Hivatalos Leírás

Küldetés

A Mega Science of Technology (MST) egy privát karrier-intézmény, amely a hallgatóknak számos tudományos programot kínál, hogy felkészítse őket a technológiai, üzleti, vendéglátás és tanárképzés szakmai pozícióira. A diákoknak lehetőségük van globális üzleti és technológiai oktatás megszerzésére, szakmai képzések mellett. Az MST küldetése az, hogy felkészítse a diákokat a tudományos, személyes és szakmai kiválóság elérésére a multikulturális és globális társadalomban. Az MST elkötelezett amellett, hogy lehetővé tegye a felsőoktatásból hagyományosan kizárt diákok számára a szellemi és személyes céljaik megvalósítását.109959_ScreenShot2019-02-08at11.55.10AM.png

A Mega Science of Technology átalakítja az életeket azzal, hogy megkérdőjelezi a tanulókat, hogy feltárják a teljes potenciált, és alkalmazzák azt, amit a mindennapi életben tanulnak.

A poszt-szakmai oktatást magában foglaló technológiai menedzsment intézményként az iskola a tanulás iránti szenvedélyre törekszik, meghatározza a kiválóságot, és elősegíti a közösség kiszolgálására irányuló elkötelezettséget. A több mint 20 országban született diákokkal az iskola a Manhattan régió nemzetközi jellegének gazdagságára támaszkodik.

A diákok itt az élet minden területéről származnak - a fiatalok és a nem fiatalok, akik csak kívül vannak a főiskolán, és azok, akik munkahelyekkel és családokkal foglalkoznak. A hallgatók igényeinek kielégítése érdekében az MST rugalmas órarendeket kínál, amelyek hétvégi és esti üléseket foglalnak magukban.

Az egyéni figyelem mindig a Mega Science of Technology oktatás alapköve volt. Mivel osztályaink kicsi, a diákok egy-egy figyelmet kapnak tanáraiktól.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Mega Science of technology - MST New York

Address
500 8th Ave, 901
10018 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok