Hivatalos Leírás

Mercy College dinamikus, változatos New York egyetemen, amelynek hallgatók egy személyes küldetés: a legtöbbet hozza ki az élet a legtöbbet hozza ki az oktatás.

1950-ben alapították, Mercy kínál több mint 90 egyetemi és posztgraduális képzési és bizonyítvány programok keretében öt iskola: Business, oktatás, egészség és Természettudományi Kar, Bölcsészettudományi és Szociális és Magatartástudományi Intézet. Mercy College támadja kar és a személyzet, hogy a felsőoktatás munka bárki éhes elég keresni egy jobb helyet az életben. Az egyetemen a Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan és Yorktown Heights, az élénk Főiskola kultúra által elszenvedett sokszínű hallgatói szervezet szerte a régióban.

Mercy102

Átalakító Oktatási gyakorlat


Mercy vitatja annak minden graduális és posztgraduális hallgatók, hogy meghaladja a személyes és szellemi elvárásainak. Mercy diplomások a sikert és bizalom egész szakmai és szakmai spektrumok, valamint a hatás vannak azok a közösségek vagy a világon bárhol tanúskodik, hogy felhatalmazó oktatási tapasztalat.

Mercy pezsgő tudományos közösség nagy jelentőséget érték a tanulás az osztálytermen kívül a valós tapasztalatok. Ez a megközelítés az ösztöndíjas ösztönzi a diákokat, hogy alkalmazni, amit tanulnak az osztályban az élet a diploma megszerzése után. Mercy világhírű kar szorosan együttműködik a hallgatók ezek a projektek.

Mercy_York

Mercy elkötelezett az összekötő hallgatók a világ. A Kollégium gazdag hagyománya van a közösségi szolgálat, a "Mercy Hozzáad" kezdeményezés, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt, és az ólom, a szolgáltatás-tanulási lehetőségeket. Ez tükrözi a Mercy történetét és értékeit szereplő Mercy College tömítés (Inserviendo Consumere, elfogyasztott szolgáltatás).

On-campus események és nemzetközi utazási élmények segítségével a diákok felfedezzék, és értékelik a kultúrák messze otthonról. A diplomások elkötelezett állampolgárok.

Mercy101

A Paktum Advantage


Elkötelezetten támogatja a hallgatók egész oktatás, Mercy College kínál személyre szabott tanulási élményt, amely magában foglalja az Akadémia személyre szabott Achievement Szerződés (Szerződés) programot. PAKTUM egy országosan elismert mentorprogram, amely modellként szolgál hallgatói sikert. www.mercy.edu/ 877-KEGYELEM-GO.

A PAKTUM mentor a lényeg, aki segít eligazodni egyetemi élet. A mentor segít megérteni és alkalmazni a pénzügyi támogatásra, válassza ki a megfelelő nagy, válassza ki és osztályok, nyomon követheti a tudományos haladás, vezetői készségek kialakítása, a föld egy szakmai, és előkészíti az állásinterjúk.

Mercy_ny

A kívánt Campus Környezet


A lélegzetelállító környezetben, a Hudson folyó megkülönbözteti Mercy festői campus a festői Dobbs Ferry. Dobbs Ferry főutcája, pár lépésre a campus, hangulatos éttermek, butikok, üzletek, kávézók és élénk közösségi élet. A Metro-North pályaudvar található az egyetemen, ami New York City hozzáférhető. Érkezik a Manhattan szívében, a Grand Central Station, kevesebb, mint 30 perc alatt. Vizsgáljuk art a MoMA, a tapasztalat Broadway, korcsolya Bryant Park, fedezze opera a Met, elkapni egy játék a Yankee stadionban vagy a Citi Field, felfedezni a Central Park, a Metropolitan Museum of Art és a botanikus kert, és a tapasztalatszerzés, számtalan szakmai és munkalehetőségek.

Mercy másik egyetemen, Manhattan, Bronx és Yorktown Heights, rugalmasságot és kényelmet.Megfizethetőség
Mercy kínálja az egyik legalacsonyabb magán főiskola tandíjemelési a nemzet, és a legkisebb a New York államban. A testület azt is előírja, nagylelkű ösztöndíj csomagokat a nagy eredményt elérő tanulók. Akár a diákok lakó vagy ingázó, akkor felfedezni rengeteg lehetőséget és gazdagító főiskolai tapasztalatok egy része az országos átlagos költsége.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College elkötelezett a motivált diákok a lehetőséget, hogy megváltoztatja az életüket keresztül a felsőoktatás kínál bölcsészettudomány és szakmai programok, személyre szabott, magas színvonalú tanulási környezetek, így készül a diákok, hogy csatlakozzanak jutalmazása pályára, hogy továbbra is a tanulás egész életük és cselekedni etikailag és felelős a változó világban.

MercyMission
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BSc

Mercy College

Versenyelőnnyel rendelkezzünk A legmodernebb marketing programunkban megismerheti az elméletet, megszerzi a valódi élményt és építhet szakmai hálózatot. ... [+]

Mint marketing fő , mindent megtudhat a reklámról az e-kereskedelemre, a leggyorsabban növekvő marketing területre. A karrierlehetőségek a marketing terén bőségesek, a folyamatos pozitív foglalkoztatási növekedési ráta pedig előre jelzett. Meg fogja tanulni az élvonalbeli, innovatív marketing technikákat, amelyek segítenek kiemelni a versenyt. A karrierlehetőségek a marketing terén bőségesek, a folyamatos pozitív foglalkoztatási növekedési ráta pedig előre jelzett. A diákok megtanulják a legfrissebb élvonalbeli és innovatív marketing technikákat, amelyek arra szolgálnak, hogy előnyüket biztosítsák versenytársaikkal szemben, és fokozzák karrierjüket.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Mercy College

Ha pénzügyi pályafutást szeretne, ez a program az Ön számára. A pénzügyi specializációnak két pályája van: Pénzügy / számvitel: Előkészíti a pénzügyi karriereket az üzlet ... [+]

Készülj fel a pénzügy sikeres jövőjére

Ismerkedjen meg a nemzet néhány kereskedelmi terem osztályának egyikében, amely élő Bloomberg technológiát és valós idejű piaci adatokat kínál.

Ha pénzügyi pályafutást szeretne, ez a program az Ön számára. A pénzügyi specializációnak két pályája van:

Pénzügy / könyvelési pálya: Felkészül a pénzügyi karrierre az üzleti szervezetekben és az egészségügyi, kormányzati és nonprofit szervezetekben.

A Pénzügyi / Gazdasági Pálya: Felkészíti a diákokat a karrierekre a pénzügyi szolgáltatási ágazatban.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York Dobbs komp Yorktown Heights USA Online  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Szerezzen szilárd alapot az üzleti menedzsmentben Ismerje meg, hogyan képesek a mai üzleti vezetők és vezetők stratégiákat kidolgozni a vállalati célok elérése érdekében. ... [+]

A mai üzleti környezetben teljes mértékben, gyorsan, hatékonyan, hatékonyan kell kielégíteni ügyfeleit. Ennek elmulasztása azt jelenti, hogy elmegy az üzletből. Szóval, hogy maradsz előre? A Bachelor Business Degree in Management bemutatja a modern üzleti vezetők és vezetők létrehozása "útitervek", amelyek lehetővé teszik számukra, hogy navigálni a bonyolult, kihívást jelentő belső és külső környezetben, hogy elérjék céljaikat. A kar magában foglalja az úttörők és a nagyra értékelt üzleti szakemberek, akiknek évek óta tapasztalata van mind az osztályteremben, mind azon kívül. A menedzsment szakirány lehetővé teszi a Business Administration hallgatóinak, hogy megismerjék és alkalmazzák a tudást és a készségeket, ami nélkülözhetetlen a különböző típusú és méretű szervezetek sikeres kezeléséhez.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Dobbs komp New York Yorktown Heights
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Mercy College

A BS Computer Science megszerezzék a gyakorlati tapasztalatot meg kell kezdeni a karrier területén a számítástechnika. ... [+]

Képzeljük el, ami a programok, hogy az emberek használják a mindennapi életük javítására.

A BS Computer Science megszerezzék a gyakorlati tapasztalatot meg kell kezdeni a karrier területén a számítástechnika.

Gondoljunk csak a programok nem tudunk élni nélküle, programok használjuk mindennapi. Nos, a Computer Science program Mercy College lehet a kezdéshez.

A program több, mint elméleti háttér. Megkapod a gyakorlati tapasztalat lesz szüksége, hogy magát vonzóvá a számítástechnika foglalkozás, a kapcsolódó területeken, és hogy sikerül egy technológiai társadalom.

Meg fogod tanulni programozási ismeretek (jelenleg a Java és C ++), Software Engineering, Computer Architecture, operációs rendszerek és számítógépes hálózatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs komp Yorktown Heights  + 1 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul
Mercy College

Képzeld el, jövedelemszerzési a diplomát mindössze 12 hónap alatt. A rugalmas Bronx és online szak, akkor. Ez gyorsított program vezet a BS szervezeti menedzsment, amely ... [+]

Képzeld el, jövedelemszerzési a diplomát mindössze 12 hónap alatt. A rugalmas Bronx és online szak, akkor.

Ez gyorsított program vezet a BS szervezeti menedzsment, amely ismeretek vezető pozíciókat a különböző iparágakban.

Megvan a élettapasztalat, meghatározása és a hajtás; minden amire szüksége van a mértéke. A Mercy College, akkor kap a mértéke a mindössze egy év. A Bachelor of Science in Szervezeti menedzsment megadja a készségek van szüksége, hogy versenyképes legyen a mai folyamatosan változó munkahelyen.

A program akkreditált, gyorsított, mértéke befejezése a program célja, hogy igazodjon dolgozó felnőttek. Campus-alapú osztályok megfelelnek két estén hetente, így nem kell feláldozni a karrierjét a mértéke.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online New York
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul

We are Mercy College

Mercy College
Address
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs komp, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap
Telefonszám
+1 877-637-2946
Address
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined