Lawrence University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Top rangsorolt magánlakásos szabadidős művészetek tapasztalata

Lawrence University a legmagasabb rangú magánlakásos szabadidős kollégium és zenei konzervatórium, amely kizárólag az alapfokú oktatásra irányul. A Wisconsin állam nyugati részén található, 1500 fős, több mint 50 országból származó, az Egyesült Államokon kívüli több mint 15% -át képviselő Lawrence-közösség az ország egyik leginkább nemzetközi változata. A főiskolák büszke tagja, amely megváltoztatja a szervezetet, Lawrence egy olyan elkötelezett tanulási megközelítéssel foglalkozik, amely a posztgraduális iskolák és a munkáltatók által értékelt képességeket fejleszti.

Gyors tények

Az egyénre szabott 9-1 tanulói arány aránya egy nagyon individualizált tanulási tapasztalatnak felel meg.

A Lawrence 99% -át betöltötték. A hallgatók teljes mértékben foglalkoznak foglalkoztatással, posztgraduális iskolával, vagy posztgraduális posztgraduális tapasztalattal hat hónapon belül.

A megfizethető Lawrence elkötelezett amellett, hogy segítse a nemzetközi diákokat az oktatás finanszírozásában. A hallgatói ösztöndíjak és a szükségletalapú támogatás minden diák számára elérhető.

Az On-campus házak biztonságos és befogadó közösségben való biztosítása.

http://tour.lawrence.edu/

programok

  • Bachelor of Arts, 44 tanulmányi terület
  • Bachelor of Music 4 fő szakosodott és két kiemelt terület
  • 5 éves Duplafokú Bachelor of Arts és Bachelor of Music

Tanulmányozás Lawrence-ben

Az elkötelezett tanulás olyan nehéz és értelmes személyes tanulási tapasztalatokat foglal magában, melyeket a tanárok és az osztályméretekben dolgozó diákok átlagosan 15 hallgatóval rendelkeznek. Ezek az aktív készségek, hogy felfedezzék, vitassák meg, kutassák és hozzák létre, felkészítik Önt arra, hogy alkalmazkodjanak és fejlődjenek egy folyamatosan változó világban.

A Lawrence-nél 1500 diákunk a világ legnagyobb városaiból és a legkisebb városokból származik, hogy egy élénk és biztonságos városban egy koherens lakóközösséget alakítson ki. Lawrence diákok tudományos, társadalmi, kulturális és gazdasági szempontból változatosak. Intelligensek, barátságosak és együttműködnek.

A fő campuson túl, Lawrence campus élményt kínál a nyugodt 441 hektáros Bjorklunden campusunkon, az Appletontól mindössze 160 kilométerre északkeletre fekvő visszavonulás, és a londoni központ, amely a brit Egyesült Királyság szívében, a világ egyik legizgalmasabb világvárosában található.

Örömteli egyetem egy barátságos városban

Appleton, Wisconsin egy nyüzsgő, 74 000-es város, amely egy több mint 230 000 lakosú helyi régió része. A régió kulturális és kereskedelmi szíve, Appleton rendszeresen megjelenik az amerikai városok listáiban, amelyek a legbiztonságosabbak és a legmagasabb életminőséggel rendelkeznek.

Appleton

A kozmopolita és a természetes alkotás keveréke az Appleton valódi gyöngyszeme - és olyan hely, amely gyakran meglepődik a látogatóinkra olyan helyektől, mint New York, Chicago, Los Angeles és Denver, akik valami egészen másra vártak, mint az északkeleti Wisconsin városától.

Körülbelül Appleton

A 73 000 lakosú (negyedmillió metróterületen) az Appleton a Midwest egyik leggyorsabban növekvő nagyvárosi területének része. A terület nagysága, kulturális összetettsége és a vállalkozások széles köre bőséges lehetőségeket kínál a szakmai gyakorlat, a kutatási projektek, a polgári szerepvállalás és a közösségi szolgálat számára.

Itt lehet innen.

Az ATW (Appleton repülőtér) mindössze 6 mérföldre van az egyetemtől. Az Appletont szolgálja a nagyobb légitársaságok főbb csomópontjaira: United / Continental (Chicago O'Hare-on keresztül); és Delta (Detroit, Minneapolis és Atlanta).

Az időjárásról ...

Oké, elismerjük, hogy itt is hideg lehet (átlagos január magas / alacsony: 24 ° F / 7 ° F), és havonta (kb. 4 méter télen). De azt is tudjuk, hogyan kell vele foglalkozni (ruha rétegben). Téli nyeremény: a tavasz látványos. Az esés elég mesés is.

Kifelé (oldal)!

Futás, túrázás, kerékpározás, evezés, ülő. Ha ezeket a dolgokat csinálod - és jó esély van arra, hogy legalább egyet csinálsz - rengeteg szabadtéri helyet fogsz csinálni az egész területen: a High Cliff State Parktól a Lake Winnebago-tól 10 kilométerre az egyetemtől, az észak felé haladó Fox folyóhoz, amely Lawrence szélén halad, tucatnyi parkhoz, az egyetemtől két mérföldes sugarú körön belül.

És ha egy baseball-rajongó, akkor elkaphatja a Milwaukee Brewers 'A osztályú kisbajnoki csapatát, a Wisconsin Timber Rattlerset a Time Warner Field-en, mindössze 6 mérföldre az egyetemtől.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago-nak van a Magnificent Mile. Appleton rendelkezik College Avenue-val, szédítő éttermekkel (ötcsillagos étkezéstől késő éjszakai pizzákig), egy csomó nagy kávézóból és több tucat üzletből. Mindez közvetlenül az ajtón kívül van Lawrence-n. Ha még több vásárlást igényel, csak a Fox River Mall bevásárlóközponthoz kell menni, mindössze 5 mérföldre az egyetemtől.

Mutassa meg a Lawrence azonosító kártyáját ezekben a vállalkozásokban, hogy megvásároljon kedvezményeket és kedvezményeket

Broadway a főiskolán

A Fox Cities Performing Arts Center egy fél kilométerre a campus-tól, és hozza a szórakoztató világot Appletonba. Ez a 45 millió dolláros ékszer 2100-as helyet foglal el (a ház legrosszabb ülése alig 100 méterre van a színpadtól). Appleton - nem Milwaukee vagy Madison - a The Lion King és Wicked Wisconsin premierjeit rendezte meg.

A Kis Alma elektromosabb, mint a Big Apple?

1882. augusztus 20-án Appleton lett az első város, ahol kereskedelmi forgalomban állt. (Két héttel később New York City lett a második város.)

Helyszínek

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok