The Los Angeles Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Található, a Hollywood szívében, A Los Angeles Film School óta szolgálja a közösség és a diákok 1999 óta akkreditált, VA-elismert intézmény kínál karrier-orientált Bachelor of Science fok Digitális filmkészítés, film, grafikai tervezés, szórakozás Üzlet és animáció; valamint társult of Science fok Music Production, Recording Arts and Film. A szolgáltatások közé tartozik a történelmi RCA Building, a 6363 Sunset Boulevard, és az iskola kínál a hallgatók hozzáférést azonos által használt eszközök szakemberek. A Hollywood Reporter, a The Los Angeles Film School "az egyik legjobban felszerelt magán oktatási központok az országban."

A Los Angeles Film School kara szórakoztató szakemberek szerzett kredit számos nagy mozifilm, videojátékok és albumok. Pályakezdő iskola dolgoztak Grammy és Oscar-jelölt és díjazott projektek. Alumni díjazták nemzetközi filmfesztiválon és a mesterséges multi-platina album. "Mi izzad semmi, de a büszkeség, ha beszél a mi diplomások. Ezek számos díjat és eredményeit az eredménye diákjaink kemény munka és elkötelezettség, "mondja Diana Derycz-Kessler, elnök-vezérigazgatója a The Los Angeles Film School.

További információ a The Los Angeles Film School, kérjük, látogasson el: www.lafilm.edu vagy hívja 323.860.0789.

A MI TÖRTÉNELMÜNK

A 1999 tavaszán, egy csoport hollywoodi szakemberek alapították a Los Angeles Film School. Céljuk az volt, hogy hozzon létre egy intézmény, ahol az iparág veteránok megoszthatják tudásukat a filmgyártás egy új generációs filmesek. A Los Angeles Film School bővítette kínálatát 2004-ben azzal a kiegészítéssel, a Los Angeles-i School felvételi technika tanúsítvány programot. Ma az iskola kínál társult és főiskolai diplomát több tudományág egész szórakoztató és médiaipar, beleértve animáció, játék, szórakoztató iparban, film, zene termelés és a felvétel művészetek.

KÜLDETÉSÜNK

A misszió a Los Angeles Film School hogy inspirálja a diákok egy találmány oktatási módszer, amely koncentrál felkészülés karrierlehetőségek a szórakoztató iparban. Tesszük ezt a tantervet, amely egyesíti a műszaki ismeretek művészi felfedezés és a kreativitás által oktatott személyzet szakemberek. Az oktatási keresztül szállítják reflektív tanítási módszerek és kezét a tanulás a Hollywood szívében, a világ szórakoztató fővárosa. A programok célja, hogy ne merítse törekvő tehetséget ipari gyakorlatokat és a jelenlegi technológiák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy felfedezzék saját egyéni hangját együttműködés révén és megvalósítani a karrier célok a szórakoztató iparban.

campus

A campus jelenleg foglal el több mint 250.000 négyzetméternyi helyet a szívében Hollywood, California a oktatási helyszínt található, a történelmi RCA épület (6363 Sunset Boulevard), az ikonikus Ivar Színházban (1605 Ivar Avenue), a professzionális minőségű felvétel stúdió, a Los Angeles felvétel School (6690 Sunset Boulevard), és a fő központja 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Associate of Science »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor Of Science In Animáció

Campus Nappali 36 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Hollywood

A vizuális hatások filmek a grafika videojátékok, animáció mintegy új világok. Igaz művészek és illusztrátorok szív, a diákok keres egy kreatív menekülés a földhözragadt, hogy a fantasztikus. Fegyveres képzeletük, élnek egy animált életet. A karrier-orientált és akkreditált Bachelor of Science in animáció szak célja, hogy tanítsa meg a művészet, technika és technológia, amely profi animátorok használni fordulni, hogy az álmok valóra. [+]

A vizuális hatások filmek a grafika videojátékok, animáció mintegy új világok. Igaz művészek és illusztrátorok szív, a diákok keres egy kreatív menekülés a földhözragadt, hogy a fantasztikus. Fegyveres képzeletük, élnek egy animált életet.

A karrier-orientált és akkreditált Bachelor of Science in animáció szak célja, hogy tanítsa meg a művészet, technika és technológia, amely profi animátorok használni fordulni, hogy az álmok valóra.

Program leírása és célkitűzések (Visual Effects Concentration)

A Bachelor of Science in animáció a koncentráció Visual Effects célja, hogy a hallgatók a 2D és 3D animáció szükséges tudást és képességeket, hogy jogosultak a belépő szintű ipari szektorban, beleértve jelenet építők, karakter tervezők, műszaki igazgató, motion animátor, vizuális hatások animátorok, öngyújtók és átalakításhoz. Tól storyboarding, vázlatokat és modellezés a karakter animáció, a speciális effektusok és a végső kompozíciós; ez a szak veszi a diákok az egész termelési csővezeték. A program elindul, ismerkedjen a hallgatók a művészeti fogalmak mögött animáció; rajz és egyéb hagyományos kifejezési formákat, amelyek nélkülözhetetlen részei egyre art a számítógépre. A diákok ezután ki vannak téve a alapelveit a számítógép által generált modelleket, a karakterek, animáció és vizuális hatásokat. Az azonos hardver és szoftver professzionális animációs stúdió, a szükséges készségek azonnal sikert aratott a munka fejlesztése. Amellett, hogy a műszaki szakértelem és a kreatív fejlesztés, a tananyag segít a diákoknak fejleszteni a kritikus gondolkodás, a problémamegoldó és elemző készségek, amelyek hozzájárulnak a fenntartása hosszú és termékeny szakmai pályafutását a szórakoztató és médiaipar. ... [-]


Bachelor Of Science In Film

Campus Nappali 36 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Hollywood

A Bachelor of Science in Film program célja, hogy a hallgatók nem csak a tudás és a megértés a filmelmélet, hanem gyakorlati tapasztalat a készségek és kézműves minősítéséhez szükséges belépő szintű ipari szektorban. Diplomások képzett dolgozni, mint független filmesek, gyártási asszisztens, szerkesztők, hangmérnökök, segédigazgatóvá, fajlagos termelési vezetők, művészeti vezetők, videó szerkesztők, világítástechnikusok, rendező asszisztens, párbeszéd szerkesztők és a különböző egyéb pozíciókban a film és videó ipar . [+]

Hands-on oktatási

Iskolánkban tanulni filmkészítés által ténylegesen filmkészítés. A programok köré épül tényleges ipari munkafolyamatot. A tanárok kilép a beállított, hogy az első osztályban, hogy kapsz egy magával ragadó oktatás csak nem kap ki a tankönyv. Azt akarjuk, hogy az Ön számára egy koncentrált tudás és a megértés a filmelmélet és a vízi jármű belépéshez szükséges a szórakoztató ipar és a földre fut.

Megkapja a képzés: Film Theory • Termelés • storyboarding • operatőr • rendező • Szerkesztés • utómunka és több!

A Bachelor of Science in Film program célja, hogy a hallgatók nem csak a tudás és a megértés a filmelmélet, hanem gyakorlati tapasztalat a készségek és kézműves minősítéséhez szükséges belépő szintű ipari szektorban. Diplomások képzett dolgozni, mint független filmesek, gyártási asszisztens, szerkesztők, hangmérnökök, segédigazgatóvá, fajlagos termelési vezetők, művészeti vezetők, videó szerkesztők, világítástechnikusok, rendező asszisztens, párbeszéd szerkesztők és a különböző egyéb pozíciókban a film és videó ipar . Ez a program is elősegíti a csapatépítés készségek szükségesek a filmiparban. Négy fokozat pályák kínálnak az alapképzésben: Termelés, operatőr, rendező / forgatókönyvírás és termelés tervezése. A diákok együtt fog működni a kari mentor segítségével válassza ki a fokozat pályán, amely a legjobban illik a képességek, tehetség és szakmai célokat. Amellett, hogy a műszaki szakértelem és a kreatív fejlesztés, a tananyag tanítja a diákoknak a kritikai gondolkodás, a problémamegoldó és elemző készségek, amelyek szükségesek a kezdő és fenntartására hosszú és termékeny szakmai pályafutását a szórakoztató és médiaipar.... [-]


Bachelor Of Science In Szórakoztató Iparban

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 18 hónapok September 2018 Amerikai Egyesült Államok Hollywood

A Bachelor of Science in Business Entertainment szak célja, hogy tanítani a diákoknak, alapjait az üzleti minősítéséhez szükséges belépő szintű ipari szektorban. A diákok kapnak képzést a vezetés, vezetés, marketing, számvitel, pénzügy, a szellemi tulajdon és egyéb szempontok szórakoztató iparban. A mértéke kétféle formátumban: 32 hónapos teljes körű tanulmányok, vagy egy 18 hónapos befejezését tanfolyam célja az egyének, akik már szerzett egy Associate Degree egy akkreditált főiskola. [+]

Legyen a művész mögött az üzlet

A Los Angeles Film School Bachelor of Science in Business Entertainment szak kétféle formátumban: 32 hónap teljes tanulmányok, vagy egy 18 hónapos befejezés Természetesen célja az egyének, akik már szerzett egy Associate Degree egy akkreditált főiskola.

Mindkét program robusztus egyetemi kurzusok segítségével nem csak az alapjait az üzleti és irányítási elvek, de alapvetően az, hogy hogyan lesz egy hirable alkalmazottja és indítsa el a szórakoztató karrierjét.

Megkapja a képzés: Artist Management, Marketing, számviteli, pénzügyi, szellemi tulajdon és több!

Mindkét Bachelor of Science in Business Entertainment fokú programok célja, hogy tanítani a diákoknak, alapjait az üzleti minősítéséhez szükséges belépő szintű ipari szektorban. A diákok kapnak képzést a vezetés, vezetés, marketing, számvitel, pénzügy, a szellemi tulajdon és egyéb üzleti szempontjai. Mivel a program fejlődik, a diákok témákat kutatnak, amelyek kifejezetten az üzleti szórakoztató - művész menedzsment, elosztási és több - betekintést nyújt a belső működését az ipar. Az egész szak, a diákok munkáját a szakmai, projekt-alapú környezetben, amelynek célja, hogy újra a kihívások és lehetőségek jellemző a világon a szórakoztató iparban.... [-]


Videók

Interview With Shrek Director Vicky Jenson

Lightcapturers Discuss Cinematography & Cars

Graphic Design Degree Program

Canon 5D How-To: Set Aperture

Kapcsolat

The Los Angeles Film School

Cím The Los Angeles Film School 6363 Sunset Boulevard
90028 Hollywood, Kalifornia, CA, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.lafilm.edu/
Telefon +1 323-860-0789