Lander University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1872-ben, Lander Egyetem egy közös oktatási, állami támogatott, átfogó, regionális, négy éves egyetemi Greenwood, SC A mintegy 2700 diák, Lander kivételes oktatási lehetőségek keretein belül a hagyományos bölcsész és tudományos programokat, és szakmai programok az üzleti életben, az oktatás és a gondozás.

Mission Statement

Megalapozni a hitben, hogy az oktatás a felszabadító erő, amely lehetővé teszi, hogy az egyén olyan életet élni, az értelmes tevékenység, a személyes elégedettség és a másokért való szolgálat a szomszéd és a polgár, Lander Egyetem választott tanítási és tanulási, mint a elsődleges szempontok és biztosítja a kihívást jelentő oktatást képzett hallgatók a küldetését.

Keresztül bölcsészettudományi programok és szakmai iskolák az üzleti, oktatási és az ápolási, a University kínál egy egyetemi tananyag, amely egyesíti a széles liberális oktatás speciális vizsgálatot vezető akár azonnali alkalmazása a karrier vagy a fejlettebb tanulmány.

Az egyetemi programok lehetőséget nyújtanak a diákoknak elérni kompetencia egy nagy fegyelem és tárja a széles alaptanterv célja, hogy segítse őket a fejlődő képes (1) összegyűjti és kritikusan elemzi a különböző területeken, és használni ezt az információt, mint a alapja indokolt ítéletek és a hatékony problémamegoldás, (2) szintetizálni különböző ötleteket és információkat, valamint (3), hogy megértsék és közvetíteni ötletek egyértelműen.

Amellett, hogy a graduális programok Lander biztosít korlátozott számú mester programok és posztgraduális képzés, amely reagál a kritikus szükségleteinek a közvetlen régió és az állam. Támogatása az egyetem szerepét oktatási intézményben, és felismerve, hogy ösztöndíjat elengedhetetlen létrehozása és fenntartása, a kiválóság az oktatás, Lander kar részt a tudományos és kreatív tevékenységek megfelelő tanítási területeken. Ezen túlmenően, a kar és a személyzet ismeri Lander felelőssége, hogy az állami és a helyi gazdaság számára; Ezért az egyetem szolgál szellemi és kulturális központja, és együttműködik a különböző szervek, iskolák, és a vállalkozások számára.

Az egyetem, a városközpont közelében Greenwood, egy kis város Dél-Karolina, ötvözi a városi és a vidéki és a hagyományos és a modern funkciókat. Büszke identitását, mint egy kis, tanuló-központú négyéves egyetem egy gondoskodó oktatási környezetet, Lander elkötelezett a fokozatos, de korlátozott növekedés a mérete körülbelül 3300-3500 diák. Mivel diák sikere attól függ nagy részben függ készségét, az egyetem fenntartja belépést azok a diákok, akik bizonyítani tudják, megfelelő előkészítés felsőoktatás akár egy megjósolt GPA vagy korábbi siker másik középfokú intézményben.

Míg Lander szolgálja elsősorban a diákok egy hét megye területén (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, és Saluda), ami az demográfiai sokfélesége ezt választókerületben, arra törekszik, hogy felhívja a diákok minden régióban a Dél-Karolina, valamint a más államok és a külföldi országokban, mert földrajzilag sokszínű népesség jobban szolgálja az oktatási érdekeit minden diák iratkozott be. Lander túlnyomórészt vonzza képzett hagyományos nappali tagozaton, hanem fogadja a nem hagyományos és részmunkaidős diákok.

Lander University elkötelezettségét kiterjesztése oktatási lehetőségeket ezekre különböző választókerületekben tükrözi azt a meggyőződését, hogy a polgárok a szabad társadalom joga van a gazdagító előnyeit felsőoktatásban.

Jóváhagyta az Lander Egyetem: március 19, 1997 Jóváhagyta a Lander kuratórium Egyetem: március 20, 1997 Jóváhagyta a Dél-Karolina Bizottság Felsőoktatási: október 9, 1997

intézményi hatékonyság

Lander Egyetem elkötelezett egy átfogó program az intézményi hatékonyság: a szándékos, rendszeres, elemző és folyamatos folyamat gyűjtése, elemzése és döntéseket alapuló adatok és információk kapcsolatos célokat az egyes egységek és az egyetem.

A Hivatal intézményi értékelés és eredményességének feladata, hogy koordinálja az értékelési és intézményi hatékonyságának erőfeszítéseket az összes egység az egyetemen belül, beleértve az egyetemi és támogató egységek. A Stratégiai Terv célok Report Card csúcspontja éves, egyetemi szintű erőfeszítéseket, hogy meghatározzák, hogy milyen mértékben stratégiai terv céljai által meghatározott kuratórium fogják elérni.

Lander Egyetem által akkreditált Bizottság kollégiumok a déli Szövetsége főiskolák és iskolák (SACSCOC) odaítéléséről érettségi és mesterdiplomákig.

A Lander Egyetem története

Lander University-ben alakult, mint a főiskolai, a nők esetében metodista lelkész Samuel Lander 1872, mint Williamston Nő College Williamston, Dél-Karolinában. Maradt egy magánintézmény 26 éve.

1898-ben a főiskola nyert támogatást a Dél-Karolina konferenciája metodista episzkopális egyház, Dél. 1904-ben a főiskola áthelyezték Greenwood, SC, és átkeresztelték Lander College tiszteletére az alapító.

A férfiak vettek 1943-ban, és az intézmény most teljesen koedukált.

1948-ban, amikor a metodista konferencia alapján a politikai konszolidáció oktatási erőfeszítéseket, úgy döntött, hogy véget támogató Lander College, az érdeklődő polgárok Greenwood alakult a Lander Alapítvány egy nonprofit társaság és a bérelt kollégiumi templom.

1951-ben a megye Greenwood kapott a testület nevét és a tulajdon a metodista konferencián. A Dél-Karolina Közgyűlés létrehozta a Greenwood County Oktatási Bizottság, ismertebb nevén a Lander Alapítvány, hogy szolgáljon a testület vezérlés a testület. Lander így lett az egyetlen négyéves bölcsész főiskolai, az Egyesült Államokban, hogy ellenőrzi és finanszírozza a megyei önkormányzat.

Július 1-jén, 1973. Lander College irányítása alá került a Kuratórium az állami kollégiumok South Carolina, így Lander államilag támogatott főiskolára. A State College Kuratórium irányadó Lander, a College of Charleston, és Francis Marion College. Hatékony július 1, 1988, irányítása Lander volt ruházni a Lander College Kuratórium.

Július 1-jén, 1992, az akció a kuratórium, az intézmény lett Lander Egyetem.

Az egyetem már szolgált tizenkét elnökök: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); és Richard E. Cosentino (2015-től napjainkig).

Lander Egyetem előfizet politikát egyenlő oktatási és foglalkoztatási lehetőséget mindenki számára.

A Lander Alapítvány

Mivel a születés 1948-ban, a tartományok Alapítvány jelentős szerepet játszott az életében Lander Egyetem. 25 éve, az Alapítvány a döntéshozó testület az egyetem. Amikor Lander költözött magán az állami támogatás 1973-ban, a Lander Alapítvány átalakult egy független, non-profit szervezet működik kizárólag támogatására Lander.

Mint közintézmény, Lander Egyetem részesül állami forrásokat annak érdekében, hogy a diákok rendelkeznek egy erős, az alapfokú oktatást. Lander azonban elkötelezett kínál az oktatás, amely túlmutat az alapokat.

Barátai Lander, akik osztják ezt a nézetet segítenek biztosítani, a The Lander Alapítvány, a finanszírozás, ami a különbséget egy nagyon jó oktatás, és az egyik, hogy valóban kiváló.

Így a különbség, vagyis milyen Lander Egyetem és a tartományok Alapítvány szólnak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BSBA A Hangsúlyt A Menedzsment / Marketing

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Greenwood

A Menedzsment / Marketing program segít a diákoknak fejleszteni döntéshozó készségek használható üzleti tevékenységet. A diákok megerősítése kritikus gondolkodás készségek fejlesztésére irányuló stratégiák találkozó szervezeti célok. [+]

A misszió a School of Management hogy előkészítse egyetemi üzleti hallgatók a sikeres karriert egy személyre szabott, gyakorlati tanulási tapasztalat és pozitívan befolyásolják a tudásbázis az üzleti és gazdasági egészségére gyakorolt ​​a régió szakmai és tudományos tevékenysége. A School of Management által akkreditált AACSB International, a premier akkreditációs testület üzleti iskolák a világon. Mint egy AACSB akkreditált iskola, hangsúlyozzuk Innovation, Eljegyzés, és a hatás. Hallgatók szert széles körű üzleti ismeretek a számviteli, gazdasági, pénzügyi, menedzsment és marketing, valamint speciális ismeretekkel rendelkeznek egy négy hangsúly területek: számvitel; pénzügyi szolgáltatások; egészségügyi menedzsment; vagy menedzsment / marketing. A Menedzsment / Marketing program segít a diákoknak fejleszteni döntéshozó készségek használható üzleti tevékenységet. A diákok megerősítése kritikus gondolkodás készségek fejlesztésére irányuló stratégiák találkozó szervezeti célok. Diákok vannak ellátva az üzleti tudás szükséges létrehozni folyamatainak szervezetek, amelyek hozzáadott értéket az érintettek. Menedzsment képzés hangsúlyozzák döntéshozó készségek és a kiválasztás, a motiváció, és az emberi erőforrások fejlesztése. Marketing tanfolyamok összpontosít módon egy szervezet megfeleljen a vásárlók igényeinek kielégítésére termékek fejlesztése és forgalmazása, valamint a promóciós és árstratégia. Átfogó és kihívást jelentő tananyag, a diákok a hangsúly a menedzsment / marketing előkészítése, hogy a fenntartható és produktív pályára. A program céljai Lander Egyetem üzleti diákok: Építsd szilárd kommunikációs készség Tanuld meg jól működik csapatok Mutassa magas etikai Fejleszteni erős problémamegoldó készség COLLEGE létesítmények közé tantermek state-of-the-art technológia számítógéplaborban hallgatói használatra tantermek kitűnő munkaterület kari hivatalok közvetlenül szomszédos osztályteremben lobby tervezett hallgatói team munka projektek A tartományok Egyetem MANAGEMENT büszkélkedhet kimagasló szakokkal a személyes kapcsolatot, ahol kari állnak a... [-]

BSBA A Hangsúlyt A Pénzügyi Szolgáltatások

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Greenwood

A Financial Services program épül betekintést nyert elismert iparági szakemberek, tárgy professzorok, és reprezentatív ipari csoportok. [+]

A küldetése a School of Management hogy előkészítse egyetemi üzleti hallgatók a sikeres karriert egy személyre szabott, gyakorlati tanulási tapasztalat és pozitívan befolyásolják a tudásbázis az üzleti és gazdasági egészségére gyakorolt ​​a régió szakmai és tudományos tevékenysége. A School of Management által akkreditált AACSB International, a premier akkreditációs testület üzleti iskolák a világon. Mint egy AACSB akkreditált iskola, hangsúlyozzuk Innovation, Eljegyzés, és a hatás. Hallgatók szert széles körű üzleti ismeretek a számviteli, gazdasági, pénzügyi, menedzsment és marketing, valamint speciális ismeretekkel rendelkeznek egy négy hangsúly területek: számvitel; pénzügyi szolgáltatások; egészségügyi menedzsment; vagy menedzsment / marketing. A Financial Services programot épül betekintést nyert elismert iparági szakemberek, tárgy professzorok, és reprezentatív ipari csoportok. Szabadon választható kurzusok a Financial Services hangsúlyt közé piacok, intézmények és a banki, pénzügyi kimutatás elemzése, beruházások és más fejlett finanszírozási témák célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára a banki és egyéb szakmai üzleti karriert. A diákok rendszeresen részt vesznek szakmai előmenetelt az állami bankárok szövetsége és a nemzeti pénzügyi menedzsment szemináriumok. A program céljai Lander Egyetem üzleti diákok: Építsd szilárd kommunikációs készség Tanuld meg jól működik csapatok Mutassa magas etikai Fejleszteni erős problémamegoldó készség COLLEGE létesítmények közé tantermek state-of-the-art technológia számítógéplaborban hallgatói használatra tantermek kitűnő munkaterület kari hivatalok közvetlenül szomszédos osztályteremben lobby tervezett hallgatói team munka projektek A tartományok Egyetem MANAGEMENT büszkélkedhet kimagasló szakokkal a személyes kapcsolatot, ahol kari állnak a diákok kiváló tananyag a pénzügyi szolgáltatások kiemelkedő, elismert gyakornoki program lehetőséget, hogy megtapasztalják a pénzügyi világ konferenciák és műhelyek KÖVETELMÉNYEK a felvételi üzleti program Folytatva diákok Diákok... [-]