Los Angeles Pacific College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Los Angeles Pacific College (LAPC), 3325 Wilshire Blvd. A Suite 550-t, Los Angeles, CA 90010, 1993-ban alapították. 2004 óta az intézmény S Corporation, hivatalos néven, Los Angeles Pacific College .

Az LAPC engedélyt kapott arra, hogy a Kaliforniai Állami Magán Középiskolai Iroda (BPPE) keretében fokozatot kiadó intézményként működjön a kaliforniai oktatási törvénykönyv 94900. Ez az intézmény egy olyan magánintézmény, amelyet a kaliforniai magánposztgraduális oktatási hivatal engedélyezett működtetni. A működés engedélyezése azt jelenti, hogy az intézmény megfelel a minimális követelményeknek, amelyeket a 2009. évi kaliforniai magánjogi középfokú oktatási törvény (annak módosított formájában) és a kaliforniai szabályzat 5. címének 7.5.

Az LAPC folytatja tananyagának módosítását és fejlesztését, hogy megfeleljen a potenciális hallgatók és munkaadók változó igényeinek. A készségek fejlesztésének elősegítésével az LAPC felkészíti hallgatóit, hogy megfeleljenek az amerikai vállalkozások és iparágak igényeinek, ahol másoknak és önmaguknak is hasznot húzhatnak.

Helyszínek

Los Angeles

Address
Wilshire Boulevard,3325
90010 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket