Make School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Make School oktatás megkönnyíti Önt, hogy sikeres legyen a 21. századi gazdaságban

Oktatásunkat a modern kutatás-támogató pedagógia köré csoportosítottuk, összekapcsolva a széles körű és számítástechnikai oktatást, amelynek célja a döntéshozók, gondolkodók és vezetők következő generációja.

Oktatásunk célja

VONZÓ

Hisszük, hogy a tanulásnak inspirálónak, szórakoztatónak és mélyen személyesnek kell lennie. Az oktatás alapja az a kapcsolatod az edződdel, aki azért dolgozik, hogy megértse a személyes és szakmai célokat, hogy segítsen navigálni az utazáson az egyetemen. Edződ a barátod, a mentorod és a támogató rendszered. Hisszük, hogy a legjobb módja a tanulásnak. Tanfolyamaink gyakorlatok és projektek köré épülnek, és állványzatokként szolgálnak a nagyobb léptékű személyes projektekhez, amelyek a portfolióját alkotják.

KOLLABORATÍV

A közösség az oktatásunk középpontjában áll, egymást támogató társaikkal együtt és az osztályteremben. A diákok szolgálják a közösséget oktatási asszisztensek, rezidens tanácsadók, hallgatói tanács képviselői, szoftverfejlesztőink építői és barátaink. Nagyszerű projekteket fogsz létrehozni a csapatokkal, tapasztalva a kreativitást és a másokkal való munkával kapcsolatos kihívásokat. A társadalmi nevelés elengedhetetlen a karakterfejlesztéshez, és felkészíti Önt arra, hogy vegyen részt és sikeres legyen a szakmai világban.

IDE VONATKOZÓ

A tananyagot a tech-ipar alapítóival, mérnökeivel és CTO-kkal készítettük, és szoros partnerségeket tartottunk fenn a technológiai vállalatokkal és inkubátorokkal, hogy az oktatásunk továbbra is releváns legyen. Minden osztály hangsúlyozza a "miért" a téma, amit megtanulsz, építve a tanfolyam és a program szintű célokat támogató karrierjét célokat. Holisztikus rubrikákon értékelheti, hogy a tanulás és az előrehaladás összehangolása a kemény képességek és karaktertípusok széles skálájával történik, amelyeket a vállalatok a munkahelyi siker meghatározásában használnak.

Célunk, hogy a kreatív gondolkodásmódot beillesszük hallgatóinkban

  • EMPÁTIA ÉS KÖZÖS
  • A hajlandóság a hajóra
  • NÖVEKEDÉS MINDSET
  • ANALITIKAI INDOKOLÁS
  • Számítógépes gondolkodás
  • KREATÍV PROBLÉMAMEGOLDÁS
  • TALÁLÉKONYSÁG
  • ÖN ÉS PEER ADVOCACY
  • BESZEDI KOMMUNIKÁCIÓ

Oktatásunk négy sarokkövére épül

CHARACTER FEJLESZTÉS

A modern szervezetek azt várják az emberektől, hogy egész életüket a munkájukhoz vezessék, ezért azt várjuk tőled, hogy az egész iskolában dolgozol. A vezetők nem az intelligenciájuk és a készségük, hanem a piszok, a rugalmasság, a bátorság, az empátia, a kegyesség és a kedvesség által határozzák meg. Akkor fogsz dolgozni, hogy felépítsen karaktert a coaching, a vendégelőadók, a beszélgetések és a csoportos projektek segítségével, amelyek segítenek megérteni és navigálni a személyes fejlődésed és a másokkal való kapcsolatokban.

LIBERÁLIS OKTATÁS

A széles körű oktatás segít megkerülni világnézetét és megérteni a technológia hatását és kockázatát a gyorsan változó társadalomban. Ön és partnerei a nemi, faji és etikai párbeszédeket navigálhatják a technológiai iparágban. Elveszik az írás, a design, a személyes pénzügyek és a közgazdaságtan óráit, amelyek segítenek abban, hogy sikeres szakembergé és bevont állampolgárokká válhassanak.

CS ELMÉLET

A számítástechnika alapjai létfontosságúak a számítástechnika fejlődésének megértéséhez és a jövőben. Az adatstruktúrákon, algoritmusokon, gépi tanuláson és mesterséges intelligencián alapuló osztályokon olyan kritikus gondolkodást és kreatív problémamegoldó készségeket építesz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a gyorsan változó technológiai iparágban hosszú karriert alkalmazzanak. Kifejlesztheti az építészi szoftverek képességét, hogy megoldja a komplex valós problémákat.

SZOFTVERFEJLESZTÉS

A valódi szoftverek építésében és szállításában szerzett gyakorlati tapasztalat az iparági szabványos eszközök és együttműködési technikák használatával biztosítja Önt az első diploma megszerzéséhez és sikeréhez. Választhat a technikai koncentráció a mobil és a webes fejlesztés között, és megtanulhatja a modern nyelvek és keretek kereteit a munkáltatókkal. A munkaerő megismerésével megtudhatja, hogyan kommunikálhat az érdekeltekkel, és megtervezheti a nagyszerű termékeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelors az Alkalmazott Számítástudományban

Campus Nappali 2 év August 2019 Amerikai Egyesült Államok San Francisco

Make School újjászervezi a XX. Századi felsőoktatást. Fő hangsúlyunk az, hogy biztosítsuk a modern gazdaság oktatásának fontosságát és a diákok elérhetőségét minden hátteret illetően. A hallgatók bachelorokat keresnek az Alkalmazott Számítástudományban, miközben bölcsészetet, számítástechnikai elméletet és termékfejlesztést tanulnak. Eredményeink hasonlóak az olyan iskolákhoz, mint a Stanford és az MIT, olyan alumíniumokkal dolgoznak, mint a Facebook, a Google, az Apple és az Y Combinator. [+]

Make School újjászervezi a XX. Századi felsőoktatást. Fő hangsúlyunk az, hogy biztosítsuk a modern gazdaság oktatásának fontosságát és a diákok elérhetőségét minden hátteret illetően.

A hallgatók bachelorokat keresnek az Alkalmazott Számítástudományban, miközben bölcsészetet, számítástechnikai elméletet és termékfejlesztést tanulnak. Eredményeink hasonlóak az olyan iskolákhoz, mint a Stanford és az MIT, olyan alumíniumokkal dolgoznak, mint a Facebook, a Google, az Apple és az Y Combinator.

A hallgatók 2 év alatt elvégezhetik a tanulmányait, és fizetni tudják a jövedelemszerző megállapodásokon keresztül fizetett tandíjat a fizetésük százalékában. Alacsony jövedelmű hallgatókat is élvezünk, akik segítenek a megélhetési költségek fedezésében. Diákjaink 45% -a alulreprezentált színes hallgatók, míg 66% alacsony jövedelmű családokból származik.... [-]


Kapcsolat

Cím 555 Post Street
CA 94102 San Francisco, California, Amerikai Egyesült Államok