Laramie County Community College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Laramie County Community College ( LCCC ) küldetése diákjaink életének átalakítása az ihletett tanulás erejével.

Mindannyiunkat köt az az alapvető megértés, hogy hallgatóink, függetlenül attól, hogy miként érkeznek a Laramie County Community College , a jobb életre vágynak azáltal, hogy részt vesznek az ismeretek megszerzésében. Így kénytelenek vagyunk segíteni ezt az átalakulást azáltal, hogy különféle oktatási tapasztalatokat kínálunk, amelyek inspirálóak lehetnek a tanulási folyamatban résztvevők számára. Noha elismerjük, hogy munkánk sokszínű, az elvégzett munka teljes egészében az átfogó közösségi főiskolai küldetés négy alapelemén alapszik: Felkészíteni az embereket arra, hogy akadémiai sikereket érjenek el a főiskolai szintű tanulásban (akadémiai felkészülés); Bevonni hallgatóinkat olyan tanulási tevékenységekbe, amelyek előkészítik és elősegítik őket az érettségi fokozat megszerzésén keresztül (transzfer előkészítés); Az egyének fejlesztése produktív, életet kiteljesítő foglalkozásokba és szakmákba történő belépéshez vagy továbbjutáshoz (munkaerő-fejlesztés); A közösségek gazdagítása érdekében az egészséges társadalmat és gazdaságot ösztönző és fenntartó tevékenységekkel (közösségfejlesztés) szolgálunk.

A főiskola a hitel- és nem hitelképességi órák, valamint főiskolai rendezvények megtartása mellett a Laramie County Community College campusán is megnyitja kapuit a közösség előtt konferenciák, rendezvények, partik és képzések számára.

A létesítmények és események iroda alacsony költségű létesítményeket és felszerelést kölcsönöz állami szerveknek, magánvállalkozásoknak, csoportoknak és magánszemélyeknek.

Helyszínek

Cheyenne

Address
East College Drive,1400
82007 Cheyenne, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok

Laramie

Address
Boulder Drive,1125
82070 Laramie, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok

Pine Bluffs

Address
Elm Street,607
82082 Pine Bluffs, Wyoming, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: