Hivatalos Leírás

Top rangsorolt magánlakásos szabadidős művészetek tapasztalata

Lawrence University a legmagasabb rangú magánlakásos szabadidős kollégium és zenei konzervatórium, amely kizárólag az alapfokú oktatásra irányul. A Wisconsin állam nyugati részén található, 1500 fős, több mint 50 országból származó, az Egyesült Államokon kívüli több mint 15% -át képviselő Lawrence-közösség az ország egyik leginkább nemzetközi változata. A főiskolák büszke tagja, amely megváltoztatja a szervezetet, Lawrence egy olyan elkötelezett tanulási megközelítéssel foglalkozik, amely a posztgraduális iskolák és a munkáltatók által értékelt képességeket fejleszti.

Gyors tények

  1. Az egyénre szabott 9-1 tanulói arány aránya egy nagyon individualizált tanulási tapasztalatnak felel meg.
  2. A Lawrence 99% -át betöltötték. A hallgatók teljes mértékben foglalkoznak foglalkoztatással, posztgraduális iskolával, vagy posztgraduális posztgraduális tapasztalattal hat hónapon belül.
  3. A megfizethető Lawrence elkötelezett amellett, hogy segítse a nemzetközi diákokat az oktatás finanszírozásában. A hallgatói ösztöndíjak és a szükségletalapú támogatás minden diák számára elérhető.
  4. Az On-campus házak biztonságos és befogadó közösségben való biztosítása.

http://tour.lawrence.edu/

programok

  • Bachelor of Arts, 44 tanulmányi terület
  • Bachelor of Music 4 fő szakosodott és két kiemelt terület
  • 5 éves Duplafokú Bachelor of Arts és Bachelor of Music

Tanulmányozás Lawrence-ben

Az elkötelezett tanulás olyan nehéz és értelmes személyes tanulási tapasztalatokat foglal magában, melyeket a tanárok és az osztályméretekben dolgozó diákok átlagosan 15 hallgatóval rendelkeznek. Ezek az aktív készségek, hogy felfedezzék, vitassák meg, kutassák és hozzák létre, felkészítik Önt arra, hogy alkalmazkodjanak és fejlődjenek egy folyamatosan változó világban.

A Lawrence-nél 1500 diákunk a világ legnagyobb városaiból és a legkisebb városokból származik, hogy egy élénk és biztonságos városban egy koherens lakóközösséget alakítson ki. Lawrence diákok tudományos, társadalmi, kulturális és gazdasági szempontból változatosak. Intelligensek, barátságosak és együttműködnek.

A fő campuson túl, Lawrence campus élményt kínál a nyugodt 441 hektáros Bjorklunden campusunkon, az Appletontól mindössze 160 kilométerre északkeletre fekvő visszavonulás, és a londoni központ, amely a brit Egyesült Királyság szívében, a világ egyik legizgalmasabb világvárosában található.

Örömteli egyetem egy barátságos városban

Appleton, Wisconsin egy nyüzsgő, 74 000-es város, amely egy több mint 230 000 lakosú helyi régió része. A régió kulturális és kereskedelmi szíve, Appleton rendszeresen megjelenik az amerikai városok listáiban, amelyek a legbiztonságosabbak és a legmagasabb életminőséggel rendelkeznek.

Appleton

A kozmopolita és a természetes alkotás keveréke az Appleton valódi gyöngyszeme - és olyan hely, amely gyakran meglepődik a látogatóinkra olyan helyektől, mint New York, Chicago, Los Angeles és Denver, akik valami egészen másra vártak, mint az északkeleti Wisconsin városától.

Körülbelül Appleton

A 73 000 lakosú (negyedmillió metróterületen) az Appleton a Midwest egyik leggyorsabban növekvő nagyvárosi területének része. A terület nagysága, kulturális összetettsége és a vállalkozások széles köre bőséges lehetőségeket kínál a szakmai gyakorlat, a kutatási projektek, a polgári szerepvállalás és a közösségi szolgálat számára.

Itt lehet innen.

Az ATW (Appleton repülőtér) mindössze 6 mérföldre van az egyetemtől. Az Appletont szolgálja a nagyobb légitársaságok főbb csomópontjaira: United / Continental (Chicago O'Hare-on keresztül); és Delta (Detroit, Minneapolis és Atlanta).

Az időjárásról ...

Oké, elismerjük, hogy itt is hideg lehet (átlagos január magas / alacsony: 24 ° F / 7 ° F), és havonta (kb. 4 méter télen). De azt is tudjuk, hogyan kell vele foglalkozni (ruha rétegben). Téli nyeremény: a tavasz látványos. Az esés elég mesés is.

Kifelé (oldal)!

Futás, túrázás, kerékpározás, evezés, ülő. Ha ezeket a dolgokat csinálod - és jó esély van arra, hogy legalább egyet csinálsz - rengeteg szabadtéri helyet fogsz csinálni az egész területen: a High Cliff State Parktól a Lake Winnebago-tól 10 kilométerre az egyetemtől, az észak felé haladó Fox folyóhoz, amely Lawrence szélén halad, tucatnyi parkhoz, az egyetemtől két mérföldes sugarú körön belül.

És ha egy baseball-rajongó, akkor elkaphatja a Milwaukee Brewers 'A osztályú kisbajnoki csapatát, a Wisconsin Timber Rattlerset a Time Warner Field-en, mindössze 6 mérföldre az egyetemtől.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago-nak van a Magnificent Mile. Appleton rendelkezik College Avenue-val, szédítő éttermekkel (ötcsillagos étkezéstől késő éjszakai pizzákig), egy csomó nagy kávézóból és több tucat üzletből. Mindez közvetlenül az ajtón kívül van Lawrence-n. Ha még több vásárlást igényel, csak a Fox River Mall bevásárlóközponthoz kell menni, mindössze 5 mérföldre az egyetemtől.

Mutassa meg a Lawrence azonosító kártyáját ezekben a vállalkozásokban, hogy megvásároljon kedvezményeket és kedvezményeket

Broadway a főiskolán

A Fox Cities Performing Arts Center egy fél kilométerre a campus-tól, és hozza a szórakoztató világot Appletonba. Ez a 45 millió dolláros ékszer 2100-as helyet foglal el (a ház legrosszabb ülése alig 100 méterre van a színpadtól). Appleton - nem Milwaukee vagy Madison - a The Lion King és Wicked Wisconsin premierjeit rendezte meg.

A Kis Alma elektromosabb, mint a Big Apple?

1882. augusztus 20-án Appleton lett az első város, ahol kereskedelmi forgalomban állt. (Két héttel később New York City lett a második város.)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Lawrence University

A közgazdászok modelleket építenek és elemzik az adatokat, hogy megértsék az emberek döntéseit és a gazdaságok működését. ... [+]

Ról ről

A közgazdászok modelleket építenek és elemzik az adatokat, hogy megértsék az emberek döntéseit és a gazdaságok működését.

A közgazdaságtan számos részterülete számos témát ölel fel, és a kormányok, valamint az üzleti és más szervezetek döntéshozói a közgazdasági eszközöket használják döntéseik tájékoztatására.

Élvezheti ezt, ha érdekliMegérteni, hogyan közelítik meg a szociális tudósok az emberi viselkedés tanulmányozásátKarrier az üzleti életben, pénzügyekben, tanácsadás, jog, közegészségügy, közszolgálat, oktatásAbsztrakt modellezési készségek fejlesztése a gondolkodás strukturálásáraKvantitatív érvelési készségek fejlesztése az adatok összegyűjtésére, struktúrájára és elemzéséreA piacok működésének feltárása és annak fontosságaFedezze fel, hogy miért van gazdag néhány ország, de a legtöbb nemA vállalkozói szerepek feltárásaA jogászok néha párosítják a közgazdászokatMatematikaKormányInnovációPszichológiaZenei előadásIdegen nyelvekNemzetközi tanulmányokKörnyezeti vizsgálatokKínai tanulmányokOrosz tanulmányokGlobális tanulmányokÉlet után Lawrence... [-]
Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lawrence University

A filmes tanulmányok minden formátumban és platformon a videotartalmat létfontosságú művészeti formáknak és kulturális tárgyaknak tekintik, amelyek szigorúan elemezhetők. ... [+]

Ról ről

A filmes tanulmányok minden formátumban és platformon a videotartalmat létfontosságú művészeti formáknak és kulturális tárgyaknak tekintik, amelyek szigorúan elemezhetők. Fedezze fel a videó történetét, elemzését és értelmezését, mint a modern kultúra kulcsfontosságú formáját.

A mozgó képek elméletében és kritikájában dolgozzon ki egy hátteret, hogy mélyebb szintű élvezetet teremtsen a technikai, stilisztikai és retorikai eszközök vizsgálata során, amelyeket a filmek a jelentések létrehozásához és közvetítéséhez használnak. Lehetőséged lesz arra is, hogy saját művészetedet hozza létre és bemutassa a legjobb filmstúdióban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lawrence University

A Globális Tanulmányokban a kulturális, politikai, vallási, gazdasági és környezeti kérdések széles skáláját vizsgáljuk, amelyek akkor merülnek fel, amikor a világot össz ... [+]

Ról ről

Globális tanulmányok a globális tanulmányokban a kulturális, politikai, vallási, gazdasági és környezeti kérdések széles skáláját vizsgáljuk, amelyek akkor merülnek fel, amikor a világot összekapcsolt egészként gondoljuk. Ez az interdiszciplináris fő lehetővé teszi, hogy olyan kérdéseket kezeljünk, amelyek nem egy országra vagy régióra korlátozódnak, hanem a globális kérdésekben gondolkodni szeretnének a négy pálya egyikében: nemzeti és identitások, globális városok, emberi biztonság, művészet és csere.

A Globális Tanulmányok főszereplője négy zeneszámmal rendelkezik, így további információkat találhat az egyes műsorszámokról az alábbi mezőre kattintva:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lawrence University

A Lawrence University Konzervatórium mintegy 350 rendkívül elkötelezett, lelkes és szenvedélyes diákot szolgál fel. Három fokozatú, négy főszereplő, két kiemelt terület, ... [+]

Ról ről

A B.Mus. A diploma lehetővé teszi, hogy elsősorban a zenére koncentráljon egy szakképzési programban, amely a liberális oktatás alapelvein alapul. A teljesítmény, a zeneoktatás vagy az elmélet / összetétel fontos lehet. Az osztályok mintegy kétharmada zene lesz, beleértve az órákat, osztályokat, mint a zenei elmélet és a történelem, valamint az együtteseket, míg a nem zenei osztályok a tanulmányok harmadát fogják képezni. Ennek eredményeképpen a legmagasabb színvonalú zenei oktatást és a XXI.

A Lawrence University Konzervatórium mintegy 350 rendkívül elkötelezett, lelkes és szenvedélyes diákot szolgál fel. Három fokozatú, négy főszereplő, két kiemelt terület, két kiskorú, huszonhat stúdió és kilenc nagy együttes számos lehetőséget kínál a Lawrence zenei életének szobrászatára.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
Lawrence University

Lawrence University fizikai tanszéke az ország egyik legjelentősebb egyetemi fizikai programját kínálja, ahol a fizika-programok szélessége és mélysége gyakran nem az ala ... [+]

Ról ről

Lawrence University fizikai tanszéke az ország egyik legjelentősebb egyetemi fizikai programját kínálja, ahol a fizika-programok szélessége és mélysége gyakran nem az alapképzés szintjén látható.

Megtanulod a fizika gyakorlatát egy olyan programon keresztül, amely az osztályok és a tantervi tevékenységek közötti kölcsönhatást tartalmaz, mindezt egy olyan együttműködési környezetben, amely a diákok sikerére összpontosít. Sikeresen érheted el a kar szakterületéhez kapcsolódó aláírási programjainkat, valamint a tantervben kezdődő kutatási képzéssel és a kutatói ösztöndíjak és a Senior Experience projektek érettségével.

Élvezheti ezt, ha érdekli ...Az univerzumot szabályozó törvények megértése: a gigantikus csillagoktól a szubatomi részecskékigTudományos kutatás és a fizikai világ feltárásaA világ nagy tudósainak nyomában, mint Marie Curie vagy Albert EinsteinMunka a befolyásos iparágakban, mint például az energia, a levegő és a tér... [-]
Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Lawrence University

A Lawrence-i pszichológiai tanterv jól kiegyensúlyozott ahhoz, hogy a pszichológia alapterületeit, köztük a klinikai, kognitív, fejlődési, egészségügyi, idegtudományi, sz ... [+]

Ról ről

A pszichológia az elme és a viselkedés tudománya.

A Lawrence-i pszichológiai tanterv jól kiegyensúlyozott ahhoz, hogy a pszichológia alapterületeit, köztük a klinikai, kognitív, fejlődési, egészségügyi, idegtudományi, személyiség- és szociális pszichológiát képviselje. A pszichológiai tanszék mélyreható tanulmányokat is készít olyan témákról, mint a pszichofarmakológia, a zene, a nyelv, a pszichopatológia, a serdülő fejlődés, az előítélet és az érzelem.

Élvezheti ezt, ha érdekli

Hogyan működik az agy?Hogyan tartják fenn az emberek a társadalmi kapcsolatokatHogyan gondolkodnak, emlékeznek, megoldják a problémákat és hozzanak létreHogyan alakítja az elme a viselkedést, és hogyan viselkedik a viselkedés az agybanA mentális zavarok kialakulása és a legjobban kezelhetőAz emberek vásárlási szokásainak megfejtéseEgyéni társadalmi magatartások egy csoportbeállításbanHogyan befolyásolják a gyógyszer és a vegyi anyagok viselkedésétAz egyén életének javítása (pl. Pszichopatológiák kezelése) és együttesen (pl. Nagyszabású társadalmi problémák kezelése)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Appleton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok