Lincoln Memorial University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az LMU-ról

Nemzetünk szeretett 16. elnöke, Abraham Lincoln volt a szomszédos Kentucky-ban. De talán nem is tudod, hogy a Cumberland Gap-ban „nagyszerű egyetemet látott a térség népei számára”. Száz negyven évvel később a Lincoln Memorial University a vízió örököse, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy viselik a nevét, és átöleljük az örökségét.

Az Appalachi hegységben fekvő LMU főhadiszállása, Harrogate, Tennessee, festői és történelmi jellegű. Körülbelül 55 mérföldre északra Knoxville-től, Tennessee-től, tökéletesen készen állunk a szabadművészeti oktatásra. A fő egyetem, amely tele van lakossági hallgatókkal és 11 környezettel bővített helyszínrel, az LMU oktatási élményeket nyújt az életedhez. A több mint 30 akadémiai nagyvállalat a számviteltől a vadvilágig és a halászati biológiáig terjed, a siker az Ön számára elérhető.

A legfontosabb, hogy az LMU szorosan kötődő közösség, tele van az ápolókkal. A diákok személyes figyelmet várhatnak 13 éves átlagméret mellett. Az LMU-n a diákok kapcsolatot alakítanak ki, és tanulságokat tanulnak az életért.

Örökség

Lincoln Memorial University az Abraham Lincoln szeretetéből és tiszteletéből nőtt ki, és ma tiszteletben tartja nevét, értékeit és szellemét. A legenda szerint 1863-ban Lincoln azt javasolta OO Howard tábornoknak, az Unió hadsereg tisztének, hogy amikor a polgárháború véget ért, remélte, hogy Howard tábornok valamit tenni fog a terület hűséges embereiért.

Az 1800-as évek végén AA Arthur ezredes, egy angol cég szervezője megvásárolta a Lincoln Memorial University helyét. Cége 700 szobás szállodát épített be, a "The Four Seasons" -nak, valamint kórháznak, vendéglőnek, szanatóriumnak és más kisebb épületeknek. Útokat építettek, és az alapokat sokféle cserjék és fák ültették el. 1895-ben a társaság kénytelen volt elhagyni projektjét, amikor pénzügyi pánik zúdult Angliában.

AA Myers tiszteletes, kongregációs miniszter, 1888-ban jött a Cumberland Gap-ba. Sikeresen megnyitotta a Harrow iskolát, amely a hegyvidéki fiatalok elemi oktatásának céljából jött létre. OO Howard tábornok a terület látogatására, hogy sorozatot tartson a Harrow-i iskolában, emlékezett elkötelezettségére, hogy teljesítse Lincoln kérését, és csatlakozott Myers tiszteleteshez, MF Overtonhoz, CF Eagerhez, AB Kestersonhoz és M. Arthurhoz a Lincoln Memorial University létrehozásában Lincoln Memorial University . Ez a csoport, Robert F. Patterson, egy konföderációs veterán, igazgatótanácsgá vált és megvásárolta a The Four Seasons ingatlant. Lincoln születésnapjának megemlékezésére az intézményt 1893. február 12-én a Tennessee-állam bérelte Lincoln Memorial University .

Azóta a Lincoln Memorial University az oktatási lehetőségeket, a közösség vezetőségének fejlesztését, valamint a gazdasági és társadalmi erők terjeszkedését igyekszik biztosítani a régióban. Az Appalache-i közösségekben több mint 700 alumnó lépett orvosi vagy jogi gyakorlatba. További 3000 fő lett profi oktatók, akik az általános iskolai tanítástól az egyetemi elnökségig terjedő pozíciókban szolgálnak. Huszonöt diplomát tettek közzé széles körben elismert könyvek, drámák és zenei kompozíciók. Jesse Stuart egy ilyen szerző; különböző munkáit hét nyelvre lefordították.

Küldetés és cél

Lincoln Memorial University egy átfogó értékalapú tanulási közösség, amelynek célja, hogy minőségi oktatási tapasztalatokat nyújtson az egyetemi, diplomás és szakmai szinten. Az Egyetem arra törekszik, hogy megteremtse a tanulók számára a termelékenyebb élet alapját, megtartva az Abraham Lincoln életének elveit: az egyéni szabadság, a felelősség és a javulás iránti elkötelezettség; az állampolgárság tiszteletben tartása; a magas erkölcsi és etikai normák belső értékének elismerése; és egy személyes Istenbe vetett hit

Míg az egyetem elsődlegesen a tanításra törekszik, az egyetem támogatja a kutatást és a szolgáltatást. Az egyetem tanterve és a minőségi oktatás iránti elkötelezettség minden szinten azon a meggyőződésen alapul, hogy a diplomásoknak képesnek kell lenniük arra, hogy világosan és hatékonyan kommunikáljanak a gyorsan és folyamatosan bővülő kommunikációs technológiák korában, jelentős ismeretekkel kell rendelkezniük a tudás területén. meg kell ismernie és meg kell értenie azokat a különböző módokat, amelyekkel megismerjük magunkat és a körülöttünk lévő világot, és képesnek kell lenniük arra, hogy tájékozott ítéleteket végezzenek

Az egyetem úgy véli, hogy az értelmes lét egyik fő sarokköve az emberiség szolgálata. Azáltal, hogy az oktatási, szolgáltatási és kutatási lehetőségeket a diákok rendelkezésére bocsátják, a Lincoln Memorial University arra törekszik, hogy javítsa az általa szolgáltatott diákok életét. Az egyetem minden állam, nemzet és sok más ország diákjainak szolgálatában elkötelezett amellett, hogy gazdagítja az Appalachi régióban élő emberek és közösségek életét.

Helyszínek

Harrogate

Lincoln Memorial University

Telefonszám
423.869.3611 | 800.325.0900

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket