Kean University College of Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1855-ben alapított Kean Egyetem volt az első állami középiskola utáni intézmény New Jersey-ben. A felsőoktatás kiválóságának és innovációjának gazdag múltjával rendelkező Kean világszínvonalú, lendületes és sokszínű egyetem, amely több mint 50 egyetemi hallgatót és több mint 60 lehetőséget kínál posztgraduális tanulmányokra, köztük hat doktori programot a különböző tudományterületeken.

A New Jersey-i Union Kean Egyetem tanári főiskolája gyökereitől átfogó, globális felsőoktatási intézménnyé nőtte ki magát, amely több mint 16 000 alap- és posztgraduális hallgató felvételét szolgálja. Kean küldetése, hogy megfizethető, hozzáférhető és világszínvonalú oktatást nyújtson, amely felkészíti a diákokat arra, hogy kritikusan és kreatívan gondolkodjanak és reagáljanak a gyorsan változó világban.

Az egyetem New Jersey-ben a tanárok legfőbb termelőjeként folytatja örökségét, és egyre növekvő oktatási központ az üzleti, egészségügyi és technológiai területeken. Hat egyetemi főiskolája - a Gazdasági és Közigazgatási Főiskola; az Oktatási Főiskola; a Liberális Művészetek Főiskolája; a Természettudományi, Alkalmazott és Egészségtudományi Főiskola; Michael Graves Főiskola; valamint a New Jersey-i Természettudományi, Technológiai és Matematikai Központ - több mint 50 egyetemi diplomát kínál a tudományos tantárgyak teljes skáláján. A Nathan Weiss Graduate College hat doktori fokozatot kínál, és több mint 60 lehetőséget kínál posztgraduális tanulmányokra, amelyek mesterképzéshez, szakmai diplomához vagy képesítéshez vezetnek.

Helyszínek

Jersey City

Address
1000 Morris Avenue
Union, New Jersey 07083

Jersey City, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket