McMurry University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1923-ban alakult, mint a Egyesült Metodista intézmény, McMurry Egyetem egy vibráló és átfogó központjában alapképzésben. McMurry egy országos hírnévre a kiválóság és az érték az eredmények a kar, a diákok és a diplomások. Az egyetem beiratkozik több mint 1000 diák és átlagos osztálylétszám 16. Nem diplomás asszisztensek tanítani tanfolyamok és több mint 91% -a professzorok elérték a legnagyobb mértékben a saját tudományterületen.

A szálloda sokszínű egyetemi tananyag a diákok választhatnak a 45 szakon a művészetek, az üzleti, oktatási és a tudományok, valamint a pre-szakmai programok, fogászati, mérnöki, jogi, gyógyszertár, fizikoterápia és mások. A háromhetes május Term ad a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy tárgy kívül jelentős, és a szolga Leadership Program tanítja a diákokat, etikáról és segít fejleszteni vezetői tulajdonságokkal.

McMurry több mint 40 klub és szervezet, valamint 19 egyetemközi sport. A diákok részt vesznek a közösség és az átlagos több mint 24.000 órányi éves szolgáltatási. A gyönyörű campus található 52 hektáros Abilene, Texas, a város több mint 118.000 barátságos emberek.

McMurry vezérlik alapértékünk: Keresztény hit az alapja az élet, a személyes kapcsolatok, mint a katalizátor az élet, tanulás, mint az út az élet, Excellence, mint a cél az élet, és a szolgáltatás az intézkedés az élet. Diákjaink vannak felszerelve, hogy meghaladja a várakozásokat, és menj tovább, hogy a jelet a világ, a szolgáltatás, a vezetés és a siker.

McMurry Momentum: Földelt History, szárnyal a jövő

Míg a McMurry elkötelezettség a tudományos kiválóság és a hallgatói részvétel továbbra is virágzik, 2014-ben, a jelenlegi nemzeti gazdasági környezet és intézmény sajátos kihívások szükségessé átfogó tervezési erőfeszítések. Elterjedt nevezési terv párosult az egész fórumon megvalósítását és végrehajtását a végső Centennial terv alapvető fontosságú lesz, hogy McMurry Egyetem továbbra is szolgálja a diákok a második században.

Jellemzői McMurry Egyetem 2023

McMurry University a következő jellemzőkkel bírnak annak Centennial:

A pénzügyi stabilitás azzal a képességgel, hogy ellenálljon minden ciklikus és gazdasági visszaesések A magas oktatási színvonal A sokszínű hallgatói szervezet a hajlam, hogy megtanulják Annak megértése és bemutatása a keresztény elvek és értékek gondozását támogató környezet lelki növekedés A kultúra a felelősség és elszámoltathatóság Élvonalbeli programok / tapasztalatok, hogy a tanulók elképzelni a jövőben túl az elérni érettségi foka Egy lehetőség, hogy vegyenek részt a kreatív tapasztalatok Egy részt, magasan képzett, a tanuló-központú oktatók és dolgozók Támogató és részt alumni Jelentős helyi, közösségi és tudományterületen elkötelezettség Egy jól tanító sportoló programot Első osztályú létesítmények, berendezések, technológiák, és a campus

Küldetés

A misszió McMurry Egyetem az, hogy egy keresztény bölcsészettudományi és a szakmai oktatás, amely felkészíti a tanulókat a kiteljesedett élet vezetői és a szolgáltatás.

A University teljesíti ezt a küldetést, támogatva a campus kultúra megkülönböztető az alábbi módokon:

McMurry formálja a keresztény hitet.

Ennek Egyesült Metodista intézmény megalapozni a Wesley hagyományok szellemi teljesítmény és a létfontosságú kegyesség, McMurry táplálja és ápolja minden diák egy egyedülálló egyén, segít a diákoknak a sok kihívás a felsőoktatás, és biztosítani kell a szükséges forrásokat, hogy segítsen diákok nőnek egészben személyek lelkileg, érzelmileg, erkölcsileg, szellemileg, szociálisan és fizikailag. A törekvés a tudományos kiválóság támasztja alá a meggyőződés, hogy az igazság, hogy a világegyetem Isten által teremtett, semmi ok a félelemre. Tiszteljük a Teremtő, mikor használjuk az elménket a szándékolt tanulási célú módon akadályozott előítélet vagy tudatlanság.

McMurry egy bölcsészettudományi oktatás minden tanuló.

Úgy véljük, hogy a bölcsész az alapja egy vizsgált, tájékozott, és érdemes az élet. Az egész általános oktatási tananyag, minden diák részt kérdésre a jóság, az igazság és a szépség, mert már értelmezte a vezető fények az ősi és a modern civilizáció. A bölcsészettudományi, a diákok dolgozzon ki egy maradandó értelme a személyes integritás, a tájékozott elismerését a szempontból a többiek, és egy világos jövőkép erkölcsi és szellemi identitását.

McMurry felkészíti a tanulókat a kiteljesedett élet vezetői és a szolgáltatás.

Alapján a közös bölcsészettudomány háttér, McMurry diák folytatja tanulmányait, hogy felkészítse őket a különféle értékes karrier. McMurry a tanórán kívüli tevékenységek, programok és szervezetek, hogy a diákok gyakorlati tapasztalat vezetői és a szolgáltatás. Akár belépő szakmai élet érettségi után, vagy folyik a posztgraduális tanulmányok, a diákok elhagyják a campus egy szilárd alapot a teljes élet vezetői és a szolgáltatás a választott szakma és a polgári és vallási közösségek.

McMurry elvárja, és lehetővé teszi a kiválóság az egész egyetemi közösség.

Hisszük, hogy a megkülönböztető campus kultúra virágzik, ha minden tagja a közösség McMurry tökéletességre törekszünk. Elkötelezzük magunkat a magas elvárásokat mindenki számára McMurry - hallgatók, oktatók, adminisztrátorok, a megbízottak, és a személyzet -, és hogy az emberi és pénzügyi erőforrások szükségesek kielégíti a szigorú előírásoknak. Célunk, hogy egy közösség, amelyben a diákok bővítsék szellemi és kulturális horizontját, amint azok lelkesedést az élethosszig tartó tanulás. Megígérjük, hogy tartsa a diákok elszámoltatható a lehető legmagasabb szintű tudományos eredmények és a kiváló professzorok, akik segítenek nekik megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Core Values

Keresztény hit az alapja az élet, Személyes kapcsolatok, mint a katalizátor élettartamát. A tanulás, mint az utazás az élet. Excellence, mint a cél az élet, és Szolgáltató mivel az intézkedés az élet.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Fizika

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Abilene

Mi, dr. Bikov, Keith, és Renfro, úgy vélik, hogy a fizika megéri a fáradságot, hogy tapasztalatokat. Szeretnénk segíteni azt tapasztalja, hogy a felfedezés, hogy segítsen próbálja kielégíteni a kíváncsiságát, és megosztani a lelkesedés, amely óhatatlanul annak megállapításában, hogy a kíváncsiság után növekedni a kérdésre azt hittem kér. [+]

Üdvözöljük a McMurry Osztály! Mi, dr. Bikov, Keith, és Renfro, úgy vélik, hogy a fizika megéri a fáradságot, hogy tapasztalatokat. Szeretnénk segíteni azt tapasztalja, hogy a felfedezés, hogy segítsen próbálja kielégíteni a kíváncsiságát, és megosztani a lelkesedés, amely óhatatlanul annak megállapításában, hogy a kíváncsiság után növekedni a kérdésre azt hittem kér. A McMurry fizika Major Ahogy tervezni ki a hallgatók karrierjét, akkor eldönthetjük, hogy van néhány ötlet, hová megy. A szándék az ezen a weboldalon, hogy felvázolja a tanfolyamok, amelyek szükség lesz olyan sorrendben, amely megfelel a előfeltétele tanfolyamok minden. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tanfolyamok felsorolt ​​nem ajánlanak minden félévben sem minden évben. Amint azt a fizika tananyag oldal, a tanulmány a fizika van szükség egy erős matematikai háttérrel. A számítógépek is nagy jelentőséggel bír, hogy a fizika és a fizika szakon tanácsolják, hogy tanfolyamok számítógépes programozási nyelvek, különösen a FORTRAN és / vagy a C. A követelményeknek mértéke a fizika legfontosabb és a fizika kisebb, kérjük, olvassa el a McMurry Egyetem katalógus. Az általános képzési követelmények McMury egy bölcsészettudomány intézmény. Ez azt jelenti, hogy úgy gondoljuk, hogy mindenkinek tudnia kell valamit a különböző területeken. Mindenki, aki részt vesz McMurry kell töltenie bizonyos kurzusokat, hogy azok milyen mértékben. Ezen kívül, minden fokozat kínált, ezek néhány általános oktatási követelmények. Azt javasoljuk, hogy használja a fenti információk, hogy tervezzük meg a négy év jelentős tanfolyamok, töltse ki a többi a menetrend általános oktatási követelmények, és azután dönt, ha van hely, hogy adjunk egy másik nagyobb vagy kisebb. [-]

Bachelor Képzőművészet

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Abilene

A Bachelor of Fine Arts (BFA) diákok összpontosítani multimédiás és grafikai stúdió vagy művészet. A BFA stúdió művészeti diplomás, aki kiemelkedik jár egyetemre vagy folytat a karrier grafikai tervezés, illusztráció, múzeumpedagógiai, művészeti galériák, művészeti oktatás, vagy megállapítja, saját oktatási vagy termelési stúdióban. [+]

A Department of Art a McMurry Egyetem fejleszti erős elméleti és a technikai képességek a művészi kifejezés, a kreatív problémamegoldás, művészeti elismerést, és történelmi perspektívák a diákok. Ebben a gyakorlati programot a diákok tanulmányi számos hagyományok létrehozását art. Diákjaink is ki vannak téve, hogy egy alapos ismerete a művészet a nyugati civilizáció és nem európai kultúrák kapcsolata pluralista mai világban, amely növeli az oktatás művészeti szakok és más érdekelt hallgatók. Sikeres diákok teljes mértékben részt venni: CLASSES feladatok kritikák Kiállítások Külföldön tanulni A hallgatók végzős átfogó ismereteket: tervezés art média Kifejező lehetőségei Creative Solutions Szakmai gyakorlat A diákok tanulmányi art az osztályban, majd vizsgáljuk meg első kézből a tanulmányi kirándulások a galériák és múzeumok. Senior diákok dolgozzon ki egy önéletrajz / tárca campus széles bemutatása és utáni érettségi tevékenységét. A Majors A Bachelor of Fine Arts (BFA) diákok összpontosítani multimédiás és grafikai stúdió vagy művészet. A BFA stúdió művészeti diplomás, aki kiemelkedik jár egyetemre vagy folytat a karrier grafikai tervezés, illusztráció, múzeumpedagógiai, művészeti galériák, művészeti oktatás, vagy megállapítja, saját oktatási vagy termelési stúdióban. A Bachelor of Art (BA) fokozatot a súlyos stúdió művészeti célja a diákok, akik szeretnének egy bölcsész diplomát a súlyos stúdió művészeti, multimédiás és grafikai tervezés vagy az összes szinten művészeti nevelés; ilyen mértékű igényel kisebb. DÍJAK Belépő gólya művészeti hallgatók kérheti az Perry Bentley Alkotói Ösztöndíj februárban. Transzfer a diákok és a jelenlegi művészeti szakok vonatkozhatnak más művészeti ösztöndíjak tavasszal. Elismerések bemutatták kiemelkedő művészeti hallgatók évente. A tavaszi zsűrizett éves hallgatói művészeti verseny elismeri művészi teljesítmény.... [-]

Bachelor Pszichológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Abilene

Országos, pszichológia egyik leggyorsabban növekvő, a legnépszerűbb szakok. Ugyanez igaz a pszichológus McMurry Egyetem. A tudás a nagy kiadók erősítés alapvető, hogy minden karrier, amely foglalkozik az embereket és kapcsolatokat. [+]

Országos, pszichológia egyik leggyorsabban növekvő, a legnépszerűbb szakok. Ugyanez igaz pszichológiadocense McMurry Egyetem. A tudás a nagy kiadók erősítés alapvető, hogy minden karrier, amely foglalkozik az embereket és kapcsolatokat. Azonban McMurry nem csak tanítani pszichológia; modellezzük, és ösztönözze a kötelezettségvállalást az embereknek a következő módon: Tanuló-központú tanítás - A diákok tanulási és jólét a legfontosabb. Azt, hogy időben a diákok, akár az osztályteremben, vagy egy-egy beszélgetés. Nagy figyelmet öröm és büszkeség segítve diákok nőnek szellemileg, valamint személyesen. interaktív tanulási - Javasoljuk, hogy a diákok aktívan vesznek részt saját tanulási útján tantermi megbeszélések és a számítástechnika. Diákjaink részt vehetnek a hands-on gyakorlat, ahol megtanulják, hogyan használják a pszichológia a valós világban. Karunk tagjai kérd meg a tanulókat, hogy együttműködnek a folyamatos pszichológiai kutatási projektek, és a tanulói interakció révén Pszichológia Klub tevékenységek és összejövetelek kari tagok otthonában. Integráció az oktatók és a hit - Meggyőződésünk, hogy az emberi lélek és az emberi lélek elválaszthatatlan, és az Isten keze nyilvánvaló az egész tanulmány és gyakorlat a pszichológia. Azokban az osztályokban, mint a pszichológia és a kereszténység, és a hagyományosabb pszichológiai osztály, mi ösztönzi a diákokat, hogy vizsgálja meg és elmélyíteni saját hit tanulnak az emberi elme. Az ideális McMurry pszichológus hallgató erős kíváncsiság az emberi viselkedés és az érzelmek, nem fél a nehéz kérdéseket, és van egy nagy tanulási motiváció és keményen dolgozni. A pszichológia tanszék, a diákok nem egy szám. Vesszük körül a hallgatók egy hívő keresztény környezetben elkalauzolja őket felé sikeres szakmai életüket. Senior Szeminárium Pszichológia. Ez egy kurzus célja,... [-]

BSc

Bachelor In Computer Science

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Abilene

BS Computer Science és a szükséges szakági képzések tanári diplomát Computer Science. Ez mértékben összpontosít a hagyományos alapjait Computer Science tartalmazó sűrű programozás és matematikából, valamint a számítógép belső felépítése és az építészet, operációs rendszerek, algoritmusok és adatszerkezetek, és hálózatépítés. [+]

Küldetésünk: Felkészítse a tanulókat a szakmai karrier és a posztgraduális tanulmányok a számítástechnika oktatása révén az elmélet, koncepciók, és problémamegoldó készség. A gyakorlati tapasztalat az aktuális nyelv, eszközök, és a trendek, amely felkészíti a diákokat, hogy azonnali hatályú a karrierjük. Adjon elméleti és gyakorlati tapasztalattal a megfelelő szoftverrel a diákoknak, akik tervezik, hogy tanítani. bs számítástechnika és a szükséges szakági képzések tanári diplomát Computer Science. Ez mértékben összpontosít a hagyományos alapjait Computer Science tartalmazó sűrű programozás és matematikából, valamint a számítógép belső felépítése és az építészet, operációs rendszerek, algoritmusok és adatszerkezetek, és hálózatépítés. A program magában foglalja a kidolgozásában elért tapasztalat egy két féléves Software Engineering projekt tervezésére és kivitelezésére egy szoftver rendszert. Ez a program felkészíti a tanulókat a pályára általános szoftverfejlesztés és a számítógép támogatja a széles körű valós tevékenységet vagy doktori iskola. [-]

BBA

Bachelor In Business

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Abilene

Üdvözöljük a McMurry School of Business volt, mint egy diák tanul az iskolában, akkor lehet kitéve egyedülálló lehetőségeket célja körül előrelátó koncepció gyakorlati, tapasztalati tanulás. Változó hitel szakmai lehetőségek állnak rendelkezésre az összes koncentráció programokat. [+]

Üdvözöljük McMurry School of Business volt, mint egy diák tanul az iskolában, akkor lehet kitéve egyedülálló lehetőségeket célja körül előrelátó koncepció gyakorlati, tapasztalati tanulás. Változó hitel szakmai lehetőségek állnak rendelkezésre az összes koncentráció programokat. Munkaadók keresnek a munkavállalók és a vezetők, akik tudják, hogyan kell gondolkodni. Ők keresnek az emberek, akik műszakilag képzett, felismerni kérdések és problémák megoldása, amelyek mindegyike fontos képességek az üzleti vezetők, hogy ebben a változó gazdasági környezetben. Meg fogja vizsgálni a globális, társadalmi, jogi és etikai kérdések, és megszerezni a skillset mely nagyon keresettek. A kíváncsiság segít, hogy a kapcsolat tantermi megbeszélések és gyakorlati alkalmazása a valós üzleti helyzetek. A Majors Az iskola tanfolyamokat, ami a Bachelor of Business Administration fokozat és a Bachelor of Science in Accounting mértékben. A jelölt a Bachelor of Business Administration fokozat lehet koncentrálni ő / munkáját egy vagy több a következő hét területen: Könyvelés számítógépes információs rendszerek Pénzügyi, általános üzleti Örökség és kulturális turizmus kezelés értékesítés A diákok választhatnak, hogy töltsenek ki egy kettős koncentrációja a Bachelor of Business Administration diplomát. Teljesített kurzusok a hitel egy összefonódás nem használható hitel második koncentráció. Kivéve az örökség és a kulturális turizmus koncentráció, a kisebb nem szükséges a jelölt a Bachelor of Business Administration fokozat vagy a Bachelor of Science in Accounting mértékben. A Bachelor of Science in Multidiszciplináris Tanulmányok mértékben a tanítás terén az üzleti oktatás is kínálnak, együttműködve a School of Education. Intézeti Kitüntetések és Szakmai Amellett, hogy a BBA a hallgató választhat egy kitüntetéssel tananyag. Felvételi befejezését követeli 60 óra... [-]

Kapcsolat

McMurry University

Cím Sayles Boulevard 1400
Abilene 79605, United States
Honlap http://www.mcm.edu/
Telefon +1 325-793-3800