányba. ... [+]

Zenei előadás a Messiah College-ban

Készen állsz, hogy sikeres zeneszerzővé válj?

Ha a közönségnek szóló zenélés vagy zenélés az Ön karriercélja, akkor a Messiah College elismert zenei programjának zenei előadásmódja határozott lépés a helyes irányba. A Messiásnál fejleszteni tudsz a technikai jártasságot, hogy kiválóan élvezd a zenei teljesítményedet - hangszeres vagy vokális - és szerezzen gyakorlati, személyes és vállalkozói készségeket a sikeres zenei karrierhez a XXI. Században.

Zenei teljesítmény főbb jellemzői

A Messiah College zenei előadóként Ön képes lesz arra, hogy:

Teljes tanfolyam, amely magában foglalja a magáncélú órák óraszámát egy kiválasztott eszközön. Szerezzen instrumentum-specifikus oktatást a pedagógiában és az irodalomban. Végezzen két teljes preambulumbekezdést, építsen egy erős repertoár alapot és szerezze meg a színpadon fontos tapasztalatokat. Számos főiskola zenekarban, többek között a szélegyüttes, a koncertkórus, a szimfonikus zenekar, a jazz együttes, a szimfonikus szelek, az operaház és a kamarazenekarok előadásai. Karrier lehetőségek a zenei előadásokért ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Messiah College

Kihangosítsa kreatív energiáját és mesélő tehetségét nagy sebességű eszközökkel, a digitális médiaképzést követve a Messiah College-on, az Egyesült Államok egyik legfelső ... [+]

Digitális média a Messiah College-ban

Kihangosítsa kreatív energiáját és mesélő tehetségét nagy sebességű eszközökkel, a digitális médiaképzést követve a Messiah College-on, az Egyesült Államok egyik legfelső magán keresztény kollégiumán

A digitális média egy feltörekvő terület, és a multimédiás kommunikációs készségek, amelyeket a fő tanfolyamokon keresztül fejlesztünk ki, felkészítjük Önt arra, hogy megfeleljen a digitális média szakemberek növekvő igényeinek számos területen.

Digitális média főbb jellemzői

Digitális média főnökként a Messiah College-nál képes lesz:

Fókuszáljon a digitális média bizonyos területére, amely érdekes az Ön számára. Fogadjon sok érdekes választást vagy további digitális média tanfolyamokat. Vegyen részt egy együttműködő digitális média projektben az évről évre. Készüljön fel a pályára mint web, grafika, hang vagy játék tervező; videó szerkesztő; mobil alkalmazás vagy játék programozó; vagy imádságügyi miniszter. Tanulmányozhat a Messiah College 40 külföldi tanulmányi helyszínének egyikében. A digitális művészetek, a digitális videó és a digitális hanganyagok szentelt stúdióiban dolgozzon ki készségeket, és dolgozzon az új Calvin és Janet High Worship és Performing Arts Centerben, amely a legkorszerűbb digitális berendezésekkel és két iMac laboratóriummal foglalkozik a színház és a zenei technológia. Gyakorolja a készségeket új stúdiómunkánkban, amely magában foglal egy zöldszobát, foleystúdiót és teljesen felszerelt ellenőrző helyiséget. Karrier lehetőségek a digitális média szakemberek számára ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Az osztályteremből a lépcsőházba, a film és a média művészetek Bachelor of Arts (BA) képzési program meríteni Önt mind a technikai és kreatív szempontból a növekvő terüle ... [+]

Film és média művészet a Messiah College-ban

Az osztályteremből a lépcsőházba, a film és a média művészetek Bachelor of Arts (BA) képzési program meríteni Önt mind a technikai és kreatív szempontból a növekvő terület a film és a média művészetek.

A Messiás jól ismert film- és médiaművészeti programja jelentős lehetőségeket kínál a gyakornokok számára a médiatermelés minden szintjén, és előkészíti Önt a produkcióra, forgatókönyvírásra, irányításra, szerkesztésre vagy filmművészetre.

Film és média művészetek főbb megkülönböztető képességei

A Messiah College film- és médiaművészeti vezetőjeként Ön képes lesz arra, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Felhívni minden olyan független gondolkodót, aki érdeklődik a közélet iránt és aggodalomra ad okot a társadalmi igazságosság iránt. ... [+]

Politikai és nemzetközi kapcsolatok a Messias Főiskolán

Felhívni minden olyan független gondolkodót, aki érdeklődik a közélet iránt és aggodalomra ad okot a társadalmi igazságosság iránt.

Politikai és nemzetközi kapcsolatokként a Messiah College-ban, a legmagasabb rangú Pennsylvani Keresztény Főiskolán, merülsz el a diákok és a tanárok között, akiket ugyanazok a dolgok táplálnak, amelyek energizálnak: politikai kampányok, választások, diplomácia, nemzetközi ügyek , a közegészségügy, a bevándorlás, a környezetvédelem és a faji kapcsolatok.

A politika és a nemzetközi kapcsolatok vezetője olyan erős oktatási programot kínál, amely versenyképes lesz a munkahelyi vagy a grad iskolai piacon. Miközben tipikusan a közoktatási karrierre való felkészülésként gondolkodik a politikai tudományról, úgy látjuk, hogy olyan fegyelemről van szó, amely alaposan felkészíti Önt arra, hogy különböző területekbe, többek között a kormányzatba, az üzleti életbe, az oktatásba, a kommunikációba, a törvénybe és sok másba belépjen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

A Messiah College kommunikációs fokozata a Messiah College-on keresztül segíti Önt abban, hogy továbbfejthesse ismereteit a kommunikáció általános területén, és rugalmasa ... [+]

Kommunikáció a Messiah College-ban

A Messiah College kommunikációs fokozata a Messiah College-on keresztül segíti Önt abban, hogy továbbfejthesse ismereteit a kommunikáció általános területén, és rugalmasan tudjon részt venni olyan kommunikációs területeken, amelyek a leginkább érdeklődnek.

Tanulva, hogy az elméleteket hatékonyan és etikus módon alkalmazza a kommunikációs specialitások széles skáláján, akkor végzi el az alapítványt, amely a kommunikációval kapcsolatos munkák elvégzéséhez vagy a továbbképzés révén történő továbbképzéshez szükséges. Megtanulja a kommunikáció szerepét a történelemben, és feltárja az elméletet, a retorikát, valamint az interperszonális és a kultúrák közötti kommunikációt, amely lehetővé teszi, hogy elsajátítsák a kommunikáció különböző formáit - beleértve a szóbeli, írásbeli, vizuális és virtuális jellegeket. Ön is meg fogja érteni a kommunikációs folyamatokat az egyének, valamint a különböző kultúrák és társadalmak között.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Messiah College

Ha kreatívan és kritikusan gondolkodik a komplex problémák megoldásában, és élvezni fogja a technológiával való együttműködést, akkor a Messiah College számítógépes és in ... [+]

Számítástechnikai és informatikai tudomány a Messiah College-ban

Ha kreatívan és kritikusan gondolkodik a komplex problémák megoldásában, és élvezni fogja a technológiával való együttműködést, akkor a Messiah College számítógépes és informatikai szakemberei megfelelőek lehetnek az Ön számára.

A kvantitatív, technikai gondolkodók igénye, akik számítógépes és informatikai diplomával rendelkeznek, erősek és tovább fognak növekedni. A számítástechnika és információs tudományok Bachelor of Science-ben a számítógépes programozás, az adatbázisok, a rendszerelemzés és a tervezési alkalmazások területén olyan osztályokba vesznek részt, amelyek olyan technikai készségeket fejlesztenek ki, amelyeknek szüksége van a számítógépes és információs iparban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Van vágya arra, hogy alkalmazza matematikai készségeit üzleti alkalmazásokra? A Messiah College-ban a biztosításmatematikai tudomány vezetőjeként felkészülsz a munkára a ... [+]

Aktuáriumi tudomány a Messiah College-ban

Van vágya arra, hogy alkalmazza matematikai készségeit üzleti alkalmazásokra? A Messiah College-ban a biztosításmatematikai tudomány vezetőjeként felkészülsz a munkára a biztosításmatematikai tudomány területén, miközben a hit és a fegyelmi szakértelem összekapcsolása egyedülálló és kihívásokkal teli.

A biztosításmatematikai tudományok Bachelor of Science (BS) szakán a Messiah College-ban, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb magániskolai keresztény iskolájában matematikailag tehetséges hallgatókat készítenek, akik érdeklődnek az üzleti alkalmazások iránt az aktuáriusi tudomány területén. Keresse meg a kockázatok kezelésének módjait az erős elemzési készségek, az üzleti ismeretek és az emberi viselkedés megértésének kombinációjával. A hallgatók bizonyítani tudják, hogy képesek-e két szakmai vizsga átadni a tanfolyam által lefedett területeken, és megkapják a három lehetséges VEE-kreditet (Ellenőrzés oktatási tapasztalattal) . Ez a program megkérdezi a tanulókat, hogy gondolkodjanak el arról, hogy munkájuk szolgálhat a Királyság számára, amikor beléptek a biztosításmatematikai térbe.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Tegye az elméjét, a szívét és a kezét, hogy a Messiah College legfontosabb biológiája legyen. A biológia szakos programon keresztül nemcsak a teremtést, hanem az alkotót ... [+]

Biológia a Messiah College-ban

Tegye az elméjét, a szívét és a kezét, hogy a Messiah College legfontosabb biológiája legyen. A biológia szakos programon keresztül nemcsak a teremtést, hanem az alkotót is tanulmányozod, integrálva a biológiád tudását a keresztény hiteddel.

A Messiaiskola biológia egyetemi diploma megalapozza az alapvető biológiai tanfolyamokat, és lehetőséget nyújt arra, hogy a biomedikai, celluláris, ökológiai, általános és szervezeti biológiai koncentrációk révén összpontosítson egy adott érdeklődési területre.

A biológia főbb megkülönböztető jegyei

A Messiah Főiskola biológiai vezetőjeként Ön képes lesz arra, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Tervezzen egy testreszabott tanulmányi programot a vállalkozói tevékenység, a humánerőforrás-gazdálkodás, a vezetés, a technológia és az üzemeltetés menedzsmentje közül n ... [+]

Üzletigazgatás a Messiah College-ban

Tervezzen egy testreszabott tanulmányi programot a vállalkozói tevékenység, a humánerőforrás-gazdálkodás, a vezetés, a technológia és az üzemeltetés menedzsmentje közül négy különböző koncentrációban.

Mint a Messiah College főigazgatója, testre szabott tanulmányi programot tervez, amely hangsúlyozza, hogy hol, miért és hogyan döntesz az elméd és a hit használatáról. Számos különböző számot kínálunk, hogy felkészítsük Önöket különböző foglalkozási szerepekre és mindenféle érdekes helyszínre szerte a világon.

Üzleti adminisztráció főbb megkülönböztetők

Mint a Messiah College főiskolai vezetője, képes lesz:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Keres pénzt a pénzügyi tervezés vagy vagyonkezelés, tőke kutatás, kincstár, befektetési banki vagy vállalati pénzügyi tervezés? Akkor a pénzügyi fő lehet a tökéletes illi ... [+]

Pénzügyi főnök a Messiah College-ban

Keres pénzt a pénzügyi tervezés vagy vagyonkezelés, tőke kutatás, kincstár, befektetési banki vagy vállalati pénzügyi tervezés? Akkor a pénzügyi fő lehet a tökéletes illik hozzád!

A Messiah College-ban, az Amerikai Egyesült Államok egyik legfelsőbb magániskolai iskoláján alapuló Bachelor of Science (BSc) szakoktatási program a pénzügyi elmélet gyakorlati alkalmazásával a megkülönböztetett, legkorszerűbb technikákat alkalmazza. Ezek a technikák egyedülállóan felkészítik és felkészítik Önt arra, hogy hatékonyan vezető szerepet töltsön be a pénzügyek területén és befolyásolja a világot Krisztus számára. A program középpontjában a Ralph S. Larsen Finance Lab (augusztus 2017 augusztusában) a program számos lehetőséget kínál a gyakorlati vállalati pénzügyek és befektetési menedzsment tapasztalatokra, beleértve a hallgatói befektetési klubban való részvételt, amely aktívan vásárol és értékesít értékpapírokat egy portfólió értéke több mint $ 275,000.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

A nemzetközi üzleti fő célja, hogy felkészítse Önt, hogy globális üzleti szakember. Ma mindenféle szervezetek egyre inkább kapcsolódnak világszerte. A nemzetközi üzleti ... [+]

Nemzetközi Üzlet a Messiah College-ban

A nemzetközi üzleti fővállalkozás célja, hogy felkészítse Önt, hogy globális üzleti szakembergé váljék. Napjainkban mindenféle szervezetek egyre inkább kapcsolódnak világszerte. A nemzetközi üzlet olyan kifejezés, amelyet bármely szervezeti tevékenység leírására használnak (pl. Vásárlás, értékesítés, befolyásolva stb.). Az iparágak széles spektrumában alkalmazott alkalmazással olyan speciális készségeket fejleszt ki, amelyeket bárhonnan használhat és magával vihet.

Nemzetközi üzleti főbb jellemzők

A Messiah College elismert vezetője a felsőoktatásban, amikor a globális gondolkodásmód kialakulása a főiskolai diplomások körében. Nemzetközi üzleti főnökünk páratlan lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy felkészüljenek a sikerre ezen a területen. Nemzetközi üzleti vezetőjeként Ön képes lesz arra, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

A Messiásnál rugalmas tananyagunkon keresztül "csináljuk" a marketinget, valós marketingterveket írunk, amelyek kutatási szolgáltatásokat nyújtanak a vállalkozások számár ... [+]

Marketing a Messiah College-ban

A Messiásnál rugalmas tananyagunkon keresztül "csináljuk" a marketinget, valós marketingterveket írunk, amelyek kutatási szolgáltatásokat nyújtanak a vállalkozások számára, és még a marketing értékesítési összetevőjeként is részt vesznek.

A Messiah College piacvezetőjeként kifejleszteni tudod a kritikus gondolkodás képességét és kreativitását a marketing kommunikációs tervek készítéséhez, reklámkampányok készítéséhez és kutatási szolgáltatások nyújtásához a helyi nonprofit szervezetek számára. A campusszervezetek felkérhetik Önt arra, hogy fejlessze a marketinges ismereteit az információgyűjtés és tevékenységük népszerűsítése érdekében. Megtudhatja, hogyan lehet azonosítani a marketinggel kapcsolatos etikai kérdéseket, és artikulálni a személyes válaszokat, amelyek tükrözik a keresztény elvek iránti elkötelezettségét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Messiah College

Készüljön fel a Certified Public Accountant részévé; írja be a pénzügyi, vállalati, személyi vagy adókönyvelési mezőt; vagy folytassanak könyvvizsgálatot - mindezt keresz ... [+]

Könyvelés a Messiah College-ban

Készüljön fel a Certified Public Accountant részévé; írja be a pénzügyi, vállalati, személyi vagy adókönyvelési mezőt; vagy folytassanak könyvvizsgálatot - mindezt keresztény nézőpontból.

Mint a Messiah College számviteli diploma, akkor a nagy keresletet az állami könyvvizsgáló cégek és a nemzeti vállalatok, valamint a kisvállalkozások. Valójában, mint a diplomások több mint 70 százaléka, még akkor is magának találja magát, hogy elfogadja az állásajánlatot korai évében.

Miért érdemes számviteli?

Könyvelési főkötelezettségként olyan kompetenciákat fejleszt ki, amelyek elengedhetetlenek az egyének és a vállalkozások pénzügyi nyilvántartásának fenntartásához, ellenőrzéséhez és ellenőrzéséhez. Meg fogja tanulni a pénzügyi és adóbevallások elkészítéséhez szükséges készségeket is. Nyissa meg kedvenc álláskereső fórumát, és megtalálja a könyvelők munkalehetőségeinek hosszú listáját. Az országos, nagyvállalatok és állami könyvvizsgáló cégek, valamint a kisvállalkozások és magánszemélyek tükrözik a képzett könyvelők iránti igényt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mechanicsburg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College