Long Beach City College / Rosenborg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1927 óta a Long Beach City College a közösség középpontjában áll, oktatási programokat szervezve, elkötelezettséggel a diákok tanulásának kiválósága iránt kulturálisan sokszínű és élénk környezetben.

A főiskola gyorsan növekedett a második világháború alatt és után, és 1949-ben felvette a csendes-óceáni partvidék campusát, korábban Hamilton Junior High-ot. Számos bővítő campus és műholdas hely került hozzáadásra, mivel a növekedés folytatódott az 1970-es évek elején. Az állami törvények eredményeként a főiskola elszakadt a Long Beach-i Unified School District-től és a független Long Beach Community College District-be került, saját helyben megválasztott kuratóriummal.

A Long Beach City College továbbra is megérdemelt hírnévnek örvend a kiválóság terén oktatási programjai terén, és diplomázói óriási sikereket érnek el, miután átmentek négyéves főiskolákra vagy beléptek a munkaerőbe. A főiskola hírnevét a kulcsfontosságú partnerségek és a gazdaságfejlesztési kezdeményezések tovább növelik. Sok eredményével az LBCC jó helyzetben van, hogy a jövőbeni generációk számára a közösség szolgálatában álló siker hagyományaira építsen.

Helyszínek

Hosszú part

Address
California 1,1305
90806 Hosszú part, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket