Hivatalos Leírás

Keuka Főiskola ben alakult 1890-ben, és található a parton Keuka Lake, New York állam Finger Lakes régióban. Keuka Főiskola saját, graduális és posztgraduális, lakossági főiskolai kínál alapképzési és mesterképzési szakok az egyetemen, és keresztül gyorsított Tanulmányok felnőtteknek Program és nemzetközi programok Kínában és Vietnamban.

Függetlenül attól, hogy diploma vagy helyét, Keuka Főiskolát végzettek büszkélkedhet jelentős, valós tapasztalat, hogy lenyűgözi a munkaadók és a doktori iskolák.

És ez azért van, mert a tapasztalati tanulás már régóta sarokköve a Keuka Főiskola tapasztalat. Számos nagy tekintélyű, nemzeti forrásokból dicsérték a Keuka Főiskola tapasztalat, beleértve a nyomtatott sajtóban (US News & World Report, a The New York Times, Washington Monthly), oktatási alapítványok (Carnegie Alapítvány Fejlődéséért Tanítási), és még a Fehér Ház (elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll).

Középpontjában a Keuka Főiskola elkötelezettségét tapasztalati tanulás Field időszak szükséges gyakornoki programot otthonunkban campus egyetemi hallgatók. Minden évben, ezek megszerzése 140 óra gyakorlati tapasztalatokat, gyakorlati megvalósítása, mit tanult az osztályteremben. A diákok választhatnak, hogy folytassa a nemzetközi Field időszakok az Akadémia partner egyetemek, vagy a saját.

Keuka Főiskola kínál 34 alapképzési szakok a honi egyetemen, sok speciális koncentrációban; 27 kiskorúak; és saját tervezésű szakon. Keuka Főiskola is kínál a hét mester szakok és előre szakmai programok a fogászatban, jogi, orvosi, állatorvosi, optometria, gyógyszertár, és fizikoterápia.

Közösségi szolgáltatás már szerves részét képezi a Keuka Főiskola tapasztalat alapítása óta, és ma minden a 40-plus klubok a hazai campus végzéséhez szükséges legalább egy közhasznú projekt minden félévben. Keuka Főiskola kínál 17 egyetemközi sport és a különböző intramuralis sportág honi egyetemen.

Keresztül Gyorsított vizsgálatok a felnőtt Program (ASAP), a College kínál főiskolai diplomát befejezését programok szervezeti irányítás, a büntető igazságszolgáltatási rendszerek, a szociális munka és az ápolási, valamint a mester fokozatot menedzsment, a büntető igazságszolgáltatás és az ápolási olyan helyeken körül New York államban. A testület azt is kiterjeszti oktatási lehetőségek az interneten keresztül Wertman Hivatal Távoktatási.

Keuka Főiskola szintén fontos nevelési szerepet tölt be a csendes-óceáni, az 2680 kínai folytató hallgatók Keuka Főiskola fok négy partner egyetemek, az egyik legnagyobb beiratkozások minden amerikai főiskola működik az országban. Egy másik 505 vietnami diák ugyanúgy cselekszünk két egyetemen Vietnamban. Több mint 110 nemzetközi diák tanul a hazai egyetemen.

Értékeink

• Integritását. Abban Keuka Főiskola, viselkedik etikusan és tisztességesen azt jelenti, hogy becsületes, ígéretek betartása, és tiszteletben tartja a tulajdon és a mások érdekeinek. A személyes és a szakmai integritás irányítja a tevékenységét a főiskolai közösség támogatja a karakter fejlődése, wellness, és a spiritualitás diákjaink, és tesz minket egy civil társadalom. Keuka Főiskola alakul integritás és az etikus magatartás annak hallgatók számára a tanterv és következetes modellezése őszinte és egyenes viselkedés az oktatók, alkalmazottak, adminisztráció, és az öregdiákok.

• Tudományos kiválóság. Abban Keuka Főiskola, a tudományos kiválóság központi szerepet játszik a főiskola oktatási küldetésének, és a magas elvárások vannak beállítva diákok és a tanárok számára egyaránt. Értékeljük szellemi teljesítmény és az ösztöndíj, foglalkoztat innovatív és vonzó oktatási gyakorlatok fejlesztése az egész ember, és hangsúlyozzák a termesztés kritikus gondolkodás készségek és a tanulás szeretete. Tudományos kiválóság nem pusztán funkciója a szellemi képességeit a főiskola hallgatói, hanem nagymértékben függ a minőség és a szigor a tanítási / tanulási folyamat.

• Diákközpontúságot. Abban Keuka Főiskola, adunk egy holisztikus tanulási tapasztalat elősegítése szellemi és személyes növekedés minden diák. Diákok, tanárok, az alkalmazottak, és öregdiákok részt oly módon, hogy összeköti a tanulási folyamat a világ túl a főiskolán. Keresztül tudományos programok, együttműködési partnerségek és a tapasztalati tanulás tapasztalatait, Keuka Főiskola hallgatói bővítsék készségek és perspektívák a karrier, a személyes felelősség, wellness, valamint az állampolgári részvétel.

• Sokféleség. Abban Keuka Főiskola, elismerjük, tisztelet, és ünnepeljük a különbségeket. A közösség áll, sok identitásokat, amelyek mindegyike rendelkezik egy értékes szempontból. Támogatjuk a befogadó környezetet, amelyben szándékosan munka felé megértést, tiszteletben tartva, és örülnek a sokszínűség. Ennek során azt túllépve tolerancia megértés és a kölcsönös tisztelet.

• Globális perspektíva. Abban Keuka Főiskola, amelyek a globális perspektíva azt jelenti, hogy nyitott, ha dolgozik, az emberek a különböző földrajzi származás és a kulturális örökség - tanulva őket, és ők tőlünk. Annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a világ a 21. században, amelyek lehetőséget biztosítanak nekik, hogy tanuljanak, és kölcsönhatásba más kultúrák, népek, és perspektívák. Diák szembe kerül sok szempontból - az osztályteremben keresztül a hazai és nemzetközi tudományos programok és tantervek, és az osztálytermen kívül több lehetőséget, hogy befolyásolja az emberek a különböző háttérrel és tapasztalatokkal.

• Gondoskodás. Abban Keuka Főiskola, vagyunk amellett, hogy megőrizze és építsük örökölt a jövő nemzedékek és a iránt érzett felelősség és elkötelezettség a főiskolán. Aktív gondoskodás etikai és intézményi felelősség, amely megtestesíti óvatos, körültekintő felhasználása és kezelése a források, beleértve a népünk, részesedés, a természeti erőforrások, valamint tárgyi eszközök. A testület és annak összetevői erkölcsi és anyagi elengedhetetlen, hogy használja a sok és változatos források oly módon, hogy eredményes, hatékony, és fenntartható.

• Polgárság. Abban Keuka Főiskola, úgy véljük állampolgárságot tartalmazza szempontjait vezetés, szolgáltatás, és a társadalmi felelősségvállalás. Minden tagja a Keuka Főiskola közösség arra törekszünk, hogy jó vezetők és példamutató polgárok. Hatékony vezetői és polgárai mutatnak közös vonásokat, a bölcsesség, elszántság, látás, érzelmi intelligencia, az empátia és a társadalmi felelősségvállalás. Aktívan modellezni ezeket a tulajdonságokat és mentora fejlődésüket, ezzel is jelezve, és ösztönzi példamutató állampolgárság - helyi, nemzeti és globális szinten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Keuka College

Azok választják ezt a szak készít, tanulmányi és gyakorlati tapasztalat a pályára a biológia, biokémia, kiropraktika, ökológia, oktatás, egészségügyi technológia, az orvo ... [+]

Található, a friss vize Keuka tó körül egy vidéki környezetben, és csak egy rövid távolságra a közelben Rochester, Keuka Főiskola nyújt ideális környezetet szakos hallgatók a biológia.

Azok választják ezt a szak készít, tanulmányi és gyakorlati tapasztalat a pályára a biológia, biokémia, kiropraktika, ökológia, oktatás, egészségügyi technológia, az orvostudomány, mikrobiológia, gyógyszertan, fizikoterápia, élettan, növényi tudományok, a közegészségügy, állattan, vagy a kutatás.

Mit fogok Ismerje meg a biológia diák?

Mint minden Keuka Főiskola hallgatói, akkor van szükség, hogy töltsenek ki egy 140 órás terepi időszak. A belvárostól Penn Yan, hogy Észak-Dakota, a tanulók befejezték a helyszíni vizsgálatok a helyszínen világszerte, hogy biztosítsák számukra a valós élményt ad nekik egy él a munkaerőpiacon, illetve a doktori iskola. Az állat-egészségügyi hivatalok és az iskolák, a kórházak és humánus társadalom, diákoknak kínált több lehetőséget a helyszíni időszak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

Keuka Főiskola vezetése program a diákok a lehetőséget, hogy felkészülhessenek vállal kulcsszerepet tölt be a széles körű üzleti vállalkozások. ... [+]

Keuka Főiskola vezetése program a diákok a lehetőséget, hogy felkészülhessenek vállal kulcsszerepet tölt be a széles körű üzleti vállalkozások.

Program hangsúlyozza:

Kapható egy nagyobb vagy kisebb A diákok hat különböző koncentrációjú közül lehet választani Garantált szakmai minden tanév Zökkenőmentes átmenetet az egyik üzleti egyetemi programok Számos 4 + 1 MBA partnerségek

Keuka Főiskola üzleti menedzsment programok egyedülálló tanulási tapasztalat keverésével egy élvonalbeli tanterv történelmi elkötelezettség a közösségi szolgáltatást.

Keuka Főiskola diplomások rendelkeznek a tudás, készségek és tapasztalatok virágzását a mai globális üzleti környezetben, valamint egy erős vágy, hogy tegyen különbséget a mások életét.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy összpontosítson a fizikai vagy biológiai tudomány, a környezet által a képzés alapjait a matematika, a fizika, a ké ... [+]

Körülvett gazdag lombozat és állítsa a friss vize Keuka Lake, Keuka Főiskola ideális környezetet biztosít a környezeti tudományok szakon megfigyelni és befolyásolja a környezet körülöttük.

Mit fogok csinálni, mint egy Environmental Science diák?

A program biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy összpontosítson a fizikai vagy biológiai tudomány, a környezet által a képzés alapjait a matematika, a fizika, a kémia, a biológia és a földtudomány. Vannak még számos lehetőséget a diákoknak, hogy vizsgálja meg, kutatásokat végeznek, vagy vegyenek részt a közeli közösségi csoportok, mint például a Keuka Lake Egyesület és a Cornell Cooperative Extension, amelynek segítségével a diákok egy esélyt, hogy kölcsönhatásba lépnek az általuk választott területen off campus. Az egyetemen, a Center for Research Vízi megadja neked a lehetőséget, hogy folytassanak független vizsgálatot a minősége a környező tó víz.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

Diákok, akik úgy marketing program tapasztalatot szerezzenek a különböző területeken, amely felkészíti őket a pályára a PR, marketing kutatás, lakossági marketing, szakma ... [+]

Kapható egy súlyos, enyhe, vagy menedzsment mértékben koncentráció Valós körülmények között szerezzenek marketing tapasztalat révén garantált, éves szakmai és üzleti jellegű tanórán kívüli tevékenységek

Diákok, akik úgy marketing program tapasztalatot szerezzenek a különböző területeken, amely felkészíti őket a pályára a PR, marketing kutatás, lakossági marketing, szakmai értékesítési, vagy általános marketing. Amellett, hogy osztályokat, hogy vizsgálja meg több marketinggel kapcsolatos utak, a hallgatók kötelesek a teljes 140 órás szakmai évente.

Ezek Field időszakok, amely sarkalatos pontja a Keuka Főiskola tapasztalat, a gyakorlati tapasztalat, hogy adjon Keuka Főiskola hallgatói szélén, amikor belépnek a munkaerőpiacra, vagy áttérnek az egyetemre. Amikor a diákok végzős, akkor lesz a valós képességek navigálni kihívások értékesítési és interperszonális kapcsolatok.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

Keuka Főiskola művészeti és design főbb felé irányul iránt érdeklődő diákok, vizuális kifejezése, és a digitális kommunikáció. Miközben támogatják a kreatív fejlődés és ... [+]

Keuka Főiskola művészeti és design főbb felé irányul iránt érdeklődő diákok, vizuális kifejezése, és a digitális kommunikáció. És szerint a Wall Street Journal, szépművészeti mértékben lehet a jobb választás, mint sokan gondolják.

Miközben támogatják a kreatív fejlődés és a személyes kifejezése, a fő biztosít a készségek és tapasztalatok elengedhetetlen a sikerhez terén a design és a vizuális kommunikáció. Tény, hogy a program továbbfejlesztett hangsúlyt a digitális média és a grafikai tervezés nyit élvonalbeli lehetőséget a diákoknak, mert átmenet a munkaerő, illetve felsőfokú tanulmányokat.

Kihasználva az Akadémia történelmi elkötelezettség tapasztalati tanulás és oktatók, akik hozzák a vonatkozó, valós tapasztalat, hogy az osztályteremben, Keuka Főiskola program biztosítja a "gyakorlati, karrier-központú tanácsadás és tapasztalatok", hogy a közelmúltban nemzeti jelentést a művészeti oktatást ajánlja. Ezek közé tartozik egy elsőéves bevezetés elvei és gyakorlata az épület egy profi portfólió; Önálló, felső szintű szeminárium középpontjában a "művészet a világon;" és egy sor koncentrációja következtében a jelentős, amelyek a különböző karrier utak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati é ... [+]

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati és nem nyugati értékek, és a politika egy gyorsan változó és egymással összefüggő globális környezetben. A diploma a politikai tudományok és a történelem fog felkészülni a posztgraduális tanulmányok vagy jogi egyetemet, valamint a foglalkoztatás területén a társadalomtudományi specializáció - mint például a politikai és történelmi kutatás, PR, érdekcsoportok és politikai párt tevékenységet -, vagy más kapcsolódó foglalkoztatás lehetőségeket.

Ön is kapott analitikai eszközök, és széleskörű ismereteket négy részterületet a legfontosabb: Európa és a világ, az amerikai társadalom és a kormány, a külügyek és a nemzetközi kapcsolatok, valamint az állami politika és a közigazgatás Évekig Keuka Főiskola diákok, szülők és barátok A Főiskola élvezett utazik Field időszak olyan helyekre, mint Olaszország, Izrael, Franciaország, Németország, Csehország, Costa Rica és máshol kar a politikai tudományok és a történelem programot. Miután egy PhD történész vagy politológus vezetni egy csoportos tanulási folyamat megnyitja kapuit az a jelentősége a kultúra, az építészet, a politikai események, és a történelem önmagát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

Keresztül az elmélet és a gyakorlati tapasztalat, a pszichológia program Keuka Főiskola formátumot válthat a különböző karrierlehetőségeket, amelyek magukban foglalják a ... [+]

Keresztül az elmélet és a gyakorlati tapasztalat, a pszichológia program Keuka Főiskola formátumot válthat a különböző karrierlehetőségeket, amelyek magukban foglalják a családi szolgálat, pszichiátria, a pszichológia, a gyermekvédelem, illetve iskolai tanácsadó. Diákként, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy válassza ki a saját tanulmányok valamelyikének kiválasztásával négy koncentráció gyermek és a család tanulmányok, fejlődési rendellenességek, kriminalisztikai pszichológia, vagy mentális egészségét.

Ön is lehetőséget kapott arra, hogy gyakorolják a pszichológia egy valós környezetben, mint egy újonc, köszönhetően a 140 órás terepi időszak gyakornoki, hogy be kell fejezni minden tanévben. Ön képes lesz arra, hogy befolyásolja a környezetet, hogy beszél a területen a tanulmány, beleértve a rendőrség, az egészségügyi létesítmények, iskolák, és így tovább.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

Szakos hallgatók a szervezeti kommunikáció fogják meríteni a kultúra, a történelem és a vizuális elemek az angol nyelvet. Keuka Főiskola is kínál egy kisebb Kommunikáció ... [+]

Szakos hallgatók a szervezeti kommunikáció fogják meríteni a kultúra, a történelem és a vizuális elemek az angol nyelvet.

A túl szilárd háttér az üzleti életben a diákok a szélén szükséges, ha belépnek egy munkaerőpiacra, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú.

Tanfolyamok a nyilvános beszéd, a média írásban, PR, humán erőforrás menedzsment, és kiadványszerkesztés csak egy példa a sokoldalúság, hogy jön ez mértékű, a hallgatók felkészítése egy sor karrier lehetőségek olyan területeken, mint a PR, újságírás, és a társadalmi munka. Ezen felül a diákok mentek, hogy lesz lobbisták, elemzők és audio-vizuális szakemberek. A diákok tanultak a történelem és a háttér irodalom és angol, míg kap egy alapítvány marketing és menedzsment. Összhangban Keuka Főiskola gyakorlati tanulás küldetést, a diákok kapnak lehetőséget, hogy vezesse és tervezési osztály előadások egyedülálló, interaktív élményt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Keuka College

A szociológia program hangsúlyozza a hagyományos bölcsész és pályaválasztási oktatás révén általános szociológia szak, a szociológia nagy koncentrációjú kriminológia és s ... [+]

A szociológia program hangsúlyozza a hagyományos bölcsész és pályaválasztási oktatás révén általános szociológia szak, a szociológia nagy koncentrációjú kriminológia és szociológia kisebb. A program nyújt Önnek, hogy értik a társadalmi kapcsolatok révén a stabilitás és a változás, valamint a konfliktusok és az együttműködés között személyek, csoportok, szervezetek és közösségek.

A fő célja, hogy megteremtse a független gondolkodók tisztában a valós élethelyzetek és a tudás alkalmazásának csökkentése és a társadalmi problémák megoldásában. Helytelenül Időszak elhelyezések fontos része a szociológia programot. Karrier lehetőségek állnak rendelkezésre szinte minden hivatását, amely magában foglalja dolgozó emberek, köztük a fiatalkori szolgáltatások, a szociális tervezés és a politikai döntéshozatal, a személyzeti irányítás, az állami és az ipari kapcsolatok, próbaidő, a bűnüldözés, a közösségi fellépés, valamint a társadalomkutatás.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Keuka Park
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day