MIT Sloan School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért MIT Sloan?

Az MIT Sloan másfajta vezetői iskola. Nem egy jobb widget-en vagy a legújabb üzleti divatbajnokságon történő átutalással vesszük észre. Nem az absztraktról beszélünk.

A világ vezető kutatóintézetének részeként a mai világ legfényesebb gondolatait összegyűjtjük a globális kihívások kezelésére. Igazából.

Az üzlet és a technológia kereszteződésénél a munka jövőjét vizsgáljuk. Olyan cégeket indítunk el, amelyek a fejlődő világ helyi gazdaságait elindítják. Újraterveztük a rendszereket annak érdekében, hogy az egészségügy jobban működjön, és az embereket az egész világon bevonja az éghajlatváltozás kezelésébe.

A diákok számára ez különböző lehetőségeket jelent. A gyakorlati tanulás. Globális tapasztalat. És a könyörtelen figyelem a hatásra.

A kar számára ez a kutatás különböző területeit jelenti. Új munka az olyan új területeken, amelyek nem illeszkednek a meglévő osztályokba. És munkatársaink az MIT-en.

Az öregdiákok számára ez egy élénk, globális gondolkodási hálózatot jelent a hasonló gondolkodású innovátorok számára, készen áll arra, hogy segítsen előmozdítani karrierjét, és a jövőképet valósággá változtassa.

A világ vezető szervezeti vezetői számára ez az ötletek és tehetségek jólétét jelenti. Ragyogó elmék. Gyakorlati problémamegoldók. Jelentős kutatás. És a saját munkájához alkalmazható eszközök.

MIT Sloan. Ötletek .


Globális elérés

A MIT Sloan gazdag története van a globális elkötelezettségnek, és ma a globális lábnyomunk hét régióra terjed ki. A szervezetekkel, egyetemekkel és kormányzati szervekkel való együttműködés révén segítünk a világ vezető üzleti vezetőinek perspektívájának és ismereteinek kialakításában.


Egyetemi élet

Campusunk, amely úttörő cégekkel, élénk kultúrával és kikapcsolódással, valamint a MIT úttörő kutató laborjaival körülveszi diákjaink és oktatóink kreatív energiáját.

Kultúra

A MIT Sloan büszke arra, hogy a hátterek, tapasztalatok és érdekek széles körével üdvözli a diákokat és a karokat. A közösséget a problémák megoldása és a nagy kihívások kezelése, a változatos álláspontok tiszteletben tartása és a mély vállalkozói szellem jellemzi.

Diákélet

Az egyetemi élet élénk, folyamatosan változó lehetőségek és tevékenységek keveréke, több mint 60 hallgatói klub és vezető szervezet, amely rendezvényeket szervez, konferenciákat tervez, és új tagokat fogad.

MIT

A menedzsment oktatás 1914 óta az MIT része, amikor az Intézet először egy mérnöki adminisztrációs kurzust ajánlott. Az MIT-hez való kapcsolataink mélyen működnek: azok a közös kutatási központok, mint a Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, a kettős fokú programok, mint a globális operációk vezetői és a közös diplomaprogramok, mint például a System Design és Management. A diákok számos MIT erőforrással rendelkeznek, és gyakran szorosan együttműködnek az intézet társaival, hogy új ötleteket hozzanak a laboratóriumból a piacra.

Cambridge

A MIT Sloan Cambridge nyüzsgő Kendall tér szomszédságában található. Az iskolát biotechnológiai cégek, tech óriások, induló vállalkozások és kutató laborok veszik körül, valamint számos étterem, szabadtéri tevékenység, művészet, zene és kultúra. A Boston területén közel 60 főiskola és egyetem, kreatív, szellemi energia a város szövetének kulcsfontosságú része.

black laptop computer on top of tablerawpixel / Unsplash


Tények és számok

Itt egy gyors pillantás arra, hogy mi teszi az MIT Sloan egyedülállóan vonzó helyet az élet és a tanulás számára.

Az iskola

Küldetésünk:

Helyszínek

Cambridge

Address
100 Main Street
02142 Cambridge, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: