Lakeland University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 150 évvel ezelőtt, a német bevándorlók kivágott fák, megtisztította a földet, és építette az első épületek Lakeland campus. Nem volt áram, nincs vezetékes víz, és nem focicsapat - csak teljes odaadással felsőfokú oktatásban. Az elkötelezettség és a szellem ilyen ismétlődő ember él itt Lakeland egy fontos és egyre növekvő campus a tudományos kiválóság és az elektromos szellem, ami hajtja programok egyre magasabb szintű. Ma, Lakeland College egy főiskolai és egyetemi diploma adó bölcsészettudományi intézmény kapcsolódik a Krisztus Egyesült Egyháza A közel 3500 diák (900 hagyományos egyetemi hallgatók és 2600 esti, hétvégi és online diákok) 24 ország, 10 on-campus kollégiumi és több mint 30 szakon, beleértve a legújabb tudományos programok: a légi közlekedés, a kommunikáció és az ápolás.

Ezen kívül van esti, hétvégi és online központok Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay és egy kétéves nemzetközi campus Tokió, Japán. A mi elkötelezettség az oktatás messze túlmutat az osztályteremben, mint kínálunk diákjainknak a lehetőséget, hogy a különbséget, és segít másoknak. Lakeland hallgatók vezeti a felhívás a tisztább környezet, okosabb újrahasznosítás, amely menedéket és táplálékot a szegények elleni harc és a rák és más betegségek. Közösségi szolgáltatás része a DNS Lakeland diákok.

A tanuló-sportoló egy erő, amivel számolni kell, mint a mi férfi és női csapatok és egyének versenyeznek az NCAA Division III baseball, kosárlabda, sífutás, foci, golf, foci, softball, tenisz, atlétika, röplabda és birkózás.

Van mit vesz, hogy egy Muskie?

A legjobb módja annak, hogy megtudjuk, hogy látogassa meg a Lakeland College campus, vagy a központ közelében. Válasszon egy Preview nap dátumát és regisztrálj az egyedi ülések más középiskolás diákok számára. Vagy válasszon egy másik nap, hogy jobban működik az Ön számára, és mi létrehozott egy ütemtervet, amely magában foglalja a dolog, amit leginkább szeretnék látni és csinálni. Ön kapcsolatba léphet Lakeland Felvételi a 800-242-3347.

Akkor láthatod, hogy mit jelent, hogy egy nagy hal!

Helyszínek

Plymouth

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket