Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Maryville College

Maryville College ideális helyen található a Maryville, Tenn., A Great Smoky Mountains Nemzeti Park és a Knoxville, az állam harmadik legnagyobb városa között. A Maryville College országos rangú felsőoktatási intézményként ismertté téve a hallgatók szigorú és rendkívül személyes tapasztalatát, amely sikeresen csatlakozik a bölcsészettudományokhoz és a szakmai előkészítéshez másokkal partnerségben. 1819-ben alapított Maryville a délen 12. legrégebbi kollégiuma, és kapcsolatot tart fenn a presbiteriánus egyházzal (USA). Összesen beiratkozás a bukás 2016 félévben 1,198.

Küldetésnyilatkozat

Maryville College felkészíti a hallgatókat az állampolgárság és a vezetés életére, amikor kihívást keresünk az igazság kereséséért, a bölcsesség növekedéséért, az igazságért való munkáért és a kreatív és szolgálati életnek a világ népei számára.

Személyazonossági nyilatkozat

Maryville College egy egyetemista, bölcsészettudományi, lakó közösség a hit és a tanulás gyökerezik a presbiteriánus / reformált hagyomány szolgálja a diákok minden korosztály és a háttér.

Nyilatkozat célja

Maryville College egy bölcsészettudományi, egyházi szak főiskola. Törekszik a felszabadulás és a növekedés eszközévé tenni minden korosztály felnőttje számára. A tanterv révén a Főiskola megerősíti a humán tudományok, a tudományok és a művészetek széles körű tanulmányozásának folyamatos értékeit. A keskeny szakosodás elkerülése érdekében a kollégium célja a karrierlehetőségek növelése és a valódi hivatásérzet kialakítása.

A diákok felkészítése a bizonytalanság világára és a változások felgyorsítására a testület arra törekszik, hogy ösztönözze a céltudatos vizsgálatot, ösztönözze az analitikus gondolkodást és a hatékony kifejezést, elősegítse az esztétikai ízlés és a helyes ítélet megkülönböztetését, lehetőséget biztosítva a személyes értékek fejlesztésére és a mély a konstruktív fellépéshez vezető személyek aggodalma. A presbiteriánus / református hagyományok vezetői által alapított Maryville College egy önkéntes szövetséghez kapcsolódik az amerikai presbiteriánus egyházhoz. A szabadság és az érzékenység légkörében a Maryville College tanúskodik Isten Jézus Krisztus kinyilatkoztatásáról, aki kihívásokkal küzd minden embert az igazság keresése, az igazságosságért, a bölcsesség kifejlesztéséért és a szerető emberekért. Folytatva ezt a létfontosságú hitet, a Főiskola úgy véli, hogy figyelmesen és alázatosan kell hallgatnia minden emberi hangot, hogy hallhassa Isten hívását, függetlenül attól, hogy Isten hogyan beszélhet.

Maryville College lényegében egy tanulási közösség. Ez a közösség magában foglalja a különböző érdeklődésű, hátterű, hiedelmű és nemzetiségű embereket. A tudomány mint kutatók csoportja a tudás megőrzésének és előmozdításának elkötelezettje, hangsúlyozza a hatékony tanítást, és támogatja a diákokkal való támogató kapcsolatokat. A hallgatók kihívást jelentenek az akadémiai kompetenciák, a személyes és a társadalmi érettség, valamint a szellemi megkülönböztetés és elkötelezettség terén. A nyitottság és a gondoskodás ilyen légkörében tartós barátságok alakulnak ki. Másokkal való ápolása az egyetemen és azon túl, a valódi aggodalom megosztása a világ számára, és a testület céljainak elérése érdekében dolgozik, az igazgatók, az igazgatás, a személyzet, a kar és a diákok törekszenek az emberi közösség építésére és megerősítésére.

Az 1980. áprilisi szándéknyilatkozat

A sokszínűség szemszögéből

A Maryville College Statement of Purpose létrehozza a sokszínűség iránti elkötelezettséget:

"A Maryville College lényegében egy tanulási közösség. Ez a közösség magában foglalja a különböző érdeklődésű, hátterű, hiedelmű és nemzetiségű embereket. "

A Főiskola megkülönböztetett története a sokszínűségnek a felsőoktatásban elengedhetetlen fontosságának megőrzéséhez. Az első asszony, aki a Tennessee-i főiskolán végzett, megkapta a Maryville College diplomáját. A kollégium az elsők között oktatta az afrikai-amerikaiakat, és a 19. század végi erőfeszítéseket vezette a faji integráció fenntartása érdekében az állam felsőoktatásában. A Főiskola más, régóta fennálló kötelezettségei vannak a sokszínűségnek, amelyek magukban foglalják a nemzetközi oktatást, foglalkoznak a siket közösség aggodalmaival és a diákok diákjait a Southern Appalachiából. De a Maryville College elismeri a huszonegyedik század kezdetét, mint egy lehetőséget a helyi, nemzeti és globális változások új és folyamatos kihívásainak kezelésére. Ezek a kihívások magukban foglalják a faji és a kultúrák közötti kapcsolatokat, a nemek és az emberi szexualitás kérdéseit, a vallási hiteken belüli és azok közötti párbeszédet és konfliktusokat, valamint a kollégium karának, személyzetének és hallgatóinak sokféleségét.

A változatos oktatási közösség jelenléte lehetőséget nyújt a demokratikus állampolgárság iránti elkötelezettség teljesítésére. A mások elképzeléseihez, kultúráihoz és értékeihez való hozzájárulás lehetővé teszi, hogy a tanulási közösség valamennyi tagja szellemileg, lelkileg és érzelmileg növekedjen. A sokféleség fokozza a tanulás képességét, mert elismeri az egyének mindenkori értékét. Motiválja a tanulókat, hogy fedezzék fel a közeli és távoli kultúrák eredményeit és hagyományait, hogy jobban értékeljék saját örökségüket, és hogy nagyobb öntudatot érjenek el. Ugyanilyen fontos, hogy a sokszínűség megkönnyíti a történeti felmérések, feltevések és viselkedés kritikus vizsgálatát, amely a helyi és globális közösségek egyes tagjainak marginalizálását szolgálja. Így a sokszínűség arra ösztönzi a tanulókat, hogy kifejlesszék a szellemi mozgékonyságot és az érzékenységet, hogy átgondolják a másokkal kapcsolatos hosszú távú feltételezéseket, miután alaposan figyelték vagy megfigyelték a különböző valóságok kifejezését. Bár egy ilyen vizsgálat ellentmondásokat mutathat és erős érzelmeket idézhet elő, a sokszínűség által előidézett párbeszéd kiterjedhet a kritikai gondolkodásra, az együttérzésre és az alázatosságra.

A sokszínűség oktatási előnyei által motivált Maryville College olyan biztonságos és polgári környezetet kíván biztosítani, amely ösztönzi a tudatosságot, a kíváncsiságot és a tiszteletét azok számára, akiknek ismeretei és tapasztalataik sokféle hagyományból származnak. A Főiskola arra törekszik, hogy előmozdítsa a kultúrák közötti együttműködést, és új hangokat hívjon fel a tanulóközösség bővítésére. Felismerve, hogy a sokféleséggel való kritikus kapcsolat szükségessé teszi a személyes tapasztalatokat, a karokat, a személyzetet és a diákokat arra ösztönzik, hogy tárja fel a tantermi és társrendi változások sokféleségét, amikor megtudják és megünneladják az emberi ajándékok gazdag változatosságát. Közösségi tagok különböző csoportokhoz kapcsolódva annak érdekében, hogy élvezhessék a támogatást, növeljék a tudást, új perspektívákat nyerjenek, és a társadalmi akció révén nyissák meg a lehetőséget. A Maryville College közösség tagsága szerint a tagság a különböző emberekkel, perspektívákkal és ötletekkel való együttműködést ígér.

Nyilatkozat a megkülönböztetés tilalmáról

Maryville College nem különbözteti meg a faj, a szín, a nem, az etnikai vagy nemzeti származás, a vallás, a szexuális irányultság, az életkor, a fogyatékosság vagy a politikai hiedelmek alapján az oktatási lehetőségek és előnyök biztosítását.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Maryville College

A kisebb számviteli program célja, hogy kiegészítse a hallgató előkészítését egy nagy területen. További mélységet biztosít a terepen és a háttérben a további tanulmányoz ... [+]

SzámvitelMiért tanuljon a számvitelt az MC-n?

A kisebb számviteli program célja, hogy kiegészítse a hallgató előkészítését egy nagy területen. További mélységet biztosít a terepen és a háttérben a további tanulmányozáshoz.

A könyvelő kiskorú nem nyitott a Pénzügy / Számvitel szakos hallgatók számára.

Ahhoz, hogy jogosult legyen a CPA vizsga megszerzésére, az egyénnek akkreditált kollégium vagy egyetem diplomáját kell szereznie, és összesen 150 félév órát kell elvégeznie meghatározott számlázási órákkal a számvitel és az üzleti életben.

Számos egyetem kínálja a bölcsészettudományi diplomások számára szabott könyvelési programokat; ezeknek a programoknak a felvételi normái nem igényelnek további számviteli kurzust, mint amit a Maryville College számviteli Maryville College . A számvitel iránt érdeklődő diákok, akik Maryville College fokozatot és számviteli kisebb követelményeket teljesítettek, jogosultak lehetnek a 15 hónapos Master of Accountancy programra, amely a University of Tennessee, Knoxville-ben áll rendelkezésre, 3 további számviteli kurzus befejezése után az UT-en a nyár folyamán .... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
19 - 20 órák
Campus
Bővebben magyarul

BA

Maryville College

A biológia tanterv a biológiai tudomány főbb területein biztosítja a hallgatók hangkészítését, miközben különleges érdeklődésre specializálódott területeken koncentrál. ... [+]

Biológia

TANULMÁNYI PROGRAMOK:

BA BiológiaBS BiológiaBiológia tanári engedélyhezKisebb a biológiábanFelmérés a friss diplomások a Természettudományi Divízió

83% -uk fejlettséget szerzett vagy folytat.

98% azt mondta, MC készített "nagyon jól" vagy "jól" a posztgraduális tanulmányokat.

95% azt mondta, hogy választják MC ismét az egyetemi diploma.

Miért kell tanulmányozni a biológiát az MC-n?

A biológia tanterv a biológiai tudomány főbb területein biztosítja a hallgatók hangkészítését, miközben különleges érdeklődésre specializálódott területeken koncentrál. Terepkutatás a közeli hegyekben és tavakban, valamint kutatási lehetőség az Oak Ridge nevű egyetemeken és a nemzeti laboratóriumokon keresztül, mint például az Argonne, a Jefferson és az Oak Ridge.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

Készen állsz arra, hogy különbséget tegyünk egy diák életében? Maryville College az angol nyelvtanítás második nyelveként (TESL) felkészíti arra, hogy a 12. osztályú nyel ... [+]

Angol mint második nyelv - tanítás

TANULMÁNYTUDOMÁNYI PROGRAMOK: Angol nyelvtanítás a tanári engedélyek második nyelveként (ESL)

Miért érdemes angol nyelvtanulást tanulni az MC-ben?

Készen állsz arra, hogy különbséget tegyünk egy diák életében? Maryville College az angol nyelvtanítás második nyelveként (TSEL) arra készül, hogy a 12. osztályú nyelvtanulókon keresztül foglalkozzon a prekindergartenrel. A tanulmányok hangsúlyozzák a nyelvtudást, a második nyelv elsajátítását, a nyelvi fejlődés pszichológiáját és a pedagógiai készségeket, amelyek hatással vannak a fiatal angol tanulókra. A kiskorúak idegen nyelvre vonatkozó követelményével jobban meg fogod érteni a nyelvtanulás folyamatát, amely segít a diákjaidnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

Készen állsz a világ utazására? Készen áll a külföldi kultúrák életének megtapasztalására? Készen áll a modern globális üzleti kihívások kezelésére? A mai üzleti tevékeny ... [+]

Nemzetközi üzlet

TANULMÁNYI PROGRAMOK: BA nemzetközi üzleti életben

Miért tanulhat az International Business az MC-n?

Készen állsz a világ utazására? Készen áll a külföldi kultúrák életének megtapasztalására? Készen áll a modern globális üzleti kihívások kezelésére? A mai üzleti tevékenység globális, vagy legalábbis a globális események által érintett, és így a világméretű gondolkodás az első lépés a mai versenyképes üzleti világban való navigáció megtanulásában. Be fog kerülni egy olyan tananyagba, amely megköveteli, hogy legalább egy teljes félévet külföldön töltsön be több mint 100 ország egyikében, és tanuljon, és remélhetőleg folyékonyan beszéljen idegen nyelven. Tanulmányozik a nemzetközi politika, a közgazdaságtan, a történelem, a vallás és a kultúra, valamint a számviteli, pénzügyi, menedzsment és stratégiai üzleti alapjait. Közeli kapcsolatokat alakíthat ki azokkal a karokkal, akik külföldön éltek és dolgoztak, széles körben utaztak, és akik tanulással, gyakorlati alkalmazással és felbecsülhetetlen kapcsolatokkal gazdagítják az oktatásukat. Nemzetközi Üzleti Főiskolánk megfelel a globális gondolkodású, magasan képzett és tapasztalt diplomásoknak a piaci keresletnek.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

A Maryville College Political Science (PLS) főnöke számos kormányzati, diplomáciai, nem kormányzati, média- és jogi területen áll össze. ... [+]

PolitológiaMiért érdemes tanulmányozni a politikatudományt az MC-n?

Szeretne dolgozni egy amerikai politikai kampányon? Szeretne többet megtudni a globális politikai kérdésekről, és a nemzetközi Hult-díjban való részvétel révén megismerkedni a világ legnagyobb társadalmi problémáival? Szeretne részt venni az amerikai és a nemzetközi pre-law kurzusok olyan karokat, akik rendszeresen külföldre utaznak, és dolgozott DC alapú politikai elemzők, nemzetközi választási megfigyelők és dokumentumfilm-gyártók?

A Maryville College Political Science (PLS) főnöke számos kormányzati, diplomáciai, nem kormányzati, média- és jogi területen áll össze. A Washington DC-ben szerzett professzionális tapasztalattal és professzionális tapasztalatokkal dolgozó professzorok körében több mint két tucat nemzet dolgozik a PLS nagy diákjairól a politikai folyamatokról, intézményekről és a világ kormányait irányító elméletekről. Azt is megtudják, hogy ezek a nemzetek társadalmi és gazdasági tényezői hogyan hatnak a kormány napi munkájára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

A pszichológia főnöke széles alapot nyújt a viselkedés és a mentális folyamatok megértéséhez. Az emberi viselkedés és a megismerés középpontjába állítva a főbb diákok meg ... [+]

Pszichológia

TANULMÁNYI PROGRAMOK:

BA pszichológiábanBA Pszichológiai Tanácsadó PályaKisebb a pszichológiábanKisebb az AnalyticsbenMiért tanulhat pszichológiát az MC-n?

Miért teszik az emberek a dolgokat, amit csinálnak? Hogyan tanulnak és fejlődnek a gyerekek? Hogyan alakul ki az előítélet, és milyen körülmények között az emberek nagyobb valószínűséggel segítenek egymásnak? Ezek csak egy példa a kérdésekre, amelyekre a pszichológia területén próbál választ adni. A pszichológia főnöke széles alapot nyújt a viselkedés és a mentális folyamatok megértéséhez. Az emberi viselkedés és a megismerés középpontjába állítva a főbb diákok megismerik az egyéni különbségeket, a csoport viselkedését és a környezeti és társadalmi tényezők hatását. A hallgatók számára biztosítják a viselkedés tudományos tanulmányozásához szükséges eszközöket és a tanfolyam koncentrálását a különös érdeklődésre számot tartó területeken, miközben megkapják a szükséges teret a társadalmi, kognitív, fejlődési és klinikai területeken.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

A számítástechnika a tudományok innovációját vezeti, az emberi genom projektektől kezdve az AIDS vakcina kutatásokig a környezeti megfigyelés és védelem irányába ... [+]

Számítástechnika

TANULMÁNYI PROGRAMOK:

BA SzámítástudományKisebb számítástechnikaKisebb az AnalyticsbenMiért tanulni a számítógépes tudományt az MC-n?

A számítástechnika a tudományok innovációját vezeti, az emberi genom projektektől kezdve az AIDS vakcina kutatásokig a környezeti megfigyelés és védelem irányába. Ez egy fegyelem, amely szinte mindent érint, amit csinálunk. A számítástudomány fejleszti a megalapozó készségeket, hogy felállítsa a sikerre, függetlenül attól, hogy hol vezet a pályafutása. A Maryville College ban a számítástechnikai hallgatók megtanulják használni a matematikai és számítástechnikai gondolkodást, hogy megoldják a valós problémákat a programozási ismeretek és a rendszerek megértése kombinálásával. Sok különböző lehetőség várja a diákjainkat - üdvözöljük Önt, hogy elkezdhesse velünk az utat!... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

Az új Clayton Művészeti Központban található Maryville College Music Department átfogó, NASM által akkreditált zenei tananyagot kínál az elismert Maryville College bölcsé ... [+]

Zene

TANULMÁNYI PROGRAMOK:

BA zenébenBM a zeneelmélet-összetételbenBM a zenei oktatásban, a hangos hangsúlyBM a zenei oktatásban, instrumentális hangsúlyBM a Performance, Voice - Minor a ZenebenMiért tanulhat zenét az MC-n?

Az új Clayton Művészeti Központban található Maryville College Music Department átfogó, NASM által akkreditált zenei tananyagot kínál az elismert Maryville College bölcsészettudományi tapasztalata keretében. A Nemzeti Iskolák Egyesülete iskolák, konzervatóriumok, kollégiumok és egyetemek szervezete, mintegy 650 akkreditált intézményi taggal. Országos szabványokat állapít meg az egyetemi és a posztgraduális diploma és egyéb zenés és zenei témájú tudományágak számára, és segítséget nyújt a művészi, tudományos, oktatási és más zenei tevékenységeket folytató intézményeknek és egyéneknek. A Maryville College hallgatói a zeneelméletben, a zenetörténetben és a teljesítményben szakértői oktatást kapnak. Öt zeneműveink, a Zenei Művészeti Bachelor, a zenei nevelés zenéje (kórus), a zenei nevelés zenéje (Instrumental), a zongora zenei előadás, a zeneelmélet az elméletben és a kompozícióban , Bőséges előkészítést és rugalmasságot biztosítanak a zenei vagy a posztgraduális iskolai pályafutás terén.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Maryville College

Az Exercise Science Major egy kihívást jelentő oktatási élményt nyújt azoknak a hallgatóknak, akik egészségügyi / fitnesz-karriert kívánnak folytatni és továbbképzésüket ... [+]

Gyakorlat Tudomány

A TANULMÁNYTUDOMÁNYI PROGRAMOK: BS in Exercise Science

Miért érdemes tanulmányozni az Exercise Science-et az MC-n?

Lenyűgözte az emberi test, és hogyan működik? Szenvedélyesen vagy az emberek segítésével és a társadalomra gyakorolt ​​hatással? Tetszik a testmozgás / testmozgás? Az Exercise Science diák tanulmányozza a testmozgás azonnali és hosszú távú hatásait. Az Exercise Science Major egy kihívást jelentő oktatási élményt nyújt azoknak a hallgatóknak, akik egészségügyi / fitnesz-karriert kívánnak folytatni és továbbképzésüket a diplomás szinten végzik.

A fő gyakorlati élményt nyújt az egészségügyi / fitnesz-iparban, amely az alapvető tudományos előkészítéshez kapcsolódik a gyakorlat és az egészség tudományában. A Gyakorlat Tudomány szilárd alapot nyújt arra, hogy felkészítse Önt számos karriert, mint például a fizikai terápia, az atlétikai képzés és a gyakorlatok élettana. Sok izgalmas karrier a gyakorlati tudományban. Ne feledje, hogy sokan további tanulmányokat folytatnak, de számos területen vannak belépési szintű álláspontok, miközben továbbtanulnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Maryville College

A Big Data korában több adat keletkezett az elmúlt két évben, mint az emberi faj teljes történetében. Az üzleti elemzők értelmezik és elemzik ezeket az adatokat azzal a c ... [+]

Üzleti elemzés

SZAKMAI PROGRAMOK: BS Business Analytics; Kisebb az Analyticsben

Miért kellene az üzleti analitikát tanulmányozni az MC-n?

A Big Data korában több adat keletkezett az elmúlt két évben, mint az emberi faj teljes történetében. Az üzleti elemzők értelmezik és elemzik ezeket az adatokat azzal a céllal, hogy javítsák a vállalkozások és szervezetek működését. Ezeket a szakembereket mindenhol a Fortune 500 cégektől kórházakig, nonprofit ügynökségekig és kormányszervezetekig alkalmazzák. A sikeres üzleti elemzők rendelkeznek a domain ismeretek és a matematika, a statisztika és a számítástechnika szilárd alapjainak egyedülálló kombinációjával.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Maryville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul