Keuka College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Keuka Főiskola ben alakult 1890-ben, és található a parton Keuka Lake, New York állam Finger Lakes régióban. Keuka Főiskola saját, graduális és posztgraduális, lakossági főiskolai kínál alapképzési és mesterképzési szakok az egyetemen, és keresztül gyorsított Tanulmányok felnőtteknek Program és nemzetközi programok Kínában és Vietnamban.

Függetlenül attól, hogy diploma vagy helyét, Keuka Főiskolát végzettek büszkélkedhet jelentős, valós tapasztalat, hogy lenyűgözi a munkaadók és a doktori iskolák.

És ez azért van, mert a tapasztalati tanulás már régóta sarokköve a Keuka Főiskola tapasztalat. Számos nagy tekintélyű, nemzeti forrásokból dicsérték a Keuka Főiskola tapasztalat, beleértve a nyomtatott sajtóban (US News & World Report, a The New York Times, Washington Monthly), oktatási alapítványok (Carnegie Alapítvány Fejlődéséért Tanítási), és még a Fehér Ház (elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll).

Középpontjában a Keuka Főiskola elkötelezettségét tapasztalati tanulás Field időszak szükséges gyakornoki programot otthonunkban campus egyetemi hallgatók. Minden évben, ezek megszerzése 140 óra gyakorlati tapasztalatokat, gyakorlati megvalósítása, mit tanult az osztályteremben. A diákok választhatnak, hogy folytassa a nemzetközi Field időszakok az Akadémia partner egyetemek, vagy a saját.

Keuka Főiskola kínál 34 alapképzési szakok a honi egyetemen, sok speciális koncentrációban; 27 kiskorúak; és saját tervezésű szakon. Keuka Főiskola is kínál a hét mester szakok és előre szakmai programok a fogászatban, jogi, orvosi, állatorvosi, optometria, gyógyszertár, és fizikoterápia.

Közösségi szolgáltatás már szerves részét képezi a Keuka Főiskola tapasztalat alapítása óta, és ma minden a 40-plus klubok a hazai campus végzéséhez szükséges legalább egy közhasznú projekt minden félévben. Keuka Főiskola kínál 17 egyetemközi sport és a különböző intramuralis sportág honi egyetemen.

Keresztül Gyorsított vizsgálatok a felnőtt Program (ASAP), a College kínál főiskolai diplomát befejezését programok szervezeti irányítás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a szociális munka és az ápolási, valamint a mester fokozatot menedzsment, a büntető igazságszolgáltatás és az ápolási olyan helyeken körül New York államban. A testület azt is kiterjeszti oktatási lehetőségek az interneten keresztül Wertman Hivatal Távoktatási.

Keuka Főiskola szintén fontos nevelési szerepet tölt be a csendes-óceáni, az 2680 kínai folytató hallgatók Keuka Főiskola fok négy partner egyetemek, az egyik legnagyobb beiratkozások minden amerikai főiskola működik az országban. Egy másik 505 vietnami diák ugyanúgy cselekszünk két egyetemen Vietnamban. Több mint 110 nemzetközi diák tanul a hazai egyetemen.

Értékeink

• Integritását. Abban Keuka Főiskola, viselkedik etikusan és tisztességesen azt jelenti, hogy becsületes, ígéretek betartása, és tiszteletben tartja a tulajdon és a mások érdekeinek. A személyes és a szakmai integritás irányítja a tevékenységét a főiskolai közösség támogatja a karakter fejlődése, wellness, és a spiritualitás diákjaink, és tesz minket egy civil társadalom. Keuka Főiskola alakul integritás és az etikus magatartás annak hallgatók számára a tanterv és következetes modellezése őszinte és egyenes viselkedés az oktatók, alkalmazottak, adminisztráció, és az öregdiákok.

• Tudományos kiválóság. Abban Keuka Főiskola, a tudományos kiválóság központi szerepet játszik a főiskola oktatási küldetésének, és a magas elvárások vannak beállítva diákok és a tanárok számára egyaránt. Értékeljük szellemi teljesítmény és az ösztöndíj, foglalkoztat innovatív és vonzó oktatási gyakorlatok fejlesztése az egész ember, és hangsúlyozzák a termesztés kritikus gondolkodás készségek és a tanulás szeretete. Tudományos kiválóság nem pusztán funkciója a szellemi képességeit a főiskola hallgatói, hanem nagymértékben függ a minőség és a szigor a tanítási / tanulási folyamat.

• Diákközpontúságot. Abban Keuka Főiskola, adunk egy holisztikus tanulási tapasztalat elősegítése szellemi és személyes növekedés minden diák. Diákok, tanárok, az alkalmazottak, és öregdiákok részt oly módon, hogy összeköti a tanulási folyamat a világ túl a főiskolán. Keresztül tudományos programok, együttműködési partnerségek és a tapasztalati tanulás tapasztalatait, Keuka Főiskola hallgatói bővítsék készségek és perspektívák a karrier, a személyes felelősség, wellness, valamint az állampolgári részvétel.

• Sokféleség. Abban Keuka Főiskola, elismerjük, tisztelet, és ünnepeljük a különbségeket. A közösség áll, sok identitásokat, amelyek mindegyike rendelkezik egy értékes szempontból. Támogatjuk a befogadó környezetet, amelyben szándékosan munka felé megértést, tiszteletben tartva, és örülnek a sokszínűség. Ennek során azt túllépve tolerancia megértés és a kölcsönös tisztelet.

• Globális perspektíva. Abban Keuka Főiskola, amelyek a globális perspektíva azt jelenti, hogy nyitott, ha dolgozik, az emberek a különböző földrajzi származás és a kulturális örökség - tanulva őket, és ők tőlünk. Annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a világ a 21. században, amelyek lehetőséget biztosítanak nekik, hogy tanuljanak, és kölcsönhatásba más kultúrák, népek, és perspektívák. Diák szembe kerül sok szempontból - az osztályteremben keresztül a hazai és nemzetközi tudományos programok és tantervek, és az osztálytermen kívül több lehetőséget, hogy befolyásolja az emberek a különböző háttérrel és tapasztalatokkal.

• Gondoskodás. Abban Keuka Főiskola, vagyunk amellett, hogy megőrizze és építsük örökölt a jövő nemzedékek és a iránt érzett felelősség és elkötelezettség a főiskolán. Aktív gondoskodás etikai és intézményi felelősség, amely megtestesíti óvatos, körültekintő felhasználása és kezelése a források, beleértve a népünk, részesedés, a természeti erőforrások, valamint tárgyi eszközök. A testület és annak összetevői erkölcsi és anyagi elengedhetetlen, hogy használja a sok és változatos források oly módon, hogy eredményes, hatékony, és fenntartható.

• Polgárság. Abban Keuka Főiskola, úgy véljük állampolgárságot tartalmazza szempontjait vezetés, szolgáltatás, és a társadalmi felelősségvállalás. Minden tagja a Keuka Főiskola közösség arra törekszünk, hogy jó vezetők és példamutató polgárok. Hatékony vezetői és polgárai mutatnak közös vonásokat, a bölcsesség, elszántság, látás, érzelmi intelligencia, az empátia és a társadalmi felelősségvállalás. Aktívan modellezni ezeket a tulajdonságokat és mentora fejlődésüket, ezzel is jelezve, és ösztönzi példamutató állampolgárság - helyi, nemzeti és globális szinten.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Biológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Azok választják ezt a szak készít, tanulmányi és gyakorlati tapasztalat a pályára a biológia, biokémia, kiropraktika, ökológia, oktatás, egészségügyi technológia, az orvostudomány, mikrobiológia, gyógyszertan, fizikoterápia, élettan, növényi tudományok, a közegészségügy, állattan, vagy a kutatás. [+]

Található, a friss vize Keuka tó körül egy vidéki környezetben, és csak egy rövid távolságra a közelben Rochester, Keuka Főiskola nyújt ideális környezetet szakos hallgatók a biológia. Azok választják ezt a szak készít, tanulmányi és gyakorlati tapasztalat a pályára a biológia, biokémia, kiropraktika, ökológia, oktatás, egészségügyi technológia, az orvostudomány, mikrobiológia, gyógyszertan, fizikoterápia, élettan, növényi tudományok, a közegészségügy, állattan, vagy a kutatás. Mit fogok Ismerje meg a biológia diák? Mint minden Keuka Főiskola hallgatói, akkor van szükség, hogy töltsenek ki egy 140 órás terepi időszak. A belvárostól Penn Yan, hogy Észak-Dakota, a tanulók befejezték a helyszíni vizsgálatok a helyszínen világszerte, hogy biztosítsák számukra a valós élményt ad nekik egy él a munkaerőpiacon, illetve a doktori iskola. Az állat-egészségügyi hivatalok és az iskolák, a kórházak és humánus társadalom, diákoknak kínált több lehetőséget a helyszíni időszak. Mint végzős hallgató, akkor statisztikai tudatosság, a gyakorlati ismereteket a biológia elmélete, a know-how-t működtetni tudományos berendezések, valamint elemző és problémamegoldó készség, hogy veled marad egy életen át. Keuka Főiskola is kínál a kisebb biológia, amely kiegészíti kiadók az osztály természettudományi, matematikai és Testnevelés, beleértve a környezeti tudomány, biokémia, klinikai tudomány, a matematika, és az orvosi technológia. A biológia jelentős ajánlatok két koncentráció: orvosbiológiai és organismal biológia; meg kell választani az egyik, hogy keresni a diplomát. Major követelmények: Orvosbiológiai Koncentráció TANFOLYAM Cím Kreditek BIO134 BIO 135 Sejtek és szervezetek 4. BIO 234 Sejt- és Fejlődésbiológiai 4. BIO207 Mikrobiológia 4. BIO318 GENETICS 4. BIO370 Növénytan 4. BIO380 Biostatisztika 3. BIO390 Junior Szeminárium Természettudományi 3. BIO450 Senior Szeminárium Természettudományi... [-]

Egyetemi Menedzsment Programot

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Keuka Főiskola vezetése program a diákok a lehetőséget, hogy felkészülhessenek vállal kulcsszerepet tölt be a széles körű üzleti vállalkozások. [+]

Keuka Főiskola vezetése program a diákok a lehetőséget, hogy felkészülhessenek vállal kulcsszerepet tölt be a széles körű üzleti vállalkozások. Program hangsúlyozza: Kapható egy nagyobb vagy kisebb A diákok hat különböző koncentrációjú közül lehet választani Garantált szakmai minden tanév Zökkenőmentes átmenetet az egyik üzleti egyetemi programok Számos 4 + 1 MBA partnerségek Keuka Főiskola üzleti menedzsment programok egyedülálló tanulási tapasztalat keverésével egy élvonalbeli tanterv történelmi elkötelezettség a közösségi szolgáltatást. Keuka Főiskola diplomások rendelkeznek a tudás, készségek és tapasztalatok virágzását a mai globális üzleti környezetben, valamint egy erős vágy, hogy tegyen különbséget a mások életét. Business Management diploma követelményei Kurzus Cím Kreditek ACC 101 Számla I: Bemutató Pénzügyi Számviteli 3. ACC 102 Számla II: Intro Vezetői számvitel 3. BUS 101 Bevezetés az üzleti és Társadalom 3. BUS202 Üzleti Jog 3. BUS444 Stratégiai menedzsment 3. CMP120 Bevezetés a számítógépes alkalmazások 3. ECO210 Alapelvei Makroökonómia 3. ECO211 Elvei Mikroökonómia 3. FIN312 Pénzügyi menedzsment 3. HRM208 Emberi Erőforrás Menedzsment 3. MAT102 College Algebra 3. MKT220 Principles of Marketing 3. SS231 Statisztika: Társadalomtudományi 3. BUS 290 Helytelenül Időszak Üzleti 3. BUS 290 Helytelenül Időszak Üzleti 3. Menedzsment Major követelmények Kurzus Cím Kreditek BUS 330 Műveletek és a termelés irányításában 3. Menedzsment koncentrációkat Ezen felül, akkor ki kell választania egy menedzsment koncentráció: Könyvelés vállalkozói tevékenység Emberi Erőforrás Menedzsment nemzetközi üzleti értékesítés Sport Management Minoring Menedzsment Egy kisebb a menedzsment lehetővé teszi, hogy fokozza a nevelés a tanuló hat alapvető üzleti témákról. A készségek és ismeretek szerzett ezeken a tanfolyamokon növeli az önéletrajzát, és versenyképes, üzlet-orientált lökést a... [-]

Környezeti Tudomány

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy összpontosítson a fizikai vagy biológiai tudomány, a környezet által a képzés alapjait a matematika, a fizika, a kémia, a biológia és a földtudomány. Vannak még számos lehetőséget a diákoknak, hogy vizsgálja meg, kutatásokat végeznek, vagy vegyenek részt a közeli közösségi csoportok, mint például a Keuka Lake Egyesület és a Cornell Cooperative Extension, amelynek segítségével a diákok egy esélyt, hogy kölcsönhatásba lépnek az általuk választott területen off campus. [+]

Körülvett gazdag lombozat és állítsa a friss vize Keuka Lake, Keuka Főiskola ideális környezetet biztosít a környezeti tudományok szakon megfigyelni és befolyásolja a környezet körülöttük. Mit fogok csinálni, mint egy Environmental Science diák? A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy összpontosítson a fizikai vagy biológiai tudomány, a környezet által a képzés alapjait a matematika, a fizika, a kémia, a biológia és a földtudomány. Vannak még számos lehetőséget a diákoknak, hogy vizsgálja meg, kutatásokat végeznek, vagy vegyenek részt a közeli közösségi csoportok, mint például a Keuka Lake Egyesület és a Cornell Cooperative Extension, amelynek segítségével a diákok egy esélyt, hogy kölcsönhatásba lépnek az általuk választott területen off campus. Az egyetemen, a Center for Research Vízi megadja neked a lehetőséget, hogy folytassanak független vizsgálatot a minősége a környező tó víz. Mint minden Keuka Főiskola hallgatói, a környezeti tudományok szakon kell tölteniük egy 140 órás helyszíni vizsgálat. Costa Rica a közeli Seneca Falls, a tanulók befejezték Field időszakok helyszínen világszerte, amelyek a valós élményt ad nekik egy él a munkaerőpiacon, illetve a doktori iskola. Milyen típusú munkahely áll rendelkezésre a Környezetvédelmi tudósok? Mivel a növekvő igények kapjon a környezetvédelem, a népességnövekedés, a növekvő közérdek a környezetvédelmi kérdések, és az új törvények és rendeletek, a kereslet a környezetvédelmi tudósok és szakemberek várhatóan növekedni 19 százalékkal 2020-ra, szerint a Bureau of Labor Statistics . Lehetőségek az állami és a magánszektor egyre különösen a környezet-egészségügyi szakemberek, környezetvédelmi szakemberek és tanácsadók dolgozó vállalkozások számára, hogy minimalizálja a környezeti hulladék, környezetszennyezés, és az erőforrásokat. [-]

Marketing

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Diákok, akik úgy marketing program tapasztalatot szerezzenek a különböző területeken, amely felkészíti őket a pályára a PR, marketing kutatás, lakossági marketing, szakmai értékesítési, vagy általános marketing. Amellett, hogy osztályokat, hogy vizsgálja meg több marketinggel kapcsolatos utak, a hallgatók kötelesek a teljes 140 órás szakmai évente. [+]

Kapható egy súlyos, enyhe, vagy menedzsment mértékben koncentráció Valós körülmények között szerezzenek marketing tapasztalat révén garantált, éves szakmai és üzleti jellegű tanórán kívüli tevékenységek Diákok, akik úgy marketing program tapasztalatot szerezzenek a különböző területeken, amely felkészíti őket a pályára a PR, marketing kutatás, lakossági marketing, szakmai értékesítési, vagy általános marketing. Amellett, hogy osztályokat, hogy vizsgálja meg több marketinggel kapcsolatos utak, a hallgatók kötelesek a teljes 140 órás szakmai évente. Ezek Field időszakok, amely sarkalatos pontja a Keuka Főiskola tapasztalat, a gyakorlati tapasztalat, hogy adjon Keuka Főiskola hallgatói szélén, amikor belépnek a munkaerőpiacra, vagy áttérnek az egyetemre. Amikor a diákok végzős, akkor lesz a valós képességek navigálni kihívások értékesítési és interperszonális kapcsolatok. Marketing képzés követelményei Üzlet és menedzsment Core követelmények Kurzus Cím Kreditek ACC 101 Számla I: Bemutató Pénzügyi Számviteli 3. ACC 102 Számla II: Intro Vezetői számvitel 3. BUS 101 Bevezetés az üzleti és Társadalom 3. BUS 202 Üzleti Jog 3. BUS 444 Stratégiai menedzsment 3. CMP 120 Bevezetés a számítógépes alkalmazások 3. ECO 210 Alapelvei Makroökonómia 3. ECO 211 Elvei Mikroökonómia 3. FIN 312 Pénzügyi menedzsment 3. HRM 208 Emberi Erőforrás Menedzsment 3. MAT 102 College Algebra 3. MKT 220 Principles of Marketing 3. SS 231 Statisztika: Társadalomtudományi 3. BUS 290 Helytelenül Időszak Üzleti 3. BUS 290 Helytelenül Időszak Üzleti 3. Marketing Major követelmények Kurzus Cím Kreditek MKT 310 Marketing Tervezési 3. MKT 331 Elveit Reklám 3. MKT 440 Marketing / értékesítés menedzsment 3. Válasszon az alábbi három MKT 320 közönségszolgálat 3. MKT 335 Internet Marketing 3. MKT 340... [-]

Művészet és Dizájn

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Keuka Főiskola művészeti és design főbb felé irányul iránt érdeklődő diákok, vizuális kifejezése, és a digitális kommunikáció.
Miközben támogatják a kreatív fejlődés és a személyes kifejezése, a fő biztosít a készségek és tapasztalatok elengedhetetlen a sikerhez terén a design és a vizuális kommunikáció. [+]

Keuka Főiskola művészeti és design főbb felé irányul iránt érdeklődő diákok, vizuális kifejezése, és a digitális kommunikáció. És szerint a Wall Street Journal, szépművészeti mértékben lehet a jobb választás, mint sokan gondolják. Miközben támogatják a kreatív fejlődés és a személyes kifejezése, a fő biztosít a készségek és tapasztalatok elengedhetetlen a sikerhez terén a design és a vizuális kommunikáció. Tény, hogy a program továbbfejlesztett hangsúlyt a digitális média és a grafikai tervezés nyit élvonalbeli lehetőséget a diákoknak, mert átmenet a munkaerő, illetve felsőfokú tanulmányokat. Kihasználva az Akadémia történelmi elkötelezettség tapasztalati tanulás és oktatók, akik hozzák a vonatkozó, valós tapasztalat, hogy az osztályteremben, Keuka Főiskola program biztosítja a "gyakorlati, karrier-központú tanácsadás és tapasztalatok", hogy a közelmúltban nemzeti jelentést a művészeti oktatást ajánlja. Ezek közé tartozik egy elsőéves bevezetés elvei és gyakorlata az épület egy profi portfólió; Önálló, felső szintű szeminárium középpontjában a "művészet a világon;" és egy sor koncentrációja következtében a jelentős, amelyek a különböző karrier utak. Művészeti és Design szakon lehet az alábbi két út. Önálló core-major program Művészeti és Design álló 51 kredit, vagy egy Art and Design jelentős belül bármely területen a koncentráció alább felsorolt, amely 63 kredit. Art & Design Core követelmények Természetesen Szám / Kreditek * ART 101 Foundations of Art and Design 3. * ART 201 Művészettörténet I [átnevezték] 3. * ART 202 Művészettörténet II 3. ART 205 Visual Design 3. ART 215 Rajz I 3. ART 225 Festés I 3. ART / COM / CMP 305 design a digitális világban 3. ART 385 Esztétikai elmélet... [-]

Politológia és Történelem

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati és nem nyugati értékek, és a politika egy gyorsan változó és egymással összefüggő globális környezetben. A diploma a politikai tudományok és a történelem fog felkészülni a posztgraduális tanulmányok vagy jogi egyetemet, valamint a foglalkoztatás területén a társadalomtudományi specializáció - mint például a politikai és történelmi kutatás, PR, érdekcsoportok és politikai párt tevékenységet -, vagy más kapcsolódó foglalkoztatás lehetőségeket. [+]

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati és nem nyugati értékek, és a politika egy gyorsan változó és egymással összefüggő globális környezetben. A diploma a politikai tudományok és a történelem fog felkészülni a posztgraduális tanulmányok vagy jogi egyetemet, valamint a foglalkoztatás területén a társadalomtudományi specializáció - mint például a politikai és történelmi kutatás, PR, érdekcsoportok és politikai párt tevékenységet -, vagy más kapcsolódó foglalkoztatás lehetőségeket. Ön is kapott analitikai eszközök, és széleskörű ismereteket négy részterületet a legfontosabb: Európa és a világ, az amerikai társadalom és a kormány, a külügyek és a nemzetközi kapcsolatok, valamint az állami politika és a közigazgatás Évekig Keuka Főiskola diákok, szülők és barátok A Főiskola élvezett utazik Field időszak olyan helyekre, mint Olaszország, Izrael, Franciaország, Németország, Csehország, Costa Rica és máshol kar a politikai tudományok és a történelem programot. Miután egy PhD történész vagy politológus vezetni egy csoportos tanulási folyamat megnyitja kapuit az a jelentősége a kultúra, az építészet, a politikai események, és a történelem önmagát. Emellett arra ösztönzik, hogy vegyenek részt a washingtoni szemeszter programot; New York állam Közgyűlés gyakornok programot; helyi, állami, illetve szövetségi gyakorlat; és tudományos vizsgálatnak külföldön. Kisebb követelmények Kurzus Cím Kreditek HIS 250 Politikai és történelmi elemzés 3. Komplett 15 további politológiai és történelem hitelek Major követelmények Kurzus Cím Kreditek ECO 210 Alapelvei Makroökonómia 3. HIS 115 Európában és a világ 3. HIS 120 Egyesült Államok története 1877- 3. HIS 121 Amerikai történelem 1877-től napjainkig... [-]

Pszichológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Keresztül az elmélet és a gyakorlati tapasztalat, a pszichológia program Keuka Főiskola formátumot válthat a különböző karrierlehetőségeket, amelyek magukban foglalják a családi szolgálat, pszichiátria, a pszichológia, a gyermekvédelem, illetve iskolai tanácsadó. Diákként, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy válassza ki a saját tanulmányok valamelyikének kiválasztásával négy koncentráció gyermek és a család tanulmányok, fejlődési rendellenességek, kriminalisztikai pszichológia, vagy mentális egészségét. [+]

Keresztül az elmélet és a gyakorlati tapasztalat, a pszichológia program Keuka Főiskola formátumot válthat a különböző karrierlehetőségeket, amelyek magukban foglalják a családi szolgálat, pszichiátria, a pszichológia, a gyermekvédelem, illetve iskolai tanácsadó. Diákként, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy válassza ki a saját tanulmányok valamelyikének kiválasztásával négy koncentráció gyermek és a család tanulmányok, fejlődési rendellenességek, kriminalisztikai pszichológia, vagy mentális egészségét. Ön is lehetőséget kapott arra, hogy gyakorolják a pszichológia egy valós környezetben, mint egy újonc, köszönhetően a 140 órás terepi időszak gyakornoki, hogy be kell fejezni minden tanévben. Ön képes lesz arra, hogy befolyásolja a környezetet, hogy beszél a területen a tanulmány, beleértve a rendőrség, az egészségügyi létesítmények, iskolák, és így tovább. Mielőtt elhagyja Keuka Főiskola a munkaerőpiacon, illetve doktori iskola, akkor egy alapos megértése a különböző természetű emberek, hogyan kell gondolkodni tudományosan, egy ötlet, hogy az emberi elme működik, és erős érzését etika hogy vezesd kutatás és tesztelés. Keuka Főiskola is kínál a kisebb pszichológiából, hogy párosítva jól szakon a büntető igazságszolgáltatás és a kriminológia, a politológia és a történelem, és a szociológia. Pszichológia Core követelmények TANFOLYAM Cím Kreditek PSY101 Bevezető Pszichológia 3. PSY227 szociálpszichológia 3. PSY249 Csecsemőkor és Bölcsőde 3. PSY328 Személyiség elmélete és dinamikája 4. PSY332 Kísérleti Módszertan 4. PSY333 Fiziológiai Pszichológia 3. PSY360 Junior Research Seminar 3. PSY390 Pszichológia Field időszak / Gyakorlat 3. PSY426 Rendszerek és kérdések Pszichológia 3. PSY450 Senior Research Seminar 3. SS231 Statisztika: Társadalomtudományi 3. Hat további órák Pszichológia Válasszon az alábbi lehetőségek közül Tanfolyamok PSY238 Serdülő Pszichológia 3. PSY250 Fejlődés kisiskolás 3. PSY251... [-]

Szervezeti Kommunikáció

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

Szakos hallgatók a szervezeti kommunikáció fogják meríteni a kultúra, a történelem és a vizuális elemek az angol nyelvet.
Keuka Főiskola is kínál egy kisebb Kommunikációs Tanulmányok, amely kiegészíti más programok a Division Bölcsészettudományi és Művészeti, köztük amerikai jelnyelv, és az angol. [+]

Szakos hallgatók a szervezeti kommunikáció fogják meríteni a kultúra, a történelem és a vizuális elemek az angol nyelvet. A túl szilárd háttér az üzleti életben a diákok a szélén szükséges, ha belépnek egy munkaerőpiacra, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú. Tanfolyamok a nyilvános beszéd, a média írásban, PR, humán erőforrás menedzsment, és kiadványszerkesztés csak egy példa a sokoldalúság, hogy jön ez mértékű, a hallgatók felkészítése egy sor karrier lehetőségek olyan területeken, mint a PR, újságírás, és a társadalmi munka. Ezen felül a diákok mentek, hogy lesz lobbisták, elemzők és audio-vizuális szakemberek. A diákok tanultak a történelem és a háttér irodalom és angol, míg kap egy alapítvány marketing és menedzsment. Összhangban Keuka Főiskola gyakorlati tanulás küldetést, a diákok kapnak lehetőséget, hogy vezesse és tervezési osztály előadások egyedülálló, interaktív élményt. Eltekintve attól a tapasztalati tanulás diákok már az osztályban, a diákok ezen a karrier-orientált szakon kell tölteniük egy 140 órás terepi időszak minden évben, valamint további 80 órán át magas rangú praktikum. Amikor belép a munkaerőpiacra, illetve doktori iskola, Keuka Főiskola hallgatói lehetnek abban, hogy képesek jól működik a csapat, és egy vezér. Ezen kívül, hogy újra tükrözni fogja a tapasztalatok és ismeretek fogják szerzett. Keuka Főiskola is kínál egy kisebb Kommunikációs Tanulmányok, amely kiegészíti más programok a Division Bölcsészettudományi és Művészeti, köztük amerikai jelnyelv, és az angol. Kommunikációs Tanulmányok Szükségünk lesz egy intro kommunikációs tanulmányokat, kivéve, ha azt akarjuk, hogy csoportban a szervezeti kommunikáció. Kisebb követelmények Kurzus Cím Kreditek COM122 Bevezetés a kommunikáció 3. COM123 Nyilvános beszéd 3. COM201 Interperszonális és Kommunikációs Csoport... [-]

Szociológia

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

A szociológia program hangsúlyozza a hagyományos bölcsész és pályaválasztási oktatás révén általános szociológia szak, a szociológia nagy koncentrációjú kriminológia és szociológia kisebb. A program nyújt Önnek, hogy értik a társadalmi kapcsolatok révén a stabilitás és a változás, valamint a konfliktusok és az együttműködés között személyek, csoportok, szervezetek és közösségek. [+]

A szociológia program hangsúlyozza a hagyományos bölcsész és pályaválasztási oktatás révén általános szociológia szak, a szociológia nagy koncentrációjú kriminológia és szociológia kisebb. A program nyújt Önnek, hogy értik a társadalmi kapcsolatok révén a stabilitás és a változás, valamint a konfliktusok és az együttműködés között személyek, csoportok, szervezetek és közösségek. A fő célja, hogy megteremtse a független gondolkodók tisztában a valós élethelyzetek és a tudás alkalmazásának csökkentése és a társadalmi problémák megoldásában. Helytelenül Időszak elhelyezések fontos része a szociológia programot. Karrier lehetőségek állnak rendelkezésre szinte minden hivatását, amely magában foglalja dolgozó emberek, köztük a fiatalkori szolgáltatások, a szociális tervezés és a politikai döntéshozatal, a személyzeti irányítás, az állami és az ipari kapcsolatok, próbaidő, a bűnüldözés, a közösségi fellépés, valamint a társadalomkutatás. A program azt is készíti fel posztgraduális tanulmányok a szociológia és az ilyen kapcsolódó területeken, mint tanácsadás, ügyintézés, ügyvédi, alkalmazott társadalomtudományi kutatások, és a szociális munka. A szociológia főbb lehet kitölteni vagy egy általános jelentős, vagy a koncentráció kriminológia. Ezzel érettségi nap, akkor lesz megszerzett legfeljebb 560 órányi gyakorlati, valós tapasztalat révén terepmunka, és Field időszak. A terepmunka követelmények az Ön számára legyen lehetőség közvetlen alkalmazása szociológia a különböző helyszínek, beleértve a szociális szolgáltatások, a mentális egészség, valamint a büntető igazságszolgáltatási szervek. A terepmunka Ezzel érettségi nap, akkor lesz megszerzett legfeljebb 560 órányi gyakorlati, valós tapasztalat révén terepmunka, és Keuka Főiskola Field időszak. A terepmunka követelmények lesz az Ön számára legyen lehetőség közvetlen alkalmazása szociológia különféle helyen - köztük ügynökségek területén a szociális szolgáltatások, a mentális egészség, és a büntető... [-]

Videók

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day