Hivatalos Leírás

1923-ban alakult, mint a Egyesült Metodista intézmény, McMurry Egyetem egy vibráló és átfogó központjában alapképzésben. McMurry egy országos hírnévre a kiválóság és az érték az eredmények a kar, a diákok és a diplomások. Az egyetem beiratkozik több mint 1000 diák és átlagos osztálylétszám 16. Nem diplomás asszisztensek tanítani tanfolyamok és több mint 91% -a professzorok elérték a legnagyobb mértékben a saját tudományterületen.

A szálloda sokszínű egyetemi tananyag a diákok választhatnak a 45 szakon a művészetek, az üzleti, oktatási és a tudományok, valamint a pre-szakmai programok, fogászati, mérnöki, jogi, gyógyszertár, fizikoterápia és mások. A háromhetes május Term ad a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy tárgy kívül jelentős, és a szolga Leadership Program tanítja a diákokat, etikáról és segít fejleszteni vezetői tulajdonságokkal.

McMurry több mint 40 klub és szervezet, valamint 19 egyetemközi sport. A diákok részt vesznek a közösség és az átlagos több mint 24.000 órányi éves szolgáltatási. A gyönyörű campus található 52 hektáros Abilene, Texas, a város több mint 118.000 barátságos emberek.

McMurry vezérlik alapértékünk: Keresztény hit az alapja az élet, a személyes kapcsolatok, mint a katalizátor az élet, tanulás, mint az út az élet, Excellence, mint a cél az élet, és a szolgáltatás az intézkedés az élet. Diákjaink vannak felszerelve, hogy meghaladja a várakozásokat, és menj tovább, hogy a jelet a világ, a szolgáltatás, a vezetés és a siker.

McMurry Momentum: Földelt History, szárnyal a jövő

Míg a McMurry elkötelezettség a tudományos kiválóság és a hallgatói részvétel továbbra is virágzik, 2014-ben, a jelenlegi nemzeti gazdasági környezet és intézmény sajátos kihívások szükségessé átfogó tervezési erőfeszítések. Elterjedt nevezési terv párosult az egész fórumon megvalósítását és végrehajtását a végső Centennial terv alapvető fontosságú lesz, hogy McMurry Egyetem továbbra is szolgálja a diákok a második században.

Jellemzői McMurry Egyetem 2023

McMurry University a következő jellemzőkkel bírnak annak Centennial:

A pénzügyi stabilitás azzal a képességgel, hogy ellenálljon minden ciklikus és gazdasági visszaesések A magas oktatási színvonal A sokszínű hallgatói szervezet a hajlam, hogy megtanulják Annak megértése és bemutatása a keresztény elvek és értékek gondozását támogató környezet lelki növekedés A kultúra a felelősség és elszámoltathatóság Élvonalbeli programok / tapasztalatok, hogy a tanulók elképzelni a jövőben túl az elérni érettségi foka Egy lehetőség, hogy vegyenek részt a kreatív tapasztalatok Egy részt, magasan képzett, a tanuló-központú oktatók és dolgozók Támogató és részt alumni Jelentős helyi, közösségi és tudományterületen elkötelezettség Egy jól tanító sportoló programot Első osztályú létesítmények, berendezések, technológiák, és a campus

Küldetés

A misszió McMurry Egyetem az, hogy egy keresztény bölcsészettudományi és a szakmai oktatás, amely felkészíti a tanulókat a kiteljesedett élet vezetői és a szolgáltatás.

A University teljesíti ezt a küldetést, támogatva a campus kultúra megkülönböztető az alábbi módokon:

McMurry formálja a keresztény hitet.

Ennek Egyesült Metodista intézmény megalapozni a Wesley hagyományok szellemi teljesítmény és a létfontosságú kegyesség, McMurry táplálja és ápolja minden diák egy egyedülálló egyén, segít a diákoknak a sok kihívás a felsőoktatás, és biztosítani kell a szükséges forrásokat, hogy segítsen diákok nőnek egészben személyek lelkileg, érzelmileg, erkölcsileg, szellemileg, szociálisan és fizikailag. A törekvés a tudományos kiválóság támasztja alá a meggyőződés, hogy az igazság, hogy a világegyetem Isten által teremtett, semmi ok a félelemre. Tiszteljük a Teremtő, mikor használjuk az elménket a szándékolt tanulási célú módon akadályozott előítélet vagy tudatlanság.

McMurry egy bölcsészettudományi oktatás minden tanuló.

Úgy véljük, hogy a bölcsész az alapja egy vizsgált, tájékozott, és érdemes az élet. Az egész általános oktatási tananyag, minden diák részt kérdésre a jóság, az igazság és a szépség, mert már értelmezte a vezető fények az ősi és a modern civilizáció. A bölcsészettudományi, a diákok dolgozzon ki egy maradandó értelme a személyes integritás, a tájékozott elismerését a szempontból a többiek, és egy világos jövőkép erkölcsi és szellemi identitását.

McMurry felkészíti a tanulókat a kiteljesedett élet vezetői és a szolgáltatás.

Alapján a közös bölcsészettudomány háttér, McMurry diák folytatja tanulmányait, hogy felkészítse őket a különféle értékes karrier. McMurry a tanórán kívüli tevékenységek, programok és szervezetek, hogy a diákok gyakorlati tapasztalat vezetői és a szolgáltatás. Akár belépő szakmai élet érettségi után, vagy folyik a posztgraduális tanulmányok, a diákok elhagyják a campus egy szilárd alapot a teljes élet vezetői és a szolgáltatás a választott szakma és a polgári és vallási közösségek.

McMurry elvárja, és lehetővé teszi a kiválóság az egész egyetemi közösség.

Hisszük, hogy a megkülönböztető campus kultúra virágzik, ha minden tagja a közösség McMurry tökéletességre törekszünk. Elkötelezzük magunkat a magas elvárásokat mindenki számára McMurry - hallgatók, oktatók, adminisztrátorok, a megbízottak, és a személyzet -, és hogy az emberi és pénzügyi erőforrások szükségesek kielégíti a szigorú előírásoknak. Célunk, hogy egy közösség, amelyben a diákok bővítsék szellemi és kulturális horizontját, amint azok lelkesedést az élethosszig tartó tanulás. Megígérjük, hogy tartsa a diákok elszámoltatható a lehető legmagasabb szintű tudományos eredmények és a kiváló professzorok, akik segítenek nekik megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Core Values

Keresztény hit az alapja az élet, Személyes kapcsolatok, mint a katalizátor élettartamát. A tanulás, mint az utazás az élet. Excellence, mint a cél az élet, és Szolgáltató mivel az intézkedés az élet.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

McMurry University

Mi, dr. Bikov, Keith, és Renfro, úgy vélik, hogy a fizika megéri a fáradságot, hogy tapasztalatokat. Szeretnénk segíteni azt tapasztalja, hogy a felfedezés, hogy segítsen ... [+]

Üdvözöljük a McMurry Osztály!

Mi, dr. Bikov, Keith, és Renfro, úgy vélik, hogy a fizika megéri a fáradságot, hogy tapasztalatokat. Szeretnénk segíteni azt tapasztalja, hogy a felfedezés, hogy segítsen próbálja kielégíteni a kíváncsiságát, és megosztani a lelkesedés, amely óhatatlanul annak megállapításában, hogy a kíváncsiság után növekedni a kérdésre azt hittem kér.

A McMurry fizika Major

Ahogy tervezni ki a hallgatók karrierjét, akkor eldönthetjük, hogy van néhány ötlet, hová megy. A szándék az ezen a weboldalon, hogy felvázolja a tanfolyamok, amelyek szükség lesz olyan sorrendben, amely megfelel a előfeltétele tanfolyamok minden. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tanfolyamok felsorolt ​​nem ajánlanak minden félévben sem minden évben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
McMurry University

A Bachelor of Fine Arts (BFA) diákok összpontosítani multimédiás és grafikai stúdió vagy művészet. A BFA stúdió művészeti diplomás, aki kiemelkedik jár egyetemre vagy fol ... [+]

A Department of Art a McMurry Egyetem fejleszti erős elméleti és a technikai képességek a művészi kifejezés, a kreatív problémamegoldás, művészeti elismerést, és történelmi perspektívák a diákok. Ebben a gyakorlati programot a diákok tanulmányi számos hagyományok létrehozását art.

Diákjaink is ki vannak téve, hogy egy alapos ismerete a művészet a nyugati civilizáció és nem európai kultúrák kapcsolata pluralista mai világban, amely növeli az oktatás művészeti szakok és más érdekelt hallgatók.

Sikeres diákok teljes mértékben részt venni:

CLASSES feladatok kritikák Kiállítások Külföldön tanulni

A hallgatók végzős átfogó ismereteket:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
McMurry University

Országos, pszichológia egyik leggyorsabban növekvő, a legnépszerűbb szakok. Ugyanez igaz a pszichológus McMurry Egyetem. A tudás a nagy kiadók erősítés alapvető, hogy min ... [+]

Országos, pszichológia egyik leggyorsabban növekvő, a legnépszerűbb szakok. Ugyanez igaz pszichológiadocense McMurry Egyetem. A tudás a nagy kiadók erősítés alapvető, hogy minden karrier, amely foglalkozik az embereket és kapcsolatokat. Azonban McMurry nem csak tanítani pszichológia; modellezzük, és ösztönözze a kötelezettségvállalást az embereknek a következő módon:

Tanuló-központú tanítás - A diákok tanulási és jólét a legfontosabb. Azt, hogy időben a diákok, akár az osztályteremben, vagy egy-egy beszélgetés. Nagy figyelmet öröm és büszkeség segítve diákok nőnek szellemileg, valamint személyesen.

Interaktív tanulás - Javasoljuk, hogy a diákok aktívan vesznek részt saját tanulási útján tantermi megbeszélések és a számítástechnika. Diákjaink részt vehetnek a hands-on gyakorlat, ahol megtanulják, hogyan használják a pszichológia a valós világban. Karunk tagjai kérd meg a tanulókat, hogy együttműködnek a folyamatos pszichológiai kutatási projektek, és a tanulói interakció révén Pszichológia Klub tevékenységek és összejövetelek kari tagok otthonában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BBA

McMurry University

Üdvözöljük a McMurry School of Business volt, mint egy diák tanul az iskolában, akkor lehet kitéve egyedülálló lehetőségeket célja körül előrelátó koncepció gyakorlati, t ... [+]

Üdvözöljük McMurry School of Business volt, mint egy diák tanul az iskolában, akkor lehet kitéve egyedülálló lehetőségeket célja körül előrelátó koncepció gyakorlati, tapasztalati tanulás. Változó hitel szakmai lehetőségek állnak rendelkezésre az összes koncentráció programokat.

Munkaadók keresnek a munkavállalók és a vezetők, akik tudják, hogyan kell gondolkodni. Ők keresnek az emberek, akik műszakilag képzett, felismerni kérdések és problémák megoldása, amelyek mindegyike fontos képességek az üzleti vezetők, hogy ebben a változó gazdasági környezetben. Meg fogja vizsgálni a globális, társadalmi, jogi és etikai kérdések, és megszerezni a skillset mely nagyon keresettek. A kíváncsiság segít, hogy a kapcsolat tantermi megbeszélések és gyakorlati alkalmazása a valós üzleti helyzetek. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

McMurry University

BS Computer Science és a szükséges szakági képzések tanári diplomát Computer Science. Ez mértékben összpontosít a hagyományos alapjait Computer Science tartalmazó sűrű p ... [+]

Küldetésünk: Felkészítse a tanulókat a szakmai karrier és a posztgraduális tanulmányok a számítástechnika oktatása révén az elmélet, koncepciók, és problémamegoldó készség. A gyakorlati tapasztalat az aktuális nyelv, eszközök, és a trendek, amely felkészíti a diákokat, hogy azonnali hatályú a karrierjük. Adjon elméleti és gyakorlati tapasztalattal a megfelelő szoftverrel a diákoknak, akik tervezik, hogy tanítani.

bs számítástechnika és a szükséges szakági képzések tanári diplomát Computer Science. Ez mértékben összpontosít a hagyományos alapjait Computer Science tartalmazó sűrű programozás és matematikából, valamint a számítógép belső felépítése és az építészet, operációs rendszerek, algoritmusok és adatszerkezetek, és hálózatépítés. A program magában foglalja a kidolgozásában elért tapasztalat egy két féléves Software Engineering projekt tervezésére és kivitelezésére egy szoftver rendszert. Ez a program felkészíti a tanulókat a pályára általános szoftverfejlesztés és a számítógép támogatja a széles körű valós tevékenységet vagy doktori iskola.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Abilene
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul