Messenger College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Messenger College Texas állam törvényei szerint működő jogi személy. Messenger College az Isten pünkösdi egyházának nemzeti kollégiumi intézménye az Egyesült Államokban. Miniszterei, misszionáriusai, tanárai és más szakemberek szolgálják választókörzetét és másokat az Egyesült Államokban külföldön. Isten pünkösdi egyháza az Egyesült Államokban 1134 egyházból áll. A felekezet elkötelezettsége a harmadik világ nemzeteihez 3355 egyházat és kirendeltséget, 107 iskolát és képzési központot, valamint számos élelmiszer-, ruházati és kapcsolódó emberi ellátási programot nyújtó segélyprogramot foglal magában.

A Messenger College munkatársai és oktatói teljes mértékben a világot megváltoztató pünkösdi vezetők fejlesztésére koncentrálnak a huszonegyedik századra. Diákjaink középpontjában vezetõi hivatásuk és fejlõdésük áll. Vezetésünk és irányító testületünk összpontosít küldetésünkre.

Messenger College a Keresztény Főiskolák és Iskolák Transznacionális Szövetségének (TRACS) tagja, amelyet a TRACS Akkreditációs Bizottság II. Kategóriájú intézményként akkreditált státuszának II.

Helyszínek

Bedford

Address
Brown Trail,2705
76021 Bedford, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: